Σάββατο 11 Απριλίου 2020

Με αφορμή τα περί εμφυτεύματος σε όλους «για το καλό μας»: Ένα παγκόσμιο ολοκληρωτικό καθεστώς αναδύεται...



Θεόφραστος Ανδρεόπουλος

Σοβαρά ερωτήματα προξενούν οι στιχομυθίες που ακούστηκαν σε τηλεοπτικό δίαυλο κατά την διάρκεια συνέντευξης του πρώην υπουργού και προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ε.Βενιζέλου περί «τοποθέτησης μικροτσίπ σε όλους τους ανθρώπους» ώστε οι εκάστοτε εξουσίες να γνωρίζουν «για το καλό μας», βεβαίως βεβαίως, τι κάνουμε, που πάμε, με ποια/ποιον είμαστε, αν είμαστε καλά στην υγεία μας, αν έχουμε «μαύρες σκέψεις» (κυρίως για την εξουσία για τους άλλους σκασίλα τους), γενικώς για να έχουν με άνεση τον έλεγχο σε κάθε πτυχή της ζωής μας και πλέον να είμαστε πολίτες-κατάδικοι σε έναν πλανήτη-φυλακή.

Θα φοράμε εν ολίγοις μια «ψηφιακή» στολή «κατάδικου» τύπου Sing-Sing και αυτό συζητήθηκε δημοσίως σα να μην τρέχει τίποτα και να είναι απολύτως φυσιολογικό!

Βέβαια ο Ε.Βενιζέλος εξέφρασε τις ανησυχίες του ο άνθρωπος για αυτά που έρχονται και όποιος δει το βίντεο το καταλαβαίνει αυτό.

Προκαλεί ωστόσο συνειρμούς αυτό που ακούστηκε από τον Ε.Βενιζέλο, πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN, όπου μίλησε για την «φαεινή ιδέα» του Μπιλ Γκέιτς για καθολικό «τσιπάρισμα» του πληθυσμού όλου του πλανήτη!

Συγκεκριμένα είπε: «Γιατί επικαλείστε το παράδειγμα της Κίνας (η οποία βάζει ηλεκτρονικά βραχιολάκια στους ασθενείς για να ξέρει την ιατρική τους αποκατάσταση) και δεν επικαλείστε την πρόταση του Μπιλ Γκέιτς (δεν ακούστηκε να την υιοθετεί την αναφέρει την πρόταση περισσότερο φαίνεται από ανησυχία για αυτά που έρχονται) να υπάρξει ένα μικροτσίπ το οποίο να το φέρει κάθε άνθρωπος και έτσι να έχουμε βιομετρικά δεδομένα σε σχέση με τον ιό ή και με άλλες πανδημίες».

Η δήλωση αυτή έγινε μετά από την αναφορά του δημοσιογράφου για τοποθέτηση ηλεκτρονικού βραχιολιού σε νοσούντες στην Κίνα.

Ο δημοσιογράφος του είπε τότε ότι η πρόταση Γκέιτς αφορά ένα πλαίσιο κανονικότητας ενώ εδώ έχουμε μια έκτακτη ανάγκη αναφερόμενος στην πανδημία του κορωνοϊού! Δηλαδή «επί κανονικότητας» δεν θα είχαμε κανένα πρόβλημα.

Τότε ο Ε.Βενιζέλος ανέφερε τις νομικές του απόψεις ότι «θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί σε ότι αφορά τα προσωπικά δεδομένα, ποια είναι προσωπικά δεδομένα και ποια αφορούν την δημόσια υγεία».

Δήλωσε μάλιστα πως λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού «πολλά μπορούν να αλλάξουν και να βρεθούμε αντιμέτωποι με πρωτοφανείς καταστάσεις».

Όπως φαίνεται από τις δηλώσεις του για τα δικαιώματα και την Ευρωπαϊκή Σύμβαση Δικαιωμάτων του Ανθρώπου του Στρασβούργου ο πρώην υπουργός ανησυχεί για ότι βλέπει να έρχεται λέγοντας χαρακτηριστικά «θα έχουμε μια νέα γενιά προβλημάτων».

Η ουσία όμως είναι μία. Συζητούν την πιθανότητα να «τσιπάρουν» όλους τους ανθρώπους κι αν αυτό αναφέρεται εδώ στην Ελλάδα, τότε αναφέρεται παντού, γιατί αυτά από έξω έρχονται.

Μάλιστα ο δημοσιογράφος της εκπομπής είπε το εξής:

«Κι εγώ πιστεύω ότι το τσιπάκι του Μπιλ Γκέιτς που ανέφερε ο κ. Πρόεδρος, είναι κάτι το οποίο θα γίνει, και μάλιστα θα το δεχθούν οι κοινωνίες πολύ θετικά για έναν πολύ απλό λόγο: γιατί όποιος είναι τσιπαρισμένος θα έχει πολύ περισσότερες παροχές, ασφαλιστικές, υγειονομικές κ.λπ.»!

Αμέσως μετά η δημοσιογράφος κ. Λυμπεράκη έκλεισε την συζήτηση με την ακόλουθη φράση: «Λοιπόν, εντάξει. Για κάποιους είναι το μέλλον, σε κάποιους άλλους όλα αυτά θυμίζουν ένα δυστοπικό σίριαλ που βλέπουμε στο Νέτφλιξ, από τα πολλά που βλέπουμε αυτές τις μέρες».

Είναι απίστευτο ότι ακούμε για κατάργηση των ανθρωπίνων ελευθεριών σα να πρόκειται για διαδικασία παραγγελίας από πιτσαρία!

Εμείς έχουμε μια απλή απορία. Δεν γνωρίζουν όσοι τα σκέφτονται αυτά πως η μόνιμη και διαρκής παρακολούθηση των ιδιωτικών ζωών των ανθρώπων συνιστά πράξη ολοκληρωτισμού και κατάργηση των όποιων δημοκρατικών ελευθεριών;

Και πέραν αυτού, ουδείς δεν ανησυχεί ότι θα επιβεβαιωθεί η Αποκάλυψη του Ιωάννη;

Ἀποκ. Ἰωάννου κεφ. Ιγ’ 16 “ἵνα δώσουσιν αὐτοῖς χάραγμα ἐπί τῆς χειρός αὐτῶν τῆς δεξιᾶς ἢ ἐπί τῶν μετώπων αὐτῶν, καί ἵνα μή τις δύναται ἀγοράσαι ἢ πωλῆσαι εἰ μή ὁ ἔχων τό χάραγμα, τό ὂνομα τοῦ θηρίου ἢ τόν ἀριθμόν τοῦ θηρίου˙ ἀριθμός γάρ ἀνθρώπου ἐστί καί ὁ ἀριθμός αὐτοῦ χξς“ = 666."

Και όπως έλεγε ο Πατροκοσμάς «Θα 'ρθεί καιρός, που θα σάς πουν να βουλωθείτε με τη βούλα τού Σατανά. Να μη βουλωθείτε. Αν βουλωθείτε, και στου βοδιού το κέρατο να κρυφθείτε, θα σάς βρουν» φυσικά εννοώντας ότι οι κινήσεις μας θα καταγράφονται ανηλεώς σε πραγματικό χρόνο χάρις στο "χάραγμα".

Και μη μας ρωτήσει κανείς τι σημαίνουν αυτά. Δυστυχώς η Αποκάλυψη λέει και άλλα πράγματα τα οποία δεν είναι καθόλου ευχάριστα.

«20-4 Καὶ εἶδον θρόνους, καὶ ἐκάθησαν ἐπ᾿ αὐτούς, καὶ κρῖμα ἐδόθη αὐτοῖς, καὶ τὰς ψυχὰς τῶν πεπελεκισμένων διὰ τὴν μαρτυρίαν ᾿Ιησοῦ καὶ διὰ τὸν λόγον τοῦ Θεοῦ, καὶ οἵτινες οὐ προσεκύνησαν τὸ θηρίον οὔτε τὴν εἰκόνα αὐτοῦ, καὶ οὐκ ἔλαβον τὸ χάραγμα ἐπὶ τὸ μέτωπον αὐτῶν καὶ ἐπὶ τὴν χεῖρα αὐτῶν· καὶ ἔζησαν καὶ ἐβασίλευσαν μετὰ τοῦ Χριστοῦ χίλια ἔτη·​.»

Το τέλος όσων έλαβαν το «χάραγμα» δεν θα είναι καθόλου καλό.

Σε ότι αφορά την Αποκάλυψη του Ιωάννη, δεν τρομάζει καθόλου αυτούς που θέλουν την τοποθέτηση του «χαράγματος» στους ανθρώπους ότι ένα κείμενο 2.000 ετών ΕΠΑΛΗΘΕΥΕΤΑΙ;

Δεν τους χτυπάει «καμπάνες»;

Δεύτερη ερωτηση: Αφού επαληθεύεται το πρώτο σκέλος, γιατιί να μην επαλυθευθούν και τα επόμενα; Που λένε ότι όσοι πάρουν το «χάραγμα» θα έχουν φρικτό τέλος;

Η επαλήθευση είτε είναι νομοτελειακή (δηλαδή πρόκειται για σχέδιο μυστικών ελίτ που στην πραγματικότητα ελέγχουν τον πλανήτη επί χιλιετίες) είτε είναι εσχατολογική (δηλαδή εμπλέκονται θείες δυνάμεις που έχουν προειδοποιήσει για το τι θα συμβεί εάν ο Άνθρωπος παραδώσει την ελευθερία του για την ευκολία του ή λόγω της δειλίας του) το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο.

Πολύ κακό τέλος για αυτούς που παραδόθηκαν και «χαράχτηκαν» ή «σφραγίστηκαν» ή «εκμοντερνίστηκαν», όπως θέλει ας πείσει τον εαυτό του ο καθένας να το αποκαλεί...

Τα πράγματα είναι πολύ άσχημα. Η μετά-κορωνοϊό εποχή δεν θα έχει καμία σχέση με την προηγούμενη. Μπαίνουμε σε μια εποχή αυταρχισμού και ολοκληρωτισμού.

Το «1984» του Τζορτζ Όργουελ και «Ο θαυμαστός καινούριος κόσμος» του Άλντους Χάξλεϊ από δυστοπικά μυθιστορήματα θα φαίνονται ρομαντικές νουβέλες του Γρηγόριου Ξενόπουλου.

Δεν ακούστηκαν τυχαία αυτές τις ημέρες οι νύξεις για παγκόσμια διακυβέρνηση. Για κοινή παγκόσμια οικονομία (θα χρησιμοποιηθεί ως δόλωμα κάποια στιγμή η παγκόσμια διαγραφή χρέους), παγκόσμια κυβέρνηση που θα αντιμετωπίζει τα προβλήματα του πλανήτη συνολικά (γιατί η κρίση δεν έχει σύνορα) και φυσικά ένας παγκόσμιο «νομοθέτης»-ηγέτης που θα τα ρυθμίζει όλα αυτά.

Η ευθύνη όλων (και της Εκκλησίας) είναι να μην επιτραπεί ποτέ να συμβεί κάτι τέτοιο.
Όπως έλεγε και ο Βενιαμίν Φραγκλίνος «Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια» και να είστε σίγουροι θα έρθουν κι άλλες κρίσεις για να πειστούμε ότι χρειαζόμαστε... ασφάλεια.

https://www.pronews.gr/opinion-makers/867234_me-aformi-ta-peri-emfyteymatos-se-oloys-gia-kalo-mas-ena-pagkosmio

amethystos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου