Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2020

Κορωνοϊός και Μαρξισμός


Κορωνοϊός και Μαρξισμός
Τα νούμερα λένε την αλήθεια: η μεγαλύτερη επιδημία που έχει πλήξει την ανθρωπότητα είναι ο κομμουνισμός
Η επιδημία του SARS (κι αυτός είναι ένας κορωνοϊού) στην Κίνα τα έτη 2003-2004 προκάλεσε 349 θανάτους. Η επιδημία του κορωνοϊού που πλήττει τώρα την Κίνα έχει κοστίσει τη ζωή σε 425 άτομα. Η γρίπη των χοίρων που έπληξε την Κίνα το 2009 δεν επέφερε ούτε έναν θάνατο, ενώ καταγράφηκαν περίπου 2.000 περιπτώσεις ανθρώπων που νόσησαν. Τηρουμένων των αναλογιών (η Κίνα έχει πληθυσμό 1 δισ. 386.000.000 άτομα, ενώ η Ελλάδα περίπου 10.000.000) είναι σαν να έχουν πεθάνει στην πατρίδα μας τρία άτομα από τον κορωνοϊό!
Όμως, ο κομμουνισμός που επιβλήθηκε σε αυτή τη χώρα με τα όπλα έχει προκαλέσει -μέχρι τα τέλη της δεκαετίας του ’90- περίπου 65.000.000 θανάτους*! Αν δεν ήταν στρεβλωμένα τα κριτήριά μας για όσα απειλούν την πατρίδα, τη ζωή, την τιμή και την περιουσία μας, τότε η θέα ενός μαρξιστικού φυλλαδίου ή κάποιου «επιφανούς» αριστεριστή που αερολογεί στις τηλεοράσεις θα έπρεπε να μας τρομάζει πολλές φορές περισσότερο απ’ όσο κάποιος που έχει έρθει από την Κίνα, φταρνίζεται και έχει υψηλό πυρετό.
Κι όμως, στην Ελλάδα, που την έχουν κατασφάξει οι κομμουνιστές (αρχίζοντας από το 1943 και συνεχίζοντας μέχρι και στις ημέρες μας με τους πιστολάδες των τρομοκρατικών οργανώσεων) κι επιδίωκαν να παραδώσουν τη Μακεδονία στους Σλάβουςείναι της «μόδας» να δηλώνεις αριστερός και η νομενκλατούρα της Δεξιάς κάθε τόσο δηλώνει ότι «σέβεται και τιμά την Αριστερά για τους αγώνες και τις θυσίες της». Κι ύστερα μας φοβίζουν οι διάφοροι κορωνοϊοί και όχι η ανοησία μας.
* Για να πάρετε μια ιδέα από τα ανείπωτα εγκλήματα που έχουν κάνει οι κομμουνιστές σε όλα τα πλάτη και τα μήκη του πλανήτη μπορείτε να ανατρέξετε σε μια σειρά από βιβλία. Αναφέρονται ενδεικτικά ορισμένα βιβλία και μελέτες!
Στεφάν Κουρτουά, Νικολά Βερτ, Ζαν – Λουί Πανέ (2013), Η Μαύρη Βίβλος του Κομμουνισμού. Εγκλήματα – Τρομοκρατία – Καταστολή, Εκδόσεις Εστία.
Rudolph Joseph Rummel (1991), China’s Bloody Century: Genocide and Mass Murder Since 1900, Transaction Publishers.
Rudolph Joseph Rummel (1993), How Many did Communist Regimes Murder?, University of Hawaii Political Science Department.
Rudolph Joseph Rummel (1994), Death by Government, New Brunswick, Transaction Publishers.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου