Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016

Οι ανθελληνικές εταιρίες διαχείρισης εξουσίας και τα Νόμπελ.


Αν επιχειρούσε κάποιος ευφυής συμπολίτης μας να αναλύσει την μεγάλη εικόνα των τεκταινόμενων στην χώρα μας τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια θα διαπίστωνε την συνειδητή και απροκάλυπτη καταστροφή της πολιτικής αρχής του ‘Εθνους-Κράτους από το πολιτικό σύστημα και την ιεραποστολική προσπάθεια πολιτικών, ΜΜΕ και «πνευματικών θεσμών» να μετατραπεί η ομοιογενής Ελληνική κοινωνία σε πολυπολιτισμική.

Εδώ, η αυξανόμενη μουσουλμανική συνιστώσα στην χώρα μας, στα πλαίσια των σχεδιασμών της νέας τάξης πραγμάτων, θα διεκδικήσει τον σημαντικότερο ρόλο στα τεκταινόμενα στο μέλλον, αν όχι τον κυρίαρχο, όπως συμβαίνει σήμερα στον Λίβανο, στην Συρία, στο Ιράκ, στην Βοσνία, στα Σκόπια, ή στην Αφρική, όπου η γενοκτονία των χριστιανών, τη αρωγή της Δύσης, λαμβάνει την μορφή θρησκευτικής εθνοκάθαρσης. Για την επίτευξη του σκοπού αυτού, δηλαδή την δόλια μετάλλαξη της Ελληνικής κοινωνίας, το πολιτικό σύστημα, προεξέχοντος του σημιτικού ΠΑΣΟΚ, επέλεξε ως μέσον καταστροφής της κοινωνίας την εξαΰλωση της παραγωγικής μηχανής της χώρας μέσω του υπερδανεισμού από τα διεθνή τοκογλυφικά κεφάλαια μαζί με την εισαγόμενη εργασία των μεταναστών και την απεμπολή του εθνικού νομίσματος μέσω της υιοθέτησης του Ευρώ. Η απαξίωση της πολιτικής και η μετατροπή της Ελλάδος σε πολυεθνική κοινωνία θα άλλαζε και τον παραδοσιακό ρόλο των κομμάτων, όπου από φορείς πολιτικής, ιδεών και κοινωνικής ανάπτυξης θα εξελίσσοντο σταδιακά σε «ρατσιστικά ανθελληνικές εταιρίες διαχείρισης εξουσίας».

Τα πολιτικά κόμματα και οι πολιτικοί μας «ταγοί» αποτελούν μία καλά αμειβόμενη γραφειοκρατική και εκτελεστική τάξη μεσαζόντων, παρεμβαλλόμενη μεταξύ του Ελληνικού λαού και της νέας τάξης πραγμάτων, έχουσα αποστολή πρώτα την ληστεία των περιουσιακών στοιχείων των Ελλήνων και μετά την βιολογική των εξόντωση, καθώς και την αντικατάσταση των με νέες και εύρωστες μουσουλμανικές «βόμβες τεστοστερόνης». Οι έποικοι, θα εργάζονται πλέον αποδοτικά και θα αυξάνουν τον πλούτο των εγχώριων και Γερμανικών ελίτ, επειδή η μετανάστευση των νέων Ελλήνων και η υπογεννητικότητα έχουν αυξήσει την μέση ηλικία του Ελληνικού πληθυσμού σε απαράδεκτα επίπεδα κερδών για το πολυεθνικό κεφάλαιο.

Για τους Ελληνίζοντες πολιτικούς η πατρίδα μας δεν αποτελεί παρά μόνον έναν «Ευρωπαϊκό χώρο», όπου οι όποιοι πληθυσμοί, Έλληνες ή μετανάστες, θα εργάζονται σε οικονομικές ζώνες εντατικοποίησης εργασίας για να αυξάνουν τον πλούτο τους και τα συντηρούν το ευ ζην των. Άλλωστε, η Οβιδιακή μεταμόρφωση της «πρώτης και δεύτερης φοράς αριστεράς», η παρουσία στην πολιτική σκηνή των «νεοταξιτών εθνοπατριωτών», οι ανθελληνικές κορώνες των πολιτικών της ΝΔ, η συγκυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ, η προκλητική παρουσία των πάλαι ποτέ πράσινων ή αριστερών προπαγανδιστών στην ευρωβουλή με την σημαία της ΝΔ, οι ταχύτατες ωφελιμιστικές πολιτικές μεταγραφές και η συναίνεση των κομμάτων και αποκομμάτων εξουσίας στην ληστεία και την εξαθλίωση του λαού, αποδεικνύουν ότι τα πολιτικά κόμματα εξουσίας στην Ελλάδα δεν αποτελούν τίποτε περισσότερο παρά ενδιάμεσες εισπρακτικές εταιρίες των Ευρωπαϊκών ληστρικών εθνών και μηχανές εξαθλίωσης Ελληνικού πληθυσμού.

Σήμερα, δεν υπάρχει ούτε μία πολιτική φωνή εναντίον της εφιαλτικής μετατροπής της πατρίδος μας σε τεράστιο ισλαμικό προσφυγικό καταυλισμό και σε στρατόπεδο ανεργίας και μιζέριας. Σύντομα, πρώην αστοί και νυν νεόπτωχοι Έλληνες, μαζί με μουσουλμάνους έποικους θα σφάζονται για ένα κομμάτι ψωμί, ώστε να διατηρηθούν στην εξουσία στο διηνεκές οι οικογένειες και οι επίγονοι των πράσινων, γαλαζοπράσινων και ροζ πολιτικών ελίτ.

Ο λαός από την άλλη, υπερήφανος με την υποψηφιότητά του στο Νόμπελ ειρήνης για την «ανθρωπιστική» του θέση στον εποικισμό, αδυνατεί να αντιληφθεί ότι τα εκατομμύρια των έποικων θα κατοικήσουν στα δημευμένα σπίτια του και θα σιτίζονται από τους φόρους και τις περικοπές των συντάξεών του. Δικαίως λοιπόν θα πρέπει να απαιτήσει ώστε να θεσπιστεί και ένα επιπλέον διεθνές Νόμπελ βλακείας για να το διεκδικήσει για τις πολιτικές του αποφάσεις, που αφορούν κυρίως την εμμονική διαιώνιση στην εξουσία των εξανδραποδιστών του.


πηγή
koukfamily

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου