Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

Η Ελληνίδα, Ζωή Γεωργαντά σε αποκλειστική συνέντευξη ξεσκεπάζει για μια ακόμη φορά τη συμμορία των μνημονίων

Είχαμε την εξαιρετική τιμή να συνομιλήσουμε με την ηρωίδα της ΕΛΣΤΑΤ , κ. Ζωή Γεωργαντά, τη γυναίκα που παλεύει με στοιχεία πάντα και ενάντια σε όλες τις δυνάμεις του ψεύδους και του σκότους που συνέτριψαν και συντρίβουν την Πατρίδα μας, πολεμάει τη συμμορία των μνημονίων και για μια ακόμη φορά δε φείδεται των αληθειών της!
Και εμείς συγκλονιστήκαμε, όπως και κάθε φορά που την διαβάζουμε!
Όλοι όσοι θεωρούν ότι θα σταματήσουμε τον αγώνα για τη δικαίωση της αλήθειας σχετικά μ,ε την προμελετημένη και καθ' επιλογήν υπαγωγή μας στα μνημόνια του ολέθρου μέσω της αλλοίωσης των οικονομικών στοιχείων του 2009, πλανώνται πλάνιν οικτρά!
Κ. Γεωργαντά σας ευχαριστούμε
Διαβάστε την αποκαλυπτικότατη συνέντευξή της:
Ευχαριστώ πολύ  που μου ζητάτε την συνέντευξη αυτή διότι το ζήτημα της ψευδούς διόγκωσης των στοιχείων του 2009 πρέπει πράγματι όπως λέτε να μείνει στην επικαιρότητα, δεν πρέπει ο κόσμος να ξεχάσει την αιτία των δεινών μας. Θα απαντήσω στις ερωτήσεις σας.

1o Ερώτημα
Τα οικονομικά στοιχεία της κυβέρνησης Καραμανλή το 2009 ήταν αληθή;
Απάντηση
Ναι, ήταν αληθή. Τα πραγματικά στοιχεία έχουν κατατεθεί στην Ελληνική Δικαιοσύνη και δείχνουν περίτρανα ότι τα αληθή στοιχεία διογκώθηκαν ψευδώς και δολίως.
Συγκεκριμένα, τα στοιχεία του δημοσίου χρέους και του δημοσίου ελλείμματος του έτους 2009 διογκώθηκαν ψευδώς το Φθινόπωρο του 2010 και διαβιβάστηκαν παράνομα στην Ευρωπαϊκή Στατιστική Υπηρεσία (Eurostat) από τον Ανδρέα Γεωργίου, υπάλληλο του ΔΝΤ, τον οποίο η τότε κυβέρνηση Γεωργίου Παπανδρέου, με πρόταση του τότε Υπουργού Οικονομικών και νυν επίορκου Γεωργίου Παπακωνσταντίνου, διόρισε ως πρόεδρο της Στατιστικής μας Υπηρεσίας, η οποία από ΕΣΥΕ (Εθνική Στατιστική Υπηρεσία της Ελλάδος) την μετονόμασαν σε ΕΛΣΤΑΤ (Ελληνική Στατιστική Αρχή) και υποτίθεται ότι την κατέστησαν Ανεξάρτητη Διοικητική Αρχή από Γενική Γραμματεία που ήταν του Υπουργείου Οικονομικών.
Ο Ανδρέας Γεωργίου, ο οποίος σημειώνω δεν είχε επιστημονική οντότητα ως Στατιστικός επιστήμων, ούτε προηγούμενη πείρα σε διοίκηση ενός Οργανισμού όπως η ΕΛΣΤΑΤ, αποτέλεσε όργανο εκτέλεσης εντολών για την κατακρεούργηση της χώρας μας με τις ευλογίες της τότε κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, που τώρα μας ζητάει να ξεχάσουμε τα όσα έπραξαν και να … κοιτάξουμε … το μέλλον!!!
Για τόσο ανόητο περνάει τον κόσμο η κ. ΦΓ.
Οι δε επόμενες κυβερνήσεις, μέχρι και η σημερινή,έχουν υποκλιθεί και υποκύψει στις αισχρές πολιτικές παρεμβάσεις εκφοβισμού της Eurostat και ασφαλώς και της προϊσταμένης της Αρχής, της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, που έχουν προσπαθήσει με δόντια και νύχια να προστατεύσουν τον Ανδρέα Γεωργίου, χωρίς όμως να το έχουν κατορθώσει.
Σχετικά με το ερώτημα αυτό θα ήθελα να πληροφορήσω τον κόσμο ότι στην εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ του προηγούμενου Σαββατοκύριακου (6-7/2/2016) στην σελίδα 7 στο «Στίγμα» του δημοσιογράφου Γιώργου Παπαχρήστου με τίτλο «Σιωπή», ο δημοσιογράφος αυτός προβαίνει σε παραπληροφόρηση των αναγνωστών και σε ψευδείς κατηγορίες κατά του απελθόντος (4/2/2016) πρώην Γενικού Γραμματέα της Στατιστικής μας Υπηρεσίας αείμνηστου Καθηγητή Μανώλη Κοντοπυράκη, ενός έντιμου επιστήμονα και άριστου μάνατζερ, ενός από τους βασικούς μάρτυρες της ψευδούς διόγκωσης των στοιχείων του 2009, προσπαθώντας ο κύριος αυτός να πείσει τους αναγνώστες ότι ημέρα είναι νύχτα, δηλαδή ότι ο κος Κοντοπυράκης αλλοίωσε τα στοιχεία του 2009! 
Η πολιτική σκοπιμότητα είναι ολοφάνερη διότι δεν είναι δυνατόν ο κύριος αυτός (Παπαχρήστου) να μην έχει διαβάσει τα Πρακτικά των Εξεταστικών Επιτροπών, την παραπομπή σε δίκη του Ανδρέα Γεωργίου και όλα τα σχετικά. 
Επιπλέον, γιατί δεν τα έγραφε αυτά όταν ζούσε ο κ. Κοντοπυράκης αλλά προτίμησε να συκοφαντήσει τον Καθ. Κοντοπυράκη μετά θάνατον;
Βλέπετε, η Λερναία Ύδρα εν δράσει, ακόμα και μετά θάνατον. 
Ελπίζω η οικογένεια Κοντοπυράκη να του δώσει το κατάλληλο μάθημα μέσα από την δικαστική οδό. 

2ο Ερώτημα:
Πώς κρίνετε τη στάση της κυβέρνησης όσον αφορά στο θέμα που συζητάμε; Γνωρίζετε ότι όχι μόνο κατέβασαν από το site της Βουλής το προκαταρκτικό πόρισμα της Επιτροπής για τον Έλεγχο του χρέους και πέρασαν στον προϋπολογισμό το καταγγελθέν ως αλλοιωμένο ποσοστό του ελλείμματος του 2009;
Απάντηση
Η σημερινή κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ δεν έπραξε διαφορετικά από την κυβέρνηση Σαμαρά παρά τις προσδοκίες μας και παρά του ότι μέλη της (ποτέ όμως ο κ. Τσίπρας) ως αντιπολίτευση στήριξαν τοναγώνα μας για να αναδειχτεί η αλήθεια που διακήρυξαν με το Πόρισμά τους οι Εισαγγελείς Οικονομικού Εγκλήματος κκ Πεπόνης και Μουζακίτης.
Δυστυχώς, η σημερινή κυβέρνηση έχει υποκύψει πλήρως στην, όπως εκτιμώ, απαίτηση των Βρυξελλών και του Λουξεμβούργου για να καλυφθεί η αλήθεια για τα στοιχεία του 2009 κάτω απότο χαλί. Θα διερωτηθείτε γιατί έχουν αυτή την απαίτηση.
Είναι απλό για μένα που έχω δεί με τα μάτια μου την αλήθεια των στοιχείων και το αλισβερίσι μεταξύ Γεωργίου, ΔΝΤ, Eurostat, Κομισσιόν:
Τα όργανα αυτά της ΕΕ είναι εμπλεγμένα στην αλλοίωση των στοιχείων του 2009 καιφοβούνται όπως ο διάβολος το λιβάνι την αποκάλυψη της αλήθειας που θα αποδείξει ότι αυτοί κατέστρεψαν την χώρα μας διαμέσου ψεύτικων στοιχείων που δικαιολόγησαν τα Μνημόνιάτους που είναι τέσσερα μέχρι στιγμής και όχι τρία (τρεις είναι οι Δανειακές Συμβάσεις).
Για τον λόγο αυτό προσπαθούν να βάλουν τις δίκες του Γεωργίου, που έχουν ήδη ξεκινήσει, σε κάποιο αρχείο πιέζοντας την κυβέρνηση όσο μπορούν με εκφοβισμούς και άλλα παρόμοια, όπως έκαναν και με την κυβέρνηση Σαμαρά.
Όσον αφορά το δεύτερο σκέλος της ερώτησης, έχω να πώ τα εξής:
Το ότι κατέβασαν τοπροκαταρκτικό πόρισμα της Επιτροπής Αλήθειας για το χρέος από το site της Βουλής, ασφαλώς δείχνει ότι είναι οσφυοκάμπτες όπως και η κυβέρνηση Σαμαρά.
ΟΜΩΣ, η Επιτροπή Αλήθειας της κας Κωνσταντοπούλου δεν ήταν αυτή που έπρεπε να είναι. Δεν είχε λογιστές.
Πώς θα κάνεις λογιστικό έλεγχο χωρίς τους κατάλληλους λογιστές; Όταν υπέδειξα αυτό στην ίδια, εκείνη θύμωσε και μάλιστα, ενώ ήμουν μέλος της Επιτροπής και συμμετείχα στις συνεδριάσεις της και ενώ το πόρισμα έχει πολλά από τα στοιχεία μου, ΟΥΔΟΛΩΣ ΜΕ ΑΝΕΦΕΡΕστο πόρισμά της η κα Κωνσταντοπούλου.
Σημειωτέον ότι με κάλεσε ως μέλος της Επιτροπής μετάαπό πρόταση του Πάνου Καμένου και όχι από πρωτοβουλία δική της όπως ανέμενα. Το πόρισμα έχει αναφορές σε δεκάδες ατόμων, αλλά το όνομά μου δεν φαίνεται πουθενά!
Τουλάχιστον υπάρχει το όνομα του κ. Νίκου Στρόμπλου, ηρωϊκού Διευθυντή Εθνικών Λογαριασμών της ΕΛΣΤΑΤ που παρά του ότι είναι δημόσιος υπάλληλος, τόλμησε να αποδείξει δημοσίως ότι τα στοιχεία αλλοιώθηκαν, και για τον λόγο αυτό ο Γεωργίου του ΔΝΤ τον καθαίρεσε από την θέση του.
Πάντως, η κα Κωνσταντοπούλου από την θέση που είχε επί 7-8 μήνες, μπορούσε να έχει κάνει πάρα πολλά, αλλά… δεν αξιώθηκε ούτε τον Γεωργίου να διώξει από την προεδρία της ΕΛΣΤΑΤ, δικαίωμαπου της έδινε ο νόμος καθόσον ο Γεωργίου ήταν υπό δίωξη από την Δικαιοσύνη. Αυτοί είναι οι πολιτικοί μας, δυστυχώς.

3ο Ερώτημα
Η κοινή γνώμη δε γνωρίζει τίποτε για τη δικαστική εξέλιξη της υπόθεσης Γεωργίου! Γνωρίζετε σε ποιο στάδιο είναι και αν προχώρησε; 
Απάντηση:
Βεβαίως και γνωρίζω, αλλά όπως βλέπετε τα ΜΜΕ μάλλον έχουν εντολή να αποσιωπήσουν το θέμα… βλέπετε για τους «θεσμούς», δηλαδή για την Τρόικα, για τους δανειστές, το ζήτημα ΕΛΣΤΑΤ είναι καυτό κάρβουνο.
Η δικαστική εξέλιξη είναι πολύ σημαντική και λόγω αυτής ο Ανδρέας Γεωργίου παραιτήθηκε στοτέλος Ιουλίου 2015 και δήλωσε ότι είναι κάτοικος εξωτερικού γιατί, όπως εκτιμώ, φοβήθηκε επειδή παραπέμφθηκε σε δίκη με απόφαση του Βουλεύματος του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών 1149/2015.
Η παραπομπή του να δικαστεί στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών έγινε με το εξής κατηγορητήριο:
(1) Είπε ψέματα στο κράτος ότι παραιτήθηκε από το ΔΝΤ ενώ δεν είχε παραιτηθεί και κρατούσεταυτόχρονα και παράνομα την θέση του προέδρου της ΕΛΣΤΑΤ, δηλαδή ήταν πρόεδρος της ΕΛΣΤΑΤ και υπάλληλος του ΔΝΤ!!! (Αυτή ήταν η περίφημη ανεξαρτησία της ΕΛΣΤΑΤ)
(2) Σφετερίστηκε τις αρμοδιότητες του ΔΣ της ΕΛΣΤΑΤ
(3) Διεβίβασε παράνομα τα επίσημα στοιχεία για το χρέος και το έλλειμμα του 2009 στην Eurostatχωρίς την απαιτούμενη από τον νόμο έγκριση του ΔΣ της ΕΛΣΤΑΤ.
4) Όλα τα παραπάνω εγκλήματα τα έκανε εκ προθέσεως με σκοπό να προσπορίσει στον εαυτό του και σε άλλον υλικό και ηθικό όφελος.
Η δίκη αυτή δεν έχει ακόμα εκδικαστεί λόγω αναβολών.Επίσης, ενώ το Βούλευμα 1149/2015 παρέπεμπε τον Γεωργίου του ΔΝΤ σε δίκη για πλημμέλημα μετο παραπάνω κατηγορητήριο, το ίδιο Βούλευμα, κατά περίεργο τρόπο, τον απάλλασσε από τοέγκλημα σε βαθμό κακουργήματος της ψευδούς βεβαίωσης των στοιχείων του 2009.
Επειδή τα επιχειρήματα του Βουλεύματος 1149/2015 σχετικά με το κακούργημα της ψευδούς βεβαίωσης τωνστοιχείων του 2009 ήταν αναιρέσιμα κατά την γνώμη μας (εμού και του πρώην Αντιπροέδρου της ΕΛΣΤΑΤ, κ. Νίκου Λογοθέτη), υποβάλαμε εμπρόθεσμα (27/7/2015) αίτηση στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για να ασκήσει αυτός αναίρεση κατά του απαλλακτικού σκέλους του Βουλεύματος 1149/2015.
Στην συνέχεια (14/9/2015) εκδόθηκε η Έκθεση Αναίρεσης 37/2015 της Αντεισαγγελέως του Αρείου Πάγου, κας Ξένης Δημητρίου. Η Έκθεση Αναίρεσης είναι πραγματικός καταπέλτης κατά του Ανδρέα Γεωργίου του ΔΝΤ.
Εν συντομία, η Έκθεση Αναίρεσης βρίσκει ένοχο τον Ανδρέα Γεωργίου καιτους δύο συγκατηγορούμενούς του (Αθανασία Ξενάκη και Κων/νο Μολφέτα) υπαλλήλους τηςΕΛΣΤΑΤ που συνεργάστηκαν μαζί του, για την τέλεση του κακουργήματος της ψευδούςβεβαίωσης των στοιχείων του 2009 η οποία συντέλεσε στην ζημία του Ελληνικού Δημοσίουκατά 210 δισεκ. ευρώ.
Στις 6/11/2015 συζητήθηκε στο Συμβούλιο του Αρείου Πάγου η Έκθεση Αναίρεσης τηςΑντεισαγγελέως του Αρείου Πάγου και αναμένουμε την απόφαση. Ευελπιστούμε ότι το Συμβούλιοτου Αρείου Πάγου θα επικυρώσει την Έκθεση Αναίρεσης.
Το περίεργο είναι ότι παραιτούμενος ο Ανδρέας Γεωργίου όρισε αντικαταστάτριά του την συγκατηγορούμενή του κα Αθανασία Ξενάκη, η οποία συνέχισε επί αρκετούς μήνες την πολιτικήΓεωργίου πλαστογράφησης των στοιχείων, μέχρι που η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ την νομιμοποίησε ωςπροσωρινή αντικαταστάτρια του Ανδρέα Γεωργίου! Η κυρία αυτή είχε το θράσος να υποβάλει αίτηση για την θέση του προέδρου της ΕΛΣΤΑΤ και οι κακές γλώσσες λένε ότι έχει κάνει έφεση κατά της απόρριψής της.
Αναμένουμε να δούμε τον νέο επίσημο πρόεδρο της ΕΛΣΤΑΤ, κο Θάνο Θανόπουλο,μέλος του Σώματος Οικονομικών Εμπειρογνωμόνων.
Ουδέν σχόλιο προς το παρόν!

4ο Ερώτημα:
Προτίθεστε να συνεχίσετε το μοναχικό αγώνα σας για τη δικαίωση των καταγγελιών σας και κυρίωςγια την αποκάλυψη της αλήθειας στον ελληνικό λαό που πληρώνει την εθνική προδοσία;
Απάντηση
Ασφαλώς και συνεχίζω. Δεν είμαι μόνη, έχω κυρίως την συμπαράσταση των συνΕλλήνων μου, την ακούω και την βλέπω παντού. Έχω την συμπαράσταση των στελεχών της ΕΛΣΤΑΤ και των στελεχώνάλλων Οργανισμών, την συμπαράσταση δημοσιογράφων όπως εσείς!
Έχω επίσης την συμπαράσταση πολλών αδέκαστων Δικαστών και στην φάση αυτή πιστεύω πώς η Δικαιοσύνη τελικά θα προχωρήσει στην τελική αποκάλυψη της αλήθειας για τα στοιχεία του 2009.
Ξέρετε, η Στατιστική Υπηρεσία κάθε χώρας είναι το πιο σημαντικό Υπουργείο καθόσον  κονωνικοοικονομικά δεδομένα δεδομένα, άλλως, οι επίσημες στατιστικές ή τα επίσημα στατιστικά στοιχεία,συγκεντρώνονται και ελέγχονται ή παράγονται από την Στατιστική Υπηρεσία κάθε χώρας.
Τα δεδομένα αυτά περιγράφουν την κοινωνικοοικονομική κατάσταση κάθε χώρας και αποτελούν τηνβάση για την διαμόρφωση των κοινωνικοοικονομικών πολιτικών.
Για τους λόγους αυτούς, τα στατιστικά δεδομένα απαιτείται να χαρακτηρίζονται από τις διεθνείς βασικές στατιστικές αρχές της ανεξαρτησίας των μετρήσεων από πολιτικές σκοπιμότητες, της επιστημονικότητας και αντικειμενικότητας των μετρήσεων, της ακρίβειας, της αξιοπιστίας και της σαφήνειας.
Η παραβίαση των αρχών αυτών, ή τα λανθασμένα και μεροληπτικά στοιχεία, οδηγούν σε κοινωνικοοικονομικές πολιτικές που είναι είτε λανθασμένες, είτε εξυπηρετούν τα συμφέροντα των λίγων σε βάρος τωνπολλών.
Δυστυχώς, αυτό το τελευταίο συνέβη στην χώρα μας με την εκ προθέσεως εγκληματική ψευδή διόγκωση του δημοσίου χρέους και ελλείμματος του 2009, τα φρικτά αποτελέσματα της οποίας συνοψίζονται στην απώλεια της εθνικής μας ανεξαρτησίας με όλες τις συνέπειές της.


www.newdemocracy.gr
 emprosdrama 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου