Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2019

Δήλωση Προέδρου Μονογονέων Β. Ελλάδος




Μετά από απόφαση της κυβέρνησης να παραχωρήσει έδαφος και σπίτια στους λαθρομετανάστες και μετά από τον νόμο που θέτει προς ψήφιση όπου:
* Κάθε «μετανάστης» θα προηγείται στους καταλόγους του ΟΑΕΔ για εύρεση εργασίας
* Κάθε μετανάστης θα έχει δικαίωμα σύνταξης συμπληρώνοντας 1000 ένσημα (τρία χρόνια εργασίας)
*Κάθε μετανάστης θα έχει φορολογική ασυλία
* Κάθε μετανάστης θα έχει δωρεάν οικία, ρεύμα, νερό, ίντερνετ
ΔΗΛΩΝΩ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΜΟΝΟΓΟΝΕΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΟΤΙ ΘΑ ΚΙΝΗΘΩ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΩΣΤΕ ΚΑΘΕ ΑΠΟΡΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΥΠΑΘΟΥΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΟΣ, ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΙΣΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ.
ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΘΑ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΜΥΝΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΜΚΟ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΣΧΕΔΙΑ ….ΓΙΑ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟΡΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΠΙΔΕΙΚΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ ΑΥΤΟΥ.
ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΟΣΟ ΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΗΣΗ ΑΠΟ» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ».
Σε αυτή μου την κίνηση, σας θέλω όλους/ες δίπλα μου.
Είμαι σίγουρη πως θα είμαστε πολλοί και όλοι μαζί ένα σώμα μια ψυχή.
Με εκτίμηση σε όλους τους συμπατριώτες και συμπατριώτισες
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Δαλακλή Νατάσα

ΤΡΕΛΟ-ΓΙΑΝΝΗΣ

ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΕΤΑΙ Η ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, Η ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΞΑΝΕΜΙΖΕΤΑΙ Η ΙΕΡΟΤΗΣ ΤΗΣ ΧΕΙΡΟΤΟΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΜΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ.
ΕΧΑΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΟΤΟΝΗΜΕΝΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΙΘΕΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΧΕΙΡΟΤΟΝΗΤΟΙ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΖΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΧΑΡΙΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΡΙΤΗΡΙΩΝ.

Αμέθυστος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου