Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2018

Βγάλτε σεβαστικά με λιτανεία τον ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ και τότε να δείτε πως διαπραγματεύεται ο ΜΥΡΟΒΛΗΤΗΣ για το Μακεδονικό.






Γράφει ο Δρ Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Λιτανεία - Συλλαλητήριο του ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ για την Ελληνικοτάτη Μακεδονία μας.

Έστω και στο παρά πέντε η ΕΚΚΛΗΣΙΑ να βγει μπροστά με ΛΙΤΑΝΕΙΕΣ στους δρόμους για την Ελληνικοτάτη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ μας.
Τα «συλλαλητήρια» των ΑΓΙΩΝ μας λέγονται πάνδημες ΛΙΤΑΝΕΙΕΣ.
Ο Κοτζιάς για το δημοψήφισμα
«Κοτζιάς: Δημοψήφισμα για το όνομα σε καμία περίπτωση!

Σύμφωνα με τον υπουργό Εξωτερικών της Ελλάδας, Νίκο Κοτζιά, γράφει η σλαβική εφημερίδα ‘Βέτσερ’, δεν απαιτείται δημοψήφισμα στη χώρα του για το όνομα των Σκοπίων, καθώς η κυβέρνησή του έχει πλειοψηφία στο Κοινοβούλιο, ενώ ταυτόχρονα προτρέπει στο βόρειο γείτονα να μην κάνει δημοψήφισμα.

«Και για τα Σκόπια δεν είναι καλή απόφαση να διεξαχθεί δημοψήφισμα», δήλωσε ο Κοτζιάς σε συνέντευξή του στην ελληνική τηλεόραση Αντένα «διότι εάν απορριφθεί, θα έχει πολλές αρνητικές συνέπειες».

Τονίζοντας τη θέση αυτή, υπενθύμισε ότι η αναφορά ως ΠΓΔΜ, που περιείχε τη λέξη Μακεδονία, έγινε αποδεκτή το 1995 χωρίς να διεξαχθεί δημοψήφισμα» (Στοιχεία από vecer.mk)

The Hellenic Information Team Ιανουάριος 12, 2018

Ο Μακαριότατος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κυρ. κ Ιερώνυμος δεν επιθυμεί συλλαλητήρια

«Ανυποχώρητος όσον αφορά τη χρήση της λέξης Μακεδονία, αλλά και κατά των συλλαλητηρίων, δήλωσε για το θέμα των Σκοπίων ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος στη Διαρκή Ιερά Σύνοδο» http://www.protothema.gr/10/01/2018

Οι ΑΓΙΟΙ της Ελληνικοτάτης Μακεδονίας και όχι μόνο ζητούν ΛΙΤΑΝΕΙΕΣ;
Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ είναι βίωμα και ιστορικό γενετικό υλικό, αυτό που διακυβεύεται τώρα είναι πολύ παραπάνω από αυτό που νομίζουμε.

Ώρα με την ώρα τα πράγματα θα οξύνονται και τα ξένα παπαγαλάκια θα δημιουργούν συνθήκες παραπληροφόρησης, χώρια τον τούρκο που μυρίζοντας ενδοτικότητα θα σκιρτάει από αδηφάγο πείνα να μας κατασπαράξει.

Ανοίχθηκε ένα εθνικό θέμα σε μια δυσμενή γεωπολιτική συγκυρία και υπό αβάσταχτη μνημονιακή κατοχή.

Ο Εθνικός Ιστός της ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ στις σιαγόνες των σφετεριστών γειτόνων μας.
Η Ήπειρος με την Τσαμουριά
Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ με τα Σκόπια
Η Δυτ. Θράκη με το μειονοτικό.
Και από κάτω το ΑΙΓΑΙΟ
Και πιο κάτω το Κυπριακό
Που πάτε ξυπόλητοι στα αγκάθια και σέρνεται και όλους τους Έλληνες;

"Οποιαδήποτε σύνθετη ονομασία με συνθετικό το Μακεδονία θα είναι στιγμιαίας χρήσεως. Πριν προλάβει να στεγνώσει η μελάνη της υπογραφής θα μεταπέσει αυτομάτως και νομοτελειακά στο σκέτο Μακεδονία. Οπότε η εσχάτη πλάνη θα είναι χείρων της πρώτης. Άρα πρέπει να αναζητήσουμε τρόπους απαγκίστρωσης από την παγίδα της σύνθετης" Στέλιος Παπαθεμελής

Ι.Μ. Κουτλουμουσίου: ''Μια σύνθετη ονομασία βαπτίζει Μακεδόνες τους μη Μακεδόνες''
Το κακό πνεύμα των λαμογιών της μεταπολίτευσης καταδιώκεται και με ΛΙΤΑΝΕΙΕΣ.

«Στο Β βιβλίο των θαυμάτων του Αγίου Δημητρίου περιγράφεται μεταξύ άλλων η συνωμοσία του Μαύρου και του Κούβερ. Περί το 680 μ.Χ. Βούλγαροι στρατιώτες και Έλληνες αιχμάλωτοι αναμίχθηκαν και δημιούργησαν ένα καινούργιο έθνος, το οποίο εγκαταστάθηκε στην περιοχή των Σκοπίων και είχε ως στόχο την κατάληψη της Βυζαντινής Θεσσαλονίκης . Η διήγηση μοιάζει σαν να προφητεύει την κατασκευή του «Μακεδονικού έθνους» που μας ταλαιπωρεί σήμερα. Διότι οι σημερινοί ψευδομακεδόνες των Σκοπίων προέρχονται από άτομα που μέχρι το 1944 δήλωναν Βούλγαροι και αναμίχθηκαν με Έλληνες πολιτικούς πρόσφυγες.

Η εξιστόρηση καταλήγει με τη θαυματουργική επέμβαση του Αγίου Δημητρίου, ο οποίος ματαιώνει τα κακόβουλα σχέδια και σώζει την πόλη του (1). Ας προσευχηθούμε και σήμερα στον Μυροβλήτη Άγιο να βοηθήσει την Θεσσαλονίκη και τη Μακεδονία ολόκληρη και να μπορέσουμε να συμβιώσουμε ειρηνικά με τους γείτονές μας χωρίς προκλήσεις και ανιστόρητους αλυτρωτισμούς.»

(1). Συμεών του Μεταφραστού και Ιωάννου Αρχιεπισκόπου Θεσσαλονίκης: «Μαρτύριο και Θαύματα του Αγίου Δημητρίου», Μετάφραση Γ. Παπαδημητρόπουλου, έκδοση Αποστολικής Διακονίας, Αθήναι 2004, σελ. 221 -232.
ΠΗΓΗ.enromiosini.gr

Ο Μακεδών Έλληνας ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ θέλει να βγει και αυτός έξω στους δρόμους και τις λεωφόρους για να διατρανώσει μαζί με τον Πιστό ΛΑΟ
«η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ είναι ΜΙΑ και ΕΛΛΗΝΙΚΗ»

Αν δεν το κάνουμε εμείς ο ΑΓΙΟΣ θα το κάνει μόνος του.
Έχει ο ΜΥΡΟΒΛΗΤΗΣ τον τρόπο του.

Με Πίστη και Ελπίδα

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου