Δευτέρα 30 Ιουλίου 2018

ΑΡΧΗ ΟΔΥΝΩΝ - ΜΟΝΑΧΟΣ ΜΩΥΣΗΣ ΕΚ ΠΡΕΒΕΖΗΣ




Η παραπάνω φωτογραφία δημοσιεύθηκε εδώ και πάνω από 1 χρόνο. 
"Αδέρφια μου μετανοείται τα δεινά πλησιάζουν". φώναζε ο μοναχός π.Μωυσής.


Όποιος θέλει ακούει την βροντερή προειδοποιητική φωνή της καμπάνας. 
Οι υπόλοιποι θα το βιώσουν. Είναι από τις φορές που σου έρχεται το ένα κακό μετά το άλλο, και πάντα προσπαθείς να δώσεις μια λογική εξήγηση. Κρύβοντας από τον εαυτό σου την αλήθεια.


"Η επέμβαση του Κυρίου στην Ελλάδα θα είναι αμείλικτη. ", προειδοποιεί μία ακόμη φορά ο π.Μωυσής.

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός"





ΑΡΧΗ ΟΔΥΝΩΝ 
ΜΟΝΑΧΟΣ ΜΩΥΣΗΣ ΕΚ ΠΡΕΒΕΖΗΣ 


«Τα δύσκολα πια έρχονται, 
Έλληνες ετοιμαστείτε, να δώσετε τη μάχη σας, όλοι μαζί ενωθείτε. Αφήστε τους εγωισμούς, τα μίση, τις κακίες, αυτά που σας συνόδευαν, σε΄όλες τις ηλικίες. Η αγάπη κι η ένωση αλλά και η προσευχή σας, θα φέρουν το αποτέλεσμα να φύγουν οι εχθροί σας.
Και αν έφτασε να γίνει πια η Ελλάδα ξέφραγο αμπέλι, είναι γιατί ξεφύγατε απ΄του Θεού το χέρι. Δεν φταίνε οι πολιτικοί για το κατάντημα σας, φταίνε οι αμαρτίες σας και η διχόνοια σας. 
 
Όμως ποτέ δεν είναι αργά, ήμαρτον για να πείτε, γιατί έτσι αν πράξετε, το θαύμα μου θα δείτε». 

Λόγια ουράνια από ανθρώπινα χείλη μια μοναχής. 
Επίκαιρα και σωτήρια όταν αγγίζουν τις καρδιές και μας φέρνουν σε επίγνωση της αποστασίας μας. 




Λέει ο Κύριος στον Προφήτη Δαυίδ: Εάν ο λαός μου με άκουγε μέσα σε μηδέν χρόνο θα εξαφάνιζα τους εχθρούς του. Ψ.80,14-15. 
Νομίζετε ότι σε αυτούς τους 18 που έπεσε ο πύργος του Σιλωάμ και τους σκότωσε ήταν οι χειρότεροι όλων στην Ιερουσαλήμ, όχι λέει ο Κύριος, αλλά εάν δεν μετανοήσετε όλοι θα χαθείτε. Η προφητεία του Κυρίου εκπληρώθηκε στην άλωση και καταστροφή της Ιερουσαλήμ το 71μ.χ. γιατί οι Ιουδαίοι εγκλημάτησαν σκοτώνοντας τον Χριστό και δεν μετανόησαν. 





Η ιστορία επαναλαμβάνετε στην σημερινή αποστατημένη και αμετανόητη Ελλάδα, που τα πρώτα εμφανή αποτελέσματα της ασωτίας της, τα βλέπουμε στις πυρκαγιές. 

Αυτή είναι μόνο η αρχή μιας οδύνης που θα συνεχιστεί με απρόβλεπτα τεράστιο αριθμό νεκρών, καθώς ατελείωτες και πολύ μεγάλες είναι οι αμαρτίες μας. 



Όσο η φωτιά καίει σε μια άλλη πόλη, σε ένα άλλο χωριό, σε μια άλλη συνοικία, δεν μπορούμε να κατανοήσουμε ούτε τον πόνο, ούτε το δράμα, ούτε την πτώση μας. 

Γι΄αυτό λοιπόν θα επιτρέψει ο Κύριος να μπει η θλίψη σε όλα σχεδόν τα σπίτια των Ελλήνων,για να μοιάζει ο πόνος του καθενός με όλων, ώστε να μαλακώσουν οι σκληρές καρδιές μας, να γκρεμιστούν οι εγωισμοί, να εξαλειφθούν τα μίση και να έρθουμε σε συναίσθηση της εκτροπής μας και της ηθικής πτώσης μας που δεν έχει προηγούμενο. 




Επειδή αυτός ο λαός δεν θέλει να μετανοήσει, δεν θέλει τον Θεό του που τον εξέλεξε και τον αγάπησε τόσο πολύ, θα αναγκαστεί ο Πατέρας, να μας παιδαγωγήσει με σκληρό τρόπο για να συνέλθουμε, ερχόμενοι σε επίγνωση της αμαρτωλής και κάτι χειρότερο από κτηνώδεις ζωής μας, ώστε να βρει πόρτα ανοικτή να εισέλθει στον οίκο της ψυχής και να αλλάξει τα πάντα. 

Τον εμποδίζει η άρνησή μας. Θα μας αναγκάσει να του φωνάξουμε, να τον αναζητήσουμε μέσα στον πόνο. Πώς αλλιώς να το διαχειριστεί ο Πατέρας όταν το παιδί του δεν θέλει να επιστρέψει στην αγκαλιά του και στον οίκο του. Αν δεν το κάνει θα χαθούμε. Είναι σίγουρο ότι οι Έλληνες αν εγκαταλειφθούν από την χάρη του Θεού ετούτη την στιγμή θα χαθούνε. 




Γι΄αυτό σας προετοιμάζω για τα πολύ χειρότερα που καταφθάνουν, ώστε να μην απελπιστείτε, να μην στραφείτε εναντίον Του, να μετανοήσετε και Αυτός όλα θα τα αλλάξει. 

Υπάρχει η μετάνοια του φόβου και η μετάνοια της αγάπης. Όταν ο άνθρωπος δεν επιστρέφει εκουσίως, ερχόμενος σε επίγνωση της αθλιότητας και μηδαμινότητάς του, τότε επεμβαίνει ο Κύριος με θλίψεις και φυσικές καταστροφές, με πολέμους κ.ο.κ για να συνέλθουμε. 




Η Αθήνα και όχι μόνο, κατάντησε μια πόρνη Βαβυλώνα, που θα υποστεί την ερήμωσή της μέσα σε μια μέρα, (Γερόντισσα Λαμπρινή Βέτσιου), πριν όμως από αυτή την μέρα πολλά θα υποφέρει. Η πείνα θα είναι χειρότερη από την περίοδο της Γερμανικής κατοχής. Και να σκεφτείτε ότι θα επιβαρυνθεί με τους έποικους λαθρό-μωαμεθανούς, που πέρα από την εντολή που θα έχουν να σφάζουν, κάποιοι άλλοι θα σκοτώνουν και για ένα κομμάτι ψωμί. Αν δεν πάρετε τα μέτρα σας, πρωτίστως τα πνευματικά (μετάνοια προσευχή) θα είσαστε ακάλυπτοι την ώρα των φοβερών δεινών, που καταφθάνουν σύντομα. 

Θα δείτε απρόσμενες και απίστευτες φυσικό-τεχνητές καταστροφές, το λέω αυτό γιατί ήδη έχουμε μπει στον πόλεμο των κατευθυνόμενων ενεργειακών υπερόπλων των Τούρκο-εβραίων. Και εσείς θα νομίζετε πάλι, ότι απλά άλλαξε η ατμόσφαιρα!! 

Θα ζήσουμε σεισμούς και τσουνάμι, το οποίο θα προκαλέσει ένας μεγάλος σεισμός. 

Όταν οι νόμοι του Θεού καταπατούνται από όλους μας και περιφρονείτε η συνείδηση, που κάποτε την σκοτεινιάζει η κακία μας, τότε η ίδια η φύση επαναστατεί, όπως όταν σκοτείνιασε όλη η γη και έγινε σεισμός στην σταύρωση του Κυρίου μας. 

Και εμείς σήμερα επιμένουμε να τον ξανασταυρώνουμε! 





Αν δεν γίνουν όλα αυτά, θα χαθούμε σαν κράτος-Ελλήνων, γιατί όταν η σήψη προχωρά, προχωρά και δεν κόβουμε το σάπιο μέρος, θα σαπίσει όλο. 

Όλοι οι σκληρόκαρδοι και αμετανόητοι Έλληνες θα φύγουν και ήδη άρχισαν να φεύγουν. 

Θρηνούμε τον θάνατο μικρών παιδιών, αλλά ξεχάσαμε να θρηνήσουμε πρωτίστως το εκ προμελέτης έγκλημα των 400 χιλιάδων παιδιών μας κάθε χρόνο. Σε ένα έγκλημα που είμαστε συμμέτοχοι οι περισσότεροι, γιατί σε αυτόν τον φόνο παίρνουν μέρος το λιγότερο 4 άτομα. Δυο γονείς, ένας γιατρός, μια νοσοκόμα. 

Το κακό που ήδη υπάρχει δεκαετίες τώρα και αποσιωπάτε ή δεν κατανοείτε, είναι αφάνταστα οδυνηρότερο στη προσωπική μας ζωή και στην εκτροχιασμένη πορεία του Έθνους, από αυτό που είδαμε στην Ραφήνα. 

Αν δεν υπήρχε το πρώτο, ίσως δεν ερχόταν το δεύτερο. 

Το μικρό παιδί που κάηκε θα πάει στο παράδεισο, ο άδικος και βίαιος μαρτυρικός θάνατος οδηγεί συνήθως στη σωτηρία της ψυχής. Οι χιλιάδες Έλληνες που αυτοκτονούν θα πάνε στην κόλαση. Τι είναι πιο οδυνηρό λοιπόν; 





Σας κάνω έκκληση για μετάνοια ξανά αδέλφια μου, μέσα από τα λόγια του Προφήτη Σοφονία:
«Ελάτε στα λογικά σας, συνέλθετε έθνος αδιάντροπο! Κάντε το πριν ο Κύριος απαγγείλει την καταδίκη σας. Πριν η ευκαιρία για μετάνοια περάσει σαν το άχυρο που το σκορπίζει ο άνεμος, πριν έλθει και σας βρει η φοβερή του Κυρίου οργή. 
Όλοι όμως εσείς οι ταπεινοί, εσείς που υπακούτε στις εντολές του, προσηλωμένοι μείνετε στον Κύριο. Πράξτε το δίκαιο, μείνετε ταπεινοί, ίσως έτσι να είστε ασφαλείς την μέρα της οργής του Κυρίου». 

Η επέμβαση του Κυρίου στην Ελλάδα θα είναι αμείλικτη. 

Σας παραθέτω τις κυριότερες αιτίες: 
Κιναιδισμός, εκτρώσεις, μοιχείες, παιδεραστία, μαγεία, μίση, ασπλαχνία, γυμνισμός, πορνείες, η γυναικεία αλαζονεία, η ανηθικότητα κάποιων κληρικών, και η αίρεσης του Οικουμενισμού. 

Κάποιος πρέπει να σας τα πει, γιατί η κρατούσα Εκκλησία κωφεύει, είναι ανύπαρκτη στα προβλήματα του λαού, στο χρέος της αυτοθυσίας, καλοπερνάει στη χλιδή της, αγκαλιά με τον Οικουμενισμό και την προδοσία της πίστεώς μας, αλλά τους περιμένει και αυτούς η Θεϊκή δικαιοσύνη . 


Επιμέλεια κειμένου με έντονα γράμματα 
και επιμέλεια φωτογραφιών: "ο Παιδαγωγός"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου