Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2019

Θεοφάνης Μαλκίδης: Η γενοκτονία που δεν τιμωρήθηκε επαναλαμβάνεται


Στην κατάμεστη από ακροατές αίθουσα της Ο.Χ.Α. ¨Η ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ¨ πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 17/11/2019 και ώρα 18:00 εκδήλωση με ομιλητή τον κ. Θεοφάνη Μαλκίδη, Διδάκτορα Κοινωνικών Επιστημών. Το θέμα της ομιλίας ήταν: «Η γενοκτονία που δεν τιμωρήθηκε επαναλαμβάνεται».
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους μεταξύ άλλων ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Γρεβενών κ.κ. Δαβίδ, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Γρεβενών κ. Γιάτσιος Ιωάννης και ο πρόεδρος του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Γρεβενών κ. Μπέης Δημήτριος. Η υψηλού επιπέδου ομιλία του κ. Μαλκίδη κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον του ακροατηρίου. Στη συνέχεια ακολούθησε διαλογική συζήτηση μαζί του, όπου απάντησε σε όλα τα ερωτήματα που του έθεσαν.
Τον κ. Μαλκίδη προλόγισε ο εκπαιδευτικός κ. Παπαστεργίου Στέργιος. Στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης τη σκυτάλη έλαβαν οι Γρεβενιώτες μουσικοί Σιαμίδης Κυριάκος και Ευαγγελόπουλος Ξενοφών, που παρουσίασαν σχετικά με το θέμα τραγούδια. Το πρόγραμμα έκλεισε ψάλλοντας όλοι οι παρευρισκόμενοι τον Εθνικό μας Ύμνο.
Την παραπάνω εκδήλωση συνδιοργάνωσαν: η Ο.Χ.Α. . «Η ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ» - ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Γρεβενών – ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μεγάρου – ο Σύλλογος Ποντίων Κυρακαλής - ο Α.Γ.Σ. «Ελιμειώτης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου