Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2021

O Βασιλιάς είναι τελείως γυμνός, το εμβόλιο είναι βασικά αναποτελεσματικό

 

NOV


Η τελευταία μελέτη που επιβεβαιώνει ότι το εμβόλιο είναι σχεδόν αναποτελεσματικό είναι η σουηδική. 

Δεν έχει ελεγχθεί ακόμη, κάτι που θα πρέπει να ληφθεί υπόψη σε μια αξιολόγηση, αλλά μαζί με δεδομένα από 21 μελέτες που δημοσιεύθηκαν πρόσφατα, η εικόνα θα είναι αρκετά σαφής.

Η μελέτη αναφέρει ότι το εμβόλιο δεν δρα κατά της παραλλαγής δέλτα και ότι οι πλήρως εμβολιασμένοι μπορεί να είναι οι σούπερ-μεταδότες. 

Covid: Πόσο διαρκεί η ανοσία που βασίζεται στο εμβόλιο;

Επιπλέον, το εμβόλιο προκαλεί παρενέργειες σε βαθμό που δεν έχουμε ξαναδεί και σε μεγαλύτερο βαθμό σε γυναίκες και νέους, δύο ομάδες που είναι λιγότερο πιθανό να πεθάνουν από τον κορωνοϊό από τους άνδρες και τους ηλικιωμένους, αντίστοιχα. Προσθέστε σε αυτό ότι εδώ και 1,5 χρόνο υπάρχει μια πολύ αποτελεσματική θεραπεία για τήν Covid, εάν ξεκινήσει σε πρώιμο στάδιο, και φαίνεται με σαφήνεια ότι ο αυτοκράτορας είναι γυμνός.

Επιπλέον, η επίδραση για όλα τα εμβόλια ήταν ακόμη χειρότερη και  εξαφανίστηκε νωρἰτερα για τους ευάλωτους ηλικιωμένους και για τους άνδρες, δηλαδή τη σαφή πλειοψηφία εκείνων που πεθαίνουν από covid-19 και για τους οποίους προοριζόταν το εμβόλιο να προστατεύσει.

Η σουηδική μελέτη δείχνει ότι ήδη μετά από 4-6 μήνες, η προστασία του εμβολίου Pfizer ήταν μόνο 47%, και μετά από 7 μήνες, το εμβόλιο δεν προστατεύει πλέον από την Covid-19. 

Το εμβόλιο της AstraZeneca ήταν αναποτελεσματικό μετά από μόλις 4 μήνες, της Moderna είχε το καλύτερο αποτέλεσμα, αλλά παρόλα αυτά η προστασία του ήταν μόνο  59% μετά από 6 μήνες. 

Αλλά επιπλέον, η αποτελεσματικότηα για όλα τα εμβόλια ήταν ακόμη χειρότερη και εξαφανίστηκε νωρίτερα για τους ευπαθείς και για τους άνδρες, δηλαδή τη σαφή πλειονότητα όσων πεθαίνουν από την Covid-19 και για τους οποίους το εμβόλιο προοριζόταν να προστατεύσει.

Ωστόσο, το συμπέρασμα των συγγραφέων της μελέτης είναι περίεργο, ναι, εντελώς φρικτό. 

Πιστεύουν ότι τα αποτελέσματα δείχνουν ότι πρέπει να δοθεί και τρίτη δόση. 

Το συμπέρασμα είναι ακατανόητο, καθώς οι συντάκτες του άρθρου μόλις έδειξαν ότι το εμβόλιο είναι αναποτελεσματικό, ειδικά για τις ομάδες κινδύνου, και όλα τα εμβόλια βασίζονται επίσης στον ιό Wuhan, ο οποίος κυκλοφορούσε πριν από 1,5 χρόνο και καταρχήν δεν εξαπλώνετε πλέον. 

Θα πρέπει επίσης να βάλουμε στην ζυγαριά:


1.η εξαιρετικά υψηλή συχνότητα ανεπιθύμητων ενεργειών, η οποία επηρεάζει επίσης γυναίκες και άτομα ηλικίας κάτω των 60 ετών, δύο ομάδες με χαμηλότερο κίνδυνο να πεθάνουν από τον κορωνοϊό, , και

2.ότι η έγκαιρη θεραπεία στα εξωτερικά ιατρεία για άτομα υψηλού κινδύνου είναι πολύ αποτελεσματική και μειώνει το ποσοστό θνησιμότητας της μόλυνσης από covid-19 κατά 85%. 

Αυτή η θεραπεία εφαρμόζεται σε μεγάλα μέρη του κόσμου από τον Απρίλιο του 2020 και στις 7 Αυγούστου του ίδιου έτους δημοσιεύτηκε το επιστημονικό άρθρο που δείχνει την ισχυρή μείωση της θνησιμότητας. Το φθινόπωρο του 2020, αυτή η εξωνοσοκομειακή θεραπεία θα έπρεπε να είχε εφαρμοστεί σε όλο τον κόσμο.


Το εμβόλιο Covid έχει δημιουργήσει έναν άνευ προηγουμένου αριθμό αναφορών ανεπιθύμητων ενεργειών. 
Κανονικά, λαμβάνονται περίπου 8.000 αναφορές ετησίως, για όλα τα φάρμακα στη Σουηδία. Μόνο το εμβόλιο Covid έχει δημιουργήσει περισσότερες από 80.000 αναφορές ανεπιθύμητων ενεργειών σε μόλις 10 μήνες.


Το να προτείνουμε, με βάση τις σημερινές συσσωρευμένες γνώσεις για το εμβόλιο, τις παρενέργειές του και την αποτελεσματική αντιμετώπιση της λοίμωξης covid-19, ότι ο εμβολιασμός πρέπει να συνεχιστεί δεν είναι παρά τρελό.

πηγές

Kejsaren är naken, vaccinen i princip verkningslösa och effektiv behandling mot covid finns

Effectiveness of Covid-19 Vaccination Against Risk of Symptomatic Infection, Hospitalization, and Death Up to 9 Months: A Swedish Total-Population Cohort Study




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου