Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2023

Δεκάδες πανάκριβα ελικόπτερα της Αεροπορίας Στρατού βρίσκονται βυθισμένα σε βάθος 5 μέτρων για τις ανάγκες της Ατζέντας 2030

 




Επιχείρηση τρόμου (εθνικής) ήττας, παραίτησης του πληθυσμού από θέληση και πάθος για ζωή

28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2023 04:09





Hεπιχείρηση τρόμου (εθνικής) ήττας, παραίτησης του πληθυσμού από θέληση και πάθος για ζωή με στόχο τον φυσικό θάνατο σύμφωνα με τις επιταγές της ατζέντας βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

By The Wrong Man

Σύμφωνα λοιπόν με ρεπορτάζ και εικόνες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας δεκάδες πανάκριβα ελικόπτερα των ενόπλων δυνάμεων και συγκεκριμένα της Αεροπορίας Στρατού που έδρευαν στο 1ο ΤΑΞΑΣ στο Στεφανοβίκειο του Βόλου (τα εξοπλιστικά προγράμματα να έχουν συμβάλει στην εκτόξευση του δημοσίου χρέους στη διάρκεια της μεταπολίτευης) βρίσκονται βυθισμένα ακόμη και σε βάθος 5 μέτρων όπως μεταδίδει χαρακτηριστικά ο ιστότοπος pronews.gr.


Αυτό πλέον το παραδέχονται σε φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ και στελέχη του ΓΕΕΘΑ με την επωδό σε συντάκτη του pronews.gr που έθεσε σχετικό ερώτημα ότι «Δεν μπορούμε να λέμε πλέον ψέματα, αλλά πρέπει να καταλάβουν οι πολίτες ότι κάναμε ότι μπορούσαμε για να τα ανελκύσουμε από υπόστεγα που έμοιαζαν με κλειστές υδάτινες δεξαμενές. Ότι μπορεί να σωθεί, θα σωθεί».

Τι ελικόπτερα βυθίστηκαν σε βάθος πέντε μέτρων: ΑΗ-64 Apache, ΟΗ-58D Kiowa, UH-1H/D Huey κλπ.


Πληροφορίες, μη διασταυρωμένες μιλάνε για επτά ΑΗ-64 Apache και για «πολλά άλλα των λοιπών τύπων».

Ο Φλώρος διαψεύδει ότι υπάρχει έστω και η ελάχιστη απώλεια ελικοπτέρων, αλλά εν πάση περιπτώσει, δεν μπορούμε επιτέλους να παίζουμε τις κουμπάρες με τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Κ.Φλώρο.

O ιστότοπος pronews.gr ζητά να υπάρξει άμεση εισαγγελική έρευνα και “αν εμείς λέμε ψέματα να διωχθούν οι υπεύθυνοι του pronews.gr και του defencenet.gr, αν λέει ψέματα ο Φλώρος, όπως είπε στην σφαγή που προκάλεσε στην Λιβύη, να παραπεμφθεί στο Στρατοδικείο άμεσα.


Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα!

Δεν αρκεί πλέον η παραίτησή του. Και το ίδιο ισχύει και για τον Αρχηγό του Στρατού.

Άφησαν και βούλιαξε το πλέον μάχιμο κομμάτι της Αεροπορίας Στρατού και τώρα ζητάνε «και τα ρέστα».

Γιατί δεν υπάρχει εισαγγελική έρευνα; Τι θα πει «Το αεροδρόμιο του Στεφανοβικείου παραμένει επιχειρησιακό. Όλα τα Ε/Π εντός αυτού είναι ασφαλή»που ανακοίνωσε με θράσος το ΓΕΣ;

Ποιος μπορεί να εκδίδει τέτοιες ανακοινώσεις χωρίς να τιμωρείται με ατιμωτική καθαίρεση και φυλάκιση;

Εκτός και αν «κρατάει» από κάπου ο Φλώρος την πολιτική ηγεσία και όχι μόνο του υπουργείου αλλά και της χώρας.

Να θυμίσουμε ότι τοπικά μέσα αποκάλυψαν σήμερα ότι «Δύτες βούτηξαν στα νερά της λίμνης και τοποθέτησαν μεγάλα μπαλόνια κάτω από τα ελικόπτερα, όπως γίνεται και σε περιπτώσεις ναυαγίων, ώστε να τα σηκώσουν στην επιφάνεια και να τα παραλάβει γερανός.

Μάλιστα όπως αναφέρεται, αμέσως μετά την ανάσυρση κάθε ελικοπτέρου σβήνεται ο αριθμός του ώστε να μην είναι αναγνωρίσιμο και στη συνέχεια καλύπτεται με ειδικό κάλυμμα για να γίνει η μεταφορά στο 304 ΠΕΒ.

Εκεί θα αφήσουν τα ελικόπτερα να στεγνώσουν και εν συνεχεία θα τα καθαρίσουν από τις λάσπες ώστε να κάνουν μελλοντικά δοκιμές στα συστήματά τους και να δουν εάν είναι λειτουργικά ή χάθηκαν για πάντα»!

Τι να πρωτοθυμηθούμε από τις ψευδείς ανακοινώσεις των ΓΕΣ-ΓΕΕΘΑ (για να απαντήσει το ΓΕΣ πρέπει να εγκριθεί από το ΓΕΕΘΑ).

Θα αναφέρουμε την πιο χαρακτηριστική της 9ης Σεπτεμβρίου από το ΓΕΣ:

«Το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώνει ότι, το σύνολο των Ελικοπτέρων (Ε/Π) που σταθμεύουν στην έδρα της 1ης Ταξιαρχίας Αεροπορίας Στρατού (1ης ΤΑΞΑΣ) στο Αεροδρόμιο (Α/Δ) του Στεφανοβικείου Βόλου, έχει μεταφερθεί με ασφάλεια σε στεγνή πίστα εντός του Α/Δ, σύμφωνα με τις υφιστάμενες, ισχύουσες και πάγιες διαδικασίες περί ασφάλειας υλικού και εγκαταστάσεων.

Αρχικά σύμφωνα με τα ισχύοντα πρωτόκολλα μεταφέρθηκαν όλα τα λειτουργικά, εν χρήσει και επιχειρησιακά Ε/Π. Στην συνέχεια τελευταία μετακινήθηκαν τα Ε/Π (UH-1H) που έχουν χαρακτηριστεί ανενεργά λόγω παλαιότητας (60 ετών) και αποσυρθεί από την ενεργό υπηρεσία από ετών.

Αυτά απεικονίζονται σε φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας.

Το αεροδρόμιο του Στεφανοβικείου παραμένει επιχειρησιακό. Όλα τα Ε/Π εντός αυτού είναι ασφαλή.

Εξυπακούεται ότι τηρείται ετοιμότητα μετασταθμεύσεως και σε άλλες βάσεις της περιοχής ή και αλλού, σύμφωνα με τα ισχύουσες πάγιες διαδικασίες (πρωτόκολλα), αν η δυναμική κατάσταση του φαινομένου το επιβάλλει.»

Εάν λοιπόν ισχύουν οι πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, το ΓΕΣ και ΓΕΕΘΑ είπαν ψέματα πως το σύνολο των ελικοπτέρων της 1ης ΤΑΞΑΣ «έχει μεταφερθεί με ασφάλεια σε στεγνή πίστα».

Γιατί το Σαββατοκύριακο έγινε ανάσυρση ελικοπτέρων τα οποία είχαν παραμείνει βυθισμένα στο νερό τουλάχιστον 15 ημέρες!

Να σημειωθεί ότι όταν αποκαλύφθηκε ότι μέρος της βάσης του Στεφανοβίκειου είχε βουλιάξει στο νερό και ελικόπτερα της Αεροπορίας Στρατού είχαν… βυθιστεί, το ΓΕΣ το είχε αρνηθεί λέγοντας ότι τα ελικόπτερα που παρουσιάζονταν στις φωτογραφίες της ντροπής, ήταν «ανενεργά» και έχουν «αποσυρθεί από την ενεργό υπηρεσία από ετών»!

Γιατί συμβαίνουν όμως όλα αυτά; Δείτε γιατί>

Η διαχείριση κατασκευασμένων-εργαστηριακών “κρίσεων” γίνεται πλέον αντιληπτή απ΄όλο και μεγαλύτερες μάζες του πληθυσμού.

Από την κατασκευασμένη planδημία στις εργαστηριακές πυρκαγιές ανά το κόσμο, στις εργαστηριακές πλημμύρες, στην εργαστηριακή πρόκληση ολέθρου στο φυσικό περιβάλλον ταυτόχρονα με την εργαλειοποίηση της οικονομίας για την παραγωγή του οικονομικού τρόμου και της φτωχοποίησης.

Για μεγάλο διάστημα η FED άφηνε τα επιτόκια χαμηλά παρά τις προειδοποιήσεις κορυφαίων οικονομολόγων για τη λάθος συνταγή της πολιτικής της. Εκ των υστέρων οι γνωρίζοντες διαπιστώνουν ότι η FED συνειδητά επέλεξε να κρατήσει χαμηλά τα επιτόκια ώστε η εκτόξευσή τους στο Θεό που βρίσκεται σε εξέλιξη να είναι όσο πιο οδυνηρή γίνεται για την αγορά, τους δανειολήπτες, τις επιχειρήσεις.

Το όνομα του Διευθύνοντος Συμβούλου της JPMorgan Chase, Jamie Dimon είχε πέσει πρόσφατα στο τραπέζι ως υποψηφίου για το χρίσμα των Δημοκρατικών. Αυτό σημαίνει ότι βρίσκεται ανάμεσα στους εκλεκτούς των χορηγών του Δημοκρατικού Κόμματος.

Σε συνέντευξη του στους Times of India που δημοσιεύθηκε την Τρίτη, ο Dimon προειδοποίησε ότι εάν η Federal Reserve θα πρέπει να συνεχίσει να αυξάνει τα επιτόκια προκειμένου να μειώσει τον πληθωρισμό, η κατάσταση θα γίνει ακόμα πιο επώδυνη. «Δεν είμαι σίγουρος αν ο κόσμος είναι προετοιμασμένος για (επιτόκιο) 7%» είπε ο Dimon στην εφημερίδα.

Ο Dimon έκανε τα σχόλια ενώ συμμετείχε σε μια σύνοδο επενδυτών της JPMorgan στη Βομβάη της Ινδίας.

Οι δηλώσεις του ενίσχυσαν τη συνεχιζόμενη νευρικότητα στη Wall Street, η οποία έχει τροφοδοτηθεί σε μεγάλο βαθμό από τις ανησυχίες σχετικά με τη διατήρηση των επιτοκίων υψηλά από τη Fed για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Στις πρόσφατες συναλλαγές, ο Dow υποχώρησε σχεδόν 300 μονάδες, ή 0,9%. Ο Nasdaq έχασε 1,2%.

Από τις αρχές του περασμένου έτους, η Fed αύξησε γρήγορα τα επιτόκια από σχεδόν μηδέν σε λίγο πάνω από 5%.

«Ρωτώ τους επιχειρηματίες: “Είστε προετοιμασμένοι για κάτι σαν 7%;”. Η χειρότερη περίπτωση θα είναι 7% με στασιμοπληθωρισμό. Εάν πρόκειται να έχουν χαμηλότερους όγκους και υψηλότερους ρυθμούς, θα υπάρχει άγχος στο σύστημα», είπε ο Dimon. «Προτρέπουμε τους πελάτες μας να είναι προετοιμασμένοι για τέτοιου είδους άγχος».

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της JPMorgan ανέφερε τον θρυλικό επενδυτή Warren Buffett, ο οποίος έχει περίφημα δηλώσει ότι «μόνο όταν πέσει η παλίρροια ξέρεις ποιος κολυμπά γυμνός». Με άλλα λόγια, μια ύφεση εκθέτει το ποιος έχει πάρει πάρα πολύ ρίσκο.



Ο Dimon προειδοποίησε ότι άλλες δύο ποσοστιαίες μονάδες αυξήσεων επιτοκίων θα ήταν «πιο επώδυνες» από τις δύο τελευταίες. Πάντως, ενώ ο ίδιος προειδοποιεί για τέτοιου είδους ψηλά επιτόκια, αυτό δεν είναι κάτι που οι ίδιοι οι αξιωματούχοι της Fed έχουν επικυρώσει δημόσια. Την περασμένη εβδομάδα, δημοσίευσαν προβλέψεις που περιλαμβάνουν μόνο μια ακόμη αύξηση των επιτοκίων φέτος πριν από τις μειώσεις επιτοκίων το επόμενο έτος. Η αγορά συμβολαίων μελλοντικής εκπλήρωσης τιμολογείται με μικρή πιθανότητα τα επιτόκια να πάνε στο 6%, πόσο μάλλον στο 7%.

Στη συνέντευξή του στους Times of India, ο Dimon αναφέρθηκε στη σειρά των χρεοκοπιών τραπεζών των ΗΠΑ νωρίτερα αυτό το έτος. Η JPMorgan εξαγόρασε την First Republic Bank καθώς κατέρρευσε. «Δεν νομίζω ότι θέλουμε ένα σύστημα όπου καμία τράπεζα δεν θα καταρρέει ποτέ. Έτσι, το να έχεις ένα σωρό αποτυχίες δεν είναι τρομερό πράγμα», είπε. «Αλλά εάν προκαλεί όλεθρο στο σύστημα, πρέπει να τροποποιήσουμε τους κανονισμούς για να μην συμβαίνει αυτό».

Μόλις είδατε στιγμιότυπα από τα προσεχώς του οικονομικού τρόμου. Στο επίκεντρο βρίσκεται όπως είναι φυσικό το χρήμα.

Για την ακρίβεια η φούσκα του παγκοσμίου χρέους των 400 τρις ευρώ.

Είναι ακριβώς το σκάσιμο αυτής της φούσκας που τείνει να απομυθοποιήσει το χρήμα εάν παρά τα βερεσέδια συνεχίσει να παρέχεται αφειδώς στους αναλώσιμα 8 δις των πολιτών η πεποίθηση των οποίων ότι το χρήμα είναι ατελείωτο απλά δεν είναι αποδεκτή μια και απαξιώνει το χρήμα ως εργαλείο παγκόσμιας διακυβέρνησης.

Έτσι ξέσπασε ο τρόμος ως υποστηρικτικό εργαλείο στην απειλούμενη ισχύ του χρήματος. O Bill Gates για παράδειγμα πιστεύει ότι η λύση για την φούσκα του χρέους είναι η μείωση του οξυδερκούς πληθυσμού. Και εργάζεται σε αυτή τη κατεύθυνση.

Ο Elon Musk από την άλλη επαναλαμβάνει ότι η φούσκα του παγκοσμίου χρέους μπορεί να αντιμετωπισθεί μόνο με την αύξηση του πληθυσμού. Μάλιστα ο ίδιος έχει αποκτήσει πάνω από 10 παιδιά. Πρόκειται για δύο εντελώς αντίθετες συνταγές για την αντιμετώπιση του παγκοσμίου χρέους.

Ο Musk μάλιστα χρεώνει τον όλεθρο που βιώνει ο δυτικός πληθυσμός με τα συνεχή εργαστηριακά γεγονότα στο WEF, το Παγκόσμιο Οικονομικό Forum του Davos του οποίου ο ιδρυτής είναι ο Γερμανός μηχανικός και οικονομολόγος Klaus Schwab ο οποίος γεννήθηκε στς 30 Μαρτίου 1938. Έχει διατελέσει πρόεδρος του εν λόγω οργανισμού από την ίδρυσή του το 1971.

Ο συνδυασμός οικονομικού τρόμου και εργαστηριακών φυσικών καταστροφών υπηρετούν το Δόγμα του ελέγχου και της μείωσης του πληθυσμού.

Η Ελλάδα καιρό τώρα αποτελεί το αγαπημένο θέατρο εφαρμογής της Ατζέντας. Ένα κράτος με 400 δις ευρώ χρέος και με το σύνολο της πολιτικής του ηγεσίας (των Κασσελάκη-Αχτσιόγλου συμπεριλαμβανομένων) πρόθυμους διεκπεραιωτές της Ατζέντας 2030 υπόσχεται αέναους εμβολιασμούς, πυρκαγιές, πλημμύρες, φτωχοποίηση, ξεσπίτωμα (δεν θα σου ανήκει τίποτε και θα είσαι ευτυχισμένος) δλδ θάνατο στους οξυδερκείς πολίτες της.









Εντέχνως στη διάρκεια της πρόσφατης εσωκομματικής διαδικασίας του ΣΥΡΙΖΑ οι υποψήφιοι και κυρίως οι Kασσελάκης-Αχτσιόγλου απέφυγαν να αναφερθούν ιδιαίτερα στη κλιματική κρίση, τους εμβολιασμούς και τη woke ατζέντα παρότι και οι δύο βρίσκονται στη καρδιά της ο αρχηγός του Σύριζα ως gay και η Αχτσιόγλου ως ταλαιπωρημένη γυναίκα-μητέρα-σύζυγος.

Ο Κασελάκης και ο ΣΥΡΙΖΑ σύμφωνα με τις υποδείξεις που έχουν γίνει προς τον νέο αρχηγό περιμένει να πεθάνει ο Klaus Schwab και κάνα δυο άλλοι της παρέας από φυσικό γήρας ώστε στη συνέχεια να στήσουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τους υπουργούς του στο Ειδικό Δικαστήριο με κατηγορίες όπως η συμμετοχή σε εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.

Αυτό περιμένουν στον ΣΎΡΙΖΑ-μην έχετε αυταπάτες.

Οι υπόλοιποι οξυδερκείς καλά θα κάνετε να περιμένετε διαρκή τρόμο και καταιγιστική δράση του 112 σε συνδυασμό με το Αθηναικό Πρακτορείο, την ΕΜΥ και τα γνωστά ΜΜΕ που υπηρετούν το αφήγημα της Ατζέντας 2030-ανάμεσά τους και εφημερίδες που είτε εξαγοράσθηκαν είτε εκδόθηκαν γι΄αυτό το σκοπό.



Το αφήγημα αυτό μας χρειάζεται τρομοκρατημένους και στη συνέχεια νεκρούς. Ίσως και με την ανάποδη σειρά εάν αναλογισθείτε πόσοι εμβολιασμένοι με εμβόλια COVID-19 πεθαίνουν ξαφνικά εκεί έξω καθημερινά χωρίς να ανοίγει ρουθούνι.

Ο δε χειμώνας αναμένεται ως έπος τρόμου μια και ανάμεσα στους στόχους των μερακλήδων είναι ακόμη και η αναβολή-ακύρωση των εκλογών στις ΗΠΑ στη περίπτωση που οι elites διαπιστώσουν ότι το Δημοκρατικό Κόμμα με επικεφαλής τον Biden χάνει τις εκλογές. Να ετοιμασθείτε για σεισμούς, λιμούς, καταποντισμούς. Τίποτε λιγότερο.







Να ετοιμασθείτε επίσης για δηλώσεις των ηγετών-κυβερνήσεων ΗΠΑ και Ε.Ε του στυλ είμαστε εδώ για να διαχειριστούμε τις κρίσεις και τον όλεθρο. Θα παραλείπουν φυσικά να σας πουν ότι οι ίδιοι δημιουργούν-προκαλούν τις κρίσεις και τον όλεθρο για να σε ξεπαστρέψουν όσο εσύ παραμένεις εν υπνώσει παρά την κατανάλωση επαρκών ποσοτήτων καφέ.

Βέβαια όταν κάθε Μπάμπης-Σούλα είτε από την Καλιφόρνια είτε από το Μαρούσι και τη Γλυφάδα αποκτά οξυδερκείς απογόνους-καγκουρόπουλα μετά από ένα σαββατόβραδο οινοπνεύματος στις πίστες του Μπισμπίκη αντιλαμβάνεστε ότι δεν υπάρχει θεραπεία και πως οι Blair και Gates παρακολουθούν τα καγκουρόπουλα με το βλέμμα του Νέρωνα.

Για το πόσο στημένα είναι εργαστηριακά “φυσικά” φαινόμενα που βιώνουμε μπείτε στο κόπο να διαβάσετε για μια ακόμη φορά τα ρεπορτάζ του Κουρδιστού Πορτοκαλιού για να μην πάτε αδιάβαστοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου