Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2017

Η Χαρά Νικοπούλου νίκησε. Η Δικαιοσύνη νίκησε. Η Ελληνική Θράκη… νίκησε!


19554996-1224870387639863-8830861231084998559-n_1_orig.jpg
Μήνυμα της  Χαράς Νικοπούλου
Ένα χαστούκι της ελληνικής δικαιοσύνης κατά των συκοφαντών και δυσφημιστών της Χαράς Νικοπούλου. Ένοχοι οι αυτοαποκαλούμενοι συνεργάτες της ΕΥΠ, του ΓΕΣ και του γραφείου πολιτικών υποθέσεων της Ξάνθης που δρουν κατά της Χαράς Νικοπούλου και της Κιβωτού της Δόμνας Βιζβίζη!!!!!!!!!! Σήμερα το μεσημέρι μετα από 3 ήμερες εκδικάσεως των μηνύσεων μου για συκοφαντική δυσφήμιση και ηθική βλάβη κατά της οικογένειας Γλεριδη, πατρός και υιού και κατά του συνεργάτη τους κ. Μπουζαρα, βγήκε η απόφαση οι αυτοπροσδιοριζομενοι Γλερίδηδες και Μπουζάρες ως συνεργάτες της ΕΥΠ, του γραφείου πολιτικών υποθέσεων της Ξάνθης, της κυρίας Φωτίου, του υπουργού διαφάνειας αλλά και ενός ολόκληρου Ταξιάρχου και ενός γενικού επιτελείου στρατού κρίθηκαν όλοι έ-νο-χο ι !!! Όχι για απλή δυσφήμιση αλλά για συκοφαντική δυσφήμιση και ηθική βλάβη. το δικαστήριο αποφάσισε ότι εν γνώση τους έγραφαν ψέμματα εναντίον μου!! 

Οι μαέστροι του ψεύδους και της συκοφαντίας δήλωσαν στην δίκη ότι όταν η ΕΥΠ τους πληροφόρησε το 2012 ότι μετατέθηκα ξανά στην περιοχή αποφάσισαν να ''σώσουν' την Θράκη μεθοδεύοντας σχέδιο καταστολής κάθε δράσεώς μου και όπως αποδείχτηκε δικαστικώς κατασκευάζοντας ψεύδη του τύπου ότι ο Ακρίτας δεν είναι οικογενειακή στέγη αλλά άνδρο παραστρατιωτικών οργανώσεων και της Χρυσής Αύγης, αργότερα με παρουσίασαν ως αρχηγό μιας ομάδας παιδεραστών και τέλος ότι κατασπαταλώ τα χρήματα του δημοσίου για να ζω στην βίλα στο βουνό. 

Σήμερα έρχεται το δικαστήριο και τους ξεσκεπάζει με μια απόφαση χαστούκι προς όλα αυτά τα ψεύδη. 

 20 μήνες έκαστος χωρίς αναστολή με 5 ευρώ την ήμερα και αποζημίωση για ηθική βλάβη εναντίον μου. 
 Κύριοι και επίσημα σας ανήκει πλέον ο τίτλος του συκοφάντη δυσφημιστεί!!!!

 Ενημερώστε τώρα την ΕΥΠ και το γραφείο εξωτερικών υποθέσεων αλλά και το ΓΕΣ και τον ταξίαρχο που διαβάζατε τηλεφωνικά το πρωί να μας πάρει το φυλάκιο, πάνω στον πανικό σας, λίγο πριν την ανακοίνωση της αποφάσεως… μια και μύριζε καταδίκη, ότι -ο χ ι- ο φασισμός σας δεν θα περάσει. -ο χ ι- τα ψέμματα σας δεν θα μας σταματήσουν.

 Όχι τώρα πιο δυνατοί πλέον θα ξεσκεπάσουμε δικαστικά και άλλο το κύκλωμα σας σας θυμίζουμε άλλωστε πως αυτό το κύκλωμα στο όποιο ανήκετε θα ξεσκεπαστει από τον εισαγγελέα Θεσσαλονίκης κύριο Φλωρίδη, ο όποιος στην προκαταρκτική έρευνα που κάνει τονίζει πως αυτό το κύκλωμα δρα από την δυτική Μακεδονία έως την Κομοτηνή. 

 Οι μάρτυρες σας στο δικαστήριο αν και μουσουλμάνοι δάσκαλοι αποκάλεσαν τους χριστιανούς γονείς των μαθητών τους χρισταριανοφασισταριά και δήλωσαν σε εμάς και στους δικαστές πως τα μέρη του Άλαν Τεπε, δηλαδή του Ακρίτα είναι ανέκαθεν δικά τους και δεν θα αφήσουν να γίνει ένα χριστιανικό χωριό!

 Τέτοιων ανθρώπων τουρκόφιλων είστε συνεργάτες και φίλοι.Κύριοι συκοφάντες άξιος ο μισθός σας. Η ιστορία θα σας τιμήσει με μεγάλα γράμματα στις σελίδες των συκοφαντών κατά των Ελλήνων δασκάλων… εύγε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου