Κυριακή 5 Ιουλίου 2020

Δολοφονία του μπλόγκερ Γκιόλια: Νέα συνταρακτικά δεδομένα…




Ο Φάκελος, «Σωκράτης Γκιόλιας», ανοίγει ξανά, δέκα χρόνια μετά τη στυγερή δολοφονία του δημοσιογράφου…
Συνταρακτικές οι νέες πληροφορίες!!!
Εάν αληθεύουν (αλήθεια από πού διέρρευσαν!), τότε ενοχοποιείται, σε βαθμό κακουργήματος, ο πρώην Διευθυντής της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Μάνος Σφακιανάκης (απόστρατος Στρατηγός)!!!
Ο Σφακιανάκης φέρεται να ενημέρωνε τον Σωκράτη Γκιόλια για τις κινήσεις των διωκτικών αρχών κ.λπ…


Το σπουδαιότερο: Τον είχε ενημερώσει 15 μέρες πριν από τη δολοφονία του για το «συμβόλαιο θανάτου» του!!!

Ολόκληρο το ρεπορτάζ εδώ:press


Το σήριαλ της δολοφονίας του Γκιόλια αποκτάει πλέον άλλες διαστάσεις…

Όταν ο Διευθυντής της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, δηλαδή, ανώτατος αξιωματούχος του κράτους, αποτελεί «ενεργητικό γρανάζι» στην υπόθεση αυτή, τότε μιλάμε για εμπλοκές σε επίπεδα μυστικών υπηρεσιών: Εμπλοκές ανταγωνιστικών «φραξιών» στις σφαίρες της ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ των «νταβάδων» με τις μυστικές υπηρεσίες.

Και μόνο σ’ αυτά τα επίπεδα της διαπλοκής των μυστικών υπηρεσιών αποφασίζονται και εκτελούνται «Συμβόλαια Θανάτου», ή κατασκευάζονται και οι ανάλογες «αριστερές» τρομοκρατικές οργανώσεις για να καλύψουν «επαναστατικά» τις δολοφονίες των μυστικών υπηρεσιών: Π.χ. η Σέχτα Επαναστατών…

Το νέο επεισόδιο του σήριαλ για τη δολοφονία του Σωκράτη Γκιόλια επαληθεύει στο ακέραιο τις αναλύσεις του ΡΕΣΑΛΤΟ.

Άπειρα τα κείμενα, εδώ:
https://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=4767
Τρία χρόνια μετά τη δολοφονία του Γκιόλια ξανάπαιξε το σήριαλ της δολοφονίας. Ο Μπαξεβάνης (άλλος βουτηγμένος μέχρι το λαιμό στις «σκοτεινές» διαπλοκές), ανακύκλωσε το σήριαλ με γαργαλιστικά σενάρια «προσωπικών μονομαχιών»!!!

Ο Μπαξεβάνης εμφάνισε τη δολοφονία του Σωκράτη σαν μια θανάσιμη μονομαχία μεταξύ προσώπων και ξεκαθαρίσματος λογαριασμών μεταξύ του Τριανταφυλλόπουλου και του Γκιόλια.

Γράφαμε τότε:
«Πάνω σ’ αυτή της μονομαχία Μάκη-Σωκράτη κερδοσκοπεί και ο Μπαξεβάνης με την παρέα του.
Διαβάστε το σχετικό άρθρο στο ΟΔΟΦΡΑΓΜΑ:
odofragma-skas
Ένα άρθρο που συσκοτίζει ακόμα πιο πολύ τα πράγματα έχοντας σαν μοναδικό στόχο το πλούσιο υλικό της θανάσιμης ΑΤΟΜΙΚΗΣ κόντρας Γκιόλια-Τριανταφυλλόπουλου και το «ΜΙΣΟΣ».
Κάθε ουσιαστικό πολιτικό ζήτημα, όπως ο πόλεμος των «νταβάδων» και οι πολιτικές τους συμμορίες επικαλύπτεται.
Επικαλύπτεται, π.χ. ότι η «Σέχτα» είναι μια κατασκευή τρομοκρατική «νταβάδων» και μυστικών υπηρεσιών.
Επικαλύπτεται ότι η δολοφονία του Γκιόλια δεν μπορεί να είναι έργο ενός προσώπου, αλλά έργο μηχανισμών της διαπλοκής, μυστικών υπηρεσιών της διαπλοκής, έργο του λυσσαλέου πολέμου ανάμεσα στα αρπακτικά της διαπλοκής, έργο «επαναστατικού» ξεκαθαρίσματος λογαριασμών μεταξύ των “νταβάδων”…».

Ολόκληρο το άρθρο εδώ!resalto

Οι νέες αποκαλύψεις επιβεβαιώνουν στο ακέραιο τις αναλύσεις του ΡΕΣΑΛΤΟ.

Το μεγάλο ερώτημα: ΓΙΑΤΙ τώρα ανασύρεται το ΕΓΚΛΗΜΑ της δολοφονίας του Σωκράτη Γκιόλια, με την ενοχοποίηση μάλιστα ανώτατου κρατικού αξιωματούχου;

Σίγουρα βρισκόμαστε μπροστά σε ένα νέο ξεκαθάρισμα «λογαριασμών» ανάμεσα στις φράξιες των μυστικών υπηρεσιών. Συνηθέστατη πρακτική στους κόλπους των μυστικών υπηρεσιών όταν αλλάζουν οι πολιτικοί συσχετισμοί και κατασκευάζονται και οι ανάλογοι νέοι ηγεμονικοί μηχανισμοί…



πηγή


Τρελογιάννης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου