Τρίτη 11 Μαΐου 2021

Ελπιδοφόρος Σωτηριάδης – Νεαπόλεως Βαρνάβας. Κάποιος απ’ τους δυο ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΛΕΕΙ.

 

«Δρ. ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟΣ ΣΩΤΗΡΙΑΔΗΣ: Η αλήθεια είναι ότι ο αριθμός των παρενεργειών που καταγράφονται τόσο στην Αγγλία όσο και στην Αμερική, αλλά βεβαίως και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, αρχίζει να γίνεται ανησυχητικός, ταυτόχρονα βεβαίως και με τον αριθμό των θανάτων που παρατηρούνται.
Απλά να αναφέρω ότι με βάση τις τελευταίες καταγραφές που έχουν γίνει στην Αμερική, αν δεν κάνω λάθος έχουνε καταγραφεί περισσότεροι από 4 χιλιάδες θάνατοι οι οποίοι σχετίζονται με αυτά τα καινούρια εμβόλια για τον κορωνοϊό, και μάλιστα…

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: 4 χιλιάδες θάνατοι! Συγνώμη, να τα κρατάμε γιατί δεν ακούγονται αυτά τα στοιχεία κ. Σωτηριάδη. Μας τα λέγατε και την προηγούμενη βδομάδα, ότι στην Αγγλία είναι 400 χιλιάδες συνολικά μέχρι στιγμής, ήτανε μάλλον, οι παρενέργειες! Τώρα μας λέτε ότι στην Αμερική έχουμε 4 χιλιάδες θανάτους!

Δρ. ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟΣ ΣΩΤΗΡΙΑΔΗΣ: Και το ανησυχητικό θα έλεγε κανείς είναι ότι βλέπουμε αυτούς τους αριθμούς, τόσο των θανάτων όσο και των παρενεργειών, να αυξάνονται μέρα με τη μέρα. Για να αποκτήσουμε μέτρο σύγκρισης απλά να σας πώ ότι ο αριθμός αυτός των τεσσάρων χιλιάδων θανάτων που έχουν καταγραφεί στην Αμερική τους τελευταίους 4 μήνες που έχουν αρχίσει να χορηγούνται τα εμβόλια για τον κορωνοϊό, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΑΠ’ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 15 ΧΡΟΝΙΑ!»

***

«ΝΕΑΠΟΛΕΩΣ και ΣΤΑΡΟΥΠΟΛΕΩΣ ΒΑΡΝΑΒΑΣ: … Η αγωνία του θανάτου, ο πειρασμός της ασθένειας ταλαιπωρεί την πόλη μας, την πατρίδα μας, αλλά και ολάκαιρο τον κόσμο. Γι’ αυτό λοιπόν αυτή η γιορτή γίνεται αντίσταση. Αντίσταση ελπίδας, χαράς και ανάστασης. Ευλογώ τα πρόσωπά σας. Χαίρομαι την παρουσία σας, μια και ο ένας πεθύμησε το πρόσωπο του άλλου και προτρέπω και παρακαλώ. Δεν έχει λήξει ακόμα αν και οι γιατροί μας ομολογούν ότι βρισκόμαστε στο τέλος. Παρακαλώ να προσέχετε… τα μέτρα που οι ιατροί… Δεν είναι εκκλησιαστικό αυτό το γεγονός. Είναι ι-α-τρι-κό! Και αυτή τη στιγμή οι αποστάσεις, οι μάσκες και το εμβόλιο είναι αυτό που μπορεί να προστατεύσει τις ζωές μας. Τις ζωές σας που είναι

πολύτιμες, μοναδικές, δώρο του Δημιουργού μας. Γι’ αυτό προτρέπω και παρακαλώ, δεν θέλω να σας τρομοκρατήσω, αλλά ήδη θα έχετε ακούσει… σε λίγο θα τελέσω την Εξόδιο Ακολουθία του πατρός Κωνσταντίνου. Από τον Μητροπολιτικό Ναό. 55 ετών κύριε δήμαρχε. Διασωληνωμένη και η σύζυγός του η Πρεσβυτέρα η Πολύμνια, την οποία εμνημόνευσα. Η αγωνία μου γίνεται προσευχή για όλους τους ασθενούντας. Για όλους τους γιατρούς, για όλους εσάς. Προσέχετε, προσέχετε, προσέχετε. Και μέσα στα πολλά και περίιιιιιιιιεργα που ακούγονται, από περίιιιιιιιιιιιεργα πρόσωπα 🙄ακόμα και για τον χρόνο έχουν λόγο. Πότε γιορτάσαμε το μαρτύριο των Αγίων; Την Λαμπροτρίτη όποτε αυτή πέσει. Καταλάβατε; Η Εκκλησία μας οικονομώντας τα πράγματα περιστασιακά για αυτόν τον χρόνο όρισε αυτό το πράγμα. Δεν είναι δογματικό. Αφήστε να έχουμε εμείς την αμαρτία. Εγώ, των παιδιών μου τις αμαρτίες παίρνω, κι εσείς την ενότητα της Πίστης και στην Κοινωνία του Αγίου Πνεύματος, Η κύρια δουλειά μου είναι να διαφυλάττω την ενότητα του ποιμνίου και όσοι προσπαθούν να την διασπάσουν είναι έξω του Νυμφώνος Χριστού. Είναι αλαζονεία και εγωισμός. Εγώ θα δώσω λόγο στο Θεό και για τις δικές μου αμαρτίες, και γιατί δεν μπόρεσα της Ανάστασης το μήνυμα να φτάσει όπως θα έπρεπε στην καρδιά σας. Γι’ αυτό να μένετε στην υπομονή και στην αγάπη του Χριστού. Είδατε του Αγίου Μάρκου του Ευαγγελιστού μετεφέρθη και το γιορτάζουμε σήμερα. Δεν παρεξηγιέται ο Άγιος Ευαγγελιστής Μάρκος που είναι και το βαπτιστικό μου όνομα. Χαίρεται μαζί με τους Αγίους μας. ….. »

***

ΣΧΟΛΙΟ

Ο Σεβασμιώτατος οφείλει να εξασφαλίσει την ενότητα των πιστών στην μία Ορθόδοξη Πίστη. Όταν όμως πάει και προσεύχεται στα μουσουλμανικά νεκροταφεία δε νομίζω ότι εξασφαλίζει την ενότητα της Πίστεως. Ούτε εξασφαλίζει την ενότητα της Πίστεως όταν δεν βγάζει κιχ για τις αιρέσεις που ονομάστηκαν «εκκλησίες». Ούτε όταν έχει σχέσεις με τους σχισματικούς της Ουκρανίας μέσα στην ίδια την Μητρόπολή του φάτσα κάρτα στο ποίμνιό του και αδιαφορώντας για το τι θα σκεφτούν. Αλλά θα μου πείτε εδώ μας λένε να μην γράφουμε για το Ουκρανικό για να μην ενημερώνεται το ποίμνιο, διότι δεν το θέλουν να σκέφτεται. Γι’ αυτό και ανενόχλητος ο Νεαπόλεως κάλεσε τους σχισματικούς στην έδρα του. Διότι το ποίμνιό του το έχει και κοιμάται τον ύπνο τον βαθύ. Ούτε εξασφαλίζει την ενότητα της Πίστεως όταν θεωρεί ότι δεν έχει λόγο στα θέματα εκείνα που οι Θεοφόροι Πατέρες της Εκκλησίας θεώρησαν τόσο σημαντικά που έκαναν και Οικουμενικές Συνόδους για να τα ξεκαθαρίσουν. Όταν ο ίδιος δηλώνει αναρμόδιος (δεν είναι εκκλησιαστικό / δογματικό θέμα μας λέει, είναι ιατρικό!) τότε από μόνος του ξεχωρίζει τον εαυτό του από τους Πατέρες και βγάζει τον εαυτό του εκτός Εκκλησίας. Οι περίιιιιιιιιιιιιιιεργοι φταίνε για αυτό ή ο ίδιος που φαίνεται να μην ξέρει για ποιον λόγο βρίσκεται εκεί που βρίσκεται; Δεν έχει λόγο για την προσκύνηση των Ιερών Εικόνων, για την όλη τάξη μέσα στους Ι. Ναούς που έχει διαταραχθεί, για το ποίμνιο που περνάει από 40 κύματα για να λειτουργηθεί, για αυτήν την νεοφερμένη βλάσφημη αίρεση της αόρατης μολύνσεως, για την επιστροφή του βαρλααμισμού, του ορθολογισμού στην Εκκλησία, για το προσβεβλημένο «αναστάντα την τρίτη ημέρα κατά τας Γραφάς» στο Σύμβολο της Πίστεως, για τον διαχωρισμό του ποιμνίου σε μασκοφόρους και μη μασκοφόρους… Αλήθεια; Για τί πράγμα έχει τελικά λόγο; Υπάρχει κάτι για το οποίο θεωρεί τον εαυτό του υπεύθυνο; Ή μήπως τα φόρτωσε από τώρα όλα στον κόκορα και θα δώσει λόγο για αυτά στον Κύριο την ώρα της Κρίσεως; Ενότητα της Πίστεως έχουμε όταν πιστεύουμε τα ίδια με τους Πατέρες της Ανατολικής Ορθοδόξου Εκκλησίας, όχι να πιστεύουμε άλλα ντ’ άλλων επειδή έτσι βολεύει τον δεσπότη! Κι εμείς θα δώσουμε λόγο για αυτό διότι το ερευνάτε τας Γραφάς δεν είναι μόνο για τους δεσποτάδες, είναι για όλα τα μέλη της Εκκλησίας. Εάν λοιπόν ακολουθήσουμε την συμβουλή του δεσπότη ! να μείνουμε «στην υπομονή και στην αγάπη του Χριστού», τότε θα εκφράζουμε δυνατά την αντίρρησή μας και θα αντιστεκόμαστε με κάθε δύναμη στο εκτεταμένο ξήλωμα της Παραδόσεως που λαμβάνει χώρα. Και επειδή ο Μητροπολίτης μας είπε ότι «Η Εκκλησία μας οικονομώντας τα πράγματα περιστασιακά για αυτόν τον χρόνο όρισε αυτό το πράγμα.» (τον εορτασμό του Πάσχα) αναρωτιέμαι πόσο «περιστασιακά» για έναν χρόνο ήταν τα άλλα αντικανονικά και βλάσφημα που όρισε «η Εκκλησία μας»: το ουκρανικό από το 2018, την ψευδοσύνοδο από το 2016. Δεν ακούσαμε τον Σεβασμιώτατο να επανατοποθετείται σε αυτά τα «περιστασιακά» που όρισε «η Εκκλησία μας» εδώ και κάτι χρόνια.

Αγαπητοί Σεβασμιώτατοι. Κατεβάστε ταχύτητα γιατί δεν ξέρετε τι λέτε….το καλό σενάριο είναι αυτό, το κακό είναι να έχετε μάθει πολύ καλά από τις μασονικές στοές τί συμβαίνει και να παίζετε θέατρο με συναισθηματισμούς για να παρασύρετε το ποίμνιό σας. Τα νέας τεχνολογίας πειραματικά «εμβόλια», εκτός των ήδη καταγεγραμμένων παρενεργειών, στέλνουν κόσμο στον τάφο! Και δεν γνωρίζουμε ακόμη τις μακροχρόνιες θανατηφόρες παρενέργειες. Όλοι μας θα πεθάνουμε μια ημέρα, αλλά όχι για τον Μπιλ Γκέιτς, και όχι όταν δεν έχουμε προλάβει να μετανοήσουμε. Σε λίγο καιρό, όταν θα σκάσουνε περισσότερο τα νούμερα και θα βγούνε στο φως τα στοιχεία, θα πρέπει να δώσετε εξηγήσεις. Τι θα πείτε; Δεν ξέραμε; Ή μήπως νομίζετε ότι επειδή μια ζωή δεν δίνατε ποτέ λογαριασμό στο ποίμνιό σας, θα κάνετε και τώρα το ίδιο; Η δίκη της Νυρεμβέργης θα ωχριά μπροστά σε αυτό που έρχεται. Και πρέπει να έλθει, διότι εάν δεν έλθει η ανθρωπότητα όπως την γνωρίζουμε τελείωσε. Ο άνθρωπος τέλειωσε. Κι εσείς είστε καταγεγραμμένοι να συνεργάζεστε παντοιοτρόπως με τους δωσίλογους των φαρμακευτικών της νέας τάξης που θέλουν να μετατρέψουν τον άνθρωπο σε ζόμπι. Κατεβάστε ταχύτητα, κόψτε την (κατη)φόρα που πήρατε διότι σας πήρανε χαμπάρι και οι πέτρες. Διότι φοράτε αυτό το ράσο και η Εκκλησία δεν φταίει σε τίποτα να Την δυσφημίζετε. Δεν θα το ανεχτεί αυτό ο Τριαδικός Θεός, να συνεργάζεστε με τους αντίχριστους τόσο παθιασμένα και να τους στέλνετε για «πελάτες» το ανυποψίαστο και τρομοκρατημένο ποίμνιό Του που σας εμπιστεύθηκε. Το πρωτόκολλο των «επιδοτούμενων» νοσοκομείων έχει σχεδιαστεί να οδηγεί στα τρία πράγματα που ακούμε και βλέπουμε όπου κι αν στρέψουμε τα αυτιά μας και τα μάτια μας : 1. κρούσματα, 2. διασωληνώσεις, 3. θάνατοι. Διότι μόνο με μία εικόνα καταστροφής μπορείς να αναγκάσεις τον άλλον να κάνει ένα πειραματικό «εμβόλιο». Ξέρετε τί σημαίνει αυτό; Μπορείτε να το διανοηθείτε; Αν αγαπάτε το ποίμνιό σας και δεν είστε της στοάς, δεν θα παίζετε πάνω σε αυτό το δόλιο και επικίνδυνο τρίπτυχο. Δεν θα κάνετε την τρίχα τριχιά για έναν ιό που έχει τα ίδια ποσοστά θνησιμότητας με την γρίπη. Δεν θα προμοτάρετε το μούφα τρίπτυχο μάσκες, αποστάσεις, «εμβόλια». Δεν θα πανικοβάλλετε το ποίμνιό σας όπως κάνουν τα ΜΜΕ. Δεν θα προκαλείτε ΦΟΒΟ στο ποίμνιό σας για να τρέξει απερίσκεπτα να κάνει το πειραματικό «εμβόλιο». Από πότε οι εις τύπον και εις τόπον Χριστού ποιμένες διασπείρουν φόβο; Δεν θα σκούζετε την ώρα του κηρύγματος για τους μαλλιοτραβηγμένους θανάτους από/με/ό,τι να ‘ναι κορωνοϊό. Θα λέτε στο ποίμνιό σας να παραμείνει στο σπίτι του εάν παρουσιάσει κάποια συμπτώματα και σε συνεργασία με έναν καλό παθολόγο να ακολουθήσει την ενδεδειγμένη θεραπεία. Αν δεν μπορείτε να το πείτε αυτό, μην λέτε τίποτα.

***

ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου