Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2018

Η ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ


του Ανδρέα Ε. Γεωργιάδη
Η παγκοσμιοποίηση εμφανίστηκε δήθεν με αγγελικό πρόσωπο, όπου όλα τα κράτη θα έπρεπε να γίνουν μια οικογένεια, με κοινή κυβέρνηση, κοινούς όρους, κοινούς σκοπούς.
Υποτίθεται ότι πρωταρχικός σκοπός ήταν η ευημερία όλων των λαών της γης, όπου οι πόλεμοι για τα σύνορα θα καταργούνταν, οι διαμάχες μεταξύ θρησκειών θα σταματούσαν, θα υπήρχε μόνο μία κυβέρνηση, μόνο μία θρησκεία που θα την καθόριζαν οι γκλομπαλιστές, τα έθνη θα έπρεπε να πάψουν να υπάρχουν, οι λαοί θα έπρεπε να αναμειγνύονται ώστε να παύσουν να αναφέρονται και να διδάσκονται από την ιστορία τους, να παύσουν να είναι υπερήφανοι για τους προγόνους τους και την καταγωγή τους. Οι λαοί δεν θα έπρεπε να έχουν πατρίδα και ιστορία.
Η προετοιμασία αυτή περιλάμβανε την κατακραυγή και την κατάκριση των εθνικιστικών φωνών και συμβόλων, οι εθνικές σημαίες θα έπρεπε να χάσουν το συμβολισμό τους και να αποδυναμωθούν, να καταπατηθούν και ακόμα καλύτερα, να καούν από τους δήθεν αναρχικούς, χωρίς καμία αντίδραση από τις κυβερνήσεις (ο Έλληνας πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, κατά την ανάκρουση του εθνικού μας ύμνου στέκονταν με ανοιγμένα πόδια και τα χέρια σταυρωμένα επιδεικτικά μπροστά στα αχαμνά του).

Σύμφωνα με τα σχέδια των γκλομπαλιστών, οι πολιτικοί όλων των χωρών πρέπει να απαξιωθούν, ιδιαίτερα αυτοί που ασκούν κάποια επιρροή στους λαούς τους και ενδιαφέρονται πραγματικά για την ευημερία των πολιτών. Όλοι πρέπει να γίνουν puppets, πληρωμένοι υποτελείς, άλλοι πολύ ακριβά, άλλοι με ψίχουλα.
Το «όραμα» τους αυτό, να ποδηγετήσουν ολόκληρο τον κόσμο, τούς συνεπήρε τόσο ώστε να χάσουν την επαφή με την πραγματικότητα μέσα στην οίηση που επέφερε η προσωρινή επιτυχία τους, με αποτέλεσμα να θέλουν να το ολοκληρώσουν άμεσα, ακόμα και με την πιο απάνθρωπη μορφή βίας. Βλ. τους πρόσφατους πολέμους σε Ιράκ, Λιβύη, Αίγυπτο, Υεμένη, Συρία. Και ενώ δήθεν ευαγγελίζονται την ειρήνη, την δημοκρατία και την ειρηνική συνύπαρξη, χρησιμοποιούν άκρατη αυταρχικότητα, επιβάλλοντας τις θελήσεις τους με τον πιο βίαιο τρόπο. Σπέρνουν την διχόνοια ανάμεσα στους λαούς, χρησιμοποιώντας τα εθνικά συναισθήματα των λαών ώστε να τους διχάζουν και να τους εξουθενώνουν, άλλοτε με εμφύλιους πολέμους κι άλλοτε με αντιπαραθέσεις, δείχνοντας συμβολικά σε όλα τα έθνη… να τι παθαίνουν όσοι πιστεύουν σε εθνικά κράτη.
Ήταν τυχαίο άραγε που ξαφνικά ξεσηκώθηκαν οι διαφορετικές κοινωνίες, εθνότητες, έθνη, φυλές κι εκεί που συνυπήρχαν ειρηνικά άρχισαν να επιτίθενται ο ένας στον άλλον ;
Μήπως όλα αυτά δεν έγιναν τυχαία αλλά τα υποδαύλισαν οι γκλομπαλιστές με τους πληρωμένους πράκτορές τους, με προβοκάτσιες και πράξεις βίας για να φέρουν στην επιφάνεια τα πιο άγρια ένστικτα των λαών αυτών ;
Το ερώτημα είναι: Ποιος θέλει να επιβάλλει αυτήν τη Νέα Τάξη πραγμάτων ;
Όλοι αφήνονται να πιστεύουν ότι είναι η αμερικανική κυβέρνηση. Στην πραγματικότητα είναι αυτοί που βρίσκονται πίσω από την κυβέρνηση.
Ποιοι είναι αυτοί ;
Ποιοι άλλοι από το παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό κατεστημένο που αντιπροσωπεύεται από τις παγκόσμιες τράπεζες. Τράπεζες στις οποίες οφείλουν τα κράτη περίπου 60 τρισεκατομμύρια δολάρια https://www.economist.com/content/global_debt_clock και οι ιδιώτες άλλα 40 τρισεκατομμύρια.
Ποιοι κυβερνούν τις τράπεζες ; Πολύ λίγες οικογένειες, με τον Σόρος να παίζει σημαντικό ρόλο στα Βαλκάνια.
Με αυτήν την τεράστια οικονομική δύναμη που διαθέτει αυτή η μικρή ομάδα, αισθάνεται ότι μπορεί να εξαγοράσει τους πάντες και κυρίως όλους αυτούς που επηρεάζουν τα πλήθη, πολιτικούς, δημοσιογράφους, δικαστές, επιστήμονες. Όλοι αυτοί μπορούν γρήγορα και άνετα να ενταχθούν στην στρατιά των«πρακτόρων» με κάποια χρηματική ή άλλη ανταμοιβή (θέσεις, προνόμια κτλ.)
Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με τους γκλομπαλιστές, θα πρέπει να καταρρεύσουν όλες οι δομές που κρατούν όρθια και σε συνοχή μια κοινωνία, όπως η θρησκεία, η παιδεία, η γλώσσα, τα ήθη και έθιμα κάθε λαού, να καταργηθούν οι κώδικες και οι νόμοι που συμβάλλουν ώστε μία κοινωνία να ζει αρμονικά.
Ένα ηχηρό παράδειγμα αποτελούν τα σκάνδαλα μέσα στην χριστιανική ορθόδοξη και καθολική κυρίως εκκλησία, τα οποία έχουν προϋπάρξει και που ξαφνικά έρχονται στη δημοσιότητα για να αναγκάσουν τη φωνή της εκκλησίας να σιγήσει. Και ενώ καταδικάζονται οι παραβάτες της εκκλησίας, προωθείται και μένει ατιμώρητη η διαφθορά, η φοροδιαφυγή με τις offsore εταιρείες, δίνοντας την δυνατότητα στους πλούσιους να ασκούν εξουσία χωρίς να πληρώνουν φόρους στο κράτος. Προωθείται ο αμοραλισμός, η διαστροφή, η σεξουαλική ασυδοσία, τα ναρκωτικά κτλ., ώστε όλοι να αισθάνονται ένοχοι, να νιώθουν ότι έχουν κάνει κάτι παράνομο, για να μην τολμούν να μιλήσουν δημόσια, φοβούμενοι τις δικές τους, μικρές ή μεγάλες παρανομίες. Όσοι βλέπουν την μεγάλη εικόνα και την καταστροφή που έρχεται, αφοπλίζονται από το φόβο ότι θα τους λασπώσουν οι διεφθαρμένοι και έτσι παραλύουν και δεν μπορούν να αντισταθούν στην αδικία και την διαφθορά που   βλέπουν ξεκάθαρα να κυριαρχεί γύρω τους.
Στην αρχή το πρόγραμμα της επικράτησης της παγκοσμιοποίησης φαινόταν να πηγαίνει καλά αλλά σύντομα παρουσιάστηκαν προβλήματα.
Οι μεγαλύτερες δυσκολίες προέρχονταν από το γεγονός ότι οι γκλομπαλιστές αντιλαμβάνονται ότι οι άνθρωποι, ορμώμενοι από ένα βασικό ένστικτο, θέλουν να αισθάνονται ότι ανήκουν, πέρα από την οικογένεια, σε ένα δυνατό υποσύνολο. Έτσι οδηγούνται στο να ενταχθούν σε ομάδες, σε συλλόγους, σε κοινωνικές δομές και τελικά σε έθνη-κράτη, ώστε να αισθάνονται ότι ανήκουν σε ένα σύνολο πιο δυνατό από την οικογένεια μέσα στην οποία γεννήθηκαν και επομένως να νιώθουν πιο  ασφαλείς.
Το ποδόσφαιρο είναι η μόνη συνθήκη, που «επιτρέπουν» οι κανόνες που επέβαλαν οι γκλομπαλιστές, να εκστασιάζεται κάποιος για την νίκη της «εθνικής του ομάδας»,     χωρίς να του αποδώσουν τα «παπαγαλάκια» την ρετσινιά του «εθνικιστή».
Οι γκλομπαλιστές θέλουν όλα τα έθνη να αναμειχθούν ώστε τελικά να μην υπάρχει κανένα εθνικιστικό κίνημα που να κρατά και να διαδίδει τα εθνικά στοιχεία και σύμβολα του λαού με σεβασμό και αξιοπρέπεια.
Οι μόνοι που μπόρεσαν να αντιδράσουν και τελικά δεν εντάχθηκαν  σε αυτήν την επιταγή είναι οι Ισραηλινοί. Έτσι διαφαίνεται ότι η Εβραϊκή φυλή είναι η μόνη που θα παραμείνει αμιγής, πιστή στις παραδόσεις και την θρησκεία της. Κι αυτό το κατάφεραν με μεγάλες θυσίες και κόπους στην μακραίωνη ιστορία τους.
Η Αμερική, από την άλλη, έχει γίνει το παράδειγμα του τι μπορεί να συμβεί από την επικράτηση της κακής πλευράς της παγκοσμιοποίησης. Έχει μετατραπεί σε έναν λαό που έχει χάσει τις αξίες του, έχει θυσιάσει την ηθική του στο βωμό του κέρδους. Έχει ήδη πραγματώσει τον κύκλο της παγκοσμιοποίησης μέσα στο ίδιο της το κράτος. Το αποτέλεσμα ;
Έχει κάνει τους φτωχούς φτωχότερους και τους πλούσιους πλουσιότερους. Έχει γίνει το σύμβολο της ανισότητας, στο όνομα της Δημοκρατίας.
Το υπόδειγμα της διαστροφής και του αμοραλισμού για ολόκληρο τον κόσμο.
Έχει ξεκινήσει την υποκουλτούρα των ναρκωτικών και την έχει μεταλαμπαδεύσει σε όλον τον υπόλοιπο κόσμο.
Έχει φέρει στην επιφάνεια τα πιο πρωτόγονα ένστικτα του ανθρώπου.
Η καπιταλιστική Αμερική εκμεταλλεύτηκε τους λαούς και ανέπτυξε μια τρομακτική πολεμική μηχανή για να κατακτήσει με την βία τον κόσμο. Επιτέθηκε και, στις χώρες αυτές που κατέστρεψε, μίλησε για αποκατάσταση της δημοκρατίας !
Όλα αυτά τα αποτελέσματα τα βλέπουν βέβαια και οι γκλομπαλιστές. Είδαν επομένως τα προβλήματα που έχει η δια της βίας καθυπόταξη των λαών και στράφηκαν σε μια νέα στρατηγική.
Προφανώς σκέφτηκαν ότι δεν χρειάζεται να εξαφανίσουν τα έθνη κατ’ ανάγκη μέσα από πολέμους και βία, εφ’ όσον θα μπορούσαν να φέρουν το ίδιο αποτέλεσμα με άλλο τρόπο. Να πάρουν δηλαδή τον πλούτο των χωρών με το να δωροδοκήσουν και να εξαγοράσουν τους εθνικούς ηγέτες, ιδιαίτερα αυτούς που αναδεικνύονταν δημοφιλείς και οι οποίοι σαν πειθήνια όργανα θα εκτελούν τις εντολές της παγκόσμιας ηγεσίας.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα τα κράτη της Λατινικής Αμερικής. Όσοι πολιτικοί αντιστάθηκαν, είτε καταστράφηκαν ηθικά με προκατασκευασμένα σκάνδαλα ή ακόμα εκτέλεστηκαν. Βλ. την «εξομολόγηση ενός οικονομικού δολοφόνου» https://www.ithesis.gr/politikh/eksomologisi-enos-oikonomikou-dolofonou-min-xasete-ayto-to-video/
Ο αντικειμενικός σκοπός τους είναι να βάλουν στο χέρι όλες τις πλουτοπαραγωγικές πηγές των κρατών και έτσι οι λαοί να εργάζονται σαν σκλάβοι, μόνο για να εξασφαλίζουν τον επιούσιο. Τα θεάματα βέβαια θα είναι δωρεάν, αφού οι γκλομπαλιστές έχουν φροντίσει να φτιάξουν μια τεράστια μηχανή προπαγάνδας ώστε μέσω των θεαμάτων και των ΜΜΕ, που έχουν ήδη στα χέρια τους, να κρατούν τους λαούς σε καταστολή.
Το σύστημα, για να επιβάλουν τη θέλησή τους, δεν θα είναι πλέον η ωμή βία αλλά η οικονομική πίεση και τούτο θα γίνεται ως εξής: Εάν χρηματίσουν κάποιον ηγέτη, μία φορά, με ένα μεγάλο ποσό, τον καταγράφουν κι από εκεί και ύστερα οι ηγέτες γίνονται πειθήνια όργανα, αναγκασμένα να ξεπουλήσουν τα πάντα, από… την μάνα τους μέχρι και την πατρίδα τους, διαφορετικά θα τους εξαφανίσουν, είτε με φυσική   εξόντωση είτε ηθικά, αποκαλύπτοντας την παρανομία που έχουν ήδη διαπράξει, αποδεχόμενοι τα αργύρια της προδοσίας. Βλέπε τον Γερμανό καγκελάριο Κολ, που δέχθηκε να πάρει 2 εκατ. μάρκα για το κόμμα του, χωρίς να τα δηλώσει και όταν αντέδρασε στα σχέδια των γκλομπαλιστών, μετά από δεκαέξι χρόνια στην εξουσία,  τον εξουθένωσαν ηθικά με αυτήν και μόνο την κατηγορία. Έτσι η Γερμανία έχασε τον μεγαλύτερο ηγέτη που είχε τότε και, συν τω χρόνω, κατήντησε να έχει τους σημερινούς ηγέτες.
Η ουσία είναι ότι με το τεράστιο ποσό χρήματος που ήδη διαθέτουν οι τράπεζες, της τάξεως των εκατό τρισεκατομμυρίων (δημόσιο και ιδιωτικό χρέος), αυτά τα πανίσχυρα πιστωτικά ιδρύματα με τους κύκλους επιρροής που έχουν οργανώσει, μπορούν να πιέζουν οποιονδήποτε τους αντιστέκεται, ακόμα και πανίσχυρους λαούς και ηγέτες, όπως η Κίνα και η Ρωσία.
Πρόκειται για ένα τεράστιο πολιτικο-οικονομικό παιχνίδι που σχοινοβατεί ανάμεσα στη μερική επιβίωση των λαών και τον πλήρη αφανισμό τους.
Θα δημιουργήσει τέτοια παγκόσμια πίεση ώστε για να εκτονωθεί, θα χρειασθεί να μπουν σε δράση οι τρομακτικές πυρηνικές κεφαλές.
Η όλη κουβέντα που γίνεται σήμερα στα στρατηγεία των υπερδυνάμεων είναι για το ποιος θα έχει το πλεονέκτημα και τι είδους πλεονέκτημα θα είναι αυτό, αν το χρησιμοποιήσει πρώτος. Μιλάμε για πραγματική σχιζοφρένεια.
Για την ώρα βέβαια τούς χρειάζονται τα εκατομμύρια των σκλάβων για να δουλεύουν και να αυξάνουν τον πλούτο των τραπεζών.
Ο συσκέψεις που θα έπρεπε να γίνονται είναι για το πως θα μπορούσαν οι παγκόσμιοι ηγέτες να χρησιμοποιήσουν όλη αυτή την οικονομική δύναμη, την τεχνογνωσία και την πυρηνική ενέργεια που απέκτησαν, για να ανακουφίσουν τους φτωχότερους λαούς.
 Εάν δεν γίνει αυτό για να εκτονωθεί η πλανητική καταπίεση των λαών που επιχειρείται εδώ και έναν αιώνα, η σύγκρουση ανάμεσα στους λαούς, αυτή τη φορά θα είναι πιο τρομακτική από ποτέ.
Γιατί δεν γίνεται ούτε σκέψη για κάτι τέτοιο ;
Γιατί οι ηγέτες σήμερα είναι βαθιά άρρωστοι, είναι ψυχικά διαταραγμένες προσωπικότητες. Τους βολεύει να εκμεταλλεύονται τις μάζες των φτωχών έως ότου αυτές οι μάζες θα γίνουν ξαφνικά επικίνδυνες.
Ποιος είναι όμως ο λόγος που αρρώστησαν τόσο βαθιά, ενώ είχαν πρόσβαση στην καλύτερη δυνατή περίθαλψη υγείας ;
Αυτό είναι ένα μεγάλο ερώτημα.
Οι ηγέτες ας αναρωτηθούν μήπως αυτή ακριβώς η σύγχρονη επιστήμη υγείας δεν ήταν αυτή που μπορούσε να θεραπεύει αλλά αντίθετα αυτή που μπορούσε να προκαλεί βαθιές ρωγμές στο ανοσοποιητικό σύστημα του οργανισμού και να το οδηγεί στη ψύχωση του σημερινού κόσμου.
Από την μια μεριά θέλουν να παρουσιάζονται σαν δήθεν σωτήρες και ελευθερωτές των λαών και υπέρμαχοι της Δημοκρατίας και από την άλλη εφαρμόζουν τα πιο φασιστικά, τα πιο απολυταρχικά συστήματα, στο όνομα της Δημοκρατίας, για να ρουφούν την ικμάδα των λαών χωρίς αντάλλαγμα.
Μήπως αυτός είναι ο πραγματικός λόγος –η ψυχιατρική τους κατάσταση- που προέκυψε αυτού του είδους η σχιζοφρενική Παγκοσμιοποίηση ;
photo source: www.sharing.org

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου