Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2019

Λαθρομετανάστες: Σα στο σπίτι τους...




Με ραγδαίους ρυθμούς επεκτείνεται ο εποικισμός της πατρίδος μας από τους λαθρομετανάστες, οι οποίοι υπό τον μανδύα του «πρόσφυγα» μεταφέρονται στα νησιά μας και εν συνεχεία στην ενδοχώρα για να σκεπάσουν τη γερασμένη ελληνική περιφέρεια με το μαύρο πέπλο του Ισλάμ και του μίσους απέναντι στον πολιτισμό, τα ήθη και τη θρησκεία μας.

Μοναδικοί ρεπόρτερ αυτής της άνευ προηγουμένου ειρηνικής εισβολής, είναι οι ίδιοι ηρωικοί κάτοικοι των παραμεθορίων νησιών του Αιγαίου, οι οποίοι αποκαλύπτουν μόνοι τους όλα όσα κρύβουν κάτω από το χαλί της πολιτικής ορθότητος οι εκάστοτε πολιτικές ηγεσίες. Πολιτικές ηγεσίες που εσκεμμένα αγνοούν την ανεπανόρθωτη ζημιά που προκαλείται στον εθνικό κοινωνικό ιστό και στη δημογραφική κατάσταση της Ελλάδος.


Πέραν αυτού ωστόσο, οι συνέπειες για την ποιότητα ζωής και το περιβάλλον είναι τρομακτικές μεταμορφώνοντας τα όμορφα τοπία της νησιωτικής Ελλάδος σε χωματερές ανθρώπων, αποβλήτων και απορριμάτων. Χαρακτηριστικές οι εικόνες που ανήρτησε κάτοικος της Μόριας της Λέσβου, συνοδευόμενες από το παρακάτω κείμενο:

«Ο ρυθμός με τον οποίο επεκτείνεται η μικρή πόλη των 15.000 μεταναστών στις γύρω από το ΚΥΤ περιουσίες είναι τρομακτικός, ενώ οι καινούριες κατασκευές μόνο προσωρινές δε θυμίζουν. Η κοπή των ελαιόδεντρων της περιοχής είναι πια οργανωμένη και την έχουν αναλάβει ειδικά συνεργεία.
»Κάποιοι ντόπιοι φαίνεται να πιστεύουν, ότι όταν το πάρτυ των εκατομμυρίων του μεταναστευτικού ικανοποιήσει τις ανάγκες ή την απληστία τους, θα γυρίσουν τον διακόπτη και η ζωή στη Μόρια θα επανέλθει στην ηρεμία της. Μόνο έτσι μπορεί να εξηγηθεί ίσως η τύφλωση ή η απάθεια των περισσοτέρων μπροστά σε όσα συμβαίνουν δίπλα τους.»35.000 οι αιτούντες άσυλο στα ελληνικά νησιά και 500 αφίξεις τη μέρα

Χαρακτηριστικό είναι και το σημερινό ρεπορτάζ της Καθημερινής, όπου αναφέρεται πως την ώρα που με ρυθμό σταγονόμετρου (δυστυχώς και ευτυχώς) αποσυμφορίζονται τα νησιά του Αιγαίου, οι αφίξεις είναι πολύ μεγαλύτερες. Γράφει χαρακτηριστικά η «Καθημερινή»:

«Μόνο το τελευταίο 24ωρο έφτασαν στα ελληνικά νησιά 496 πρόσφυγες και μετανάστες, ενώ πάνω από 35.000 αιτούντες άσυλο παραμένουν σε Λέσβο, Σάμο, Χίο, Λέρο και Κω. Ακόμα και σε ΚΥΤ (κέντρα υποδοχής και ταυτοποίησης) στα νησιά που δεν ‘προτιμούσαν’ οι μετανάστες μέχρι πριν από λίγες ημέρες, όπως της Λέρου, έχει δημιουργηθεί το αδιαχώρητο.»The Righter
Ας μιλήσουμε επιτέλους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου