Πέμπτη 12 Αυγούστου 2021

Γιατί γονείς, έφηβοι και παιδιά πρέπει να αμφισβητήσουν το εμβόλιο COVID-19

 


Δεν υπάρχει άμεση απειλή σοβαρής COVID-19 στην πλειοψηφία των Καναδών παιδιών και έφηβων.                                                                                                             
Από τις 28 Μαΐου 2021, υπήρξαν 259.308 επιβεβαιωμένα κρούσματα λοιμώξεων από SARS-CoV-2 σε Καναδούς 19ετών και κάτω. Από αυτά, το 0,048% νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο, το 0,06% εισήχθη στη ΜΕΘ και το 0,004% πέθανε (1)

Η εποχική γρίπη σχετίζεται με πιο σοβαρή ασθένεια από την COVID-19. (2)

Τα κλινικά δεδομένα της Pfizer BioNTech σε παιδιά είναι περιορισμένα και δεν παρέχουν πληροφορίες για σπάνιες αλλά σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες ή για την μακροπρόθεσμη ασφάλεια καθώς και την αποτελεσματικότητα.

Η μελέτη της Pfizer BioNTech περιελάμβανε 2.260 παιδιά και εφήβους, ηλικίας 12-15 ετών, εκ των οποίων οι 1.131 έλαβαν εμβόλιο. Πρόκειται για έναν πολύ μικρό αριθμό εφήβων και δεν επιτρέπει την αξιολόγηση σπάνιων αλλά σοβαρών παρενεργειών, όπως επιδράσεις που μπορεί να συμβούν μόνο σε 1: 5.000 εφήβους. 

Επιπλέον, με τους περισσότερους εφήβους να  παρακολουθούνται μόνο 1 ή 2 μήνες μετά τη 2η δόση τους, δεν υπάρχουν δεδομένα που να υποστηρίζουν τη μακροπρόθεσμη ασφάλεια.

Όλα τα εμβόλια COVID-19 στον Καναδά είναι "Εξουσιοδοτημένα υπό όρους".

Αυτό σημαίνει ότι η συνεχής χρήση των πειραματικών εμβολίων εξαρτάται από τη συλλογή πρόσθετων δεδομένων από την Pfizer.

Η συνεχιζόμενη μελέτη του BioNTech καθώς και άλλα συστήματα παρακολούθησης, συμπεριλαμβανομένων των μελετών που πραγματοποιούνται σε καναδούς έφηβους και προσκαλούνται να εγγραφούν κατά τον εμβολιασμό, για να αξιολογηθεί η ασφάλεια και η αποτελεσματικότητα των εμβολίων.

Τα εμβόλια για την COVID-19 που επιτρέπονται για χρήση στον Καναδά έχουν ως αποτέλεσμα την παραγωγή πρωτεΐνης ακίδας του ιού.

Το εμβόλιο Pfizer BioNTech εγχέεται στον μυ του ώμου. Θεωρήθηκε ότι η παραγωγή πρωτεϊνών αυξάνει τα λευκά αιμοσφαίρια σε αυτή τη θέση, και στη συνέχεια αυτά τα κύτταρα παρουσιάζουν την πρωτεΐνη ακίδα στην επιφάνειά τους, έτσι ώστε να μπορεί να λάβει χώρα ανταπόκριση και να υπάρχει πλήρης ανοσία.

Ωστόσο, τα κύτταρα του μυός και άλλων οργάνων λαμβάνουν επίσης το εμβόλιο.

Θεωρήθηκε ότι οι πρωτεΐνες ακίδων δεν καταλήγουν στην κυκλοφορία. ωστόσο, αυτό αμφισβητείται από πρόσφατες μελέτες Ogata et al., 2021 (3) ανέφεραν την ανίχνευση πρωτεΐνης ακίδας στο πλάσμα σε 3 από 13 νέους εργαζόμενους στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης μετά από εμβολιασμό με το εμβόλιο mRNA-1273 της Moderna. Σε έναν από τους εργαζόμενους, η πρωτεΐνη ακίδα κυκλοφορούσε για 29 ημέρες. 

Τα δεδομένα είναι περιορισμένα και δικαιολογούν περαιτέρω έρευνα τόσο για τα εμβόλια Moderna όσο και για τα εμβόλια Pfizer BioNTech COVID-19.

Πρόσφατες μελέτες δείχνουν ότι η ίδια η πρωτεΐνη μπορεί να είναι επιβλαβής.

Πρόσφατες μελέτες (4) υποδηλώνουν ότι η πρωτεΐνη ακίδα που παράγεται ως απόκριση στον εμβολιασμό, μπορεί να συνδέεται και να αλληλεπιδρά με διάφορα κύτταρα σε όλο το σώμα, μέσω των υποδοχέων τους, οδηγώντας δυνητικά σε βλάβη σε διάφορους ιστούς και όργανα. Αυτός ο κίνδυνος, όσο θεωρητικός και αν είναι, πρέπει να διερευνηθεί πριν από τον εμβολιασμό παιδιών και εφήβων.

Η Health Canada ενέκρινε τα εμβόλια για την COVID-19 χωρίς μελέτης βιοκατανομής και φαρμακοκινητικές μελέτες σχετικά με την πρωτεΐνη ακίδας του ιού.

Δεδομένων των ανησυχιών σχετικά με την πρωτεΐνη ακίδα, είναι σημαντικό να κατανοήσουμε πλήρως:

• ποια κύτταρα εμπλέκονται στην παραγωγή της πρωτεΐνης ακίδας, βλέποντας ότι η ίδια η μελέτη της Pfizer που υποβλήθηκε στις ιαπωνικές αρχές δείχνει την εναπόθεση νανοσωματιδίων εμβολίου σε διάφορους ιστούς και όργανα (5)

• εάν η πρωτεΐνη ακίδας αποκτά πρόσβαση στο κυκλοφορικό σύστημα και, αν ναι, για πόσο χρονικό διάστημα.

• εάν η πρωτεΐνη ακίδας διασχίζει τον αιματοεγκεφαλικό φραγμό.

• εάν η πρωτεΐνη ακίδας παρεμβαίνει στην παραγωγή σπέρματος ή στην ωορρηξία,

• εάν η πρωτεΐνη ακίδα διασχίζει τον πλακούντα και επηρεάζει ένα αναπτυσσόμενο μωρό, ή

• εάν η πρωτεΐνη ακίδα απεκκρίνεται στο γάλα θηλάζουσων μητέρων.

Οι ίδιες πληροφορίες απαιτούνται για την υπομονάδα S1 της πρωτεΐνης ακίδας, η οποία είναι το τμήμα που συνδέεται με τους υποδοχείς ACE2.

και η οποία έχει επίσης ανιχνευθεί στο πλάσμα ατόμων μετά τον εμβολιασμό mRNA-1273 (Moderna) (Ogata et al., 2021).

Οι μελέτες τοξικότητας που διεξήχθησαν με το εμβόλιο Pfizer BioNTech δεν επιτρέπουν την αξιολόγηση ασφάλειας της πρωτεΐνης ακίδας.

Αν και η Pfizer BioNTech διεξήγαγε μελέτες τοξικότητας, συμπεριλαμβανομένης μιας μελέτης τοξικότητας στην αναπαραγωγή, χρησιμοποίησαν αρουραίους ως ζωικό μοντέλο. Παρόλο που οι αρουραίοι έχουν υποδοχείς ACE2, αυτοί οι υποδοχείς έχουν πολύ χαμηλή συγγένεια δέσμευσης για την πρωτεΐνη ακίδας.

Στην πραγματικότητα, από 14 είδη θηλαστικών που αξιολογήθηκαν (6) οι υποδοχείς ACE2 των αρουραίων και ποντικών είχαν τη χαμηλότερη συγγένεια δέσμευσης της πρωτεΐνης ακίδας, ενώ οι υποδοχείς ACE2 σε ανθρώπους και πιθήκους ρέζους είχαν την υψηλότερη. Έτσι, ενώ οι τρέχουσες μελέτες τοξικότητας έχουν παράσχει χρήσιμες πληροφορίες για τα συστατικά του εμβολίου, παρέχουν μικρή αξία στην κατανόηση της ασφάλειας της πρωτεΐνης ακίδας που κωδικοποιούν.

Όσον αφορά τα παιδιά και τους εφήβους μας, είναι ζωτικής σημασίας να ακολουθούμε προσεκτικά μια προληπτική αρχή. Τα παιδιά και οι έφηβοι έχουν ελάχιστο κίνδυνο σοβαρής ασθένειας και θανάτου από την COVID-19. 

Ο κίνδυνος εμβολιασμού, όσο θεωρητικός και αν είναι, πρέπει να διερευνηθεί πλήρως και να γίνει κατανοητός.

Οι Καναδοί πρέπει να αμφισβητήσουν τον επιταχυνόμενο και αδιάκριτο εμβολιασμό όλων των παιδιών και των εφήβων με ένα εμβόλιο για το οποίο τα ζωτικής σημασίας δεδομένα βιοκατανομής, φαρμακοκινητικής και ασφάλειας για την πρωτείνη ακίδα του SARS-CoV-2 λείπουν.

Η καναδική κυβέρνηση θα πρέπει να κληθεί να σταματήσει αμέσως το πρόγραμμα μαζικού εμβολιασμού σε παιδιά και έφηβους έως ότου πραγματοποιηθούν αυτές οι μελέτες και επιλυθούν οι αβεβαιότητες σχετικά με το πως μπορεί να αντιμετωπιστεί η πιθανή παθογένεια της πρωτεΐνης ακίδας.

https://health-infobase.canada.ca/covid-19/epidemiological-summary-covid-19-cases.html 

https://www.canada.ca/en/publichealth/services/publications/diseases-conditions/fluwatch/2018-2019/annual-report.html. 

https://academic.oup.com/cid/advance-article/doi/10.1093/cid/ciab465/6279075 

https://www.mdpi.com/2673-527X/1/1/4, ;

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7827936/;

https://jhoonline.biomedcentral.com/articles/10.1186/s13045-020-00954-7

5.https://www.pmda.go.jp/drugs/2021/P20210212001/672212000_30300AMX00231_I100_1.pdf#page=16 

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/32661139/

πηγή

https://files.catbox.moe/k2miut.pdf

https://www.canadiancovidcarealliance.org/


Θα θέλαμε την μελέτη που αποδεικνύει τους θανάτους και τα ποσοστά των νέων 12-17 και  5-12 που πεθαίνουν απο τις επιπλοκές περικαρδίτιδας απο την ασθένεια κοβίντ 19, και που στηρίχτηκε η εταιρεία για να βγάλει αυτό το πόρισμα, εαν είναι δυνατόν χθές.

Διότι πολύ φοβάμαι ότι ίσως χρειαστεί να αποσυρθεί και αυτό  το πόρισμα, όπως εκείνο για το παριζάκι της εταιρείας της Creta Farm.

    Προσφάτως διαπίστωσα ότι η εταιρεία ΚΡΕΤΑ ΦΑΡΜ διαφημίζει τα αλλαντικά προϊόντα της σε εφημερίδες και μέσα μαζικής ενημέρωσης (τηλεόραση, internet κλπ.) υποστηρίζοντας ακροφυγώς ότι ενδείκνυνται προς κατανάλωση από μικρά παιδιά δια της φράσεως «Τώρα η Μαμά ΞΕΡΕΙ!»

    Σε υποστήριξη της παραπλανητικής αυτής διαφήμισής της, επικαλείται στο επίμαχο δημοσίευμα, τις δήθεν επιστημονικές απόψεις του κ. Ανδρέα Κωνσταντόπουλου που υπογράφει ως καθηγητής Παιδιατρικής παραποιώντας τον τίτλο του (για να κάνει σπουδαία την άποψή του), αφού από τις 14-4-2007 δεν είναι ενεργός καθηγητής, αλλά συνταξιούχος ομότιμος καθηγητής. 
Το δημοσίευμα αυτό αποτελεί μέρος της συνέντευξης τύπου που διοργάνωσε η ΚΡΕΤΑ ΦΑΡΜ σε συνεργασία με την Ελληνική Παιδιατρική Εταιρεία, πρόεδρος της οποίας είναι ο κ. Κωνσταντόπουλος, στην Αίγλη Ζαππείου την 14-10-2009.

    Στο σημείο λοιπόν αυτό θέτω ως μέρος της παρούσης αναφοράς μου το επίμαχο δημοσίευμα με την ελεγχόμενη άποψη, του ομότιμου καθηγητή κ. Κωνσταντόπουλου και κατ’ επέκταση της Ελληνικής Παιδιατρικής Εταιρείας που έχει ως εξής:
    Ειδικότερα στο δημοσίευμα αυτό ο κ. Κωνσταντόπουλος διαφημίζει αλλαντικά της ΚΡΕΤΑ ΦΑΡΜ και συνιστά ανεπιφύλακτα ως ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ και ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ να ενταχθούν άφοβα στο διαιτολόγιο των μικρών παιδιών μας για την πρόληψη της παχυσαρκίας.

    Όμως η προτροπή αυτή είναι παραπλανητική με βάση τις εξής διαπιστώσεις:
    Τα αλλαντικά γενικώς είναι γνωστό ότι προκαλούν παχυσαρκία. 
Επιπλέον, είναι ανακριβές ότι στο συγκεκριμένο προϊόν της ΚΡΕΤΑ ΦΑΡΜ (που εικονίζεται στην ελεγχόμενη διαφήμιση με πτερά να πετάει) αντικαταστάθηκε το ζωικό λίπος από ελαιόλαδο, αφού ακόμη και στην ετικέτα του εν λόγω προϊόντος, αναγράφεται ότι περιέχει ζωικό λίπος (3,1%) και ελαιόλαδο (10%), ενώ σε άλλα αλλαντικά (που υποτίθεται ότι δεν ενδείκνυται με βάση την διαφήμιση αυτή για τα παιδιά) η περιεκτικότητα σε ζωικό λίπος που αναφέρεται στην ετικέτα είναι 3%. 
Η ανακρίβεια αυτή επαληθεύεται και από τη θερμογόνο δύναμη του διαφημιζόμενου από την ελληνική παιδιατρική εταιρεία προϊόντος (194,3 kcal/100g έναντι 103 kcal/100g ανταγωνιστικού προϊόντος). 
Ως εκ τούτου η άποψη αυτή εκτός από ανυπόστατη, προκαλεί και αθέμιτο ανταγωνισμό σε βάρος άλλων κατασκευαστικών αλλαντικών.
    Όπως προκύπτει και από την ετικέτα, το διαφημιζόμενο από την Ελληνική Παιδιατρική Εταιρεία προϊόν, περιέχει και πολλές πρόσθετες ουσίες (όπως αντιοξειδωτικά, συντηρητικά, χρωστικές, ενισχυτικά γεύσης κλπ.). 
Το κακό με τα πρόσθετα τροφίμων είναι ότι η πιθανή επιβλαβής δράση τους στην υγεία μας διαφαίνεται μετά από μακροχρόνια χρήση τους, οπότε και αποσύρονται. 
Ούτε γνωρίζουμε με βεβαιότητα τις συνέπειες της χρόνιας άθροισης τους στον οργανισμό μας, ούτε τη συνεργική τους δράση με τα πρόσθετα άλλων τροφίμων. 

Για παράδειγμα το νιτρώδες νάτριο (Ε250) και γλουταμινικό μονονάτριο (Ε621) που αναγράφονται στην ετικέτα του επίμαχου προϊόντος της ΚΡΕΤΑ ΦΑΡΜ ελέγχονται ως επιβλαβή για την υγεία μας. 

Παραθέτουμε απόσπασμα από τον Οδηγό Του Υπουργείου Υγείας για τα πρόσθετα τροφίμων:
    «Νιτρώδες νάτριο: 
α) τα νιτρώδη αντιδρούν με την αιμογλοβίνη του αίματος και εμποδίζουν τη μεταφορά του οξυγόνου στον οργανισμό. 
Η κατάσταση αυτή ονομάζεται μεθαιμογλοβιναιμία. 
Η χρήση νιτρωδών απαγορεύεται στις βρεφικές τροφές, επειδή στο βρεφικό οργανισμό επικρατούν συνθήκες που ευνοούν την πρόκληση μεθαιμογλοβιναιμίας.

    β) Τα νιτρώδη είναι δυνατόν να αντιδράσουν με δευτεροταγείς και τριτοταγείς αμίνες με αποτέλεσμα τη δημιουργία νιτροζαμινών που θεωρούνται δυνητικά καρκινογόνα. 
Ως εκ τούτου η υπερβολική κατανάλωση τροφών που περιέχουν μεγάλα ποσοστά νιτρωδών δεν συστήνεται».

    «Γλουταμινικό μονάτριο: όταν λαμβάνεται σε λογικές δόσεις και στις ποσότητες που επιτρέπεται να χρησιμοποιείται στα τρόφιμα δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας. 
Πειράματα στα ζώα έδειξαν ότι σε μεγάλες δόσεις μπορεί να προκληθούν διαταραχές στα κύτταρα του εγκεφάλου».

    Κατόπιν τούτων είναι ανεδαφικό να συστήνεται από την Ελληνική Παιδιατρική Εταιρεία αλλαντικό για την υγιεινή διατροφή των παιδιών μας.
    Είναι γνωστό από τη βιβλιογραφία ότι στις βιομηχανικές χοιροτροφικές μονάδες γίνεται χρήση πρόσθετων διατροφής χοίρων για την αύξηση της παραγομένου κρέατος (με αντίστοιχη μείωση του λίπους) και ότι μερικές από τις ουσίες αυτές είναι ιδιαίτερα επιβλαβείς για τον άνθρωπο (π.χ. ορμόνες, αντιβιοτικά, χρώμιο, αρσενικό, ψευδάργυρος).

 Πιθανόν, οι ουσίες αυτές, σε κάποιο ποσοστό να περνούν στα αλλαντικά και άρα ένας επιστήμονας δεν μπορεί να προτείνει την κατανάλωσή τους (και ιδίως παιδίατρος), χωρίς να αποδεικνύει με μελέτες και μετρήσεις την άποψή του.

    Ομοίως, χωρίς πλήρη χημικά αναλυτικά δεδομένα, χωρίς συγκριτική μελέτη με ανταγωνιστικά προϊόντα και βιβλιογραφική κάλυψη, διαφημίζεται από τον κ. Κωνσταντόπουλο και κατ’ επέκταση από την Ελληνική Παιδιατρική Εταιρεία ένα συγκεκριμένο προϊόν της ΚΡΕΤΑ ΦΑΡΜ με ισχυρισμούς που για όλα τα ανωτέρω εκτιμώ ότι ελέγχονται ως παραπλανητικοί.
    Επειδή οι ανωτέρω πράξεις ελέγχονται και τιμωρούνται ζητώ την έρευνα του θέματος για την απόδοση ποινικών ευθυνών, καθώς η προστασία του Περιβάλλοντος και της Δημόσιας Υγείας κατά το Σύνταγμα αποτελεί υποχρέωση κάθε ενεργού πολίτη, πολύ περισσότερο του επιστημονικού κόσμου. Δηλώνω παράσταση πολιτικής αγωγής για ηθική βλάβη και προτείνω ως μάρτυρες, τους:
Θ. Καρπάθιος,
Ομότιμος Καθηγητής Παιδιατρικής,
Διευθυντής Ιατρικού Κέντρου Αθηνών.
Κ. Τζιά,
Καθηγήτρια Χημείας Τροφίμων, Ε.Μ.Π.
Δ. Μπακιρτζής,
Διδάκτωρ Αναλυτικής Χημείας, Λέκτορας
πανεπιστημίου Ulster UK.
Π. Ταούκης
Αναπλ. Καθηγητής Χημείας Τροφίμων,
Ε.Μ.Π.
Μ. Μανωλαράκης,
Πρόεδρος Πανελλήνιου Συλλόγου
Διαιτολόγων – Τεχνολόγων Διατροφής.
Α. Αβραμίδης,
Μηχανολόγος Μηχανικός

Οπότε μετά απο αυτό η Παιδιατρική Εταιρία ήρε (στις 9/11/2009) την εμπιστοσύνη προς την αλλαντοβιομηχανία, επίσης ζητώντας να μη χρησιμοποιείται το όνομά της στα διαφημιστικά σποτ.

Προς την
CRETA FARM

Υπ’ όψιν κ. Ν. Σανιδά
Κύριε Σανιδά,
Σας γνωρίζουμε ότι το Δ.Σ. της Ελληνικής Παιδιατρικής Εταιρείας (Ε.Π.Ε.) στη συνεδρίαση του την 06/11/09, επανεκτιμώντας το όλο θέμα και δεδομένου ότι δε διαθέτει τους κατάλληλους μηχανισμούς ελέγχου των πιστοποιούμενων προϊόντων, ούτε τον τρόπο προβολής, δε δεχόμαστε να χρησιμοποιείται στο εξής (06/11/09) η Ελληνική Παιδιατρική Εταιρεία και το όνομα του Προέδρου για την προώθηση των προϊόντων.
Ο Πρόεδρος
Α. ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ
Η Γεν. Γραμματέας
Ε. ΚΟΚΚΟΡΗ
πληροφορίες για τα παραπάνω στο


ΑΝΙΧΝΕΥΣΗ ΜΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΟΡΘΗΣ ΕΙΔΗΣΗΣ


Το Δελτίο Ενημέρωσης της Ελληνικής Παιδιατρικής Εταιρείας (https://e-child.gr/) είναι μνημείο προχειρότητας και ανευθυνότητας.
Καλεί του παιδιάτρους να τονίζουν τις δυσάρεστες συνέπειες της νόσου και να ΜΗΝ τονίζουν τις σπανιότατες παρενέργειες (δηλαδή να τις αποκρύπτουν).
Θεωρεί ότι οι σπανιότατες παρενέργειες (τι ορίζεται ως σπανιότατο;) όταν υπερτονίστηκαν οδήγησαν στην αχρήστευση ενός αποτελεσματικού εμβολίου.

Θεωρεί ότι το τείχος προστασίας (φαντάζομαι εννοούν τη συλλογική ανοσία) δεν επετεύχθη γιατί αρνήθηκαν να εμβολιαστούν οι ηλικιωμένοι. 
Το γεγονός ότι μάλλον δεν χτίζεται συλλογική ανοσία το παραβλέπουν.
Θεωρεί ότι μπορεί να επιτευχθεί συλλογική ανοσία αν εμβολιαστεί το 90% του πληθυσμού. 

Δεν μας εξηγεί από που προκύπτει αυτό το συμπέρασμα. 
Ποια είναι η δημοσίευση που το βεβαιώνει;

Θεωρούν ότι το μετα COVID-19 πολυσυστηματικό φλεγμονώδες νόσημα έχει θνησιμότητα 1,7%. 
Θνησιμότητα ξέρουμε ότι σημαίνει αριθμός θανάτων στο σύνολο του πληθυσμού. 
Δηλαδή εννοούν ότι σχεδόν δύο νέοι άνθρωποι στους 100 καταλήγουν από αυτό το σύνδρομο; 

Μπορούν να μας δώσουν τη σχετική δημοσίευση;
Αναφέρονται στις περικαρδίτιδες/μυοκαρδίτιδες που είναι σε ποσοστό 12/1000000 και που αυτοιώνται σε 5-6 ημέρες.

Μπορούν να μας δώσουν τη βιβλιογραφία που δείχνει ότι αυτά τα περιστατικά αυτοιώνται (δηλαδή θεραπεύονται χωρίς φαρμακευτική αγωγή);

Θεωρούν ότι δεν πρέπει να υπερτονίζονται οι περικαρδίτιδες των νέων από τα εμβόλια (δηλαδή πρέπει να αποκρύβονται) και να υπερτονίζονται οι περικαρδίτιδες της νόσου (δηλαδή να διογκώνονται;)

Προτείνουν τον άμεσο εμβολιασμό όλων των εφήβων 12-17 και αμέσως μετά τον άμεσο εμβολιασμό όλων των παιδιών 5-12 ετών.
Είναι απορίας άξιο πώς μια σελίδα μπορεί να έχει τόσα λάθη και προχειρότητες. 
Ίσως, το κείμενο αυτό, πρέπει να απασχολήσει τους δικαστικούς λειτουργούς.

Κωνσταντίνος Πουλάς Καθηγητής Βιοχημείας στο Πανεπιστήμιο Πατρών

H Ελληνική Παιδιατρική Εταιρεία να παραμένει σε εμετικές εμμονές, να αυτοκριτικάρει την στάση των παιδιάτρων πάνω στην κωλυσιεργία τους και το "χάσιμο" πολύτιμου χρόνου για εμβολιασμούς και να ρίχνει και αυτή, μια το φταίξιμο στους ηλικιωμένους και την άλλη στα παιδιά.

(Σημείωση = πόσα παιδιά έχουν επιπλοκές από φυσική νόσηση με SARS-CoV-2; ).

Βρε, έχετε ξεχάσει την έννοια ΙΑΤΡΙΚΗ;
Τα δεδομένα μιλούν από μόνα τους.
ΕΙΔΙΚΑ η μετάλλαξη Δ διαφεύγει των σκευασμάτων που πλασάρετε, παιδίατροι!

Αυτή η μετάλλαξη κυριαρχεί!!!
Αν κάποιος έχει επιπλοκές από τον SARS-CoV-2, τότε, πριν τη διασωλήνωση και την παροχή οξυγόνου, ρυθμίζουμε την καρδιαγγειακή του λειτουργία!
Και μη με αρχίσετε πάλι για τα οφέλη των κλασσικών εμβολίων και ότι ο κόσμος είναι παράλογος!

Ξέρετε ΟΛΟΙ σας καλά πως τα κλασσικά εμβόλια είναι για ιούς που ΔΕΝ ΜΕΤΑΛΛΑΣΟΝΤΑΙ ΣΥΧΝΑ ενώ εδώ έχουμε ιούς που μεταλλάσονται ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

Ας αφήσουμε στην άκρη τις επιπλοκές από τα πειραματικά νέα σκευάσματα.
Κόψτε αυτή την καραμέλα.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΕΡΔΟΣ.

Δημήτριος Ποντίκας
CEO στην εταιρεία MenidiMedica, CEO στην εταιρεία Balkan Lab

Συνέντευξη του Κωνσταντίνου Φαρσαλινού
    Senior Researcher στην εταιρεία Data & Media Lab, University of Peloponnese

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου