Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2024

Ουραγοί των ουραγών σε φόντο υπερψεκασμένων ουρανών

 Γράφει ο Κωνσταντίνος Ι. Βαθιώτης




Αεροψεκασμοί (chemtrails) στον αττικό ουρανό. Η φωτογραφία έχει τραβηχθεί από τον γράφοντα στις 10.10.2024, καθώς οδηγούσε στον Λεωφόρο Βουλιαγμένης

Στην ανωτέρω φωτογραφία απεικονίζεται η χημική σούπα της 10ης Οκτωβρίου 2024 από τον συνήθη αεροψεκασμό που πραγματοποιούν συχνά-πυκνά δεκάδες αεροπλάνα, τα οποία διασχίζουν μπακλαβαδωτά τον ουρανό της Αττικής πάνω από τα κεφάλια των υπεραπασχολημένων Αθηναίων.

Φυσικά, όποιος τολμά να μιλάει για κυριολεκτικό ψεκασμό μετατρέπεται αυτομάτως σε ψεκασμένο εντός εισαγωγικών .

Όπως δεν γνωρίζαμε τι περιέχουν τα φαρμακευτικά σκευάσματα της Νέας Τάξης Πραγμάτων , που με λύσσα προπαγάνδισαν οι επίδοξοι εξολοθρευτές μας ιδίως τη διετία 2020-2022, έτσι δεν γνωρίζουμε τι περιέχουν και οι παχιές λευκές γραμμές , οι οποίες δεν διαλύονται μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα ή έστω μέσα. σε λίγα λεπτά από τη στιγμή που διαχέονται στον αέρα (τότε θα επρόκειτο για τα contrails ), αλλά παραμένουν στην ατμόσφαιρα μετασχηματιζόμενα σε αιωρούμενα νέφη που απλώνονται ακανόνιστα , με αποτέλεσμα να κρύβεται ο ήλιος (γι' αυτό ονομάζονται chemtrails ¹ .







Λήψεις από διάφορα σημεία της Λεωφόρου Βουλιαγμένης την 10η Οκτωβρίου 2024

Αλλά, επειδή ζούμε στην εποχή της... καλύτερης κυβέρνησης που πέρασε ποτέ από το πηδάλιο της χώρας, θα πρέπει να την εμπιστευόμαστε τυφλά και να υπακούμε τους ειδικούς :

Όταν η Νέα Δικτατορία του Κυρ. Η Μητσοτάκη αποφασίζει να εμβολιάσει ή να ψεκάσει τους βρεφοπολίτες της (με τις ευλογίες της προσχηματικής αντιπολίτευσης), αν τούτοι διανοηθούν να αμφισβητήσουν τη νομιμότητα και την σκοπιμότητα του εμβολιασμού και του αεροψεκασμού, στιγματίζονται όχι μόνο ως μεταφορικά ψεκασμένοι , αλλά και ως συνωμοσιολόγοι και τα συναφή.

Το περίεργο είναι ότι το 2003 συστημικές εφημερίδες, όπως το ΕΘΝΟΣ , δημοσίευσε άρθρα για αεροψεκασμών χωρίς να τολμήσει να πει κανείς ότι ο συντάκτης του άρθρου ήταν συνωμοσιολόγος (βλ. το άρθρο του Γιάννη Κρητικού, Επικίνδυνα πειράματα στον3 ελληνικό ουρανό , 16.02.200, σελ. 36).



Το πρόβλημα του εμβολιασμού εξετάζεται και στο βιβλίο του Ευθυμίου Καλομοίρη «Φάκελος Chemtrails. Ποιοι και γιατί ψεκάζουν την ατμόσφαιρα με ουσίες-δηλητήρια!» (εκδ. Έσοπτρον, Αθήνα 2007).







Αναφορά στους αεροψεκασμούς γίνεται και στο βιβλίο του Δ. Λιακόπουλου «Βιομηχανία υποταγής συνειδήσεων. Ο ακήρυχτος πόλεμος της νέας τάξης πραγμάτων εναντίον του ανθρωπίνου γένους» (Θεσσαλονίκη 2004). Στις τελευταίες σελίδες αυτού του βιβλίου ο αναγνώστης θα αντικρίσει φωτογραφίες, οι οποίες ταυτίζονται με την εικόνα που παρουσιάζει ο ελληνικός ουρανός, όταν αγνώστου ταυτότητος αεροπλάνα τον ψεκάζουν συναυτουργικώς και ασταμάτητα .



Όσο δεν αντιδρά ο ελληνικός λαός, τόσο περισσότερο που εμβολιάζουμε , που μας ψεκάζουν , που μας αριθμούν , και αργότερα που μας τσιπάρουν , μετατρέποντας σε κουρελού την επιταγή της ενημερωμένης συναίνεσης του πολίτη .

Η δικαιολογία των πατερναλιστών πολιτικών είναι πλέον πασίγνωστη:

Όλα γίνονται για το καλό μας για την ασφάλειά μας , αλλά και για την ευκολία μας .

Συμπέρασμα: Έχουμε καταντήσει οι ουραγοί των ουραγών σε φόντο υπερψεκασμένων ουρανών ... Αεροψεκασμοί, βεβαίως, γίνονται και σε άλλες χώρες, ευρωπαϊκές ή μη ² , αλλά όχι με τέτοια συχνότητα, όπως στην Ελλάδα, όπου το φαινόμενο είναι σχεδόν καθημερινό .



Αυτές οι δύο φωτογραφίες έχουν ληφθεί από τον γράφοντα το καλοκαίρι του 2023 στον αγγλικό κήπο (αριστερά) του Μονάχου και κοντά στο Bahnhof Olympiazentrum της ίδιας πόλης (δεξιά)

Όποιος επιθυμεί να συνδυάσει τον αεροψεκασμό με τον εμβολιασμό , τον αυτισμό αλλά και τον μετανθρωπισμό , μπορεί να μελετήσει τη σχετική ενότητα που υπάρχει στην τρίτη έκδοση του βιβλίου:

Από την τρομοκρατία στην πανδημία. Υποχρεωτικές ιατρικές πράξεις στον πόλεμο κατά του αόρατου εχθρού (εκδ. Αλφειός, 2023).



Στις σελίδες 179 επ. ο αναγνώστης θα βρει σημαντικά στοιχεία που αντλούνται από το βιβλίο του Γουέιν Μακ Ρόι (Wayne McRoy) «Η επιδημία του αυτισμού: Το βρόμικο μικρό μυστικό του μετανθρωπισμού» (The Autism Epidemic: Transhumanism's Dirty Little Secret, 2019).



Τρελογιάννης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου