Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2020

Στα άκρα με τις αμερικανικές εκλογές: 1 εκατομμύριο $ επικήρυξη για την νοθεία!

 






Δεν θα κλείσει εύκολα η πληγή με τις καταγγελίες για νοθεία στις αμερικανικές εκλογές.

Στα άκρα φαίνεται πως οδηγείται κατάσταση με τις καταγγελίες για νοθεία στις αμερικανικές εκλογές. Μετά την δήλωση Πομπέο που δήλωσε βέβαια ότι η μετάβαση στον λευκό οίκο θα γίνει σε μία νέα κυβέρνηση Τραμπ, την σκυτάλη πήρε ο αναπληρωτής κυβερνήτης του Τέξας, Dan Patrick, ο οποίος προσφέρει το ιλιγγιώδες ποσό του 1 εκ. δολλαρίων σε όποιον προσκομίσει αποδεικτικά στοιχεία για την νοθεία στις εκλογές!

Η ενέργεια αυτή του Πάτρικ δεν είναι καθόλου τυχαία. Το ιλιγγιώδες ποσό της επικήρυξής στοχεύει για να ανοίξουν στόματα εργαζομένων στην εταιρεία λογισμικού η οποία διαχειρίστηκε τις εκλογές σε 26 πολιτείες και έχουν διαπιστωθεί πολλές παρατυπίες στο θέμα της καταμέτρησης ψήφων και της πορείας ανακοινωσης των αποτελεσμάτων.

Συγκεκριμένα, παρατηρητές καταγγέλλουν ότι σε «νεκρά σημεία» της διαδικασίας, εκατοντάδες χιλιάδες ψήφοι υπέρ του Μπάιντεν καταγράφηκαν μέσα σε λίγα λεπτά, με αποτέλεσμα πολλές πολιτείες να αλλάξουν χέρια. Για τις καταγγελίες μάλιστα έχουν ήδη δημοσιοποιηθεί τα στοιχεία με την πρωί αποτελεσμάτων που σύμφωνα με τους υποστηρικτές του Τραμπ επιβεβαιώνουν τους ισχυρισμούς περί νοθείας.
Σε αυτό το κλίμα προστίθενται οι καταγγελίες ότι η εταιρεία λογισμικού συνδέεται με το ίδρυμα Κλίντον, με ισχυρισμούς για διακίνηση μεγάλων ποσών υπό την μορφή χορηγιών.

Μετά και την έναρξη ομοσπονδιακής έρευνας για τις καταγγελίες περί νοθείας, το θέμα των αμερικανικών εκλογών δεν έχει κλείσει.

https://www.newsbreak.gr/kosmos/143930/sta-akra-me-tis-amerikanikes-ekloges-1-ekatommyrio-epikiryxi-gia-tin-notheia/

amethystos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου