Τρίτη, 31 Αυγούστου 2021

'Ο Άγιος Πορφύριος ήταν ένας Πρόδρομος της εποχής μας''

 


Χιλιάδες συνειδητοί χριστιανοί ήταν στους δρόμους, υπήρξε μια συντονισμένη κινητοποίηση των εξουσιαστών ρασοφόρων στην κατεύθυνση της υποστήριξης των χουντικών μέτρων τού Κούλη.
 Είδαμε συνεργεία «διαβολισμού» στα εξώθυρα του μητροπολιτικού ναού Αθηνών ! 
Τα «διαβόλια» που θέλουν -70 βαθμ Κελσίου πού τα είχαν κρυμμένα αλήθεια ;; σε φελιζόλ με παγοκύστες κάτω απ το παγκάρι ;;
 
Είδαμε να βγαίνουν  , Φαναρίου ,Ταταύλων και ο άφρων Βαρθολομαίος στο σταθμό Μαρινάκη να υποστηρίξει ακόμα και το μπόλιασμα των παιδιών...!
Είδαμε και τον πάλαι ποτέ αντισιωνιστή(;) μητροπολίτη Πειραιά μαζί με τον π. Λουδοβίκο να απορούν γιατί αντιδρούμε στον «διαβολισμό» και έναν παπά στην Κρήτη που έκανε την εκκλησιά που του εμπιστεύθηκε ο Χριστός, μαγαζάκι του Μπουρλά...
 
Εκ των πραγμάτων, δεν μπορεί να είναι ποιμένες μας αυτοί που θέλουν να δηλητηριάσουν τα παιδιά μας και να μας απολύσουν ,δεν θέλει πολύ μυαλό για να το καταλάβουν οι χριστιανοί αυτό ...
ελπίζουμε...


Με αφορμή την εορτή της Αποτομής της Τίμιας Κεφαλής του Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου αλλά και  τον Άγιο Πορφύριο που παρομοίασε την εποχή μας , ότι ζούμε όπως τα χρόνια του Χριστού, ο Γέροντας Γεώργιος αντιπαραβάλλει τις εποχές, οι οποίες πράγματι έχουν τρομερές ομοιότητες, καθώς τα γεγονότα  σήμερα επιβεβαιώνουν τα προφητικά λόγια του Αγίου Πορφυρίου. 

Ο Άγιος Ιωάννης ο Πρόδρομος ήρθε να δείξει τον Χριστό και ο Προφήτης Ηλίας θα δείξει τον Αντίχριστο στα έσχατα, ανέφερε ο π.Γεώργιος ο οποίος επανέλαβε τα λόγια του Αγίου Παϊσίου, που είχε πει ότι "Ηλίας έρχεται και τροχάει τη μαχαίρα του" σημειώνοντας ότι όπως είχε πει ο Άγιος, ότι θα αρχίσει πρώτα από το ράσο..

Ο π.Γεώργιος κλείνοντας μίλησε για την ανάγκη οι άνθρωποι να κλείσουν τις τηλεοράσεις και να ακούσουν τις πνευματικές "τηλεοράσεις" που είναι οι Άγιοι, καθώς επίσης μίλησε για τον πνευματικό του πατέρα τον Άγιο Πορφύριο, περιγράφοντας πράγματα τα οποία κάποιοι σκοπίμως απέκρυψαν, παρουσιάζοντας ένας Άγιο "κομμένο και ραμμένο" στα μέτρα τους, ενώ εκείνος έλεγξε όλο τον κόσμο ξεκινώντας από το στενό του περιβάλλον.

σχόλιο:Μπραβο πατέρα Γεώργιε


Τρελογιάννης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου