Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017

Ένοχες Σχέσεις Της Ιεραρχίας της Ε.Ε. Με Το Διεθνές Συνωμοτικό Συνδικάτο Παγκοσμιοποίησης του Τζωρτζ Σόρος.



Υπαινιγμοί για χρηματισμό 226 Ευρωβουλευτών και συνέργεια της Κομισιόν με τo Δίκτυο Σόρος.
Πρόκληση για την σύσταση ειδικής επιτροπής για έρευνα « διεθνούς πολιτικής συνωμοσίας υψίστου επιπέδου».


Tου Μιχαήλ Στυλιανού
Συνταρακτικές αποκαλύψεις, την περασμένη Τρίτη στην Ευρωβουλή, για την διάβρωση και συνέργεια της νομενκλατούρας του Καθεστώτος των Βρυξελλών στις καταχθόνιες εκστρατείες του Τζωρτζ Σόρος, για την εθνική μετάλλαξη και κονιορτοποίηση των κρατών της Ευρώπης, προσέκρουσαν στο φράγμα του ήχου των καθεστωτικών ΜΜΕ και κρατήθηκαν σε απόσταση ασφαλείας από την ευρύτερη ευρωπαϊκή κοινή γνώμη.

Δράστης των αποκαλύψεων ήταν ο Βρετανός ευρωβουλευτής Νάϊτζελ Φάρατζ , Νέμεση του ευρωπαϊκού πολιτικού Πρυτανείου και πρωταγωνιστής της βρετανικής αποχώρησης, ο οποίος, στα δυόμισι λεπτά που του διατέθηκαν, προκάλεσε σεισμικά ρήγματα στην ήδη ηθικά ξεφτισμένη πρόσοψη του ενωσιακού οικοδομήματος.

ε φράσεις κοφτές ως ριπή μαστιγίου και επικαλούμενος κείμενα της Οργάνωσης «Ανοιχτή Κοινωνία», (εγκεφάλου των ποικιλώνυμων διεθνών πλοκάμων του τερατώδους πολύποδα του Συστήματος Σόρος), ο κ Φάρατζ προκάλεσε το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο να συγκροτήσει μιαν ειδική επιτροπή ερεύνης των στοιχείων μιας «υψίστου επιπέδου ιστορικής περίπτωσης διεθνούς πολιτικής συνωμοσίας», καταγγέλλοντας:

--Ότι ο πολυδισεκατομμυριούχο κερδοσκόπος «ανθρωπιστής» Σόρος προικοδότησε προ μηνός με το ποσό των 18 δισεκατομμυρίων την οργάνωση «Ανοικτή Κοινωνία», η οποία διεξάγει διεθνείς εκστρατείες για την ελεύθερη κίνηση πληθυσμών και «υποστηρίζει υπερεθνικές δομές και οργανισμούς όπως η Ευρωπαϊκή ΄Ενωση».
--Ότι η επιρροή της οργάνωσης Σόρος στην Ευρωβουλή και στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή «είναι πραγματικά εξαιρετική».
--Ότι σε βίβλο της οργάνωσης καταγράφονται ονομαστικώς 226 μέλη του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ως «αξιόπιστοι φίλοι» της.
-- Ότι η οργάνωση Ανοιχτή Κοινωνία κομπάζει ότι πραγματοποίησε πέρυσι 42 (!) συναντήσεις συνεργασίας με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή (Κομισιόν).
-- Ότι την προηγούμενη εβδομάδα, στην σύσκεψη των Προέδρων, ο κ. Βέρχοσταντ έδωσε μάχη πιέσεων υπέρ του κ. Σόρος, στον αγώνα που διεξάγεται εναντίον του κ. Βίκτορα ΄Ορμπαν, πρωθυπουργού της Ουγγαρίας.
--Ότι μέλος της οργάνωσης Ανοιχτή Κοινωνία του Σόρος είναι ο Βρετανός βουλευτής Μπεν Μπράντσω, που υποκίνησε συζήτηση στο Βρετανικό Κοινοβούλιο εάν η χρηματοδότηση της εκστρατείας του «Brexit» προήλθε από τις εξωχώριες καταθέσεις των Παραδείσιων νήσων.


«Όταν μιλάμε για λεφτά, όταν μιλάμε για υπονόμευση και για συνέργεια, εγώ διερωτώμαι- κάγχασε ο κ. Φάρατζ- εάν κοιτάζουμε σε λάθος κατεύθυνση. . . Εάν λοιπόν πρόκειται να κάνουμε μια συζήτηση για πλήρη πολιτική και οικονομική διαφάνεια, ας το κάνουμε…»


Και στο σημείο αυτό πυροδότησε την καταληκτική έκρηξη, που έσβησε αστραπιαία τα ειρωνικά μειδιάματα από τα πρόσωπα ορισμένων ακροατών του: Ανήγγειλε ότι απηύθυνε στους 226 Ευρωβουλευτές, που κατονομάζονται ως «έμπιστοι φίλοι» από την οργάνωση «Ανοιχτή Κοινωνία», από μίαν επιστολή με τα ερωτήματα:


-Δεχτήκατε ποτέ χρήματα, αμέσως ή εμμέσως, από την οργάνωση του Τζωρτζ Σόρος;
-Σε πόσες από τις εκδηλώσεις της συμμετείχατε;
- Θα μπορούσατε να μας δώσετε έναν κατάλογο όλων των συναντήσεών σας και όλων των αντιπροσώπων, συμπεριλαμβανομένου του ίδιου του Τζωρτζ Σόρος;


«Πιστεύω-κατέληξε- ότι αυτό το Κοινοβούλιο οφείλει να συγκροτήσει μιαν ειδικήν επιτροπή ερεύνης όλων αυτών των στοιχείων. Επειδή φοβούμαι ότι μπορεί να αντιμετωπίζουμε μιαν υψίστου επιπέδου ιστορική περίπτωση διεθνούς πολιτικής συνωμοσίας».


΄Εργα και Στόχοι Μετανεωτερικής Λερναίας Ύδρας


Για την κατανόηση και αξιολόγηση -από τον απληροφόρητο (από τα καθεστωτικά ΜΜΕ) αναγνώστη- των καταγγελιών Φάρατζ, χρήσιμες είναι οι ακόλουθες πληροφορίες, σε πολύ περιληπτική παρουσίαση:


Ο πολυδισεκατομμυριούχος «ανθρωπιστής» Τζωρτζ Σόρος, Ούγγρος Εβραίος, στον πόλεμο καταδότης Εβραίων της Βουδαπέστης και συνεργός των Ες Ες στις συλλήψεις και λεηλασίες περιουσιών τους, μετά την διάλυση της Σοβιετικής ΄Ενωσης ίδρυσε στην Λετονία την οργάνωση «Ανοιχτή Κοινωνία» και κατέστησε αυτή της χώρα εργαστήριο και πρότυπο πολιτικής και πολιτιστικής μετάλλαξης, σύμφωνα με τους σχεδιασμούς των εμπνευστών και συγχρηματοδοτών ενός προγράμματος παγκοσμίων διαστάσεων.


Με την μέθοδο της άμεσης ή έμμεσης εξαγοράς, της διείσδυσης σε όλους τους βαθμούς της εκπαίδευσης, της ενημέρωσης, της πολιτικής, της Δικαιοσύνης και της άμυνας, βαθμιαία μια χώρα γίνεται υποχείριο της πλούσια χρηματοδοτούμενης συνωμοτικής Διεθνούς Οργάνωσης.
Μετά την απόλυτη επιτυχία του πειράματος και την διαμόρφωση του προτύπου στην Λετονία, εξαπολύθηκε η εκστρατεία της εξάπλωσής του, για την δημιουργία μιας νέας διεθνούς τάξης πραγμάτων -με την μορφή παγκόσμιου πληθυσμού, από ενιαία, απάτριδα και πολυπολιτισμική πανσπερμία άλογων, ανερμάτιστων, και εύχρηστων ανθρωποειδών, υποκειμένων σε διαχείριση και από ηλεκτρονικά ελεγχόμενο παγκόσμιο σύστημα.

ΜΚΟ-Πλόκαμοι του Δικτύου


Παραρτήματα του Πανεπιστημίου της Οργάνωσης Σόρος στην Λετονία ξεφύτρωσαν και σε άλλες χώρες της Ευρώπης, με πολλαπλασιασμό των υποτροφιών για την παραγωγή αποστόλων της. Παρακλάδια της «Ανοιχτής Κοινωνίας» εξαπλώθηκαν ως πυκνό πλέγμα πλοκάμων σ’ ολόκληρη την ήπειρο, από τον Καύκασο ως τον Ατλαντικό και επέκεινα, ως ΜΚΟ υπό διάφορες ονομασίες ανθρωπιστικής ή εκπαιδευτικής μεταμφίεσης, πάντοτε αγωγοί κεφαλαίων εξαγοράς, στρατολόγησης, διείσδυσης και κατάκτησης θέσεων επηρεασμού και ελέγχου.


΄Οπου η Οργάνωση-οδοστρωτήρας συναντά εστίες αντιστάσεως, πολιτικές, θρησκευτικές ή κρατικές, κινητοποιεί τους τοπικούς και εξωτερικούς μοχλούς και συμμάχους της για την εξάλειψή τους. Με την γιγάντωση της στην πάροδο των χρόνων και την επέκταση σ’ επιχειρήσεις ανατροπής καθεστώτων, διαθέτει ως συμμάχους ισχυρούς αμερικανικούς και διεθνείς οργανισμούς. Από παρόμοιες συμμαχίες ξεπήδησαν οι ποικιλόχρωμες «επαναστάσεις» σε διάφορες χώρες της τέως Σοβιετικής ΄Ενωσης , της Β. Αφρικής και Μ. Ανατολής.


Η έντονη δράση της «ανθρωπιστικής οργάνωσης» του Σόρος και των ποικιλώνυμων κλάδων της (ΜΚΟ) στη Ρωσία προκάλεσε την καταγγελία της στη Βουλή και την χαλιναγώγησή της με μέτρα αυστηρού ελέγχου, κυρίως οικονομικού.


Στην Ουκρανία η Οργάνωση Σόρος συνεργάστηκε δραστήρια με αμερικανικούς κρατικούς οργανισμούς, όπως το Εθνικό ΄Ιδρυμα για την Δημοκρατία (NED) και το Στέητ Ντιπάρτμεντ, στην οργάνωση της «επανάστασης»,( με την συμμετοχή των ναζιστικών ταγμάτων Αζόφ και Σβόμποντα), για την ένταξη της χώρας στην Ευρωπαϊκή ΄Ενωση και στο ΝΑΤΟ. Ο ίδιος ο Σόρος συμμετέσχε σε συσκέψεις πολιτικής του νέου καθεστώτος.





Η Οργιαστική δράση του εμφυτεύματος Σόρος στην Ουγγαρία προκάλεσε τελικά την εξέγερση της εθνικιστικής κυβέρνησης του Βίκτορα ΄Ορμπαν, πρώτα με τον κρατικό έλεγχο του χρηματοδοτούμενου από το σύστημα Σόρος « Πανεπιστημίου Κεντρικής Ευρώπης» για την εκπαίδευση των «ελίτ» της περιοχής, το οποίο μεταξύ άλλων είχε το προνόμιο να δίνει διπλώματα με ισχύ και στις ΗΠΑ. Η κυβέρνηση Όρμπαν το μετονόμασε σε Πανεπιστήμιο Σόρος και εισήγαγε μέτρα ελέγχου του, που αφορούν και στην ποιότητα και ιδιότητα των καθηγητών και στην εν γένει λειτουργίας του, τα οποία προκάλεσαν κατακραυγή από την Ε Ε και τις ΗΠΑ.


Το κονκλάβιο των Βρυξελλών ξιφούλκησε για την προστασία των αρχών της Δημοκρατίας και με τελεσίγραφο απείλησε με παραπομπή του Ορμπάν στην Ιερά Εξέταση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Ο Ούγγρος πρωθυπουργός κατήγγειλε τον Σόρος ότι ενθαρρύνει την μεταναστευτική εισβολή στην Ευρώπη και προχώρησε στο επόμενο βήμα, αναθέτοντας στις μυστικές υπηρεσίες της χώρας του τον έλεγχο της δράσης και των πηγών χρηματοδότησης των διαφόρων ΜΚΟ του Σόρος.


Η συζητούμενη τώρα στην σύσκεψη των προέδρων εφαρμογή κυρώσεων της ΕΕ σε βάρος της Ουγγαρίας, στην οποία αναφέρθηκε ο Νάϊτζελ Φάρατζ, θα παρουσιαστεί ως ποινή για την άρνηση της υποδοχής της καθορισμένης αναλογίας προσφύγων/μεταναστών, όσο και για τα «ελλείμματα δημοκρατίας» στην Ουγγαρία.


Συμπτωματικά (;) και η Ουάσιγκτον ανήγγειλε προ ημερών την διάθεση 750.000 δολαρίων για την ενίσχυση επιλεγμένων ουγγρικών ΜΜΕ, «για την αυξημένη πρόσβαση των Ούγγρων πολιτών στην αντικειμενική ενημέρωση επί εσωτερικών και διεθνών θεμάτων». Κατά το αιτιολογικό του Στέητ Ντιπάρτμεντ « το πρόγραμμα οφείλει να βελτιώσει την ποιότητα του παραδοσιακού και ηλεκτρονικού Τύπου και να αυξήσει την πρόσβαση του κοινού σε αξιόπιστη και αμερόληπτη ενημέρωση»…(

Προφανώς δεν είναι ορατό στην Ουάσιγκτον το σαρκάζον οξύμωρο τέτοια ανακοίνωση να συμπίπτει με πιέσεις από Κογκρέσο και ΜΜΕ για την επιβολή λογοκρισίας των μέσων «αιρετικής» ενημέρωσης και με την έμμεση φίμωση του ρωσικού καναλιού ΡΤ, εξ αφορμής της αναπόδεικτης ρωσικής ανάμιξης στην εσωτερική πολιτική των ΗΠΑ.)


Στην Πολωνία Μη Κυβερνητικά ΄Οργανα του Σόρος καταγγέλθηκαν επίσης για την υποκίνηση διαδηλώσεων και ταραχών εναντίον της εθνικιστικής κυβέρνησης.. Και εδώ η Ευρωβουλή, με πλειοψηφία 315 ψήφων, αποφάσισε να ζητήσει από το Συμβούλιο να κηρύξει την Πολωνία παραβάτη «των αξιών της Ε Ε» και να της αναστείλει το δικαίωμα ψήφου για την άρνησή της να δεχτεί μετανάστες και για την υιοθέτηση δυο επίμαχων νομοσχεδίων δικαστικής μεταρρύθμισης. Τεράστιες διαδηλώσεις στους δρόμους της Βαρσοβίας, με το σύνθημα «Ανεξαρτησία-Κυριαρχία» να δεσπόζει σε πανό και συνθήματα, ήταν η απάντηση των Πολωνών στις οθόνες του Euronews τις τελευταίες ημέρες.


Ουγγαρία- Πολωνία-Τσεχία και Σλοβακία έχουν τώρα συγκροτήσει ΄Ενωση αντίστασης στα σχέδια απεθνικοποίησης των Βρυξελλών και του Σόρος, με την επωνυμία Βίσενγκραντ, στην οποία αναμένεται να συνταχθεί και η Αυστρία υπό την μετεκλογική νέα κυβέρνησή της.


Η καταγγελία του Ούγγρου πρωθυπουργού για ενεργό «ενθάρρυνση» του μηχανισμού Σόρος στην εισβολή λαθραίων μεταναστών στην Ευρώπη τεκμηριώνεται και με επίσημο διάβημα των ιταλικών αρχών τον Μάρτιο που ζητεί ευρωπαϊκή έρευνα, μετά από εκθέσεις της FRONTEX ότι σκάφη νοικιασμένα από ΜΚΟ στη Μεσόγειο ενεργούν ως πραγματικοί συνεργοί των δουλεμπόρων μεταφορέων.


Από Αλβανία και FYROM καταγγελίες για συνέργεια των αμερικανικών υπηρεσιών με τους τοπικούς πλοκάμους του συστήματος Σόρος έφθασαν ως το Κογκρέσο, με εκπροσώπους να αναφέρονται σε χρηματοδότηση από το «Αμερικανικό ΄Ιδρυμα για την Δημοκρατία» πολιτικών, εφημερίδων και ραδιοτηλεοπτικών μέσων και την υποκίνηση διαδηλώσεων και ταραχών για την επιβολή πολιτικής υπέρ της ένταξης στην Ε Ε και στο ΝΑΤΟ.

Επιβεβαίωση αυτής της συνέργειας σε επίπεδο κορυφής παρέσχε ενυπόγραφο μήνυμα του Σόρος στην «αγαπητή Χίλαρυ» Κλίντον, τότε υπουργό Εξωτερικών, με υποδείξεις χειρισμού μιας «επικίνδυνης σύγκρουσης» Μπερίσα-Ράμα στην Αλβανία, το οποίο αποκάλυψαν οι Γουίκυληκς. Για την εξομάλυνση και « διευκόλυνση της εισδοχής σε Ε.Ε./ ΝΑΤΟ» ο Σόρος της συνιστά την αποστολή μεσολαβητού από την Ε.Ε. (!) και της προτείνει τρία ονόματα για την επιλογή. ΄Ενας από τούς τρεις έφθασε στα Τίρανα εντός ημερών…


Στις ΗΠΑ τέτοια ήταν η εμπρηστική δραστηριότητα του πολύποδα Σόρος στις πολλαπλές βίαιες ταραχές για την ανατροπή του νέου προέδρου Τραμπ, ώστε λαϊκό ψήφισμα προς τον Λευκό Οίκο με αίτημα να αποκηρυχτεί ο Σόρος ως τρομοκράτης και να κατασχεθεί όλη η περιουσία του συγκέντρωσε 150.000 υπογραφές εντός εβδομάδος.


Στην Ελλάδα, προφανώς λόγω του απόρθητου τείχους πατριωτισμού και ηθικής ακεραιότητας, υπάρχει μια μοναδική μαρτυρία από το πακέτο υποκλοπών των Αμερικανών Χάκερ DCLeaks, με ανάθεση συμβολαίου σε δύο ιθαγενείς, για την σύνταξη και αποστολή έκθεσης για την στάση της χώρας στο θέμα της Ουκρανίας και την εισήγηση εφημερίδων και ιστοσελίδων προς στρατολόγηση για πολιτική διαφώτιση. Την εργολαβία είχαν αναλάβει καθηγητής πανεπιστημίου, προϊόν της Οξφόρδης και δημοσιογράφος της Αυγής, στο Μαξίμου του Τσίπρα.
http://infognomonpolitics.blogspot.gr/2017/11/blog-post_855.html



Η πύλη του Ρωμανού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου