Τρίτη, 20 Ιουλίου 2021

Κύπρος _Σε πανικό το πολιτικό σύστημα της Κύπρου .Συνέλαβαν τον επιδημιολόγο Σωτηριάδη φορτώνοντας τον όλον το ποινικό κώδικα !

 


Έτσι κάνουν τα φασιστικά συστήματα με ένδυμα δημοκρατίας προσπαθούν να τρομοκρατήσουν τις ελεύθερες φωνές !Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, στέκεται και εσωτερικός χώρος 
Ο γνωστός επιδημιολόγος της Κύπρου και από τους μεγαλύτερους πανευρωπαϊκά  Ελπιδοφόρος Σωτηριάδης , είναι ένας ελεύθερος και δημοκρατικός άνθρωπος. Από τους πρώτους στη Κύπρο μας που αντέδρασαν και φώναξαν δυνατά εναντίον των ακραίων, περιοριστικών μέτρων, των lockdown και της παράλογης κορονοπαράνειας  και τυραννικής φυλάκισης των Κυπρίων, που ισοπέδωσε την οικονομία και τον πολιτισμό.
 
Ήταν από τους πρώτους αν και ειδικός για τους κορονοιούς  που με τεκμηριωμένα στοιχεία, με ορθό λόγο ανάρτησε στο διαδίκτυο βίντεο και δηλώσεις, αποδημώντας όλο το αφήγημα τη χυδαίας κυβερνητικής προπαγάνδας και των ελεγχόμενων καλό-μπουκομένων καναλιών . 
Χωρίς φόβο μίλησε καθαρά, δηλώνοντας ευθέως την αντίδρασή του στον αυταρχισμό της εκτελεστικής εξουσίας ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.
 
Η τελευταία παρέμβαση του στην μεγαλειώδει συγκέντρωση της Κυριακής ,μας έκανε να ανατριχιάσουμε από τον ρωμαίικο λόγο και το άρωμα ελευθερίας που έβγαζε  .
 
Φαίνεται όμως, πως το καλά δικτυωμένο ,μασονικό , και ανελεύθερο  πολιτικό σύστημα θορυβήθηκε .
Διότι κατάλαβαν τη  δύναμη των λόγων του, που ως ειδικός επιστήμονας και μοναδικός στην Κύπρο, έχει μεγάλη και καταλυτική επίδραση στους ελεύθερους ανθρώπους .
 Θυμίζουμε ότι  όλο αυτό το διάστημα της ταλαιπωρίας του κοβιτ έχει βοηθήσει με πρωτοβάθμια νοσηλεία εκατοντάδες ανθρώπους αφιλοκερδώς  να θεραπευτούν  παραμένοντας στο σπίτι τους και γλυτώνοντας τα πρωτοκολα του θανάτου στα  δημοσία νοσοκομεία .

Για πρώτη φορά  στην Κύπρο την Κυριακή πολίτες από όλα τα κοινωνικά στρώματα, από όλες τις φυλές, ηλικίες, πολιτικές παρατάξεις και ομάδες ,ενώθηκαν ψυχικά για να συντελεστεί το μέγα πάθος-πλήθος. Κάθε ένας και κάθε μία από τους συμμετέχοντες έβαλε το δικό του λιθαράκι στην ιστορική πλέον συγκέντρωση. 
 
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ κραύγαζαν οι διαδηλωτές. Με πείσμα, με πίστη, με δύναμη, ότι υπάρχει κάτι πιο όμορφο απέναντι στο φόβο και στο βόλεμα. Αυτή η δύναμη κυρίως, που όταν ενεργήσει συλλογικά, πολλαπλασιάζεται τρομερά, γεμίζει τις ψυχές όλων, εμπνέει για το ακατόρθωτο, αρκεί να το τολμήσουν.
 
Μετά το τέλος της εκδήλωσης έγιναν τα γνωστά  επεισόδια σε τηλεοπτικό σταθμό !Φυσικά και δεν συμφωνούμε με την βία μάλιστα ο ίδιος ο Σωτηριάδης το βράδυ της Κυριακής έγραψε στο λογαριασμό του στο Facebook :
 Εκφράζω ειλικρινή λύπη, απογοήτευση και αποτροπιασμό για τα επικίνδυνα έκτροπα που έγιναν από άγνωστους απόψε στο κανάλι Sigma. Καταδικάζω με τον πιο έντονο τρόπο κάθε πράξη βίας, καταστροφής περιουσίας και τρομοκράτησης από οπουδήποτε κι αν προέρχεται. Εκφράζω την αμέριστη συμπαράστασή μου σε όσους δέχτηκαν αυτή την επίθεση.
 
{Από την άλλη βλέπετε η συσσωρευμένη εδώ και δυο χρόνια προπαγάνδα των βοθροκάναλων και ο φόβος που έσπειραν για να φέρουν τα εμβόλια  έφερε την βια ,έτσι πιστεύουμε και οι ηθικοί αυτουργοί να αναζητηθούν ανάμεσα στους ειδικούς και στους πολιτικούς που είναι υπεύθυνοι για την λήψη των φασιστικών μέτρων .}

 Τι σκέφτηκε λοιπόν το γελοίο πολιτικό σύστημα;
Ποιος άλλος θα φταίει άραγε γι αυτό, μα ο Σωτηριάδης ,εξαλου είχε από καιρό στοχοποιηθει απλά περίμεναν την ευκαιρία...

Έτσι, συνέλαβαν μεταξύ άλλων  τον  "εγκληματία" Σωτηριάδη και όπως χαιρέκακα λέγανε σήμερα αργυρώνητα βοθροκάναλα με χειροπέδες τον οδήγησαν στα κρατητήρια .
Τον κρατούν λοιπόν φυλακισμένο,  οι πληροφορίες μας λένε για οκταήμερη κράτηση,  αφού του φόρτωσαν και ολόκληρο το ποινικό κώδικα .
 
 εμπρησμός 
κατοχή και μεταφορά εκρηκτικών υλών 
οχλαγωγία

πρόκληση βλάβης σε περιουσία από οχλαγωγούς
κακόβουλη βλάβη και ζημιά σε περιουσία
διέγερση προς διάπραξη ποινικού αδικήματος
παράνομη συνάθροιση
συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος
συνωμοσία προς διάπραξη πλημμελήματος
επίθεση εναντίον αστυνομικών
αντίσταση κατά τη νόμιμη σύλληψη
παρεμπόδιση στην άσκηση καθηκόντων
δημόσια εξύβριση

Ποίος αλήθεια  πιστεύει  ότι τον συνέλαβαν για την συμμετοχή στα επεισοδιακά έκτροπα στο συγκρότημα «ΔΙΑΣ» (που δεν συμμετείχε) , και όχι ότι ουσιαστικά συνελήφθη για τη διαφορετική άποψη που έχει και την εκφράζει για το εμβολιαστικό πρόγραμμα και για τη διαχείριση της επιδημίας ;
Μόνο ντροπή αισθανόμαστε για την ταλαιπωρία του ομολογητή Ελπιδοφόρου . Προσευχή αδέλφια  να τον στηρίζει ο Χριστός .

Απολαύστε το λόγο του τα πρώτα 10  λεπτά της μεγαλειώδης συγκέντρωσης  έξω από το Προεδρικό .

 

Τροοδίτης

Τρελογιάννης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου