Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2019

ΣΤΕ ή Σόρος;


του Χαράλαμπου Μηνάογλου
Το ερώτημα πλέον τίθεται ωμά και ξεκάθαρα: το ελληνικό κράτος υπακούει στους νόμους και την δικαιοσύνη που το ίδιο έχει θεσπίσει ή στις αρχές του ιδρύματος Σόρος; Πολύ φοβούμαι ότι ισχύει το δεύτερο. Δηλαδή ότι οι αποφάσεις των δικαστηρίων στην Ελλάδα γίνονται σεβαστές και εφαρμόζονται μόνον εφόσον συμπίπτουν με τις αρχές της Νέας Τάξης του ΝΑΤΟ και του Σόρος. Όταν όμως τύχει, από λάθος θες, από κακιά στιγμή, από την τελευταία ρανίδα συνειδήσεως που έχει απομείνει σε κάποιους δικαστές και οι αποφάσεις δεν συνάδουν με τις αρχές των αρχόντων του κόσμου τούτου, τότε τόσο το χειρότερο για τις αποφάσεις: θα μείνουν ανεφάρμοστες.
Για να θυμηθούμε καλύτερα τα πράγματα, ίδια απόφαση είχε εκδώσει και προ διετίας περίπου το ΣΤΕ ακυρώνοντας τα καμπαλιστικά θρησκευτικά του Φίλη. Τότε ο ντονμέδικης συνείδησης διάδοχός του τι είχε κάνει; Είχε μήπως εφαρμόσει την απόφαση; Όχι, βέβαια! Είχε βάλει τα ίδια βιβλία, την ίδια προερχόμενη από την καμπαλιστική θεολογία ύλη, σε άλλο αριθμό ΦΕΚ και με αυτό το νομικό τερτίπι επέβαλε ξανά την διδασκαλία των θρησκευτικών που απαγόρευε το ΣΤΕ. Σήμερα λοιπόν το ΣΤΕ για δεύτερη φορά απαγορεύει την διδασκαλία αυτών των θρησκευτικών. Και τι έγινε; Το Open Society του Σόρος είναι το ΣΤΕ ή έστω η Ευρωπαϊκή Επιτροπή για να γίνει σεβαστή η απόφασή του;
Ακούω από το πρωί κρίσεις, επικρίσεις και κατακρίσεις κατά της απόφασης. Ο ντονμές πρώην υπουργός αντί να ζητήσει τουλάχιστον συγγνώμη ή έστω να σιωπήσει, ξιφουλκεί ως άλλος Δον Κιχώτης κατά της απόφασης. Βλέπεις δεν ταιριάζει με τις μεταφυσικές του ανησυχίες. Και γνωρίζει πολύ καλά ότι είναι ευκαιρία να κάνει για άλλη μία φορά τον τσάμπα μάγκα. Τα ζα του Σύριζα θα πουν: κοίτα υπουργάρα, δεν φοβάται τους δικαστές! Λες και οι δικαστές έχουν καμία εξουσία μπροστά στο υπερεθνικό κεφάλαιο που υπηρετεί πιστά παιδιόθεν ο δήθεν αριστερός υπουργός τους! Ζα! Ο άνθρωπος του Λάτση και του Σόρος γιατί να φοβάται την δικαιοσύνη που παλεύει να διασώσει το συμφέρον των πολλών; Αυτός ξέρει καλά ότι κουμάντο στον κόσμο κάνουν τα αφεντικά του.
Από σήμερα πλέον ούτε η Κεραμέως έχει καμία δικαιολογία. Τα θρησκευτικά αυτά διδάσκονται παράνομα και πρέπει να αντικατασταθούν ΑΜΕΣΑ! Όχι του χρόνου, αλλά τώρα! Επίσης, και εμείς δεν έχουμε πλέον καμία μα καμία δικαιολογία! Έχουμε πλέον όλο το δίκαιο με το μέρος μας και πρέπει να απαιτήσουμε από τα σχολεία ούτε μία σελίδα από τα άθλια αντίχριστα βιβλία να μην ανοίξουν τα παιδιά μας στο μάθημα. Είναι μία από τις λίγες φορές που η δικαιοσύνη έχει αποφανθεί υπέρ της πατρίδος και της ορθοδοξίας. Εάν και τώρα αδιαφορήσουμε, δεν θα είμαστε απλώς άξιοι της μοίρας μας, αλλά θα είμαστε συνένοχοι! 

ΥΓ. Πολλοί, αν είχαν συνείδηση, θα έπρεπε να ντρέπονται σήμερα. Δεν μιλώ για τους θεολόγους του Σύριζα ή τους κομισάριους του στην εκπαίδευση που δίωξαν όσους αντιστάθηκαν στα αντίχριστα θρησκευτικά. Αυτοί ούτως ή άλλως δεν έχουν. Αλλά σήμερα θα έπρεπε να ντρέπεται και η Ιεραρχία, η οποία παρά τις φωτεινές εξαιρέσεις, δεν πρωτοστάτησε στον αγώνα ακύρωσης! Δεν υπάρχει τραγικότερο πράγμα από το να παλεύουν οι λαϊκοί για την πίστη και οι επίσκοποι, όσοι δεν υποστήριξαν κιόλας τους αντίχριστους, να μένουν απαθείς, ουδέτεροι και απόλυτα συμβιβασμένοι με τους άρχοντες του αιώνος τούτου και τους υπουργούς-δουλικά τους.
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου