Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2018

Το μήνυμα του συλλαλητηρίου της Θεσσαλονίκης



Γράφει ο Χαράλαμπος Μηνάογλου
Πολλά ειπώθηκαν και ακόμη περισσότερα θα ειπωθούν τις επόμενες μέρες σχετικά με το μεγαλύτερο συλλαλητήριο που έχει πραγματοποιηθεί τουλάχιστον στην Θεσσαλονίκη.

Μεγαλύτερο από το αντίστοιχο του 1992 και τότε με την Εκκλησία και τον δήμο επίσημους διοργανωτές και όχι παράγοντες αποπροσανατολισμού του λαού.

Το βασικότερο συμπέρασμα και πιο πολύτιμο κατά την γνώμη μου είναι ότι το συλλαλητήριο αυτό έδειξε ότι υπάρχει στην πραγματικότητα μία τελείως διαφορετική Ελλάδα από την εικόνα της που δημιουργούν τα ΜΜΕ και την οποία εν πολλοίς κατορθώνουν να βγάλουν και ως αποτέλεσμα της κάλπης.

Και εκεί είναι το πραγματικό διακύβευμα· όχι δηλαδή μόνο για το Σκοπιανό ζήτημα, αλλά ακόμη παραπέρα πώς θα κατορθώσουμε να μετουσιώσουμε την πραγματικότητα σε πολιτικό αποτέλεσμα και να στείλουμε οριστικά σπίτια τους τα νατοϊκά κοράκια και τους υπηρέτες τους καναλάρχες, δημοσιογράφους και κατεστημένο πολιτικό προσωπικό.

Είμαστε εδώ, είμαστε η πλειοψηφία και τίποτε δεν μπορεί να μας σταματήσει, εκτός από την πλύση εγκεφάλου των ΜΜΕ, που προσπαθούν να μας πείσουν ότι είμαστε στην πλειοψηφία μας τεμπέληδες, αντίχριστοι, φοβισμένοι, διεφθαρμένοι και αδιάφοροι. Ε, λοιπόν, δεν είμαστε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου