Τετάρτη 1 Απριλίου 2020

«Ο πόλεμος που είναι σε εξέλιξη, το 5G και η ζωή μετά την επέλαση του ιού – ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΑ ή Transhumanism?»

Μήνυμα Αμερικανού προξένου στην Ελλάδα για το 5G - Με «φόντο» τον ...

Δημήτρης Σαμαρτζής, δικηγόρος
Αναλυτικά:

Οφείλουμε όλοι μας να είμαστε υπεύθυνοι και να φερόμαστε ανάλογα σε περιόδους κρίσεων. Οφείλουμε όμως να ενημερωνόμαστε υπεύθυνα και έγκυρα, να μελετούμε και να εμβαθύνουμε, πριν εκφέρουμε την άποψή μας, κυρίως, όμως, να μην υιοθετούμε ακραία στάση σε αντικείμενα που δεν δυνάμεθα να γνωρίζουμε ακόμη κι αν έχουμε αποκτήσει έναν τίτλο σε ένα συγκεκριμένο αντικείμενο.

Έχουμε πόλεμο; Έχουμε. Είναι βέβαιο. Το είπε κι ο Πρωθυπουργός επανειλημμένα στα διαγγέλματά του. Ποιοι όμως έχουν πόλεμο; Και πώς εμπλεκόμαστε όλοι εμείς σε αυτόν; Είναι αόρατος ο εχθρός;
Έχουμε τρανταχτές ενδείξεις ότι πράγματι υφίσταται ένας βιολογικός πόλεμος σε εξέλιξη με ένα κατασκευασμένο ιό. Δεν θα πρέπει όμως να αναλωθούμε παραπάνω στο ζήτημα αυτό, πλην της παράθεσης των πηγών που αποδεικνύουν το γεγονός αυτό.
Με βάση, λοιπόν, το δημοσίευμα του in.gr που χρονολογείται από το έτος 2015 (βλ. εδώ https://www.in.gr/2015/11/13/tech/diethnes-peirama-dimioyrgei-epikindyno-io-ergastirioy/?fbclid=IwAR1yf6UKR-YH9uNkrUAwVwfF_tPit9-RZLFE8caV28sCUfGFSKu1anm3yFY) και το κρατικό πρόγραμμα της RAI3 (βλ. εδώ https://www.youtube.com/watch?v=hol2dNQbEpA&feature=youtu.be&fbclid=IwAR01VYOZJo53Bs67JkhXOVCywkeuEeZasaAIxzRLASiwZ56pTuJ603z2Fbw), εξάγουμε τουλάχιστον εν σπέρματι το συμπέρασμα ότι είμαστε μπροστά σε ένα ανθρώπινο κατασκεύασμα.
Ποιοι όμως κήρυξαν τον πόλεμο, σε ποιους και για ποιους λόγους και πώς μπορεί να σχετίζεται ο ιός με τον πόλεμο τούτο;
Την απάντηση την αντλούμε μελετώντας την ειδησεογραφία των προηγούμενων ετών και μηνών.
Ανατρέχοντας, λοιπόν, στα πρόσφατα δημοσιεύματα διαπιστώνουμε, ότι, πράγματι, υπάρχει εδώ και καιρό πόλεμος συμφερόντων μεταξύ των μεγάλων υπερδυνάμεων του πλανήτη. Ενδεικτικά μπορεί κάποιος να ανατρέξει εδώ (http://www.thessaliaeconomy.gr/blog/business/ti-einai-to-5g-kai-giati-prokalei-polemo), εδώ (https://www.thetoc.gr/oikonomia/article/polemos-merkel-ipa-gia-ti-huawei-kai-to-diktuo-5g/), εδώ (https://www.euractiv.gr/section/oikonomia/opinion/o-psifiakos-polemos-stin-epochi-toy-5g/), εδώ (https://www.fortunegreece.com/article/o-polemos-tou-5g/), εδώ (https://www.reporter.gr/Diethnh/Epicheirhseis/414794-Italia-H-Huawei-tha-echei-rolo-sto-diktyo-5G), εδώ (https://www.kathimerini.gr/1062885/article/epikairothta/politikh/5g-o-polemos-gia-to-mellon-3ekinhse) αλλά και σε δεκάδες άλλες πηγές που επιβεβαιώνουν ότι πράγματι κάποιοι έχουν εδώ και καιρό πόλεμο.

Σταχυολογώντας τα πιο ενδιαφέροντα χωρία των ανωτέρω άρθρων μπορούμε να εξάγουμε με ασφάλεια το συμπέρασμα της ύπαρξης πολέμου.
Αιτία και λόγος; Μα το δίκτυο 5ης γενιάς.
Τι είναι όμως το δίκτυο 5G;
Το δίκτυο 5ης γενιάς είναι η μετάβαση στον τρανσχιουμανισμό, είναι η μετάβαση στην εικονική πραγματικότητα και η θεμελίωση της νέας εποχής του ανθρώπου με τεχνολογίες που θα καταργήσουν πλήρως την πραγματικότητα, όπως την γνωρίζει το ανθρώπινο είδος μέχρι σήμερα.
Για να κατανοήσουμε τη σημασία του 5G, πρέπει να δούμε πόσο διαφορετικό είναι από το γνωστό μας 4G. Σε συνθήκες απλής χρήσης, το δίκτυο πέμπτης γενιάς υπολογίζεται πως είναι περίπου 20 φορές γρηγορότερο. Μια ταινία δύο ωρών χρειάζεται περί τις 26 ώρες για να κατέβει σε δίκτυο 3G, έξι λεπτά σε 4G, ενώ σε 5G χρειάζεται 3,6 δευτερόλεπτα!
Το 5G θα αποτελέσει τη βάση για την ιστορικότερη τεχνολογική μεταμόρφωση της ανθρώπινης κοινωνίας. Η επικοινωνία μεταξύ των μηχανών θα πραγματοποιείται με ασύλληπτες για τα σημερινά δεδομένα ταχύτητες. Τηλεπικοινωνίες, διασύνδεση συστημάτων και συσκευών (Internet of Things), «έξυπνες» πόλεις, αυτόνομα αυτοκίνητα, ανεπηρέαστες τηλεφωνικές κλήσεις, υπερπολλαπλάσιος μεταφερόμενος όγκος δεδομένων είναι μόνο μερικές από τις λέξεις και τις φράσεις που ακολουθούν την περιγραφή αυτής της εντυπωσιακής τεχνολογίας. Με το 5G δεν θα μιλάμε πλέον για ασύρματη σύνδεση ανθρώπων μέσω συσκευών, αλλά για μια αδιάκοπη διασύνδεση κάθε συσκευής με όλες τις άλλες.
Δεν είναι μόνον η ταχύτητα που αυξάνεται κατακόρυφα. Είναι και το λεγόμενο «Διαδίκτυο των Αντικειμένων». Εκεί όπου μεταξύ άλλων «αντικειμένων» θα είναι συνδεδεμένα όλα τα αυτοκίνητα χωρίς οδηγό και όλες οι συσκευές του σπιτιού, που θα ελέγχονται από το τηλεχειριστήριο των ιδιοκτητών, αισθητήρες για τις συνθήκες στο περιβάλλον αλλά και ψυγεία και θερμοσίφωνες. Την ίδια στιγμή, αυτά όλα θα είναι και ένα χρυσωρυχείο δεδομένων. Χρήσιμων στην εκπαίδευση άλλων συσκευών, που θα λειτουργούν με βάση τα κυκλώματα τεχνητής νοημοσύνης.
Αναμένουμε την άφιξη φακών επαφής που μπορούν να τραβήξουν φωτογραφίες ή βίντεο, καθολικές γλωσσικές μεταφράσεις που μας επιτρέπουν να επικοινωνούμε οπουδήποτε στον κόσμο απευθείας και εξωκοστούμια που αυξάνουν τη σωματική δύναμη. Θα δούμε επίσης αυξημένη χρήση εμφυτευμάτων, που κυμαίνονται από μικροτσίπ εγκεφάλου και νευρωνικές δαντέλες έως ελεγχόμενες από το μυαλό προθέσεις και υποδερμικές μάρκες RFID που ήδη επιτρέπουν στους χρήστες να ξεκλειδώνουν πόρτες ή κωδικούς πρόσβασης υπολογιστή με την κίνηση του χεριού. (βλ. εδώ https://www.forbes.com/sites/sarwantsingh/2017/11/20/transhumanism-and-the-future-of-humanity-seven-ways-the-world-will-change-by-2030/?fbclid=IwAR0uzQVNyVh85NedMM_Pik8voepILiHWy-YJNun9VIHZ0IwoKyya_ANq5JM#6fac71647d79).
Όλα όσα τώρα «απολαμβάνει» κάποιος φορώντας την ειδική κάσκα της εικονικής «πραγματικότητας» και βρίσκονται στον υπολογιστή του θα μπορούν να διακινούνται με ευκολία μέσα από τα κινητά τηλέφωνα. Έτσι, κάποια στιγμή δεν θα είναι επιστημονική φαντασία το να στέλνονται μηνύματα στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο που ο παραλήπτης θα τα βλέπει πλέον ως τρισδιάστατα ολογράμματα. Αλλά οι εφαρμογές που θα απευθύνονται προς τους καταναλωτές δεν θα είναι οι μόνες. Διότι η σκέψη είναι να συνδεθούν τα πάντα. Από την αποχέτευση μέχρι τους στύλους με τα φώτα στους δρόμους. (βλ. εδώ https://www.tovima.gr/2019/11/09/science/5g-ti-tha-ferei-kai-pos-tha-allaksei-ti-zoi-mas/).
ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΟΤΙ ΟΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟ 5G ΘΑ ΚΡΑΤΟΥΝ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΕΝΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣ!!!
Ακριβώς γι’ αυτό τον λόγο οι ΗΠΑ, με προεξάρχοντα τον ίδιο τον πρόεδρο Τραμπ, έχουν ξεκινήσει μια εκστρατεία για τον αποκλεισμό της κινεζικής Huawei από το 5G σε όλες τις δυτικές χώρες. Η Ουάσιγκτον τονίζει ότι η κινεζική εταιρεία έχει κατορθώσει να προηγείται όλων των δυτικών εταιρειών στην τεχνολογία 5G εξαιτίας των μεγάλων ενισχύσεων που λαμβάνει από το Πεκίνο, καθώς είναι μια κρατική εταιρεία. (βλ. εδώ https://www.kathimerini.gr/1062885/article/epikairothta/politikh/5g-o-polemos-gia-to-mellon-3ekinhse).
ΠΡΕΠΕΙ ΕΔΩ ΝΑ ΤΟΝΙΣΤΕΙ ΟΤΙ ΤΟ 5G ΘΑ ΚΑΘΟΡΙΣΕΙ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ.
Η Κίνα θεωρείται αυτήν τη στιγμή ο παγκόσμιος πρωτοπόρος στα δίκτυα 5G. Σύμφωνα με έκθεση της Deloitte, από το 2015 το Πεκίνο έχει ξοδέψει 24 δισ. δολάρια περισσότερα από την Ουάσιγκτον για την ανάπτυξη υποδομών ασύρματης επικοινωνίας, ενώ προγραμματίζει να επενδύσει 411 δισ. δολάρια έως το τέλος της επόμενης δεκαετίας μόνο για υποδομές που αφορούν το 5G. Για να κατανοήσουμε τα μεγέθη αυτά, αξίζει να θυμηθούμε ότι στην περίπτωση της κούρσας του 4G, η οποία βρήκε νικήτριες τις ΗΠΑ, τα οικονομικά οφέλη στο ΑΕΠ της έφτασαν περίπου τα 100 δισ. δολάρια. Εάν οι αμερικανικές Αρχές καταφέρουν να πετύχουν ακόμη μία τεχνολογική ανατροπή στο πεδίο του 5G, τότε υπολογίζουν ότι θα δημιουργηθούν περί τα τρία εκατομμύρια νέες θέσεις εργασίας και το όφελος για την οικονομία της χώρας θα φτάσει το μισό τρισεκατομμύριο δολάρια.
Το ζήτημα, όμως, δεν είναι μόνο τα λεφτά. Είναι ο έλεγχος – ή ο φόβος να περάσει ένα τόσο επικίνδυνο εργαλείο στα χέρια του «εχθρού». Σήμερα το «καμάρι» της Κίνας για την τεχνολογία δικτύων 5G είναι η Huawei. Σε πολλούς μπορεί να είναι γνωστή μόνο για τα κινητά της, όμως η κινεζική εταιρεία θεωρείται ο κορυφαίος «παίκτης» του 5G παγκοσμίως. Αποτελεί τον μεγαλύτερο προμηθευτή εξοπλισμού δικτύων στον πλανήτη και η υπεροχή της τρομάζει την κυβέρνηση Trump περισσότερο από οτιδήποτε άλλο.
Το κακό είναι πως αντί για τους τεχνικούς που θα εξηγούσαν όσο γίνεται καλύτερα το τι φέρνει μαζί της η νέα τεχνολογία, τη σκηνή την κατέλαβαν οι πολιτικοί και μάλιστα σε επίπεδο υπερδυνάμεων που μαλώνουν μεταξύ τους και ταυτόχρονα πιέζουν τους μικρότερους να πάρουν θέση. Εδώ, η μόνη εξέλιξη από το καλοκαίρι είναι πως οι ΗΠΑ ασκούν αφόρητες πιέσεις στους συμμάχους τους, ακόμη και όταν αυτοί είναι μικρές χώρες, να μην πλησιάσουν τα προϊόντα της Huawei για το 5G, αλλά παράλληλα ο πρόεδρός τους διαπραγματεύεται να χαλαρώσει τις απαγορεύσεις προς την εταιρεία. (βλ. εδώ https://www.tovima.gr/2019/11/09/science/5g-ti-tha-ferei-kai-pos-tha-allaksei-ti-zoi-mas/).
Στα πλαίσια αυτού του πολέμου, πέραν της επέλασης του ιού, συμβαίνουν διάφορα ανερμήνευτα γεγονότα, τα οποία ένας νοήμων άνθρωπος μπορεί να διαβάσει και με δεύτερη ανάγνωση. (βλ. εδώ https://www.newsbomb.gr/kosmos/story/1066318/koronoios-thriler-stin-kina-exafanistikan-21-000-000-syndromites-kinitis-tilefonias?fbclid=IwAR31hmuAhNIrvZ7dNqdbQZISf9ov-IX-ygSc3ZnYGjbWqpVpM2fU2Lyb66gκαι εδώhttps://www.protagon.gr/epikairotita/apo-ti-na-prwtofylaxthoume-to-2020-ma-apo-ton-trab-44341976387).
Εξαιρετικής σημασίας είναι το γεγονός ότι το πρόσφατο ταξίδι του Πρωθυπουργού στις ΗΠΑ αφορούσε κατά κύριο λόγο το γεγονός αυτό.
Το ζήτημα της μετάβασης στην τεχνολογία 5G –θέμα που βρίσκεται εν μέσω διασταυρούμενων πυρών στον εμπορικό πόλεμο μεταξύ ΗΠΑ και Κίνας– είχε βρεθεί ψηλά στην ατζέντα της συνάντησης του προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ και του Κυριάκου Μητσοτάκη, ήδη από την επίσημη προαναγγελία της επίσκεψης εργασίας του Έλληνα πρωθυπουργού από τον Λευκό Οίκο, στις αρχές Δεκεμβρίου. Το θέμα απασχόλησε όντως τις συνομιλίες και είναι ενδεικτικό ότι στο επίσημο ανακοινωθέν που εξέδωσε ο Λευκός Οίκος μετά την προχθεσινή συνάντηση των δύο πολιτικών υπήρχε ειδική αναφορά στο ότι οι κ. Μητσοτάκης και Τραμπ συζήτησαν «την κοινή προσέγγιση των δύο χωρών στην ασφάλεια του 5G». (βλ. εδώ https://www.kathimerini.gr/1059306/article/epikairothta/politikh/yhla-sthn-atzenta-mhtsotakh-tramp-ta-diktya-5g).
ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΜΗΧΑΝΕΣ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΑΔΥΝΑΜΕΣ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ. ΙΣΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΓΚΛΕΙΣΤΟΣ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ. ΟΙ ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ ΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΑΡΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΟΔΗΓΙΩΝ Η ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΕΚΔΟΧΕΣ. Οφείλουμε, λοιπόν, και να προστατευτούμε και να υπακούσουμε.
Η μετάβαση του ανθρώπινου είδους στην ψηφιακή εποχή της εικονικής πραγματικότητας και του 5G έχει ονομασία.
ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΤΡΑΝΣΟΥΜΑΝΙΣΜΟΣ με ότι αυτό συνεπάγεται…
Στον αναγνώστη που γυρεύει την αλήθεια, θα φανεί εξόχως χρήσιμο το άρθρο του FORBES, το οποίο, όπως λέει και η φίλη μου η Ιωάννα, είναι το ισχυρότερο οχυρό του καπιταλισμού και δεν αερολογεί, αλλά προλειαίνει..
Σύμφωνα, λοιπόν, με το συγκεκριμένο άρθρο, το οποίο δημοσιεύθηκε εκεί προ διετίας περίπου, οι επικείμενες αλλαγές για την μετάβαση στον τρανσουμανισμό περιλαμβάνουν πράγματα αδιανόητα στον κοινό νου (βλ. εδώ https://www.forbes.com/sites/sarwantsingh/2017/11/20/transhumanism-and-the-future-of-humanity-seven-ways-the-world-will-change-by-2030/?fbclid=IwAR0uzQVNyVh85NedMM_Pik8voepILiHWy-YJNun9VIHZ0IwoKyya_ANq5JM#10a57e417d79).
Αλιεύοντας τα πιο ΖΩΤΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ, σας παραθέτω ενδεικτικά τα ακόλουθα :
“Για να κατανοήσουμε αυτό το θέμα, η ομάδα μας (FORBES) εξέτασε τρεις θεμελιώδεις πυλώνες της ανθρωπότητας και πώς θα εξελιχθούν τα επόμενα 10-15 χρόνια: ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ, ΤΗ ΣΚΕΨΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΜΑΣ. Αφού εντοπίσουμε τις κινητήριες δυνάμεις που θα μεταμορφώσουν αυτούς τους θεμελιώδεις πυλώνες, εξάγουμε βασικά θέματα που προκύπτουν από τη σύγκλιση. Τελικά στόχος μας ήταν να καθορίσουμε τους τρόπους με τους οποίους η μεταβαλλόμενη φύση της ανθρωπότητας και ο μετανθρωπισμός θα επηρεάσει τα άτομα, την κοινωνία, τις επιχειρήσεις και την κυβέρνηση.
Α. ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΒΕΛΤΙΩΘΟΥΝ
Τα επόμενα χρόνια θα προωθήσουν μια σειρά δυνατοτήτων επαύξησης του σώματος που θα επιτρέψουν στους ανθρώπους να είναι πιο έξυπνοι, ισχυρότεροι και πιο ικανοί από ό, τι είμαστε σήμερα…
Αυτές οι δυνατότητες βελτίωσης του σώματος θα δημιουργήσουν ανθρώπους που είναι πιο ανθεκτικοί, βελτιστοποιημένοι και ΣΥΝΕΧΩΣ ΘΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝΤΑΙ.
Β. Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΙΜΗ.
Οι φορητές και εμφυτεύσιμες διεπαφές εγκεφάλου – μηχανής (BMI) βρίσκονται σε εξέλιξη από οργανισμούς που περιλαμβάνουν το Neuralink του Elon Musk, το Facebook και το DARPA. Αυτές οι συσκευές θα αλλάξουν δραματικά τους τρόπους με τους οποίους επικοινωνούμε μεταξύ μας, καθώς και ψηφιακές συσκευές. Σήμερα, όταν μιλάω με άλλους, είμαι περιορισμένος από την ταχύτητα με την οποία μπορώ να μιλήσω και τις λέξεις στην άκρη της γλώσσας μου. Όταν συνδέομαι με έναν υπολογιστή, είμαι περιορισμένος από την ταχύτητα που μπορώ να πληκτρολογήσω. Οι BMI (διαδικασίες μεταβίβασης σκέψης) θα τα αλλάξουν όλα αυτά … για να επιτρέψουν την επικοινωνία με την ταχύτητα της σκέψης σε πλήρη, αδιευκρίνιστη κατάσταση. Ο Mark Zuckerberg περιέγραψε το ακόλουθο σενάριο: Σήμερα, όταν μοιραζόμαστε τις εμπειρίες των διακοπών μας, ανεβάζουμε φωτογραφίες και βίντεο. Με τους ΒMI, μπορώ να μοιραστώ την ΠΛΗΡΗ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ των διακοπών μου με τους φίλους και την οικογένειά μου.
Γ. ΘΑ ΑΥΞΗΘΕΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑ
Δ. ΘΑ ΒΙΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗΣ ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗΣ
Για παράδειγμα, εκτός από τα δεδομένα ιστορικού τοποθεσίας και παρελθόντων αγορών, οι έμποροι μπορεί να έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν συναισθηματικά φίλτρα που βασίζονται στη δραστηριότητά μας για να αλλάξουν τον τόνο του μηνύματός τους επιτόπου, ανταποκρινόμενοι στην τρέχουσα διάθεσή μας. Η εξατομίκευση θα επεκταθεί και στα σπίτια μας…Είναι αναπόφευκτο ότι η δίαιτά μας και η ιατρική περίθαλψη θα είναι πολύ πιο εξατομικευμένες με βάση τις πληροφορίες που θα αποκαλύπτει το γονιδίωμά μας για εμάς.
Ε. ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΘΑ ΜΕΤΑΒΛΗΘΟΥΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ
…ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2026 ΟΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΥΒΡΙΔΙΑ ΩΣ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥΣ….
Η ενσωμάτωση του ΔΜΣ στους χώρους εργασίας θα οδηγήσει σε αυξημένες ανησυχίες για την ασφάλεια του κυβερνοχώρου και ενδέχεται να δούμε ενδεχόμενα σενάρια στα οποία οι εταιρείες χορηγούν νοοτροπικά συμπληρώματα και συσκευές νευροδιέγερσης για να βελτιώσουν την εστίαση των εργαζομένων και να αυξήσουν την ταχύτητα της απόκτησης νέων δεξιοτήτων.
Και το άρθρο καταλήγει : Είσαι έτοιμος να ενταχθείς σε ένα σούπερ άνθρωπο;¨
Για όλα τα ανωτέρω βλ. και εδώ [i] National Geographic. April 2017. “How Humans Are Shaping Our Own Evolution.” http://www.nationalgeographic.com/magazine/2017/04/evolution-genetics-medicine-brain-technology-cyborg/
[ii] MIT Technology Review. March 2017. “The entrepreneur with the $100 million plan to link brains to computers.” https://www.technologyreview.com/s/603771/the-entrepreneur-with-the-100-million-plan-to-link-brains-to-computers/
[iii]The New York Times. April 2017. “How Uber uses psychological tricks to push its drivers’ buttons.” https://www.nytimes.com/interactive/2017/04/02/technology/uber-drivers-psychological-tricks.html
[iv] City Lab. October 2016. “What if virtual reality can make us better citizens?” https://www.citylab.com/life/2016/10/virtual-reality-empathy-natural-world/502694/
[v] The World Economic Forum. January 2016. “The 10 skills you need to thrive in the fourth industrial revolution.” https://www.weforum.org/agenda/2016/01/the-10-skills-you-need-to-thrive-in-the-fourth-industrial-revolution/
-Πρόσφατα όλοι μας διαβάσαμε για τις αγωνίες των συμπολιτών μας για το τσιπάρισμα ενόψει της εξεύρεσης του εμβολίου με βάση τις δηλώσεις του Bill Gates.
Το δημοσίευμα προέρχονταν από αμφίβολης αξιοπιστίας site, τα οποία προκάλεσαν το ενδιαφέρον μου να ερευνήσω περαιτέρω το ζήτημα.
Το ηλεκτρονικό δημοσίευμα θα το βρείτε εδώ : (βλ. εδώ https://www.gegonota24.gr/2020/03/bill-gates-tha-chrisimopoiithei-mikrotsip-gia-tin-katapolemisi-toy-koronaioy.html?fbclid=IwAR1Obz5TD15yJEYywSp1gQoYpfshz6xUlX55a3I-je8g7818_QrjVaGmmkw)
Αναφέρει, λοιπόν, ότι ο Gates απάντησε σε μια ερώτηση σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας των επιχειρήσεων και είπε: «Τελικά θα έχουμε κάποια ψηφιακά πιστοποιητικά για να δείξουμε ποιος έχει αναρρώσει ή δοκιμαστεί πρόσφατα ή πότε έχουμε ένα εμβόλιο που το έχει λάβει»
Τα «ψηφιακά πιστοποιητικά» αναφέρεται ότι είναι ανθρώπινο-εμφυτεύσιμο «QUANTUM-DOT TATTOOS» που οι ερευνητές του MIT και του Πανεπιστημίου του Rice εργάζονται για να κρατήσουν τα αρχεία εμβολιασμού. Ήταν πέρυσι το Δεκέμβριο, όταν επιστήμονες από τα δύο πανεπιστήμια αποκάλυψαν ότι δούλευαν σε αυτά τα τατουάζ κβαντικών τεμαχίων, αφού ο Bill Gates τους απευθύνθηκε για την επίλυση του προβλήματος της ταυτοποίησης εκείνων που δεν έχουν εμβολιαστεί.
Τα τατουάζ κβαντικών τεμαχίων περιλαμβάνουν την εφαρμογή διαλυτών μικροβελών με βάση τη ζάχαρη που περιέχουν εμβόλιο και φθορίζουσες κβαντικές κουκίδες με βάση το χαλκό που είναι ενσωματωμένες σε βιοσυμβατές κάψουλες μικρής κλίμακας. Αφού τα μικροσφαιρίδια διαλύονται κάτω από το δέρμα, αφήνουν τις εγκλωβισμένες κβαντικές στιγμές των οποίων τα πρότυπα μπορούν να διαβαστούν για να αναγνωρίσουν το εμβόλιο που χορηγήθηκε.
Τα τατουάζ με κβαντικά τελεία πιθανότατα θα συμπληρωθούν με την άλλη επιχείρηση του Bill Gates που ονομάζεται ID2020, ένα φιλόδοξο έργο της Microsoft για την επίλυση του προβλήματος πάνω από 1 δισεκατομμύριο ανθρώπων που ζουν χωρίς επίσημα αναγνωρισμένη ταυτότητα. Το ID2020 επιλύει αυτό μέσω της ψηφιακής ταυτότητας. Επί του παρόντος, ο πιο εφικτός τρόπος υλοποίησης της ψηφιακής ταυτότητας είναι είτε μέσω εμφυτευμάτων smartphones είτε RFID μικροτσίπ. Το τελευταίο θα είναι η πιθανή προσέγγιση του Gates όχι μόνο λόγω σκοπιμότητας και βιωσιμότητας, αλλά και επειδή για πάνω από 6 χρόνια το Ίδρυμα Gates χρηματοδοτεί ένα άλλο έργο που ενσωματώνει ανθρώπινα εμφυτεύσιμα εμφυτεύματα μικροτσίπ. Αυτό το έργο, στο οποίο πρωτοστάτησε το MIT, είναι ένα εμφύτευμα μικροτσίπ ελέγχου των γεννήσεων που θα επιτρέψει στις γυναίκες να ελέγχουν τις αντισυλληπτικές ορμόνες στο σώμα τους».
ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΛΕΓΞΩ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΟΣ ΑΝΕΤΡΕΞΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ GATES ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥΗΜΕΡΗ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΤΟΡΘΩΣΑ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΩ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΛΗΘΕΣ.
Για του λόγου το αληθές, λοιπόν, σας παραπέμπω εδώ (βλ. εδώ https://www.gatesnotes.com/Health/A-coronavirus-AMA) και η επίσημη αυθεντική δήλωσή του στο πρωτότυπο αγγλικό κείμενο είναι η ακόλουθη : Eventually we will have some digital certificates to show who has recovered or been tested recently or when we have a vaccine who has received it.
ΠΡΕΠΕΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΑΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΩ ΟΤΙ Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ ΕΙΤΕ ΜΕ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟ ΤΣΙΠΑΚΙ ΕΙΤΕ ΜΕ ΕΙΔΙΚΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΣΑ ΣΥΝΑΡΤΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΟΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ 5G ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΗΔΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΣΕ ΣΤΑΒΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ….
ΓΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ONE hd ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 1 ΛΕΠΤΟΥ ΠΕΡΙΠΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΑΝΑΓΩΓΕΣ…..
(βλ. εδώ
https://www.youtube.com/watch?v=JlWdcVsK4Xg&feature=share&fbclid=IwAR1rLZOsMy01fMAU29-5drtpYERHH9V2lbMelMKzM6g1Oa4tZ75YPd-kSi4).
Δείτε επίσης τον Elon Musk εδώ (βλ. https://www.youtube.com/watch?v=ZrGPuUQsDjo).
Το μέλλον, είναι, προφανές πως έχει καθοριστεί. Το μέλλον είναι εδώ. Ο ιός είναι ο προάγγελος της συμμόρφωσης. Η παγκόσμια πλατφόρμα όπου όλα θα είναι εκτεθειμένα στην εικονική πραγματικότητα έχει χτιστεί και μένει ένα βήμα για να εισέλθουμε σε αυτή. Θα μπορούσε να αποτελέσει την απαρχή για έναν καλύτερο κόσμο, εάν η εξουσία και ο απόλυτος έλεγχος βρίσκονταν στα χέρια του καλού, των καλών, για να το πούμε παιδικά. Βρίσκεται όμως; Το πώς θα διαμορφωθούν τα πλαίσια από δω και πέρα είναι κάτι που θα φανεί στην πορεία καθώς και το αν μπορεί να υπάρξει πλαίσιο ή τρόπος συμμετοχής ή και αντίδρασης δικής μας σε όλο αυτό. Να μην γίνουμε οι αγελάδες εκτροφής…
Προς το παρόν πρέπει να εξέλθουμε υγιείς και ζωντανοί και κατόπιν να δράσουμε ώστε στην νέα εποχή να διαδραματίσουμε και εμείς ρόλο.
ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ.
trikalavoice.gr
Δείτε σχετικά και:
-Ο Υπουργός Υγείας του Ισραήλ περιμένει την έλευση του “Μεσσία” τον Απρίλιο
-Γιώργος Παπαθανασόπουλος, Γεωπολιτικές επιπτώσεις λόγω πανδημίας
-Ο κορωνοϊός θα ανατρέψει τη ζωή μας με έναν εφιαλτικό «Μεγάλο Αδελφό»…
-Πανδημία κορωναϊού και ατζέντα της Νέας Παγκόσμιας Τάξης
-Γεωεντοπισμός και παρακολούθηση των πολιτών είναι απαραίτητα για να γίνει χαλάρωση του lockdown, λέει ο Γερμανός Υπουργός Υγείας
-"Σε ένα ‘no-touch’ κόσμο, η λύση είναι η Ψηφιακή Ταυτότητα..."
-Ψηφιακή παρακολούθηση κάτω από το δέρμα ως απάντηση στην πανδημία;
-Συνομωσιολογία ή μήπως όχι; Ο «προφήτης» του κορονοϊού προτείνει τώρα σφράγισμα στο χέρι με δική του χρηματοδότηση για όσους εμβολιαστούν
Ακτίνες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου