Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2020

Lin Wood: Η ομάδα, έχει ατράχαντα στοιχεία για να αποδείξει ότι ο Τραμπ κέρδισε – Εμπλοκή της CIA;





Οι δικηγόροι της προεκλογικής εκστρατείας του Τραμπ, Ρούντι Τζουλιάνι και Σίντνεϊ Πάουελ έχουν «ατράνταχτα στοιχεία» για να αποδείξουν ότι ο Πρόεδρος κέρδισε τις εκλογές του 2020, ανέφερε ο διακεκριμένος δικηγόρος από την Ατλάντα, Lin Wood, αφού πέρασε μία μέρα με την Πάουελ.

«Έχω δει ένορκες καταθέσεις, έχω δει ένορκες δηλώσεις σε βίντεο», ανέφερε τη Δευτέρα σε συνέντευξη στο Newsmax TV με τον Χάουι Καρρ. «Πιστεύω ότι ο Ρούντι και η Σίντνεϊ έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά σε σύντομο χρονικό διάστημα για να ενώσουν τα στοιχεία, δημιουργώντας μία ακλόνητη νομική υπόθεση σχετικά με το περίπλοκο σχέδιο απάτης, το οποίο σχετίζεται με τα εκλογικά μηχανήματα».

Ο Wood, ο οποίος εξήγησε ότι βοηθά στον νομικό αγώνα της εκστρατείας του Τραμπ ανεπίσημα, αναφέρθηκε στον εξοπλισμό που χρησιμοποιείται από την εταιρεία Dominion Voting Systems, η οποία εδρεύει στον Καναδά. Η Πάουελ, έχει δηλώσει ότι μαζί με την ομάδα της ετοιμάζονται να δημοσιεύσουν στοιχεία τα οποία θα «ανατρέψουν τα εκλογικά αποτελέσματα σε πολλές Πολιτείες», υποστηρίζοντας ότι το εκλογικό λογισμικό των ΗΠΑ άλλαξε «εκατομμύρια ψήφους» από τον Τραμπ στον Μπάιντεν.

Σύμφωνα με τον Wood, οι Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, βασίζονταν σε εκλογικές μηχανές που υπόκεινται σε χειραγώγηση, ενώαναμένει, όπως είπε, πολλές εξελίξεις τις επόμενες ημέρες, καθώς οι αποδείξεις για την απάτη μέσω υπολογιστών, αυξάνονται καθημερινά.



Την περασμένη εβδομάδα, ο Lin Wood είπε, ότι είναι 100% σίγουρος, ότι ο Μπάιντεν δε θα γίνει ποτέ Πρόεδρος των ΗΠΑ. Στην ερώτηση λοιπόν, του δημοσιογράφου, αν εξακολουθεί να είναι το ίδιο σίγουρος, ο Wood, είπε: «Ξεκάθαρα, ναι! Ήμουν 100% σίγουρος την περασμένη εβδομάδα, άρα δεν μπορώ να πω ότι είμαι πιο σίγουρος τώρα. Αλλά προσπαθώντας να σας απαντήσω σε επίπεδο πληροφόρησης που έχω, ας πούμε, ότι είμαι 105% σίγουρος αυτή την εβδομάδα».

Επίσης, στη συνέντευξή του, ανέφερε κάτι, στο οποίο θα πρέπει να δοθεί βαρύνουσα σημασία. Επιβεβαίωσε, ότι υπήρξε επιδρομή του Αμερικανικού Στρατού στη Γερμανία, αλλά δε γνωρίζει, εάν οι servers ήταν υπό τη διαχείριση της Dominion ή της CIA. Εάν ήταν της CIA, τότε δικαιώνεται και εξηγείται η εμμονή της Σίντνεϊ Πάουελ να απολυθεί η Τζίνα Χάσπελ, διευθύντρια της CIA. Εάν όντως οι servers ήταν υπό την υψηλή διαχείριση της CIA, τότε το βαθύ Κράτος ή αν θέλετε, το βαθύ Παρακράτος, έχει τη μορφή Λερναίας Ύδρας, που όταν της κόβεις ένα κεφάλι, φυτρώνουν δύο.

Δείτε τη συνέντευξη του Lin Wood στο Χάουι Καρρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου