Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

Διέσυραν ΠΑΣΟΚ και …προϊσταμένους οι ηρωϊκοί εισαγγελείς!

Το γράψαμε από την πρώτη στιγμή. Πεπόνης και Μουζακίτης είναι οι πρώτοι που σέρνουν τον χορό απέναντι στην φαυλότητα του καθεστώτος και τώρα αρχίζουν όλοι να το συνειδητοποιούν.
Ο τρόπος που πήγε το σύστημα να τους γελοιοποιήσει, να τους αποδομήσει και να τους βάλει στο …αρχείο, είναι ενδεικτικός.
Οι κύριοι Πεπόνης και Μουζακίτης όμως δεν ήταν απλά αποφασισμένοι, αλλά και ενημερωμένοι. Γνώριζαν τι είχαν να αντιμετωπίσουν και έκαναν τις κατάλληλες κινήσεις.
Πρώτη τους κίνηση ήταν να ακυρωθεί η τροπολογία και να φανεί πως γι’ αυτό γινόταν όλη η φασαρία… Γνωρίζοντας οι πολιτικοί τους προϊστάμενοι ποιές υποθέσεις χειρίζονται, απέσυραν την τροπολογία άρον – άρον, πιστεύοντας ότι έτσι θα τους “καλμάρουν”.
Έκαναν λοιπόν τις περιβόητες δηλώσεις που τα καθεστωτικά ΜΜ”Ε” μετέδωσαν χλευαστικά και (δυστυχώς) ο κύριος Φώτης Μακρής, διοικητικός προϊστάμενος αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, θεώρησε πως η υπόθεση των καταγγελιών “έκλεισε” και η υπόθεση έπρεπε να αρχειοθετηθεί. Κοινώς ότι “θα το βούλωναν”!
Αμ δε… Την πρώτη εργάσιμη μετά την “αρχειοθέτηση” και αφού είχαν επιτύχει την απόσυρση της τροπολογίας, ξεκίνησαν με την βόμβα Καπελέρη – γροθιά στον Βενιζέλο φαινομενικά… Είναι όμως έτσι;
Όχι. Ο Καπελέρης είναι μόνον η αρχή και είναι στενός φίλος με την οικογένεια Παπανδρέου. Συνωμοταξία Γεωργίου, Κλέωνος κλπ δηλαδή. Ομερτά.
Εάν ήθελε ο κύριος Πεπόνης να ελέγξει εάν π.χ. ο κύριος Ανδρέας Παπανδρέου δηλώνει τα
εισοδήματα του από εταιρείες του εξωτερικού, θα έπρεπε να περάσει από τον κύριο Καπελέρη.
Τώρα ο κύριος Καπελέρης οδεύει προς παροπλισμό. Εάν κάνουν κανένα αστείο να επαναφέρουν την τροπολογία, θα ισοδυναμεί με πραξικόπημα. Έτσι, κλειδώνουν και την συνέχιση άσκησης των καθηκόντων τους.
Λίγες ώρες λοιπόν μετά την δίωξη για Καπελέρη, έρχεται και η κίνηση Ματ: Ο κύριος Πεπόνης ζητά από την εισαγγελία του Αρείου Πάγου να ξαναξεκινήσει η έρευνα Μακρή καθώς έχει στοιχεία να προσκομίσει (!!)
Να σημειωθεί ότι ο κύριος Πεπόνης έχει στα χέρια του όλα τα στοιχεία – φωτιά για την υπόθεση των CDS. Άρα γνωρίζει…
Ενώ ο κύριος Μουζακίτης, με δηλώσεις του διασύρει την απόφαση για αρχειοθέτηση αφού αποκαλύπτει ότι ζήτησαν 5 ημέρες για να καταθέσουν στοιχεία, ενώ διέψευσε τα περι υπομνήματος κάνοντας επίθεση σε όσους μίλησαν για “παρόρμηση”.
Κοίτα που οι αξιότιμοι βαρώνοι της ενημέρωσης δεν τρομάζουν πλέον κανέναν… Και οι καλοί αυτοί άνθρωποι μόλις άρχισαν.
Καλή χρονιά κύριοι, καλή ανάσταση στους θεσμούς. Στο χέρι σας είναι!
http://olympia.gr/2012/01/02/peponis-moyzakitis/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου