Δευτέρα 3 Μαΐου 2021

Προειδοποίηση του Δρ. Palevsky προς τον γενικό πληθυσμό: Μείνετε μακριά από τους εμβολιασμένους με σκευάσματα mRNA

 

Τον «κώδωνα του κινδύνου» κρούει ο παιδίατρος Dr. Lawrence


B. Palevsky αναφορικά με το εμβόλια τεχνολογίας mRNA προειδοποιώντας το γενικό πληθυσμό να μένει μακριά από τους ανθρώπους που έχουν εμβολιαστεί με τα σκευάσματα της Pfizer ή της Moderna.



Ο λόγος, όπως λέει, είναι ότι τα άτομα που έχουν εμβολιαστεί, μπορεί να μεταδώσουν την πρωτεΐνη ακίδα που ο οργανισμός αρχίζει να την παράγει από την «πληροφορία» που δίνεται στο RNA μέσω του εμβολίου.

Όπως εξηγεί ο ίδιος τα εμβόλια της τεχνολογίας αυτής, δίνουν εντολή στον οργανισμό να αρχίσει να παράγει αντίγραφα της πρωτεΐνης-ακίδα (που πιστεύουμε ότι είναι μέρος του COVID-19) και που τη χρησιμοποιεί για να «αγκιστρώνεται» στα κύτταρα και στη συνέχεια να πολλαπλασιάζεται.

Στόχος είναι ο οργανισμός να αρχίσει να παράγει αντισώματα του αντιγράφου της πρωτεΐνης ούτως ώστε μόλις η πρωτεΐνη του COVID-19 μπει στο σώμα να την εξουδετερώνει και μαζί με αυτή και τη δυνατότητα του ιού να εισχωρήσει στα κύτταρα.

Ο Δρ. Palevsky όμως διατυπώνει το ερώτημα λέγοντας:

«Ξέρουμε ότι ο οργανισμός παίρνει την πληροφορία για την δημιουργία του αντιγράφου. Έχει όμως την πληροφορία να σταματήσει να την παράγει, ή ο οργανισμός αρχίζει και παράγει συνεχώς αντίτυπα της πρωτεΐνης αυτής χωρίς τέλος;




https://www.pronews.gr/ygeia/983069_proeidopoiisi-toy-dr-palevsky-pros-ton-geniko-plithysmo-meinete-makria-apo-toys

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΕΛΛΑΔΑ: Προειδοποίηση του Δρ. Palevsky προς τον γενικό πληθυσμό: Μείνετε μακριά από τους εμβολιασμένους με σκευάσματα mRNA (greeknation.blogspot.com)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου