Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2017

Νομοσχέδια … της παρακμής


Αποτέλεσμα εικόνας για Νομοσχέδια … της παρακμής
Είναι πολύ περίεργη η επιμονή και η τακτική με την οποία ψηφίστηκε το πρόσφατο νομοσχέδιο αλλαγής φύλου. Το νομοσχέδιο αλλαγής φύλου σήμερα, το σύμφωνο συμβίωσης και τις ‘έμφυλες ταυτότητες’ χτες, και αύριο κάποιο άλλο αλλόκοτο νομοσχέδιο.
Στην γειτονιά μου, στους συγγενείς μου, στους συναδέλφους μου δεν γνωρίζω έναν, ο οποίος να ενδιαφέρεται για τέτοια θέματα. Το ίδιο ισχύει και για την συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων. Απ’ την άλλη απ’ όσο ξέρω, καμιά διαβούλευση δεν έγινε στα διάφορα κόμματα, αυτά τουλάχιστον που έλαβαν μέρος στις εκλογές. Γιατί όμως όλα τα κόμματα άλλο σε λιγότερο και άλλο σε μεγαλύτερο βαθμό υπέκυψαν στις αξιώσεις αυτές;
Τι είναι αυτό που επιβάλει την ψήφιση ενός τέτοιων ανώμαλων και έκφυλων θεμάτων; Και την ίδια στιγμή να αγνοούνται βασικά θέματα οικογενείας και επιβίωσης πολιτών; Τι είναι αυτό που επέβαλε την με επιμονή ψήφιση ενός θέματος που η πλειοψηφία των πολιτών ούτε καν θέλει να το ξέρει;
Είναι προφανές ότι, τα νομοσχέδια υπαγορεύονται από ξένα κέντρα. Ως προ-απαιτούμενα για επόμενη χρηματοδότηση. Δηλαδή εκβιασμός. Και επιβάλλονται σχεδόν σε όλες τις Δυτικές Χώρες. Τα κέντρα αυτά –της Παγκοσμιοποίησης- υλοποιούν βήμα – βήμα την διεστραμμένη πολιτική τους. Το πρόσφατο νομοσχέδιο περί αλλαγής φύλλου, αφορά μια πολύ ελάχιστα μικρή μειονότητα. Υποτίθεται ότι την προστατεύει. Την προστατεύει όμως ή μήπως την εκθέτει ακόμη περισσότερο;
Είναι προφανές ότι από την αρχή ήθελαν το νομοσχέδιο να ισχύσει για ηλικία από 15 ετών και άνω. Όμως έντεχνα χρησιμοποίησαν κατ’ αρχήν τα 18 έτη ώστε να διευκολύνουν και να πείσουν στις αρχικές διαβουλεύσεις μεταξύ των κοινοβουλευτικών ομάδων. Τελικά όμως παρουσίασαν ως βάση εφαρμογής τα 15 έτη, που ήταν και ο αρχικός στόχος.
Η πίεση και η επιμονή των Παγκομιοποιητών είναι τόσο έντονη ώστε έφτασαν στο σημείο, το γνωστό Forum G8 να γίνει G7 - αποβαλόντας την Ρωσία- με το αιτιολογικό ότι δεν επιτρέπει στην LBGTQ οργάνωση να δραστηριοποιηθεί –στο εσωτερικό της Ρωσίας. Θεωρούν δηλαδή την δράση της LBGTQ οργάνωσης στην δύση, ως αξία, στοιχείο πολιτισμού και προόδου. Είναι όμως έτσι; Η μήπως είναι σημείο αλλοτρίωσης, παρακμής και σήψης;
Τι ρόλο παίζουν οι ομοφυλόφιλοι, ο σοδομισμός και όλα αυτά τα αλλόκοτα; Πρόκειται για ένα καλοδουλεμένο εργαλείο στα χέρια των ανθρώπων που προωθούν την Παγκοσμιοποίηση. Φαίνεται ότι είναι εργαλείο διάλυσης των κοινωνιών. Δεν είναι υπόθεση αριστεράς ή δεξιάς. Άλλωστε όλα τα κόμματα υπέκυψαν και οι Βουλευτές υπερψήφισαν σαν πρόβατα. Οι πολιτικοί και τα κοινοβούλια, ψηφίζουν πια ότι τους παραγγέλνουν. Σε ολόκληρη την Δύση δεν κυβερνούν οι Κυβερνήσεις. Αυτές απλά διεκπεραιώνουν εντολές.
Είναι προφανές ότι οι άνθρωποι που δίνουν τις εντολές ελέγχουν οικονομικά τις διάφορες χώρες. Μπορεί να μην είναι γνωστά τα ονόματά τους αλλά είναι βέβαιο ότι εκδίδουν το νόμισμα και ελέγχουν και τις Τράπεζες. Έχουν όλα τα εργαλεία επιβολής αυτής της αλλόκοτης σκλαβιάς.
Επιπλέον, διαφαίνεται ότι η ομάδα αυτή εκτός της πίστη προς τον Μαμωνά (χρήμα) την οποία έχει, διαθέτει και ‘θρησκευτική’ πίστη. Και η θρησκευτική τους πίστη σχετίζεται με το ερμαφροδιτισμό και άλλες ανώμαλες καταστάσεις. Διότι πως αλλιώς να εξηγήσουμε την επιμονή τους να κάνουν το άνδρα να είναι γυναίκα και την γυναίκα να είναι άνδρας.
Αυτά τα νομοσχέδια που κατοχυρώνουν τις διάφορες ανωμαλίες δεν πρόκειται να σταματήσουν. Ας είμαστε έτοιμοι και για τα επόμενα … Πάτο το βαρέλι της παρακμής δεν φαίνεται να έχει.

Α. Λεώνη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου