Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2020

Ευρωπαϊκό σχέδιο ο εξισλαμισμός μας!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΞΙΣΛΑΜΙΣΜΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
Οι Ευρωπαίοι επιδοτούν τον εποικισμό της πατρίδας μας από αλλογενείς και αλλόθρησκους πληθυσμούς, και -εμμέσως πλην σαφώς- αποθαρρύνουν τις απελάσεις. Αυτό δεν το κάνουν… κατά λάθος.
Οι ιθύνοντες στην Ε.Ε. δεν είναι αφελείς. Ξέρουν τι συμβαίνει στην Ελλάδα και, επίσης, γνωρίζουν πού θα καταλήξει η επιχείρηση εποικισμού της χώρας από μουσουλμανικούς πληθυσμούς.

Επειδή στην Ελλάδα έχουν βρει μπόσικες όλες τις ηγεσίες και μέχρι σήμερα ουδείς διαχειριστής της εκτελεστικής εξουσίας έχει ορθώσει το ανάστημά του για την υπεράσπιση της χώρας, οι ανθέλληνες γραφειοκράτες της Ε.Ε. δεν νιώθουν πια την ανάγκη να τηρούν ούτε τα προσχήματα.
Ενα τμήμα της μεθόδου ευόδωσης του σχεδίου αλλοίωσης του πληθυσμού της Ελλάδας αποκαλύφθηκε από τον υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου Νότη Μηταράκη σε τηλεοπτική εκπομπή. Εκεί, είχε έναν διάλογο με τον πρώην υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Μουζάλα.
Σε κάποιο σημείο του διαλόγου που είχαν οι δύο πολιτικοί, ο κ. Μουζάλας σημείωσε ότι το α΄ εξάμηνο όταν ήταν κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ πραγματοποιήθηκαν 2.500 εθελούσιες επιστροφές μεταναστών, για να λάβει την απάντηση από τον κ. Μηταράκη: «Φέτος έχουμε χρηματοδότηση για 5.500 επιστροφές».
Με λίγα λόγια, οι Ευρωπαίοι δίνουν χρήματα για να φύγει σε ένα έτος το 10% απ’ όσους εισέρχονται παράνομα στην Ελλάδα σε ένα εξάμηνο - αυτό μαρτυρούν, άλλωστε, τα επίσημα στοιχεία, τα οποία είναι αποκαρδιωτικά: Το τελευταίο εξάμηνο 55.609 μετανάστες παραβίασαν τα ελληνικά σύνορα, ενώ οι επιστροφές ήταν μόλις 169!
Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Οι πολιτικοί προσποιούνται ότι «ψάχνουν» να βρουν λύσεις και «προσπαθούν» να τις εφαρμόσουν, οι Ευρωπαίοι περιορίζονται σε ευχολόγια και ουσιαστικά επιδοτούν τον ισλαμικό εποικισμό της Ελλάδας, ενώ τα πλοιάρια καταφθάνουν διαρκώς, οι απρόσκλητοι «επισκέπτες» διαμαρτύρονται για τις… υπηρεσίες που τους παρέχουμε και το έθνος μας διαλύεται.
Ο χρόνος πιέζει απελπιστικά και, από κάποιο σημείο και μετά, θα είναι εξαιρετικά δύσκολο να ανακοπεί η πορεία μας προς τον γκρεμό…
dimokratianews,08.02.2020

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου