Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019

Ὁ Γέρων Ἐφραὶμ ἀποκάλυψε ὅτι τὰ παγκόσμια γεγονότα θὰ προλάβουν τὴν ζημιὰ στὴν Ὀρθόδοξη Ἐκκλησία καὶ οἱ Μητροπολίτες καὶ οἱ Πατριάρχες θὰ συνετιστοῦν!




Πρόσφατη θαυμαστὴ ἐμφάνιση τοῦ ἁγιασμένου γέροντα Ἐφραὶμ τῆς Ἀριζόνα (τοῦ Φιλοθεΐτη) σὲ εὐλαβῆ ἀνδρόγυνο ποὺ κατοικεῖ στὴν Ἑλλάδα. Τὸ ἄγνωστο ἕως τώρα συγκλονιστικὸ καὶ ταυτόχρονα διαφωτιστικὸ γιὰ ὅλους ἐμᾶς περιστατικό, διηγεῖται ὁ Πανιερώτατος Μητροπολίτης Μόρφου κ.κ. Νεόφυτος. - Γέροντας Ἐφραὶμ τῆς Ἀριζόνα (ὁ Φιλοθεΐτης):
- Παιδιά μου, νὰ συνεχίσετε νὰ πηγαίνετε νὰ λειτουργεῖστε στὶς ἐκκλησίες ποὺ πηγαίνατε, νὰ μὴν κάνετε αὐτὸ τὸ βῆμα.
- Γέροντα, τί θὰ γίνει μὲ τὸ Οὐκρανικό; Τί θὰ γίνει μὲ τὶς ἀναγνωρίσεις ποῦ κάνουν οἱ Ἀρχιερεῖς μας, οἱ Πατριάρχες μας;
- Τὰ γεγονότα τὰ μεγάλα ποὺ ἔρχονται (τὰ παγκόσμια γεγονότα τοῦ γενικοῦ πολέμου κ.λπ.), ἐνῶ θὰ πληγώσουν καὶ θὰ φοβίσουν τοὺς ἀνθρώπους, θὰ κάνουν καὶ ὁρισμένα καλά. Ἕνα ἀπὸ τὰ καλὰ ποὺ θὰ κάνουν.., θὰ καταλάβουν οἱ Ἀρχιερεῖς καὶ οἱ Πατριαρχάδες μας, ὅτι, "Ἑνός ἐστι χρεία" καὶ....ὄχι ἡ διχοστασία. Καὶ θὰ σταματήσει ἡ ἐξέλιξη τοῦ προβλήματος, διότι θὰ στραφεῖ ἡ προσοχή μας σὲ αὐτὰ τὰ μεγάλα. Ὕστερα, λέει, ὅταν θὰ ἔρθει εἰρήνη, θὰ γίνει Μεγάλη Σύνοδος. Καὶ ὄχι μόνον αὐτὰ καὶ πολλὰ ἄλλα προβλήματα ποὺ ἔχουν προκύψει χρόνια καὶ αἰῶνες μέσα στὴν Ἐκκλησία, θὰ λυθοῦν...

orthodoxia-ellhnismos


Μαρία Π. είπε...
Έρχεται πόλεμος. Ήμουνα πάντα φειδωλή ως προς τέτοιες εκτιμήσεις αλλά τώρα είμαι πεπεισμένη ότι όντως έρχεται πόλεμος. Ποια είναι τώρα η διαφορά; Όλο τον καιρό λέγαμε ότι δεν θ΄αφήσουν οι 'μεγάλοι' να γίνουν πολεμικά γεγονότα στην Ανατολική Μεσόγειο εφόσον ξεκινούν οι γεωτρήσεις, και θέλουν σταθερότητα και ασφάλεια στην περιοχή, και όχι αποσταθεροποίηση ανεξέλεγκτες εξελίξεις και ανακατανομή ισχύος, όταν μάλιστα η Ελλάδα τους έχει ουσιαστικά παραδώσει τον φυσικό της πλούτο μέσω των δανείων.
Δυστυχώς τα πράγματα αλλάζουν ραγδαία. Η Αμερική έχει γίνει πλέον ενεργειακά αυτάρκης λόγω του δικού της σχιστολιθικού πετρελαίου και φυσικού αερίου, επομένως 'αποσύρεται' σταδιακά απ΄την Μέση Ανατολή, κάτω και από το βάρος του τεράστιου χρέους της που οφείλεται και στους πολέμους που έκανε τις τελευταίες δεκαετίες και δεν αντέχει να ξανακάνει.
Επομένως δεν πρόκειται να παρέμβει. Δεν πρόκειται να μας βοηθήσει. Μας το είπαν ξεκάθαρα και Αμερικανοί αξιωματούχοι, να μην περιμένουμε τίποτα από κει.Το βλέπουμε και στην επαμφοτερίζουσα συμπεριφορά του Τραμπ, στην λυκοφιλία του και μ΄εμάς και με την Τουρκία, για να 'εκβιάζει' ψυχολογικά και τους δύο και να πουλάει πυραύλους στους Τούρκους και να επεκτείνει τις Νατοϊκές βάσεις εδώ.
Άκουσα και τον πολύ καλό καθηγητή κ.Γρίβα στον Γ.Σαχίνη εδώ:
Ελληνοτουρκικά: Κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης
youtube.com/watch?v=deH3VkJxgAU

Όλοι όσοι μίλησαν λένε το ίδιο πράγμα. Το Μνημόνιο με την Λιβύη δεν είναι ούτε 'αστείο' ούτε 'γραφικό' ούτε 'τυπικό' όπως μας 'συμφέρει' να φανταζόμαστε, αλλά ένα ακόμα βήμα μιας πολύ καλά προετοιμασμένης σειράς γεγονότων που θα καταλήξουν σε εισβολή τούρκικων πλοίων νότια και ανατολικά της Κρήτης, τα οποία αν δεν χτυπήσουμε, ουσιαστικά παραδίδουμε την χώρα.
Γιατί η απόκτηση του ΄νερού' δηλ. θαλάσσιων τμημάτων, ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ βάσει του Διεθνούς Δικαίου, παραδίδει ΚΑΙ τα αντίστοιχα χερσαία τμήματα. Επομένως θα είναι ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ τα στρατιωτικά γεγονότα.
Ανεξάρτητα της διάρκειας και της έντασης, ο σκοπός των Τούρκων είναι μετά το άνοιγμα των ασκών του Αιόλου, να ξεκινήσει η ανακατάταξη από μηδενική βάση, και να πάρουν την μερίδα του λέοντος ίσως και χερσαία τμήματα της Ελλάδας.
Ο καθηγητής εξηγεί αναλυτικά ότι ο καιρός του μονοπολικού (ΗΠΑ), ή διπολικού (ΗΠΑ-Ρωσία) κόσμου, έχει περάσει ανεπιστρεπτί.
Αναδύονται αρκετές άλλες δυνάμεις στο παγκόσμιο σκηνικό, ενώ η Αμερική 'αποσύρεται' σταδιακά. Ως τώρα μιλούσαμε για Κίνα και Ινδία αλλά η Τουρκία βγαίνει εντονότερα στο προσκήνιο λόγω κυρίως της γεωγραφικής της θέσης ως ο νέος ηγέτης της Ανατολικής Μεσογείου και Μ.Ανατολής.
Την οποία δεν θέλει να κακοκαρδίσει καμία χώρα γιατί είναι ο καλύτερος πελάτης τους ως προς τα οπλικά συστήματα (η πολεμική βιομηχανία π.χ. της Ισπανίας επιβιώνει χάριν της Τουρκίας). Επομένως δεν θα μας βοηθήσει ΚΑΝΕΙΣ.
Έρχονται τα γεγονότα που μας προείπαν οι άγιοι Γέροντες, που πιθανόν θα καταλήξουν σε Γ΄Π.Π.
Δεν μπορεί να υπάρξει τώρα αναβολή γιατί οι γεωτρήσεις ξεκινούν, και η επιτάχυνση θα είναι ραγδαία.

Ο Άγιος Γέροντας Εφραίμ ας μας σκεπάζει με την προσευχή του μαζί με τους υπόλοιπους Αγίους μας.Αμέθυστος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου