Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2020

Η ιδεολογία της αντισύλληψης και τα θύματα της σεξουαλικής επανάστασης. (βίντεο)

σ.σ. Ακολουθεί σχόλιο. «Κώστας Καραμανλής – πολύ ‘λίγος’ να πάρει την ορθή απόφαση»
Τζένιφερ Ρόμπακ Μορς, σε εκδήλωση Υπέρ της Ζωής στο Σαν Ντιέγκο.
… Είμαι τόσο υπερήφανη που συμμετέχω σε αυτήν την κίνηση που δημιουργούμε υπέρ της ζωής, από την σύλληψη έως τον φυσικό θάνατο.
Μου ζήτησαν να μιλήσω αν και ο οργανισμός μας δεν είναι ένας κλασσικός οργανισμός υπέρ της ζωής. Ο οργανισμός μας είναι υπέρ του γάμου. Το σύνθημα του Ινστιτούτου Ρουθ είναι «ένας άντρας, μία γυναίκα για μια ζωή».
Ο λόγος για τον οποίον μου αρέσει να έρχομαι σε εκδηλώσεις υπέρ της ζωής, είναι επειδή πιστεύω ότι το θέμα της ζωής και το θέμα του γάμου είναι ένα ενιαίο τεράστιο θέμα.
Και να αυτό που τα κρατάει μαζί.
Tα μωρά από που έρχονται;
Γνωρίζει κανείς από που έρχονται τα μωρά; Μπορεί κάποιος να σηκώσει το χέρι του να μας πει από που νομίζει ότι έρχονται τα μωρά;
Μια φορά έκανα δημόσια συζήτηση σε ένα κολέγιο -το θέμα ήταν ο γάμος των ομοφυλοφίλων- και κατά την διάρκεια της συζήτησης είπα ότι
η συνεύρεση κάνει παιδιά.
Και το πρόσωπο με το οποίο έκανα την συζήτηση είπε,
όχι δεν κάνει.
Ορίστε; Είπα. Τι εννοείς;
Και εκείνη μου είπε,
η συνεύρεση χωρίς αντισύλληψη κάνει παιδιά.
Λοιπόν. Έχουμε να κάνουμε με αυτό το σκεπτικό. Φίλοι μου, έχουμε να κάνουμε με μία ιδεολογία. Μία παγανιστική ιδεολογία, η οποία λέει ότι η συνεύρεση είναι μία στείρα δραστηριότητα με τα μωρά να πετιούνται μέσα σαν δεύτερη σκέψη. Ότι τα μωρά είναι επιλογή και όχι δώρο του Θεού.
Οι ιδεολογικοί μας αντίπαλοι λοιπόν πιστεύουν ότι όλα είναι μία επιλογή και με αυτό έχουμε να κάνουμε.

[σ.σ. Σημειωτέον η «επιλογή» σήμερα ορίζεται με τους όρους και τις προϋποθέσεις της φασιστικής πολιτικής ορθότητας ώστε να επιλέγουν μόνο οι μειοψηφίες και να επιβάλλονται σαρδανάπαλες ιδεολογίες εις βάρος της πλειοψηφίας. Και σε μία τράπεζα να πας για να πάρεις δάνειο, πριν υπογράψεις μπορείς να διαβάσεις τους όρους του δανείου. Επιλογή σημαίνει γνωρίζω όλα τα δεδομένα και μετά αποφασίζω. Η κοινωνία που οραματίζεται η ασυνείδητη κυβέρνηση του Μητσοτάκη, ο οποίος στενοχωρήθηκε για τον θάνατο της Γαλλίδας που νομιμοποίησε τις εμβρυοκτονίες, είναι μία κοινωνία όπου οι άνθρωποι μπορούν να επιλέξουν ένα προϊόν στο σουπερμάρκετ ελέγχοντας όση ώρα θέλουν την τιμή του, την ημερομηνία λήξεως, τον τόπο παραγωγής, τα συστατικά κτλ, αλλά για μία απόφαση ΖΩΗΣ δεν τους επιτρέπεται ούτε μια φευγαλέα ματιά να ρίξουν σε μία αφίσα που τους λέει τι συμβαίνει στα έμβρυα που δολοφονούνται καθημερινά. Και το πιο δαιμονικό ποιό είναι; Ότι ενώ ΣΤΕΡΟΥΝ από την γυναίκα το δικαίωμα της ενημέρωσης για συνειδητοποιημένη και σωστή επιλογή, ενώ δεν δημιουργούν (όπως υποχρεούνται) δομές στήριξης στις μητέρες που μένουν έγκυες εκτός γάμου για να βοηθηθούν στην ορθή επιλογή να μην σκοτώσουν τα παιδιά τους, την εμβρυοκτονία την ονομάζουν «κεκτημένο δικαίωμα»! και «δικαίωμα επιλογής»!]
Θέλω να σας εξηγήσω, πώς Η ΑΝΤΙΣΥΛΛΗΨΗ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ.
Η αντισύλληψη προκαλεί εκτρώσεις, όχι όπως το κάπνισμα προκαλεί καρκίνο, αλλά είναι ο κοινωνικός παράγοντας. Και δείτε πώς συμβαίνει.
Έχουμε μία ιδεολογία η οποία λέει ότι η συνεύρεση είναι μία στείρα δραστηριότητα. Μπορείς να συνευρίσκεσαι όσες φορές θέλεις, δεν θα μείνεις ποτέ έγκυος.
Εάν το κάνεις αυτό θα καταλήξεις να συνευρεθείς με κάποιον ο οποίος θα είναι καταστροφή αν μείνεις έγκυος μαζί του. Έχω δίκιο; Όλοι γνωρίζετε για ποιο πράγμα μιλάω.
Και μετά τί συμβαίνει όταν η αντισύλληψη δεν πιάσει; Κάτι το οποίο αναπόφευκτα θα συμβεί.
Τι συμβαίνει τότε; Έχεις μία εγκυμοσύνη σε μία κατάσταση η οποία είναι αφόρητη, ή εσύ την αντιλαμβάνεσαι ως τέτοια. Και τί κάνεις; Είτε κάνεις έκτρωση ή γίνεσαι ανύπαντρη μητέρα.
Έτσι η ευρεία προώθηση της αντισύλληψης οδήγησε στα ύψη την εκτός γάμου εγκυμοσύνη και τις εκτρώσεις. Έτσι συνδέονται όλα αυτά τα ζητήματα.
Εξαιτίας του ψεύδους ότι η συνεύρεση και τα μωρά είναι ασύνδετα.
Η συνεύρεση και τα μωρά συνδέονται, και αν προσπαθείς να φτιάξεις μία κοινωνία γύρω από την ιδέα ότι δεν συνδέονται κάνεις κάτι παράλογο, κάτι που δεν μπορεί να γίνει. Κάνεις κάτι το οποίο θα χρειαστεί πολύ βία για να συμβεί. Και αν προσέξετε θα δείτε ότι η κυβέρνηση προωθεί ενεργά την αντισύλληψη. Την προωθούν στα δημόσια σχολεία…
Αυτή η ιδεολογία της αντισύλληψης λέει ότι η συνεύρεση και τα μωρά είναι ασύνδετα μεταξύ τους και όλα αυτά είναι ασύνδετα με τον γάμο. Μπορείς δηλαδή να έχεις συνεύρεση χωρίς γάμο, μωρά χωρίς γάμο. Είναι όλα ασύνδετα.
Το γεγονός είναι ότι η μόνη σώφρων εναλλακτική σε αυτήν την ιδεολογία είναι η Χριστιανική διδασκαλία ότι ο γάμος, η συνεύρεση και τα μωρά, όλα πάνε μαζί. Ότι ο γάμος είναι ο σωστός «χώρος» για την συνεύρεση και ο σωστός «χώρος» για τα μωρά. Θα πρέπει να παραδεχτείς ότι πολλά προβλήματα θα λύνονταν εάν είχες συνεύρεση με το πρόσωπο που έχεις παντρευτεί. Δεν θα έλυνε αυτό πολλά προβλήματα; Σίγουρα ναι.
Αυτό που κάνουμε στο Ινστιτούτο Ρουθ είναι ότι προσπαθούμε να προσεγγίσουμε τα θύματα της σεξουαλικής επανάστασηςΟι άνθρωποι έχουν εξαπατηθεί από την επαναστατική ιδεολογία που λέει ότι η συνεύρεση, τα μωρά και ο γάμος είναι όλα ασύνδετα μεταξύ τους.
Όχι μόνο οι γυναίκες που μετάνοιωσαν για τις εκτρώσεις τους. Θα τις ακούσετε σε λίγο.
Μαζί με αυτό σκεφτείτε τα παιδιά χωρισμένων γονιών. Γνωρίζετε κάποιο παιδί χωρισμένων γονέων που έχει ενηλικιωθεί τι τραβάει; Είναι θύματα της σεξουαλικής επανάστασης.
Γνωρίζετε κάποιον που χώρισε χωρίς την θέλησή του; Κάποιον που χώρισε επειδή δεν ήθελε αλλά ήθελε ο/η σύζυγος και η κυβέρνηση παίρνει το μέρος εκείνου που θέλει λιγότερο τον γάμο; Το γνωρίζατε αυτό; Γνωρίζετε έναν τέτοιον άνθρωπο;
Και τι θα λέγατε για αυτήν την ομάδα ανθρώπων; Η συντετριμμένη γυναίκα της καριέρας. Σκεφτείτε την συντετριμμένη γυναίκα της καριέρας. Την γυναίκα που τα έχει όλα. Έχει ένα επάγγελμα, είναι επιτυχημένη. Μπορεί να είναι πλούσια αλλά δεν έχει παιδιά ή μπορεί να μην είναι παντρεμένη. Και αυτό το πρόβλημα δεν μπορεί να το λύσει. Εξαπατήθηκε από την ιδεολογία της αντισύλληψης.
… Είμαστε όλοι μαζί στα χαρακώματα να αντιστρέψουμε αυτήν την θανατηφόρα ιδεολογία που λέει ότι η συνεύρεση και τα μωρά δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους εκτός εάν εμείς τύχει να το θέλουμε.
Η ιδεολογία αυτή είναι θανατηφόρα διότι λέει ότι:
ένα παιδί είναι πρόβλημα για να το λύσεις όταν δεν το θέλεις, και αντικείμενο για να το ψωνίσεις όταν το θέλεις.
Εκεί κατευθύνεται η κοινωνία μας και δεν μπορείς να έχεις ελεύθερη κοινωνία πάνω σε αυτήν την βάση. Δεν μπορείς να έχεις μία κοινωνία που αρμόζει σε τίμιους ανθρώπους πάνω σε αυτήν την βάση.
Η μόνη σώφρων εναλλακτική είναι να πεις ότι κάθε παιδί είναι ένα δώρο από τον Θεό. Ένα ανεπανάληπτο δώρο από τον Θεό.
-https://www.youtube.com/watch?v=T-vm8UXay1E
ΣΧΟΛΙΟ: ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ – ΠΟΛΥ ‘ΛΙΓΟΣ’ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΟΡΘΗ ΑΠΟΦΑΣΗ.
Η πολιτική καρικατούρα που ηγείται το υπουργείο Μεταφορών, το «κώματος» καρικατούρα που φέρει το όνομα «Νέα Δημοκρατία», στην ανακοίνωση παρωδία που εξέδωσε για να δικαιολογήσει το κατέβασμα της αφίσας Υπέρ του Αγέννητου Παιδιού είπε δύο μεγάλα ψεύδη.
Το πρώτο είναι ότι δεν θέλει να προσβάλλονται οι γυναίκες.
Πράγμα παράλογο θα σκεφτεί κανείς, όταν η κυβέρνηση της ΝΔ προωθεί και αυτή την ομοφυλοφιλική ατζέντα όπου το αρσενικό και το θηλυκό βιολογικό φύλο υποβαθμίζονται για τον λεγόμενο σεξουαλικό προσανατολισμό. Αυτό κι αν είναι προσβολή στην γυναίκα και στον άνδρα. Έχετε παρατηρήσει αγαπητοί ότι οι λεγόμενοι σεξουαλικοί προσανατολισμοί της παγανιστικής ιδεολογίας προσπαθούν να εκτοπίσουν τα δύο φύλα και τον «προορισμό» με τον οποίον τα έχει προικίσει ο Θεός; Και στην συγκεκριμένη περίπτωση με τις εμβρυοκτονίες το ίδιο ακριβώς πράγμα συμβαίνει. Η ανεπανάληπτη και μοναδική ιδιότητα της γυναίκας να μπορεί να είναι μητέρα και τροφός της ζωής, υποβαθμίζεται σε μια ξερή «επιλογή»… και αυτή ναρκοθετημένη. Ψεύδεται λοιπόν ο Κώστας Καραμανλής όταν λέει ότι δεν θέλει να προσβάλλονται οι γυναίκες.
Οι γυναίκες (όπως και οι άνδρες) από μικρά παιδιά μεγαλώνουν σε έναν κόσμο που τους μαθαίνει να δοξάζουν το εγώ και να βλέπουν το σώμα τους ως ένα εργαλείο για ξόδεμα. Τα μηνύματα του πανσεξουαλισμού βρίσκονται παντού. Πιστεύω ότι όλοι ζήσαμε στο σχολείο την αφόρητη πίεση που εισπράττουν οι έφηβοι για την «αρρώστια της παρθενιάς» που πρέπει να «γιατρέψουν». Όταν εγώ πήγαινα στο σχολείο το όριο ήταν κάπου στα 18. Δεν νοούνταν να έχεις περάσει τα 18 και να είσαι ακόμη παρθένος ή παρθένα. Το όριο τώρα έχει κατέβει πολύ περισσότερο εάν σκεφτούμε ότι κάθε χρόνο στην Ελλάδα εξαφανίζεται μία ολόκληρη πόλη (40 χιλιάδες) από εκτρώσεις που κάνουν κοπέλες κάτω των 18 ετών.
Τα παιδιά οδηγούνται από αυτόν τον εκφυλισμένο κόσμο να προβούν σε πράξεις με το σώμα τους τις οποίες δεν είναι έτοιμα να διαχειριστούν πνευματικά. Σήμερα το μότο είναι.. συνέχισε να κάνεις αυτό που κάνεις, αυτό που φταίει είναι ότι δεν πήρες σωστά μέτρα αντισύλληψης για να ξεγελάσεις την φύση. Και όμως, εδώ μας λέει ότι αυτή η ιδεολογία της αντισύλληψης προκαλεί τις εκτρώσεις. Και αυτοί τί κάνουν; Χρησιμοποιούν την εθνοκάθαρση των εκτρώσεων που δημιουργεί αυτή η ιδεολογία της αντισύλληψης για να μας πουν ότι τώρα πρέπει να κάνουμε και σεξουαλική διαπαιδαγώγηση στα παιδιά σας!
Όσο για την πνευματική διάσταση του θέματος, αυτή λείπει παντελώς. Και πως να μην λείπει σε έναν κόσμο όπου ο άνθρωπος προορίζεται να είναι ένα χρήσιμο εξάρτημα στην γραμμή παραγωγής και καταλήγει ανακυκλώσιμο είδος «μελών» και μία στάχτη σε ένα δοχείο;
Δεν είναι ο σκοπός του ανθρώπου να ξοδεύει τα δώρα που του έδωσε ο Τριαδικός Θεός, αλλά να «αποταμιεύει» για να δημιουργήσει έργα θεάρεστα. Εδώ είναι που έρχεται η Ορθοδοξία για να θεραπεύσει τα πάθη και να ανυψώσει τον άνθρωπο στον θεϊκό προορισμό του. Τι ωραίο είναι αυτό που είπε ο άγιος Γρηγόριος ο Θεολόγος για τον άνθρωπο: «…προσκυνητὴν μικτὸν, ἐπόπτην τῆς ὁρατῆς κτίσεως, μύστην τῆς νοουμένης…»! Γι’ αυτό η Ορθοδοξία είναι πρώτη στην λίστα μίσους της ομοφυλοφιλικής και νεοταξικής ατζέντας. Διότι χαλάει τα καταχθόνια σχέδιά τους για την μαζική ηθική και πνευματική μας κατάπτωση.
Αγαπητοί. Κάποτε υπήρχε η λέξη «εμβρυοκτονία», η οποία προσδιόριζε τι βρίσκεται μέσα στην κοιλιά της μάνας και τι πρόκειται να γίνει. Μετά η εμβρυοκτονία έγινε «έκτρωση», «εξαφανίζοντας» το πλάσμα που βρίσκεται μέσα στο σώμα της γυναίκας. Μετά ακολούθησε η λέξη «άμβλωση» για να μην θυμίζει καν την έννοια του φόνου. Και τώρα φτάσαμε στην «ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη», όπου ο ερχόμενος άνθρωπος έγινε μία «κατάσταση» και μάλιστα «ανεπιθύμητη».
Αγαπητοί. Βλέπετε πόση προσπάθεια καταβάλλουν και πόσο μεθοδικά και συστηματικά προσπαθούν να διαστρέψουν την αλήθεια και να θολώσουν την αντίληψή μας. Η αφίσα του Κινήματος «Αφήστε με να ζήσω» ΤΑΡΑΞΕ ΤΑ ΛΙΜΝΑΖΟΝΤΑ ΝΕΡΑ. Μόνο και μόνο η εικόνα του μικρού ανθρώπου μέσα στην κοιλιά της μάνας, χωρίς καν τις ενδείξεις για το τι συμβαίνει στο αγέννητο παιδί, ήταν επικίνδυνη για το σύστημα διότι ήλθε να ανατρέψει ένα ψεύτικο αφήγημα που καλλιεργείται συστηματικά εδώ και δεκαετίες.
Έχει τόσο δίκιο η Τζένιφερ Μορς όταν λέει ότι το σύστημα θα πρέπει να καταβάλει επ’ αόριστον βία για να επιβάλλει αυτήν την εωσφορική ατζέντα, διότι η ίδια η φύση θα έρχεται συνεχώς να την διαψεύδει.
Και πόσο βίαιο, πόσο ασυγχώρητο, πόσο δολοφονικό ήταν αυτό που έκανε ο δήθεν υπουργός Μεταφορών Κώστας Καραμανλής να κατεβάσει τις αφίσες που απεικόνιζαν ένα έμβρυο με την δικαιολογία ότι προσβάλλει τις γυναίκες. Πείτε μου σας παρακαλώ πολύ, πότε και πως φτάσαμε ως εδώ, να θεωρείται προσβολή για μια γυναίκα το μωρό που έχει μέσα της.
ΕΙΠΕ ΨΕΜΑΤΑ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ όταν μίλησε για προσβολή των γυναικών. Το ψεύτικο αφήγημα δεν ήθελε να προσβάλει. Τάχθηκε στο πλευρό των αφεντικών του και όχι του λαού που τον ψήφισε και σβήνει δημογραφικά. Τάχθηκε στο πλευρό εκείνων που τρομάζουν στην ιδέα μην μπει ένας καλός λογισμός στις Ελληνίδες γυναίκες και ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΑΠ’ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥΣ, και καταλάβουν ότι ο Θεός τις έπλασε να είναι Μάνες και όχι Μήδειες.
Έγραψε στην δικαιολογία του το υπ. Μεταφορών ότι δεν ήθελε να προσβάλει τις γυναίκες «που έχουν αναγκαστεί να κάνουν μια τέτοια δύσκολη επιλογή στη ζωή τους».
Αυτό είναι το δεύτερο μεγάλο ψέμα. Διότι αν μη τι άλλο, οι γυναίκες που μεγαλώνουν σε αυτόν τον κόσμο «εκπαιδεύονται» με τέτοιον τρόπο ώστε κάποια στιγμή στην ζωή τους να αναγκαστούν να ακολουθήσουν την ΕΥΚΟΛΗ επιλογή, αυτή του «χαπιού της επόμενης μέρας».
Την ίδια ΕΥΚΟΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ που έκανε και ο μπεμπέ λευκογιακάς «υπουργός» της καρικατούρας κυβέρνησης των ΜΚΟ και των ξένων παραγόντων. Άλλης μίας κυβέρνησης εντολοδόχων που τρέφονται σαν τα παράσιτα από τον κορμό της Ελληνικής κοινωνίας.
Σχολιασμός / μετάφραση Φαίη.΄

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου