Πέμπτη 19 Μαρτίου 2020

Η πανδημία COVID-19 του Κορονοϊού: "Ο πραγματικός κίνδυνος είναι η Ατζέντα ID2020







Μέσα σε αυτή την μετάφραση που φιλοξενώ, την οποία μετέφρασαν αγαπημένοι άνθρωποι και φίλοι, φανερώνεται όλη η αλήθεια για το νέο "Δόγμα του ΣΟΚ" που μας κάνουν με τον Κορονοϊό και τους πραγματικούς σκοπούς που κρύβονται από πίσω από αυτόν.
Χωρίς φόβο και χωρίς πάθος σας παρακαλώ να διαβάσετε το άρθρο, να φιλτράρετε τα δεδομένα, τα γεγονότα και τις αναλύσεις και να μην πιστέψετε τίποτα. Να τα πάρετε όλα ως μία καλή βάση για έρευνα και να τα διασταυρώσετε.
Για άλλη μία φορά στα τελευταία δέκα χρόνια δεχόμαστε ως ανθρωπότητα επίθεση. Ο καλύτερος τρόπος να τους αντιμετωπίσουμε είναι πρώτα γνωρίζοντας την αλήθεια και γνωρίζοντας ποιους και τι πολεμάμε.

Χριστόφορος Τριαντάφυλλος



12 Μαρτίου 2020

 Ποιο είναι το διαβόητο ID2020;  Πρόκειται για συμμαχία εταίρων του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, συμπεριλαμβανομένων των υπηρεσιών του ΟΗΕ και της κοινωνίας των πολιτών.  Πρόκειται για ένα ψηφιακό πρόγραμμα ταυτότητας που χρησιμοποιεί τον γενικευμένο εμβολιασμό ως βάση για την εφαρμογή της ψηφιακής ταυτότητας.


Μετάφραση από το Global Research και το άρθρο- αποκάλυψη του  Peter Koenig "
Φαίνεται ότι όσα περισσότερα γράφονται για τα αίτια του Κορονοϊού, τόσο

περισσότερο οι γραπτές αναλύσεις επισκιάζονται από την προπαγάνδα και τη διαφήμιση του.  Οι ερωτήσεις για την αλήθεια και τα επιχειρήματα, για το που να αναζητήσουν την προέλευση και τον τρόπο με τον οποίο ο ιός μπορεί να έχει εξαπλωθεί και για το πως να τον καταπολεμήσει, χάνονται στο θόρυβο του άσχημου χάους.

Αλλά δεν είναι αυτό που θέλουν οι "Μαύροι Άνθρωποι" πίσω από αυτή την επιδιωκόμενη πανδημία;
Χάος, πανικός, απελπισία, που οδηγεί σε ανθρώπινη ευπάθεια - ένας λαός γίνεται εύκολη λεία για χειραγώγηση.

Σήμερα, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (Π.Ο.Υ.) δήλωσε τον κοροναϊό COVID-19 μια «πανδημία» - όταν δεν υπάρχει το παραμικρό ίχνος πανδημίας.  Μια πανδημία θα μπορούσε να είναι η κατάσταση, όταν το ποσοστό θανάτου από μόλυνση φτάσει περισσότερο από 12%.  Στην Ευρώπη, ο θάνατος είναι περίπου 0,4%, ή λιγότερο.  Εκτός από την Ιταλία, η οποία είναι μια ειδική περίπτωση όπου η αιχμή του θανάτου ήταν 6% (βλ. Παρακάτω για περαιτέρω ανάλυση).

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ακολουθεί μετάφραση από την ανάρτηση του Π.Ο.Υ. στο Twitter

 Παγκόσμια ΟργάνωσηΥγείας (ΠΟΥ)

✔11 Μαρτίου 2020
 Απαντώντας σε @WHO

 "Ο ΠΟΥ αξιολογεί αυτήτην επιδημία όλο το εικοσιτετράωρο και ανησυχούμε βαθύτατα τόσο από τα ανησυχητικά επίπεδα εξάπλωσης και σοβαρότητας όσο και από τα ανησυχητικά επίπεδα αδράνειας" - @ DrTedros # COVID19

 Παγκόσμια ΟργάνωσηΥγείας (ΠΟΥ)

✔ @ WHO
 "Ως εκτούτου, έχουμε κάνειτην αξιολόγηση ότι το # COVID19 μπορεί να χαρακτηριστεί ως πανδημία" - @ DrTedros # coronavirus

 59.6Κ

 6:26 μ.μ. - 11 Μαρτίου 2020

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 Η Κίνα, όπου το ποσοστό θνησιμότητας κορυφώθηκε μόλις πριν από λίγες εβδομάδες στο 3% περίπου, είναι πίσω στο 0,7% - και συνεχίζει να μειώνεται ραγδαία, ενώ η Κίνα έχει τον πλήρη έλεγχο της νόσου - και με τη βοήθεια ενός μη ομιλούμενου φαρμάκου  που αναπτύχθηκε πριν από 39 χρόνια από την Κούβα, με την ονομασία "Interferon Alpha 2B (IFNrec)", πολύ αποτελεσματικό για την καταπολέμηση ιών και άλλων ασθενειών, αλλά δεν είναι γνωστό και δεν χρησιμοποιείται στον υπόλοιπο κόσμο, επειδή οι ΗΠΑ υπό το παράνομο εμπάργκο στη Κούβα δεν επιτρέπουν τη φαρμακευτική αγωγή και να διατεθεί στο εμπόριο διεθνώς.

 Ο Π.Ο.Υ. πιθανότα έλαβε εντολές από "πάνω", από εκείνους δηλαδή που ελέγχουν επίσης τον Τράμπ και τους "ηγέτες" της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τις χώρες μέλη της, εκείνους δηλαδή που επιδιώκουν να ελέγξουντον κόσμο με την δύναμη τους - την  Ενιαία Παγκόσμια Τάξη.

Αυτό είναι δεν είναι κάτι καινούριο και δεν πρέπει να μας εκπλήσσει αφού βρίσκεται εδώ και χρόνια στο σχεδιαστήριο.  Η τελική απόφαση να προχωρήσει τώρα, έγινε τον Ιανουάριο του 2020 στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF) στο Νταβός - και πίσω από πολύ κλειστές πόρτες, φυσικά.  Οι Γκέιτς, η GAVI (μια ένωση φαρμάκων που προωθούν τον εμβολιασμό), οι Ροκεφέλερ, οι Ρόθτσάιλντ κρύβονται πίσω από αυτή την απόφαση - την εφαρμογή της Agenda ID2020 - βλ. Παρακάτω.



Μετά την επίσημη κήρυξη της πανδημίας, μπορούμε να κάνουμε κάποιες υποθέσεις για το επόμενο βήμα που θα επακολουθήσει.

Μπορεί για παράδειγμα με τη σύσταση, είτε από τον Π.Ο.Υ. είτε από μεμονωμένες χώρες , να υπάρξει "εμβολιασμός με την βία" υπό αστυνομική ή και στρατιωτική παρακολούθηση.  Όσοι αρνούνται μπορούν να τιμωρηθούν (πρόστιμα ή φυλακίσεις ή να εμβολιαστούν με δια επιβολής εν πάση περιπτώσει).

Αν πράγματι θα γίνει εμβολιασμός με την επιβολή, θα είναι μια άλλη πριμοδότηση για το Big Pharma, οι άνθρωποι πραγματικά δεν γνωρίζουν ποιο είδος μίγματος θα τοποθετηθεί στο εμβόλιο, ίσως αργός δολοφόνος, που δρα μόνο λίγα χρόνια - ή μια ασθένεια που χτυπά μόνο την επόμενη γενιά - ή έναν παράγοντα εξουθένωσης εγκεφάλου, ή ένα γονίδιο που καθιστά τις γυναίκες άγονες ....  όλα είναι πιθανά - πάντα με στόχο τον πλήρη έλεγχο του πληθυσμού και την μείωση του πληθυσμού.  Σε μερικά χρόνια, κανείς δεν θα γνωρίζει, φυσικά, από πού θα προέρχεται η ασθένεια.  Αυτό είναι το επίπεδο τεχνολογίας που έχουν φτάσει τα εργαστήρια βιολογικού πολέμου (ΗΠΑ, Ηνωμένο Βασίλειο, Ισραήλ, Καναδάς, Αυστραλία ...).

Μια άλλη υπόθεση σε αυτό το σημείο (είναι μόνο μια υπόθεση αλλά ρεαλιστική βλέποντας τους σχεδιασμούς τους), είναι ότι μαζί με τον εμβολιασμό - αν όχι με αυτό, τότε πιθανόν με ένα τελευταίο, μπορεί να εγχυθεί ένα νανο-τσιπ, άγνωστο στο άτομο που εμβολιάζεται.  Το τσιπ μπορεί να φορτίζεται εξ αποστάσεως με όλα τα προσωπικά σας δεδομένα, συμπεριλαμβανομένων τραπεζικών λογαριασμών - ψηφιακών χρημάτων.  Ναι, ψηφιακά χρήματα που στοχεύουν σε αυτά τα "ψηφιακά χρήματα", επομένως πραγματικά δεν έχετε πλέον κανέναν έλεγχο πάνω στην υγεία σας και σε άλλα οικεία δεδομένα, αλλά και πάνω στα κέρδη και τις δαπάνες σας.  Τα χρήματά σας θα μπορούσαν να μπλοκαριστούν ή να αφαιρεθούν - ως «κύρωση» για κακή συμπεριφορά, για κολύμπι ενάντια στο ρέμα.  Μπορεί να γίνεις απλώς δούλος των κυρίων που συγκριτικά, η φεουδαρχία μπορεί να φαίνεται σαν μια βόλτα στο πάρκο.

Δεν είναι σε καμία περίπτωση τυχαίο,  που πριν από λίγες ημέρες ο Δρ. Τέντρος(Φωτο), Γενικός Διοικητής του Π.Ο.Υ., δήλωσε πως  πρέπει να κινηθούμε προς το ψηφιακό χρήμα, επειδή τα χαρτιά και τα κέρματα μπορούν να μεταδώσουν ασθένειες, ιδιαίτερα ενδημικές ασθένειες, όπως ο κοροναϊός.

Πρόδρομος για τα επόμενα πράγματα;  - Ή για πράγματα που είναι ήδη εδώ;
Σε πολλές σκανδιναβικές χώρες, τα μετρητά απαγορεύονται σε μεγάλο βαθμό σε σημείο που ακόμα και για την αγορά μιας σοκολάτας πρέπει να πληρώσεις ηλεκτρονικά.

Προχωρούμε προς μια ολοκληρωτική κατάκτηση του κόσμου.  Αυτό είναι μέρος της ατζέντας ID2020 - και αυτά είναι τα βήματα που πρέπει να εφαρμοστούν τώρα - προετοιμασμένοι για πολύ καιρό, συμπεριλαμβανομένης της ηλεκτρονικής προσομοίωσης σε ιό , στο Johnson Hopkins στη Βαλτιμόρηστις 18 Οκτωβρίου 2019, με τη χορηγία του WEF και του Ιδρύματος Bill and Melinda Gates.

 Ο Μπιλ Γκέιτς, ένας από τους κύριους υποστηρικτές των εμβολιασμών για όλους, ειδικά στην Αφρική, είναι επίσης ένας τεράστιος υποστηρικτής της μείωσης του πληθυσμού.  Η μείωση του πληθυσμού συγκαταλέγεται μεταξύ των στόχων της ελίτ εντός του WEF, του Ροκεφέλερ, του Ροθτσάιλντ, του Morgens - και μερικών ακόμα.  Ο στόχος: λιγότεροι άνθρωποι (μια μικρή ελίτ) που θα μπορούν να ζήσουν περισσότερο και περισσότερο με τους μειωμένους και περιορισμένους πόρους που η Μητέρα Γη προσφέρει γενναιόδωρα.

Αυτό είχε ανοιχτά διαδοθεί ήδη από τη δεκαετία του 1960 και του 70 από τον Χένρι Κίσσινγκερ, υπουργό εξωτερικών στη Κυβέρνηση Νίξον, υπεύθυνο για τον ημι-παράνομο βομβαρδισμό της Καμπότζης, με την γενοκτονία εκατομμυρίων άοπλων καμποτζιανών, υπεύθυνο για το πραξικόπημα CIA-Κίσσινγκερ που πραγματοποιήθηκε στις 11/11/1973 στη Χιλή, σκοτώνοντας τον δημοκρατικά εκλεγμένο Σαλβαδόρ Αλιέντε και θέτοντας στην εξουσία τον στρατιωτικό δικτάτορα Πινοσέτ.  Ο Κίσινγκερ που διέπραξε όλα αυτα τα εγκλήματα πολέμου σήμερα, είναι εκπρόσωπος τύπου του  Ροκεφέλερ και της "Λέσχη Μπίλντεμπεργκ".

Δύο εβδομάδες μετά την προσομοίωση στον υπολογιστή στο ιατρικό κέντρο Τζόν Χόπκινς στη Βαλτιμόρη στο Μέριλαντ, που αναπαρήγαγε(προσωμοίωσε) 65 εκατομμύρια θανάτους (!), Ο ιός COVID-19 εμφανίστηκε για πρώτη φορά στη πόλη Γουχάν στην Κίνα.  Μέχρι τώρα είναι σχεδόν βέβαιο ότι ο ιός μεταφέρθηκε στη Γουχάν από έξω, πιθανότατα από εργαστήριο βιολογικού πολέμου των ΗΠΑ. 

Δείτε επίσης αυτό και αυτό:

 *

Ποιο είναι το διαβόητο ID2020;  Πρόκειται για μια συμμαχία εταίρων του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, συμπεριλαμβανομένων των υπηρεσιών του ΟΗΕ και της κοινωνίας των πολιτών.


Πρόκειται για ένα ηλεκτρονικό πρόγραμμα ταυτότητας που χρησιμοποιεί τον γενικευμένο εμβολιασμό ως πλατφόρμα ψηφιακής ταυτότητας.  Το πρόγραμμα αξιοποιεί τις υφιστάμενες διαδικασίες καταχώρισης και εμβολιασμού για τη γέννηση, ώστε να παρέχει στα νεογέννητα μια φορητή και επίμονη βιομετρικά συνδεδεμένη ψηφιακή ταυτότητα.  Η GAVI, η Παγκόσμια Συμμαχία για τα Εμβόλια και την Ανοσοποίηση, εντοπίζεται στον ιστότοπό της ως παγκόσμια σύμπραξη για την υγεία των οργανώσεων του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα που είναι αφιερωμένεςστην "ανοσοποίηση για όλους".  Η GAVI υποστηρίζεται από την Π.Ο.Υ. και, χωρίς να χρειάζεται να ειπωθεί, οι κύριοι εταίροι και χορηγοί της είναι οι μεγάλες φαρμακοβιομηχανίες.

Η Συμμαχία ID2020 στη Σύνοδο Κορυφής του 2019, με τίτλο "Η άνοδος στην πρόκληση του καλού ID" τον Σεπτέμβριο του 2019 στηΝέα Υόρκη, αποφάσισε να αναπτύξει το πρόγραμμά της το 2020, μια απόφαση που επιβεβαιώθηκε από το WEF τον Ιανουάριοτου 2020 στο Νταβός.  Το πρόγραμμα ψηφιακής τους ταυτότητας θα δοκιμαστεί με την κυβέρνηση του Μπαγκλαντές.  Η GAVI, η Συμμαχία Εμβολίων και οι «εταίροι από τον ακαδημαϊκό κόσμο και την ανθρωπιστική βοήθεια» (όπως το αποκαλούν), αποτελούν μέρος του πρωτοπόρου κόμματος.

Είναι απλώς μια σύμπτωση το γεγονός ότι το ID2020 εκτυλίσσεται στην αρχή αυτού που ο Π.Ο.Υ. ονομάζει πανδημία;  - Ή είναι μια πανδημία που απαιτείται για να «ξεδιπλώσει» τα πολλαπλά καταστροφικά προγράμματα του ID2020;

Ακολουθεί αυτό που λέει ο Anir Chowdhury, σύμβουλος πολιτικής στο κυβερνητικό πρόγραμμα του Μπαγκλαντές:

 "Εφαρμόζουμε μια προσεγγιστική προσέγγιση της ψηφιακής ταυτότητας που δίνει στα άτομα τη δυνατότητα να ελέγχουν τις δικές τους προσωπικές πληροφορίες, ενώ παράλληλα δημιουργούν τα υπάρχοντα συστήματα και προγράμματα.  Η κυβέρνηση του Μπαγκλαντές αναγνωρίζει ότι ο σχεδιασμός συστημάτων ψηφιακής ταυτότητας συνεπάγεται με εκτεταμένες συνέπειες για την πρόσβαση των ατόμων στις υπηρεσίες και τα μέσα διαβίωσης και είμαστε πρόθυμοι να πρωτοπορήσουμε σε αυτή την προσέγγιση ".
Ουάου!  Μήπως ο κ. Anir Chowdhury γνωρίζει σε τι εισέρχεται;

Επιστροφή στην πανδημία και τον πανικό. 
Η Γενεύη, η έδρα των Ηνωμένων Εθνών στην Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένης της έδρας του Π.Ο.Υ., έβαλε ουσιαστικά λουκέτο.  Σε αντίθεση με το λουκέτο που ξεκίνησε στη Βενετία και αργότερα επεκτάθηκε στη βόρεια Ιταλία μέχρι πριν λίγες μέρες - και τώρα το λουκέτο καλύπτει όλη την Ιταλία.  Παρόμοιο λουκέτο μπορεί επίσης σύντομα να υιοθετηθεί από τη Γαλλία - και άλλα ευρωπαϊκά υποτελικά κράτη στην αγγλο-σιωνιστική αυτοκρατορία.

Πολλά μηνύματα με παρόμοιο περιεχόμενο πανικού με την Γενεύη, από διάφορες υπηρεσίες των Ηνωμένων Εθνών, κυκλοφορούν.  Το βασικό τους μήνυμα είναι - να ακυρώσετε όλα τα ταξίδια αποστολών, όλα τα γεγονότα στη Γενεύη, επισκέψειςστο Παλάτι των Εθνών, τον καθεδρικό ναό της Γενεύης, άλλα μνημεία και μουσεία.  Στις τελευταίες οδηγίες, πολλές αντιπροσωπείες δίνουν οδηγίες στο προσωπικό τους να εργάζονται από το σπίτι, όχι σε κίνδυνο μόλυνσης από τα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Η καλλιέργεια πανικού και φόβου ξεπερνά κάθε αίσθηση της πραγματικότητας, όταν η αλήθεια δεν έχει σημασία.  Όταν κατακλύζεσαι από πανικό δεν σκέφτεσαι πια τις αιτίες και τι μπορεί να είναι πίσω από αυτό.

Κανείς δεν σας πιστεύει (πια), όταν μιλάτε για την "Ατζέντα 2020", το "Event 201" με την προσομοίωση Kοροναϊού, τους στρατιωτικούς αγώνες του Γουχάν, το κλείσιμο στις 7 Αυγούστου των εργαστηρίων βιολογικού πολέμου υψηλής ασφάλειας στο Φορτ Ντέτρικ του Μέριλαντ .... Αυτά που θα μπορούσαν να αφυπνίσουν συνειδήσεις και να ανοίξουν τα μάτια σε πολλούς, σήμερα είναι καθαρή θεωρία συνωμοσίας.  Η δύναμη της προπαγάνδα είναι μία αποσταθεροποιητική δύναμη που μπορεί να αποσταθεροποιεί χώρες και λαούς, καταστρέφοντας τις οικονομίες, δημιουργώντας δυσκολίεςγια τους ανθρώπους που μπορεί να χάσουν τη δουλειά τους, τους ανθρώπους που συνήθως εκείνοι που μπορούν να το αντέξουν λιγότερο.

Επίσης, αυτή τη στιγμή καθίσταται πολύ σημαντικό να υπενθυμίσουμε στους ανθρώπους ότι το ξέσπασμα στην Κίνα είχε στόχο το κινέζικο γονιδίωμα. Μήπως αργότερα μεταλλάχθηκε για να παραβιάσει τα «σύνορα» του κινεζικού DNA;  Πότε συνέβη αυτό, αν συνέβη;  Επειδή στην αρχή ήταν σαφές ότι ακόμη και τα μολυσμένα θύματα σε άλλα μέρη του κόσμου ήταν στο 99,9% της κινεζικής καταγωγής.

Αυτό που συνέβη αργότερα, όταν ο ιός εξαπλώθηκε στην Ιταλία και το Ιράν, είναι ένα άλλο ζήτημα και ανοίγει το δρόμο σε ορισμένες εικασίες.

 (i) Υπήρχαν ποικίλες μορφές του ιού που κυκλοφορούσαν διαδοχικά - έτσι ώστε να αποσταθεροποιηθούν οι χώρες σε όλο τον κόσμο και να ενοχληθεί ο πληθυσμός και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, ώστε κανείς από τους βασικούς πληθυσμούς να μην καταλήξει στο συμπέρασμα ότι το πρώτο σκέλος στόχευε την Κίνα ως μέρος ενός βιολογικού πολέμου.

 (ii) Στο Ιράν, έχω έντονη υποψία ότι ο ιός ήταν μια ενισχυμένη μορφή του MERS (αναπνευστικό σύνδρομο της Μέσης Ανατολής, ανθρωπογενές, ξέσπασε πρώτα στη ΣαουδικήΑραβία το 2012, απευθυνόμενο στο αραβικό γονιδίωμα) - το οποίο εισήχθη και χτύπησε κυβερνητικούς κύκλους (με σπρέι αερολύματος;) - με στόχο την "Αλλαγή του καθεστώτος" από το θάνατο που προκάλεσε ο COVID19. Η επιθυμία της Ουάσινγκτον για τουλάχιστον τα τελευταία 30 χρόνια.

 (iii) Στην Ιταλία - γιατί η Ιταλία;  - Ίσως επειδή οι Ουάσιγκτον / Βρυξέλλες ήθελαν να χτυπήσουν την Ιταλία σκληρά, επειδή ήταν επίσημα η πρώτη χώρα που υπέγραψε συμφωνία με την Κίνα για τη ζώνη και το δρόμο (στην πραγματικότητα η πρώτη ήταν η Ελλάδα, αλλά κανείς δεν υποτίθεται ότι γνωρίζει ότι η Κίνα ήρθε στη διάσωση.  Η Ελλάδα καταστράφηκε από τους αδελφούς της Ελλάδας, τα μέλη της  ΕΕ, κυρίως τη Γερμανία και τη Γαλλία).

 (iv) Η ενημερωτική εκστρατεία σχετικά με το υψηλό ποσοστό θανάτων από λοίμωξη στην Ιταλία, από την εποχή της γραφής: 10.149 λοιμώξεις έναντι 631 θανάτων = ποσοστό θανάτου 6.2 (συγκριτικά Ιράν: 8042 μολύνσεις έναντι 291 θανάτων = 3.6 ποσοστό θανάτου).  Το ποσοστό θνησιμότητας στηνΙταλία είναι σχεδόν διπλάσιο από αυτό του Ιράν και σχεδόν δέκα φορές μεγαλύτερο από αυτό της μέσης Ευρώπης.  (Αυτές οι αποκλίσεις είναι αποτέλεσμα αποτυχιών στην καθιέρωση αξιόπιστων δεδομένων σχετικά με τις "λοιμώξεις", βλέπε τις παρατηρήσεις μας σχετικά με την Ιταλία παρακάτω).

Γιατί;  - Ήταν η Ιταλία επηρεασμένη από τον πανικό του ιού;  Υπήρξε μια πολύ ισχυρότερη πίεση που εισήχθη στην Ιταλία;

 Η κοινή γρίπη στην Ευρώπη κατά την εποχή 2019/2020 έχει  σκοτώσει μέχρι στιγμής περίπου 16.000 (στις ΗΠΑ ο αριθμός των νεκρών είναι, σύμφωνα μετο CDC μεταξύ 14.000 και 32.000, ανάλογα με τον δικτυακό τόπο του CDC που βλέπετε). Θα μπορούσε να είναι μεταξύ των ιταλικών θανάτων από κοροναϊό και κοινά θύματα της γρίπης, καθώς τα θύματα που έχουν προσβληθεί είναι κυρίως ηλικιωμένοι με αναπνευστικές προϋποθέσεις;  Επίσης, τα συμπτώματα είναι πολύ παρόμοια μεταξύ του κοροναϊού και της κοινής γρίπης και κανείς δεν αμφισβητεί και ελέγχει την αφήγηση των επίσημων αρχών;

Σημαντική προσθήκη: Σύμφωνα με έρευνες, τα ποσοστά θνησιμότητας στην Ιταλία ήταν ανέκαθεν υψυλότερα από τις υπόλοιπες χώρες της ΕΕ λόγω της γήρανσης του πληθυσμού και του υγρού κλίματος

Ίσως όχι όλα τα στελέχη του Κορονοϊού να προέρχονται από το ίδιο εργαστήριο!
 Ένας δημοσιογράφος από το Βερολίνο, ουκρανικής καταγωγής, μου είπε σήμερα το πρωί ότι η Ουκρανία φιλοξενεί περίπου 5 αμερικανικά βιολογικά πολεμικά εργαστήρια υψηλής ασφάλειας.  Δοκιμάζουν τακτικά νέους ιούς στον πληθυσμό - όμως, όταν ξεσπούν περίεργες ασθένειες στα περίχωρα των εργαστηρίων, κανείς δεν μπορεί να μιλήσειγι 'αυτό.  Κάτι παρόμοιο, όπως λέει, συμβαίνει στη Γεωργία, όπου υπάρχουν ακόμα περισσότερα εργαστήρια βιολογικού πολέμου του Πενταγώνου / CIA - και όπου ξεσπούν και νέες και περίεργες ασθένειες.

Όλα αυτά συνθέτουν μια πιο περίπλοκη εικόνα ..

Σίγουρα πίσω από όλη αυτή την προπαγανδιστική καμπάνια είναι το κέρδος. Η αναζήτηση για άμεσο κέρδος και τα άμεσα οφέλη από τα δεινά των ανθρώπων. Αυτή η δημιουργία πανικού είναι εκατό φορές περισσότερη από αυτό που αξίζει κανονικά.  Αυτό που κάνει τους βασιλείς του υποκόσμου, να πιστεύουν ότι διοικούν τον πραγματικό κόσμο είναι ότι, στον σημερινό παγκοσμιοποιημένο κόσμο, η Δύση εξαρτάται μαζικά από την αλυσίδα εφοδιασμού της Κίνας, τα καταναλωτικά αγαθά και τα ενδιάμεσα εμπορεύματα -  και τον ιατρικό εξοπλισμό.  Τουλάχιστοντο 80% των φαρμάκων ή των συστατικών για φάρμακα, καθώς και για τον ιατρικό εξοπλισμό προέρχεται από την Κίνα.  Η εξάρτηση από την δυτική Κίνα από τα αντιβιοτικά είναι ακόμα υψηλότερη, περίπου το 90%.  Οι δυνητικές επιπτώσεις στην υγεία είναι καταστροφικές.

 Κατά τη διάρκεια της επιδημίας COVID-19 ο μηχανισμός παραγωγής της Κίνας για τα πάντα ήταν σχεδόν απενεργοποιημένος.  Για τις παραδόσεις που έγιναν ακόμα, τα πλοία εμπορευμάτων επανειλημμένα και κατηγορηματικά στράφηκαν πίσω από πολλά λιμάνια σε όλο τον κόσμο.  Έτσι, η Δύση έχει ξεγελάσει σε κατάσταση έλλειψης οτιδήποτε, οδηγώντας έναν de facto "οικονομικό πόλεμο" στην Κίνα.

Πόσο θα κρατήσει?  - Κανείς δεν ξέρει, αλλά η οικονομία τηςΚίνας, η οποία μειώθηκε κατά περίπου το ήμισυ, ανέκαμψε γρήγορα σε πάνω από το 80% του ποσού που ήταν πριν το χτύπημα του κοροναϊού.  Πόσο καιρό θα διαρκέσει να καλύψει τη συσσώρευση;

 Τι κρύβεται πίσω από όλα;  - Μια συνολική προσπάθεια καταστολής των λαών με τεχνητό πανικό που μπορεί να φτάσει μέχρι στο σημείο που οι άνθρωποι θα φωνάζουν "βοηθήστε μας, δώστε μας εμβολιασμούς, φέρτε τον στρατό και την αστυνομία για να μα προφυλάξουν" - ή ακόμα και αν η δημόσια απόγνωση δεν θα φτάσει τόσο μακριά, οι αρχές της ΕΕ και των ΗΠΑ θα μπορούν να επιβάλουν στρατιωτικό νόμο πολιορκίας για την "προστασία της υγείας του λαού".  

Στην πραγματικότητα, το CDC (Κέντρο Ελέγχου Ασθενειών στην Ατλάντα), έχει ήδη σχεδιάσει αυστηρά δικτατορικές οδηγίες για "έκτακτη ανάγκη για την υγεία".

Μαζί με τον καταναγκαστικό εμβολιασμό, ποιος ξέρει τι θα περιείχε το μίγμα των «μίνι-ασθενειών» που εγχύθηκαν και ποια θα ήταν οι μακροπρόθεσμες επιπτώσεις τους; Παρόμοια με αυτές των μεταλλαγμένων(GMO) τροφίμων, όπου θα μπορούσαν να εισαχθούν όλα τα είδη μικροβίων μέσα μας χωρίς να το γνωρίζουμε.

Μπορεί να είμαστε πράγματι στην αρχή της εφαρμογής του ID2020 - που περιλαμβάνει τον καταναγκαστικό εμβολιασμό, τη μείωση του πληθυσμού και τον πλήρη ψηφιακό έλεγχο όλων - στο δρόμο προς την Παγκόσμια Τάξη Πραγμάτων - και την παγκόσμια οικονομική ηγεμονία - Full Spectrum Dominance, όπως το PNAC  (Σχέδιο για έναν νέο αμερικανικό αιώνα) θέλει να το ονομάσει.

Ένα απροσδόκητο για την Κίνα. 
Η Κίνα βρέθηκε στο στόχαστρο με στόχο την οικονομική καταστροφή της, λόγω της ταχέως αναπτυσσόμενης οικονομίας της, μιας οικονομίας που σύντομα θα ξεπερνούσε την οικονομία (του σημερινού ηγεμόνα) των ΗΠΑ και λόγω του ισχυρού νομίσματος της Κίνας, του Γουάν, που ενδεχομένως θα έπαιρνε την θέση του δολαρίου ως κυριότερο αποθεματικό νόμισμα του κόσμου.

Και τα δύο περιστατικά θα σήμαιναν το τέλος της αμερικανικής κυριαρχίας στον κόσμο.  Η ασθένεια του Κοροναϊού, που σήμερα βρίσκεται σε περισσότερες από 80 χώρες, έχει συντρίψει τις χρηματιστηριακές αγορές, με μείωση τουλάχιστον κατά 20% τις τελευταίες εβδομάδες - και που συνεχώς αυξάνεται. Οι φοβερές συνέπειες από τον ιό της οικονομικής επιβράδυνσης, αν όχι της ύφεσης, έχουν μειώσει τις τιμές της βενζίνης μέσα σε δύο εβδομάδες σχεδόν στο ήμισυ.  Ωστόσο, χάρη στην παρέμβαση της κεντρικής τράπεζας της Κίνας, η αξία του Γουάν έναντι του δολαρίου ήταν μάλλον σταθερή, σε περίπου 7 γουάν έναντι του δολαρίου.  Αυτό σημαίνειότι η κινεζική οικονομία, παρά το COVID-19, εξακολουθεί να έχει μεγάλη εμπιστοσύνη σε όλο τον κόσμο.

Συμβουλές προς την Κίνα - Αγοράστε όλες τις αμερικανικές και ευρωπαϊκές εταιρικές μετοχές στις τρέχουσες κατώτατες τιμές από τις χρηματιστηριακές αγορές που κατέρρευσαν κατά ένα πέμπτο ή και περισσότερο, συν αγοράστε πολλά συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης πετρελαίου.  Όταν οι τιμές ανακάμπτουν, έχετε κάνει όχι μόνο δισεκατομμύρια, ίσως τρισεκατομμύρια από τη δύση, αλλά μπορείτε επίσης να κατέχετε ή να κρατάτε σημαντικά και επιδρώντα ποσά μετοχών στις περισσότερες από τις μεγαλύτερες αμερικανικές και ευρωπαϊκές εταιρείες - και θα είστε σε θέση να βοηθήσετε τα πλάνα των μελλοντικών προσπαθειών τους.

Υπάρχει, ωστόσο, μια μικρή ασημένια επένδυση που ταλαντεύεται στον ορίζοντα γεμάτη από σκοτεινά σύννεφα.  Θα μπορούσε με κάποιο θαυματουργό τρόπο να είναι μια αφύπνιση της συνείδησης μιας κρίσιμηςμάζας που θα μπορούσε να δώσει τέλος σε όλα αυτά.  Παρ'όλο που φαίνεται ότι είμαστε μακριά από ένα τέτοιο θαύμα, κάπου σε μια κρυμμένη γωνία του εγκεφάλου μας, έχουμε όλοι μια σπίθα συνείδησης που απομένει.  Έχουμε την πνευματική ικανότητα να εγκαταλείψουμε τον δρόμο καταστροφής του δυτικού νεοφιλελεύθερου καπιταλισμού και αντ 'αυτού να υπερασπιστούμε την αλληλεγγύη, τη συμπόνια και την αγάπη για τον άλλον και για την κοινωνία μας.  Αυτός μπορεί να είναι ο μόνος τρόπος για να σπάσει το αδιέξοδο και τη μοίρα της δυτικής εγωκεντρικής απληστίας.

Ευχαριστώ για την βοήθεια στην μετάφραση, τους:
Αλεξάνρα Ρηγ.
Δωρόν. Ρομπ.
Έλενα Τριαν.

Πηγή:  https://www.globalresearch.ca/coronavirus-causes-effects-real-danger-agenda-id2020/5706153?fbclid=IwAR1a7gXZgno8j47uGSSizneVJEADn7yDdmKB1ZQjJIScwzeb9EgLZgsmSlM


tillthehalt.blogspot.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου