Παρασκευή 2 Αυγούστου 2019

Ο ΚΑΝΙΒΑΛΟΣ ΜΕΣΑ ΜΑΣ



Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, γένι, υπαίθριες δραστηριότητες και κοντινό πλάνο

Οι κανίβαλοι όταν δεν βρίσκουν κάποιο στην απέναντι φυλή να τον φάνε, βρίσκουν τον πιο αδύναμο από την δική τους μεριά και τον τρώνε αυτόν. Είναι μέσα στη φύση μας. Όπως τον Μητροπολίτης Μόρφου που έπεσαν με τα μούτρα να τον φάνε ζωντανό, είναι η ίδια περίπτωση.

Τι είπε ο καημένος Μητροπολίτης και πρέπει να φαγωθεί; 

Είπε πως: “η έντονη επιθυμία μιας εγκύου γυναίκας, μπορεί να αποτυπωθεί και πάνω στο έμβρυο”. 
 Τίποτα το καινούργιο δηλαδή. Απλά ο Μητροπολίτης μιλούσε για σεξουαλικά ζητήματα και ίσως να έθιξε την περηφάνια κάποιων.


Να πιστέψω τώρα, ότι κανένας από όλους εσάς τους κανίβαλους, δεν άκουσε ποτέ την μάνα του να λέει: “πεθύμησα το τάδε πράγμα και βγήκε πάνω στο μωρό αυτό το μεγάλο σημάδι;” 


Κανένας Κανίβαλος δεν άκουσε την γιαγιά του να λέει: “Έτσι ήταν και ο πατέρας του. Έπινε, μεθούσε, έκλεβε, έδερνε την μάνα του, έκανε φυλακή και στο τέλος έφυγε και τους άφησε προτού γεννηθεί αυτός. Να τον, βγήκε τελικά ο ίδιος ο Τζιήρης του”.


Κανένας από εσάς τους κανίβαλους δεν άκουσε ποτέ κανένα επιστήμονα να λέει στην έγκυο μητέρα να ακούει απαλή μουσική για να γεννηθεί το μωρό και να είναι ήρεμο; 

Ή να χαϊδεύει την κοιλιά της και να μιλά στο μωρό της;


Να πιστέψω ότι κανένας από τους τόσους κανίβαλους δεν άκουσε ποτέ ψυχολόγο, να συμβουλεύει την μητέρα: αν έχει κάποιο χόμπυ, όπως να ζωγραφίζει ή να παίζει κάποιο όργανο να συνεχίσει να παίζει μουσική και να ζωγραφίζει στην εγκυμοσύνη της, γιατί το ταλέντο μπορεί να το πάρει και το μωρό;


Νομίζετε πως όλα αυτά τα γράφω για να δικαιολογήσω τον Μητροπολίτη Μόρφου;
Όχι! Τα γράφω για να σας συμβουλεύσω.


Αφού είστε κανίβαλοι και δεν μπορείτε να ξεκόψετε από αυτό το κουσούρι, ξεκινάτε να τρώτε πρώτα την μάνα σας, μετά την γιαγιά σας, ύστερα τους υπόλοιπους και αφήστε τελευταίο την Μητροπολίτη.


Να μην σας πω ότι η μάνα σας, θα είναι απείρως πιο νόστιμη από τον Μητροπολίτη.

Τάσος Αρχοντίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου