Δευτέρα 9 Αυγούστου 2021

Έκαναν την τρίτη δόση του εμβολίου και τελικά…!!! Αρχίζουν και «μπουχτίζουν» ΚΑΙ οι εμβολιασμένοι.

 

Σε λίγο δεν αποκλείεται να υπάρξουν και από εκεί αντιδράσεις...


Δεκατέσσερις Ισραηλινοί διαγνώστηκαν με COVID-19 παρά το ότι έχουν εμβολιαστεί με τρίτη δόση εμβολίου COVID-19, σύμφωνα με τα στοιχεία του ισραηλινού Υπουργείου Υγείας!

Σύμφωνα με ισραηλινά μέσα ενημέρωσης, δύο από αυτούς που κόλλησαν μετά την λήψη του εμβολίου έχουν νοσηλευτεί στο νοσοκομείο.


Δεν ήταν άμεσα σαφές εάν οι 14 προσβλήθηκαν από τον ιό πριν ή μετά την λήψη της λεγόμενη ενισχυτικής δόσης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, τέτοιες περιπτώσεις δεν κρίνονται αρκετές για τους ιατρικούς υπαλλήλους να βγουν συμπεράσματα ως προς την γενική αποτελεσματικότητα της τρίτης δόσης στην καταπολέμηση της παραλλαγής Delta της νόσου.

Η ανησυχία, ωστόσο, εντείνεται και ήδη έχει προταθεί η δημιουργία νέων τύπων εμβολίων για τις μεταλλάξεις αλλά και επαναφορά μάσκας και τεστ στους εμβολιασμένους, οι οποίοι, σύμφωνα με τα CDC αποτελούν «υγειονομικές βόμβες» και έχουν ήδη αρχίσει να ανησυχούν, καθώς αντί να πάρουν την ζωή τους πίσω, οι μεταλλάξεις τους ζητούν να «τρυπηθούν» ακόμα περισσότερες φορές!

Έντεκα από τα 14 κρούσματα ήταν άνω των 60 ετών και τα υπόλοιπα τρία ήταν κάτω των 60 ετών, όπως αναφέρεται. Οι δύο που νοσηλεύτηκαν ήταν άνω των 60 ετών.

Υπενθυμίζεται πως το 90% των νοσηλευομένων στο Ισραήλ είναι εμβολιασμένοι!







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου