Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου 2017

Ο διαβόητος Νάσσος Θεοδωρίδης κρύβεται πίσω από την ενότητα «αποδομώντας τα έμφυλα στερεότυπα» – οι ΜΚΟ απειλούν τη δημοκρατία


Η τελευταία ενημέρωση από το ιστολόγιο Αντιφωνητής online που πρώτο μας πληροφόρησε για τη σχολική ‘Θεματική Εβδομάδα’ του Υπ. Παιδείας, είναι ότι «η ενότητα ¨Αποδομώντας τα έμφυλα στερεότυπα¨. … έχει υποβληθεί από το Κέντρο Πληροφόρησης και Τεκμηρίωσης για τον Ρατσισμό, την Οικολογία, την Ειρήνη και τη μη Βία.» Δηλαδή την -δείτε στην ονομασία και την σαρκαστική ειρωνεία- «… ΜΚΟ «ΑΝΤΙΓΟΝΗ» (-www.antigone.gr) που διευθύνει ο περιώνυμος Νάσος Θεοδωρίδης της ελληνοφοβικής παρέκκλισης.»
Ο Νάσσος Θεοδωρίδης έχει απασχολήσει ουκ ολίγες φορές το πανελλήνιο για τις ανθελληνικές του θέσεις. Για να αναφέρω μόνο λίγα από τα ‘κατορθώματά’ του, είναι ο άνθρωπος που είχε αποκαλέσει τον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη «επονείδιστο εγκληματία κατά της ανθρωπότητας», την Επανάσταση του ’21 «εθνικιστικό μύθο», το Αλβανικό έπος έναν ιμπεριαλιστικό / ταξικό πόλεμο και «μύθο», τους Πόντιους ιθαγενής φυλή μουσουλμάνων οι οποίοι διέπραξαν την πιο άγρια γενοκτονία, τα Σκόπια «Μακεδονία», τα Ίμια «Καρντάκ» και πάει λέγοντας … Ένας άνθρωπος με αυτές τις ανθελληνικές ‘περγαμηνές’ είναι φυσικό και αναμενόμενο ότι θα ‘τρώγεται’ με τα ‘γνωστά δικαιώματα’ και ως τέτοιος αξιοποιήθηκε από την αριστερά. Από την επιτροπή δικαιωμάτων της Βουλής απομακρύνθηκε, όπως μας είπαν κι εμείς τους πιστέψαμε λέει, επειδή οι θέσεις του «δεν απηχούν στις συλλογικές θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ για ζητήματα εξωτερικής πολιτικής.» Φαίνεται όμως ότι στα θέματα της εσωτερικής πολιτικής συμφωνούν (για να αστειευτούμε και λίγο), γι’ αυτό και οι αμετανόητοι τον επανέφεραν από την ‘πίσω πόρτα’.

Οι ΜΚΟ σαν του Νάσσου Θεοδωρίδη λειτουργούν ως μεταγγιστές της νεοταξικής ατζέντας στα ‘εθνικά κοινοβούλια’ αφού εκείνα έχουν κάνει πρώτα και τις απαραίτητες διαδικασίες για να τους ανοίξουν το παράθυρο. Ας το σκεφτούμε αυτό λιγάκι, δεν είναι και εύκολο δα για μία κυβέρνηση να πει έτσι ανοιχτά στους ψηφοφόρους της ότι εγώ αποφάσισα να μολέψω τα παιδιά σας. Θα πρέπει να φαίνεται πως τούτο είναι ‘προϊόν’ μιας δημοκρατικής και νόμιμης διαδικασίας, ότι προέρχεται από την ίδια την κοινωνία και την εκφράζει, ή/και ότι αποτελεί μία προχωρημένη καινοτομία που έχει ως σκοπό να ‘εκσυγχρονίσει’ την ‘οπισθοδρομική’ κοινωνία. Αυτό έκανε και το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής (ΙΕΠ), άνοιξε το παράθυρο όταν στις 4 Νοεμβρίου του 2016 απλόχερα απήθυνε την πρόσκληση υποβολής εκπαιδευτικών προγραμμάτων ή / και εκπαιδευτικών υλικών και σε Μη Κυβερνητικούς φορείς. Η πρόσκληση αυτή μάλιστα αρχικώς έληγε μετά από 7 εργάσιμες ημέρες και έπειτα, προφανώς μετά από ενστάσεις, επεκτάθηκε για άλλες 7, πράγμα το οποίο όπως σωστά επεσήμανε το ιστολόγιο ‘Αντιφωνητής’ υπεδείκνυε «φωτογραφική μεθόδευση για κάποιους ημέτερους».
Για τον Κώστα Γιαβρόγλου που έχει ο ίδιος πει ότι «καθήκον των αριστερών είναι να πηγαίνουν κόντρα σε κάθε εθνική τάση», ο Νάσσος Θεοδωρίδης με το απίστευτο ρεκόρ ανθελληνικών δηλώσεων -οι οποίες σε ένα ευνομούμενο Κράτος που σέβεται τον εαυτό του θα αποτελούσαν σοβαρό λόγο αφαίρεσης της Ελληνικής ιθαγένειας- δεν μπορεί παρά να ενσαρκώνει τον ιδανικό «ημέτερο». Εδώ όμως δημιουργείται ένα μείζον θέμα το οποίο πρέπει επιτέλους να απασχολήσει την Ελληνική κοινωνία, η οποία ούτως ή άλλως βρίσκεται  τώρα αντιμέτωπη με τους ‘καρπούς’ αυτής της αμαρτωλής και παράτυπης συνεργασίας των δύο «ημετέρων». Η συνεργασία της κυβέρνησης Τσίπρα-Καμμένου με ΜΚΟ που διευθύνει ο Νάσσος Θεοδωρίδης προσβάλλει την κοινωνία, προσβάλλει την μνήμη των Ελλήνων, προσβάλλει τους νεκρούς, προσβάλλει τα Ιερά και τα Όσια του έθνους και εκθέτει την κυβέρνηση ανεπανόρθωτα. Δεν πτοήθηκαν οι αθεόφοβοι από το προκλητικό παρελθόν αυτού του ανθρώπου και του έδωσαν και λόγο στην ανατροφή των παιδιών μας.  
Οι μεθόδευση του Υπ. Παιδείας και το πρόσωπο στο οποίο κατέληξε δεν δείχνει απλά έλλειψη ευθιξίας της κυβέρνησης απέναντι στην κοινή γνώμη, είναι μία καταφανής ένδειξη ΑΠΑΞΙΩΣΗΣ του Ελληνικού λαού και όλων όσων φέρει μέσα του. Δεν είναι δυνατόν πάνω σε αυτή τη βάση να εμπιστευθεί ο Έλληνας το παιδί του σε κανένα Υπ. Παιδείας. Έπειτα από αυτό το φιάσκο, που αναμενόμενο ήταν να προκαλέσει τόσο σάλο και δυσαρέσκεια στην κοινή γνώμη, όχι μόνο η ενότητα ¨αποδομώντας τα έμφυλα στερεότυπα¨ της ΜΚΟ του ακατανόμαστου «ημετέρου» πρέπει να απορριφθεί αλλά και ολόκληρη η Θεματική Εβδομάδα διότι τίθενται σοβαρά ζητήματα διαφάνειας και νομιμότητας των διαδικασιών που ακολουθήθηκαν, τα οποία οι φορολογούμενοι Έλληνες γονείς δεν επιθυμούν να δοκιμάσουν πάνω στα παιδιά τους. Είναι ολοφάνερο εδώ ότι το ΙΕΠ δεν έψαχνε για εκπαιδευτικά προγράμματα και υλικό τα οποία θα εμπλούτιζαν πραγματικά την παιδεία των ελληνοπαίδων, έψαχνε για κάτι ‘συγκεκριμένο’ αξιοποιώντας τις ‘τρύπες’ του συστήματος ‘συνεργασία κράτους-ΜΚΟ’. Ο Κώστας Γιαβρόγλου οφείλει να δώσει εξηγήσεις.
Μέσω αυτού του συστήματος συνεργασίας κράτους και ΜΚΟ που τείνει να γίνει κατεστημένο, βλέπουμε επανειλημμένως να δίνεται βήμα σε ανθρώπους και ομάδες που υιοθετούν τις πιο επικίνδυνες, εχθρικές, υβριστικές, ακραίες και ξενόφερτες θέσεις και ιδέες οι οποίες έρχονται σε πλήρη αντίθεση με την κοινή γνώμη και υπονομεύουν όχι μόνο την εθνική ασφάλεια αλλά και την ψυχοσωματική ισορροπία των Ελλήνων. Ταυτόχρονα η κυβέρνηση που δίνει βήμα σε αυτές τις περιθωριακές και ακραίες θέσεις έχει στο μανίκι της τον αντιρατσιστικό νόμο -έχει δηλαδή νομιμοποιήσει την πολιτική ορθότητα- και πατρονάρει τον Ελληνικό λαό κουνώντας του το δάχτυλο και λέγοντάς του ότι είναι «ακραίος», «ρατσιστής», «φασίστας» και όλα τα γνωστά. Κατάφεραν οι κυβερνήσεις των τελευταίων ετών να φυλακίσουν την κοινή γνώμη στο κόμμα της Χρυσής Αυγής, ενώ τις δικές τους ακραίες θέσεις τις επιβάλλουν με δημοκρατικό περιτύλιγμα. Οι ΜΚΟ παίζουν κομβικό ρόλο σε αυτή τη διαδικασία που απειλεί ευθέως τη δημοκρατία.
Ας ξυπνήσουμε επιτέλους. Έχουμε πόλεμο.
***
Φαίη για το ιστολόγιο ΑΒΕΡΩΦ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου