Aυτή την Τετάρτη οι βρετανικές αρχές ανακοίνωσαν πως ταυτοποίησαν 2 κρούσματα ενός νέου άλλου στελέχους του coronavirus, “υψηλά ανησυχητικού” γιατί είναι “πιο μεταδοτικός”,προερχόμενα από τη Νότια Αφρική ,χώρα με την οποία οι ταξιδιωτικοί περιορισμοί τέθηκαν σ΄εφαρμογή άμεσα” αναφέρει το AFP. To πρακτορείο επικαλείται τον Υπ. Υγείας Matt Hancock, που δήλωσε πως «αυτή η νέα εκδοχή είναι υψηλά ανησυχητική γιατί είναι πιο μεταδοτική και μοιάζει μεταδοτική και φαίνεται να έχει μεταλλαχθεί περισσότερο από τη νέα παραλλαγή που έχει αναγνωριστεί στο Ηνωμένο Βασίλειο ».

Τ’ άτομα που μετέφεραν τον ιό, που ταξίδεψαν από τη Νότια Αφρική τις τελευταίες εβδομάδες, καθώς και περιπτώσεις επαφής, έχουν τοποθετηθεί σε καραντίνα. Όποιος έχει βρεθεί στη Νότια Αφρική ή έχει “στενή επαφή” με οποιονδήποτε έχει επισκεφθεί τη Νότια Αφρική τις τελευταίες δύο εβδομάδες, πρέπει να “καραντίνα αμέσως”, είπε. Την ίδια στιγμή η Βραζιλία εντόπισε ένα άλλο νέο στέλεχος COVID19 με τουλάχιστον πέντε “μοναδικές μεταλλάξεις”.

Όλως περιέργως οι φαρμακοβιομηχανίες, οι πολιτικοί τα κράτη και ο διεθνής τύπος ανακάλυψαν εσχάτως τις πολλές μεταλλάξεις του ιού και τις καταμετρούν όπως έκαναν στο α΄κύμα με τους θανάτους αφού πρώτα όμως κλείδωσαν τα εμβόλια και τα δις που φεύγουν από κρατικούς προϋπολογισμούς…

Ωστόσο ο Stefano Montanari ο Ιταλός καθηγητής Ιατρικής νανοπαθολόγος με 40 χρόνια εμπειρίας στα χειρουργεία όταν η χώρα του ήταν στο επίκεντρο της κρίσης φώναζε την επιστημονική αλήθεια όταν οι άλλοι την αποσιωπούσαν. Αυτά πριν αρκετούς μήνες από την αρχή της κρίσης.” Δεν μπορεί να υπάρξει εμβόλιο γιατί ο ιός αυτός μεταλλάσσεται με κοσμική ταχύτητα. .είναι σαν να κυνηγάς μια χίμαιρα. Χθες υπήρχε ένας ιός και αύριο θα είναι ένας άλλος ιός. Στην Ιταλία, δεν είναι ο ιός που ήταν στην Κίνα. Και στη Γερμανία δεν είναι ο ίδιος όπως στην Ιταλία. Έχει επίσης απίστευτη διαπερατότητα, είναι παθολογικά μεταδοτικός. Όλη η κουβέντα για το εμβόλιο υπό αυτές τις συνθήκες είναι μια παγκόσμια απάτη. Μεταλλάσσεται τόσο γρήγορα που δεν θα τον παρακολουθήσουμε δημιουργώντας εμβόλια. Επιπλέον, αυτός ο τύπος ιού δεν μπορεί να εμβολιασθεί. Είναι σαν να κάνεις μεταμόσχευση και ν΄αρρωστήσεις 200 φορές. Η ανοσία δεν αναπτύσσεται σε αυτόν! Εάν έλεγα στον προϊστάμενό μου πριν 50 χρόνια για τη δυνατότητα εμβολιασμού κατά των κορονοϊών, θα με πετούσε έξω. Τα εμβόλια SARS είναι μια λαμπρή ιδέα και παράλληλα ένα ψέμα των φαρμακοβιομηχανιών. .”

dimpenews.com

.