Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2020

Δικαστήριο της Χάγης ή πόλεμος με την Τουρκία;





Το πόσο βρώμικο και ψεύτικο είναι αυτό το δίλημμα, καθώς επίσης το πόσο συντελεί στο ραγιαδισμό των Ελλήνων που πάσχουν ήδη από το σύνδρομο της Στοκχόλμης, το εξηγεί καλύτερα ο κ. Μάζης – σε ένα πρόσφατο βίντεο του. Εάν δε οι Έλληνες υποκύψουν ξανά, θα πληρώσουν ένα πολύ βαρύ τίμημα για την ενδεχόμενη δειλία τους, πολύ υψηλότερο από το τίμημα που πλήρωσαν όταν υπέκυψαν στο δίλημμα «Μνημόνια ή Χρεοκοπία» – εκλέγοντας στη συνέχεια αυτούς που τους πρόδωσαν πολλές φορές, παραδίδοντας τους βορά στην Τρόικα και στην Τουρκία.
Ανάλυση

Η Ελλάδα, επειδή τέθηκε το 2010 απέναντι στο κακόβουλο δίλημμα «Μνημόνια ή Χρεοκοπία» (=μη πληρωμή των συνταξιούχων, των ΔΥ, έλλειψη φαρμάκων, τροφίμων και λοιπές υπερβολές με στόχο την τρομοκράτηση του πληθυσμού για να υποκύψει στα μνημόνια – αν και χρειάστηκαν επί πλέον οι δολοφονίες στη MARFIN), από μία κυβέρνηση που τεκμηριωμένα παρέδωσε τους Έλληνες στα αρπακτικά νύχια της Τρόικα (=ΔΝΤ και Γερμανία) διογκώνοντας το έλλειμμα με τη συμπαιγνία της ΕΛΣΤΑΤ, επέλεξε τελικά τα μνημόνια – οπότε ακολούθησε η χρεοκοπία του PSI από τους γνωστούς εθνοκτόνους, η υποθήκευση των πάντων, η εξορία 500.000 παιδιών μας, η δολοφονία της αντίδρασης των Πολιτών με το δημοψήφισμα του 2015 από τον επόμενο εθνοκτόνο, η παράδοση της δημόσιας περιουσίας το 2016 από τον ίδιο με την ίδρυση του ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟΥ, της ιδιωτικής με τον αφελληνισμό των τραπεζών και την ίδρυση της ξενοκρατούμενης ΑΑΔΕ κοκ.
Σε γενικές γραμμές δηλαδή η κυλιόμενη χρεοκοπία της – με απλά λόγια η σταδιακή πτώχευση κράτους και Πολιτών, με τη λεηλασία όλων όσων κατέχουν οι Έλληνες, για να μη μείνουν δήθεν απλήρωτοι οι συνταξιούχοι και οι ΔΥ ή για να μην λείψουν δήθεν τα φάρμακα, το χαρτί υγείας και η βενζίνη. Φυσικά βέβαια οι ελίτ, όπως στην κατοχή που συνεργάζονταν με τους Γερμανούς, συμμετέχουν στη λεηλασία – κερδίζοντας από την οδύνη των υπολοίπων τεράστια ποσά ως επιχειρηματίες ή εξασφαλίζοντας τη νομή της εξουσίας ως κυβερνητικά κόμματα.
Παρεμπιπτόντως, όποιος πιστεύει πως η υπόθεση NOVARTIS δεν είναι σκάνδαλο και σκευωρία μαζί (=χρήματα και διεκδίκηση της εξουσίας), είναι απλά ανόητος – είναι δε επίσης ανόητος αυτός που δέχεται να δικάζεται με 22 ενόρκους, εκ των οποίων οι 14 τον έχουν προδικάσει, ενώ δεν μπορεί να πιστεύει πως ένας υπουργός 86 ετών αντλεί την εξουσία από τον εαυτό του, χωρίς να ενημερώνει τον πρωθυπουργό του.
Στη συνέχεια η Ελλάδα, αποδυναμωμένη μετά από 10 χρόνια βαθιάς κρίσης που δεν πρόκειται να έχει τελειωμό όσο διαρκεί η σιωπή των αμνών (ανάλυση), δέχθηκε τον υβριδικό-μεταναστευτικό πόλεμο της Τουρκίας – με πρώτα τα νησιά της να πλημμυρίζουν από παράνομους μετανάστες. Οι άπατρις ελίτ τώρα, ξανά με γνώμονα το προσωπικό τους συμφέρον, αντί να οχυρώσουν τη χώρα μετέφεραν το πρόβλημα και στην ενδοχώρα – δήθεν για να αποσυμφορήσουν τα νησιά που όμως δέχονται περισσότερους παράνομους μετανάστες, από όσους μεταφέρονται στην ενδοχώρα.
Εν προκειμένω οι ελίτ στηρίχθηκαν από τις ανόητες, αριστερές διεθνιστικές αντιλήψεις. Από κόμματα δηλαδή που αδυνατούν να συνειδητοποιήσουν ότι παίζουν το παιχνίδι της Τουρκίας, της εγχώριας Ολιγαρχίας, των κάθε Soros και των Ευρωπαίων που θέλουν να μετατρέψουν την Ελλάδα σε σκουπιδότοπο, κλείνοντας ερμητικά τα σύνορα τους και χαρίζοντας την επί πλέον στην Τουρκία – για να αποφύγουν τη μεταναστευτική εισβολή στις χώρες τους.
Παρεμπιπτόντως, δεν είναι μόνο η Σουηδία η χώρα που βιώνει έναν μεταναστευτικό πόλεμο – με τη ραγδαία άνοδο της εγκληματικότητας, των βιασμών, των δολοφονιών κοκ. Κάτι ανάλογο διαπιστώνεται και στη Γαλλία, στην οποία ο αριθμός των εγκληματιών με μεταναστευτικό υπόβαθρο σε πολλές περιοχές του Παρισιού πλησιάζει το 50% (πηγή) – ενώ σύμφωνα με στοιχεία του Εθνικού Παρατηρητηρίου Παραπτωμάτων και Ποινικών της χώρας, τα εγκλήματα που διαπράττονται από ασυνόδευτους ανήλικους παράνομους μετανάστες αυξήθηκαν κατά 22,7% και από νεαρούς μετανάστες από 15,8% το 2016 στο 31,7% το 2019. Κατά την ανάλυση δε του ίδιου οργανισμού (πηγή), διαπράττονται κάθε μία ημέρα 120 επιθέσεις με μαχαίρια στη Γαλλία, με 44.000 θύματα εγκλημάτων με μαχαίρι κάθε χρόνο – ενώ η εικόνα από το Παρίσι είναι χαρακτηριστική.

Είναι αλήθεια λάθος να προβλέψουμε πως αυτά ακριβώς θα συμβούν σύντομα και στην Ελλάδα; Ακόμη χειρότερα, πως βιώνουμε το βίαιο εποικισμό της πατρίδας μας (ανάλυση), χωρίς η κυβέρνηση να κάνει απολύτως τίποτα, ενώ υπάρχουν λύσεις (άρθρο); Θέλει ιδιαίτερη εξυπνάδα για να διαπιστώσει κανείς το αυτονόητο, σύμφωνα με το οποίο το όπλο των απατρίδων ελίτ είναι ο χαρακτηρισμός αυτών που διαμαρτύρονται ως ρατσιστές, ξενοφοβικούς και ακροδεξιούς;

Σήμερα και ενώ έχει προηγηθεί η προδοσία της Μακεδονίας με πιθανότερο αντάλλαγμα την επιμήκυνση (έντοκη!) των 96 δις € του χρέους, η Ελλάδα, αποδυναμωμένη οικονομικά και στρατιωτικά, καθώς επίσης αντιμετωπίζοντας επί πλέον ένα μεταναστευτικό χάος, τοποθετείται απέναντι σε ένα νέο κακόβουλο δίλημμα – με «λαγούς» κυρίως το σύμβουλο ασφαλείας του πρωθυπουργού και την αδελφή του (αλλά και ΜΜΕ, όπως εδώ). Το δίλημμα αυτό είναι «Δικαστήριο της Χάγης ή πόλεμος με την Τουρκία» – με τελική κατάληξη ξανά τη Χάγη.
Το πόσο βρώμικο και ψεύτικο είναι αυτό το δίλημμα, καθώς επίσης το πόσο συντελεί στο ραγιαδισμό των Ελλήνων που πάσχουν ήδη από το σύνδρομο της Στοκχόλμης (ανάλυση), το εξηγεί καλύτερα ο κ. Μάζης – σε ένα πρόσφατο βίντεο του (πηγή). Εάν δε οι Έλληνες υποκύψουν ξανά, θα πληρώσουν ένα πολύ βαρύ τίμημα για την ενδεχόμενη δειλία τους (άρθρο), πολύ υψηλότερο από το τίμημα που πλήρωσαν όταν υπέκυψαν στο δίλημμα «Μνημόνια ή Χρεοκοπία» – εκλέγοντας στη συνέχεια αυτούς που τους πρόδωσαν πολλές φορές, παραδίδοντας τους βορά στην Τρόικα και στην Τουρκία.
Βασίλης Βιλιάρδος21 Φεβρουαρίου 2020
https://analyst.gr/2020/02/21/dikastirio-tis-xagis-i-polemos-me-tin-toyrkia/

amethystos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου