Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2019

«Ατελέσφορη η πολιτική ανοικτών συνόρων»




  Αναστάσιος Λαυρέντζος

Εξαπατά τους Έλληνες η κυβέρνηση όταν εναποθέτει τη λύση του μεταναστευτικού στην ΕΕ. Η ΕΕ δίνοντας μερικά χρήματα και με το Δουβλίνο II, έχει μετατρέψει την Ελλάδα σε χώρα πρώτης διαλογής μεταναστών. Γιατί λοιπόν η ΕΕ να μας λύσει το μεταναστευτικό, όταν της το έχουμε λύσει εμείς;

Για να δοθεί ένα τέλος στην ευρωπαϊκή υποκρισία της δήθεν "ένωσης" και της δήθεν "αλληλεγγύης", η ελληνική κυβέρνηση οφείλει κάποια στιγμή να πει "κλείνω τα σύνορα ή παίρνετε πίσω το Δουβλίνο ΙΙ". Οι κεντροευρωπαίοι δεν μπορούν να παριστάνουν τους "εξ αποστάσεως ανθρωπιστές" με τις πλάτες άλλων.

Η ευρωπαϊκή νομοθεσία αντιφάσκει με τον εαυτό της:

-με τη Συνθήκη Σένγκεν καταργεί τα εσωτερικά σύνορα και μιλάει μόνο για εξωτερικά τα οποία δεν προστατεύει,

-με τα Δουβλίνα 2,3 ξαναθυμάται τα εσωτερικά σύνορα για τους πρόσφυγες.

Ή θα μιλήσουν για ενιαία ευρωπαϊκή επικράτεια ή να πάψουν επίτελους να υποκρίνονται.


Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΡΑΔΙΔΕΤΑΙ

Η παρακάτω αναφορά ξένης ΜΚΟ αποδεικνύει ότι η πολιτική της ελληνικής κυβέρνησης στο μεταναστευτικό έχει ήδη χρεοκοπήσει: Παρά τις συνεχείς μεταφορές λαθρομεταναστών στην ενδοχώρα, ο πληθυσμός τους στα νησιά φτάνει τους 39.400, δηλαδή είναι πολύ περισσότεροι από όσους ήταν τον Αύγουστο! Και βέβαια οι λαθρομετανάστες συνεχίζουν να έρχονται, χωρίς να υπολογίζουμε τις ανεξέλεγκτες ροές στον Έβρο.

Ακόμη και αν υποθέσουμε ότι η κυβέρνηση θα μεταφέρει άλλους 20.000 στην ενδοχώρα (όπως έχει εξαγγείλει) και ότι οι ροές θα διακοπούν εντελώς, αυτοί που θα μείνουν στα νησιά θα είναι περίπου άλλοι 20.000. Δηλαδή περισσότεροι από αυτούς που σχεδιάζει να τοποθετήσει η κυβέρνηση στους νέους καταυλισμούς που ΘΑ δημιουργήσει. Στην πράξη βέβαια οι ροές δεν θα σταματήσουν. Άρα όλες οι διαβεβαιώσεις που θα δοθούν, θα αναιρεθούν πολλές φορές.

Η αλήθεια λοιπόν είναι ότι:

-Τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου ήδη έχουν καταληφθεί και οι ντόπιοι πληθυσμοί τους χάνουν σταδιακά τον τόπο τους.

-Μέσα σε ελάχιστο διάστημα τα νησιά έχουν αλλοιωθεί πληθυσμιακά με τις γεννήσεις αλλοδαπών - Ελλήνων (για την ώρα) να είναι μοιρασμένες (αργότερα ο συσχετισμός θα χειροτερέψει).

- Η μουσουλμανικός εποικισμός της ενδοχώρας και ειδικά της ελληνικής ύπαιθρου θα συνεχιστεί, υπό την πρόφαση της (αέναης) αποσυμφόρησης των νησιών.

- Η Θράκη και όλη η Β. Ελλάδα έχει παραδοθεί σε ανεξέλεγκτες ροές λαθρομεταναστών, που σταδιακά γίνονται επικίνδυνοι για τους ντόπιους πληθυσμούς. Παράλληλα αλλάζει αθόρυβα και η πληθυσμιακή σύσταση της ευαίσθητης Θράκης, και ειδικά το κρίσιμο χριστιανικό ανάχωμα του Έβρου.

Μετά από όλα αυτά δεν μπορεί να είναι κανείς αφελής και να πιστεύει ότι θα αλλάξει η κατάσταση επειδή ΘΑ αγοραστούν μερικά ταχύπλοα και ΘΑ προσληφθούν 500 συνοριοφύλακες, οι οποίοι ΘΑ κάνουν ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ και όχι ΦΥΛΑΞΗ συνόρων.

Η χώρα προχωρά σε μια επικίνδυνη ατραπό και σύντομα προσεγγίζει ένα σημείο θραύσης. Κανείς δεν περίμενε ότι αυτό θα γινόταν από μια ελληνική κυβέρνηση. Κάποιοι λοιπόν ή έχουν τυφλωθεί από την λάμψη των δισεκατομμύριων της ΕΕ και του ΟΗΕ ή πραγματικά δεν ξέρουν τί τους γίνεται. Όχι μακριά από εδώ η πολιτική της κυβέρνησης στο μεταναστευτικό θα καταρρεύσει υπό το βάρος των εξελίξεων που αναπόφευκτα θα έλθουν. Ας μην είναι τόσο ανόητοι να πιστεύουν ότι θα τους προστατεύσουν τα φιλικά ΜΜΕ, αποκρύπτοντας την αλήθεια. Στο τέλος η πολιτική τους κατάρρευση θα είναι αναπόφευκτη. Ελπίζουμε τουλάχιστον να έλθει προτού χαθεί η χώρα.

Υ.Γ. Να προσέχετε πάντα ποιούς ψηφίζετε και να τιμωρείτε αυτούς που σας εξαπατούν, διότι στο τέλος αποθρασύνονται.
Τρελογιάννης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου