Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2018

«Φιλάνθρωπος» και κερδοσκόπος





Ο Τζορτζ Σόρος είναι μια προσωπικότητα συμπαθής σε όσους χαρτζιλικώνει. Όλοι οι υπόλοιποι είτε αγνοούν την ύπαρξή του είτε τον απεχθάνονται. Εκείνοι που γνωρίζουν τις προθέσεις του και διέπονται από πατριωτικές αρχές προσπαθούν να αναχαιτίσουν τη διείσδυσή του στις χώρες τους.
Ο Σόρος κέρδισε περίπου 1 δισ. δολάρια από την κερδοσκοπική επίθεση που έκανε στη βρετανική στερλίνα το 1992 και είναι ένας από τους πολιορκητικούς κριούς της Νέας Τάξης.
Μερικά από τα δισεκατομμύρια του τα ποντάρει στη ρουλέτα της παγκοσμιοποίησης, προωθώντας την εισροή ισλαμιστών λαθρομεταναστών στον δυτικό κόσμο και σε οργανώσεις που λειτουργούν αποσταθεροποιητικά για τις κοινωνίες της Ευρώπης και των ΗΠΑ.
Πίσω από τα πιο έξαλλα κινήματα των «δικαιωματιστών» βρίσκεται το πορτοφόλι του Σόρος. Χορηγεί από τις παρελάσεις των ομοφυλοφίλων μέχρι τις ΜΚΟ στο Ισραήλ που μάχονται υπέρ των Παλαιστινίων!
Ο Σόρος έχει εβραϊκή καταγωγή, αλλά είναι ορκισμένος εχθρός του εβραϊκού κράτους, όπως και κάθε κράτους που θέλει να διατηρήσει τον παραδοσιακό θρησκευτικό και εθνικό χαρακτήρα του.
Στην Ουγγαρία, η κυβέρνηση Ορμπαν περιόρισε τη σκοτεινή δράση του Ιδρύματος Ανοιχτή Κοινωνία και το παραμάγαζο του Σόρος αναγκάστηκε να κλείσει τα εκεί γραφεία του και να τα μεταφέρει στο Βερολίνο.
Ο Σόρος θα ήθελε πολύ να δει τη Ρωσία χωρίς Πούτιν, τις ΗΠΑ χωρίς τον Τραμπ και το Ισραήλ χωρίς τον Νετανιάχου.
Ο Σόρος είναι βασικός χορηγός του κράτους των Σκοπίων και ένας από τους μεγαλύτερους αντιπάλους που έχει να αντιμετωπίσει η Ελλάδα στην ιερή υπόθεση της υπεράσπισης του ονόματος και της Ιστορίας της Μακεδονίας.
Στην πατρίδα μας κινείται άνετα. Νιώθει ότι παίζει «εντός έδρας», αφού αρκετά είναι τα πρόσωπα ισχύος που συνδέονται μαζί του μέσω των πολυάριθμων ΜΚΟ που ελέγχει και από τις οποίες προωθεί τη δική του ατζέντα.
Εκτός από τις ΜΚΟ, ελέγχει (χωρίς να χαρτζιλικώνει, ακόμα) ορισμένους που σπεύδουν να τον αποδώσουν -με κείμενα και δηλώσεις τους- «λευκό» στην κοινωνία, μην τυχόν και αντιληφθεί την παρουσία τους και τους... υιοθετήσει.

Δημοκρατία
kostasxan

ΣΧΟΛΙΟ: ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ Η ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΓΕΩΣTΡΑΤΗΓΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ. ΕΣΤΙΑΖΕΤΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΩΝ ΟΜΟΛΟΓΙΩΝ.
Η ΑΝΟΙΧΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΨΕΥΤΟΦΙΛΟΣΟΦΙΚΟ ΑΝΟΣΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥ ΚΑΡΛ ΠΟΠΕΡ, ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ Ο ΠΛΑΤΩΝ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΠΟΠΕΡ, ΕΧΕΙ ΙΔΡΥΣΕΙ ΚΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΡΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΠΡΟΩΘΕΙΤΑΙ Ο ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΣ.
ΜΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ ΣΤΟ ΚΑΙΜΠΡΙΤΖ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΣΤΟΥ ΓΟΥΕΑΡ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΚΤΙΣΕ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΗ ΤΟΥ ΠΕΡΣΟΝΑ ΚΑΙ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ πρ. Β. ΛΟΥΔΟΒΙΚΟΣ.
ΚΑΤΑ ΠΑΣΑΝ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΚΙΑ ΤΟΥ ΟΥΚΡΑΝΙΚΟΥ ΣΧΙΣΜΑΤΟΣ.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΠΩΣ ΠΡΩΤΟΣ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΚΤΙΜΗΣΕ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΠΟΛΛΟΙ ΕΜΙΣΗΣΑΝ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΟΥΔΕΙΣ.
ΤΟ ΠΑΝΤΡΕΜΑ ΔΕ ΔΟΞΑΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΕΙ Ο ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΜΗΔΕΝΑΣ.

Αμέθυστος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου