Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2022

Το 1917 ο Ρούντολφ Στάινερ προέβλεψε «Τα εμβόλια θα καταστρέψουν τις ψυχές των ανθρώπων»

 












Ο Αυστριακός φιλόσοφος Ρούντολφ Στάινερ προέβλεψε ότι τα εμβόλια θα χρησιμοποιηθούν από την παγκόσμια ελίτ για να καταστρέψουν τις ψυχές των ανθρώπων, ώστε να τους αφήσουν σε κατάσταση φόβου, αδυναμίας, απελπισίας και άγχους.

Ο Στάινερ ήταν Αυστριακός φιλόσοφος, παιδαγωγός και πνευματιστής και κατά τη διάρκεια της ζωής του δημοσίευσε πολλά βιβλία για την επιστήμη της πνευματικότητας. Θεωρούσε το ανθρώπινο σώμα ως ένα πνευματικό δοχείο, ανοιχτό στην κατάληψη από άλλες δαιμονικές οντότητες.

Wakingtimes.com αναφέρει: Η συνειδητοποίηση αυτών των δυνάμεων σημαίνει ότι έχουμε τη δύναμη να απορρίψουμε την αρνητική τους επιρροή. Το να παραμένεις ασυνείδητος γι’ αυτές ήταν σαν να είσαι φύλλο στον άνεμο τους, και η πνευματική καλλιέργεια ήταν το κλειδί για την ανάπτυξη συνειδητής επίγνωσης γι’ αυτές.

“Τα πνεύματα του σκότους βρίσκονται τώρα ανάμεσά μας. Πρέπει να είμαστε σε επιφυλακή, ώστε να αντιλαμβανόμαστε τι συμβαίνει όταν τα συναντάμε και να αποκτούμε μια πραγματική ιδέα για το πού βρίσκονται. Το πιο επικίνδυνο πράγμα που μπορείτε να κάνετε στο άμεσο μέλλον θα είναι να παραδοθείτε ασυνείδητα στις επιρροές που είναι σίγουρα παρούσες”. ~ Rudolf Steiner

Αν οι άνθρωποι εκφράζουν τη φυσική ανθρώπινη κλίση προς την πνευματική ανάπτυξη, απελευθερώνονται από το φόβο και το άγχος και ουσιαστικά αναπτύσσουν ένα είδος ανοσίας στις επιρροές των αρνητικών οντοτήτων. Αν όχι, η δόνησή μας προσελκύει εχθρικά πνεύματα και πέφτουμε ασυνείδητα στην επιρροή τους.

“Υπάρχουν όντα στα πνευματικά πεδία για τα οποία η ανησυχία και ο φόβος που προέρχονται από τα ανθρώπινα όντα προσφέρουν ευπρόσδεκτη τροφή. Όταν οι άνθρωποι δεν έχουν άγχος και φόβο, τότε αυτά τα πλάσματα λιμοκτονούν… Αν ο φόβος και το άγχος εκπέμπονται από τους ανθρώπους και ξεσπούν σε πανικό, τότε αυτά τα πλάσματα βρίσκουν ευπρόσδεκτη τροφή και γίνονται όλο και πιο ισχυρά. Αυτά τα όντα είναι εχθρικά προς την ανθρωπότητα.

Ό,τι τρέφεται από αρνητικά συναισθήματα, από άγχος, φόβο και δεισιδαιμονία, απόγνωση ή αμφιβολία, είναι στην πραγματικότητα εχθρικές δυνάμεις στους υπεραισθητούς κόσμους, που εξαπολύουν σκληρές επιθέσεις στα ανθρώπινα όντα, ενώ αυτά τρέφονται. Επομένως, είναι πάνω απ’ όλα απαραίτητο αρχικά το άτομο που εισέρχεται στον πνευματικό κόσμο να ξεπεράσει το φόβο, τα συναισθήματα αδυναμίας, απελπισίας και άγχους. Αλλά αυτά ακριβώς τα συναισθήματα ανήκουν στον σύγχρονο πολιτισμό και τον υλισμό- επειδή αυτός αποξενώνει τους ανθρώπους από τον πνευματικό κόσμο, είναι ιδιαίτερα κατάλληλος να προκαλεί στους ανθρώπους απελπισία και φόβο για το άγνωστο, καλώντας έτσι τις προαναφερθείσες εχθρικές δυνάμεις εναντίον τους”. ~Rudolf Steiner

Με τόσο βαθύ παγκόσμιο φόβο, άγχος και πανικό για την παρούσα πανδημία, πολλοί εκθέτουν τις δικές τους πνευματικές ασθένειες και συναινούν σε κάθε συνιστώμενη συμπεριφορά ή παρέμβαση που θα μπορούσε να ανακουφίσει αυτά τα συναισθήματα. Μαζί με αυτό είναι και η ώθηση για τον εμβολιασμό 7 δισεκατομμυρίων υγιών ανθρώπων.

Σχεδόν 100 χρόνια πριν, σε μια σειρά από 14 δοκίμια που δημοσιεύτηκαν υπό τον τίτλο Η πτώση των πνευμάτων του σκότους, ο Στάινερ απηύθυνε μια προειδοποίηση προς τις μελλοντικές γενιές για ένα πιθανό μέτρο μαζικού ελέγχου, αρκετά παρόμοιο με τα οράματα που παρουσιάστηκαν από τον Όργουελ και τον Χάξλεϊ. Ο Στάινερ προέβλεψε ένα μέλλον όπου τα εμβόλια θα μπορούσαν να κλέψουν την πνευματική μας φύση.

Κατ’ αρχάς, κάποιο ιστορικό:

“Σε αυτές τις δεκατέσσερις διαλέξεις, που δόθηκαν στα τέλη του 1917 μετά από τέσσερα χρόνια πολέμου στην Ευρώπη, ο Στάινερ μιλάει για τις πολύπλοκες πνευματικές δυνάμεις που βρίσκονται πίσω από τον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο, τις προσπάθειες της ανθρωπότητας να οικοδομήσει θεωρητικά τέλειες κοινωνικές τάξεις και τις πολλές διαιρέσεις και διαταραχές που θα συνεχίσουν στη Γη μέχρι την εποχή μας. Η ανθρωπότητα γενικά κοιμόταν στο γεγονός ότι τα πεσμένα πνεύματα, εκδιωγμένα από τους πνευματικούς κόσμους, είχαν γίνει έντονα ενεργά στη Γη. Αυτό εκδηλωνόταν κυρίως στην ανθρώπινη σκέψη και αντίληψη του περιβάλλοντος κόσμου. ” [Πηγή]

Η πτώση σε έναν τέτοιο καταστροφικό λήθαργο θα σημαδευόταν από μια εποχή υλισμού και συγκεντρωτισμού της εξουσίας, κατά την οποία οι επιρροές των “πνευμάτων του σκότους” θα ενέπνεαν τους ανθρώπους να επινοήσουν νέες τεχνολογίες και νέα μέσα καταπίεσης. Ο Στάινερ σχολιάζει:

“Σας έχω πει ότι τα πνεύματα του σκότους πρόκειται να εμπνεύσουν τους ανθρώπινους ξενιστές τους, στους οποίους θα κατοικούν, να βρουν ένα εμβόλιο που θα διώξει κάθε κλίση προς την πνευματικότητα από τις ψυχές των ανθρώπων όταν αυτοί είναι ακόμα πολύ νέοι, και αυτό θα συμβεί με έναν κυκλικό τρόπο μέσω του ζωντανού σώματος. Σήμερα, τα σώματα εμβολιάζονται κατά του ενός και του άλλου- στο μέλλον, τα παιδιά θα εμβολιάζονται με μια ουσία που θα είναι ασφαλώς δυνατό να παραχθεί, και αυτό θα τα κάνει ανοσοποιητικά, ώστε να μην αναπτύξουν ανόητες κλίσεις που συνδέονται με την πνευματική ζωή – “ανόητες” εδώ, φυσικά, στα μάτια των υλιστών. . . .

“. . θα βρεθεί τελικά ένας τρόπος να εμβολιαστούν τα σώματα, έτσι ώστε τα σώματα αυτά να μην επιτρέπουν την ανάπτυξη της κλίσης προς τις πνευματικές ιδέες και σε όλη τους τη ζωή οι άνθρωποι να πιστεύουν μόνο στον φυσικό κόσμο που αντιλαμβάνονται με τις αισθήσεις. Από τις παρορμήσεις που απέκτησε το ιατρικό επάγγελμα από την αλαζονεία – ω, συγγνώμη, από την κατανάλωση [φυματίωση] που υπέστησαν οι ίδιοι – οι άνθρωποι εμβολιάζονται τώρα κατά της κατανάλωσης, και με τον ίδιο τρόπο θα εμβολιαστούν κατά οποιασδήποτε κλίσης προς την πνευματικότητα. Αυτό είναι απλώς για να σας δώσω ένα ιδιαίτερα εντυπωσιακό παράδειγμα από πολλά πράγματα που θα έρθουν στο κοντινό και πιο μακρινό μέλλον σε αυτόν τον τομέα – ο στόχος είναι να επέλθει σύγχυση στις παρορμήσεις που θέλουν να ρέουν στη γη μετά τη νίκη των [Μιχαηλικών] πνευμάτων του φωτός [το 1879]”. ~Rudolf Steiner

Ο Στάινερ μιλούσε εδώ μόνο για τα εμβόλια. Το σχόλιό του δεν λαμβάνει υπόψη τις σύνθετες επιπτώσεις στην ανθρώπινη πνευματικότητα από τις πολλές μυριάδες επιρροές που έχουμε στον κόσμο μας σήμερα, οι οποίες όλες λειτουργούν ενάντια στην πνευματική σύνδεση από μόνες τους.

Και πάλι, αν έχετε νιώσει καθόλου ότι βρίσκεστε σε έναν πνευματικό πόλεμο, δεν είστε μόνοι.

newspunch.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου