Τρίτη 26 Ιουνίου 2018

Επειδή οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ σπέρνουν για να θερίσει ο Κούλης…



Posted by Φαίη στο Ιουνίου 22, 2018


κόψτε πόζα…..

Ο Κούλης της Μπίλντερμπεργκ και των gay pride ετοιμάζεται να γίνει πρωθυπουργός και φοβάμαι ότι πολλοί Έλληνες, ιδιαίτερα στην Μακεδονία, θα τον ψηφίσουν λόγω της απελπισίας που νοιώθουν αυτήν την στιγμή. Η παράταξη του Κούλη όμως πάντα υποστήριζε σύνθετη ονομασία με τον όρο Μακεδονία μέσα. Η Ντόρα έχει δηλώσει επίσης στο παρελθόν ότι ο Ελληνικός λαός δεν έχει λόγο σε θέματα εξωτερικής πολιτικής, ενώ ο αποθανών Μητσοτάκης διαλαλούσε ότι το ζήτημα των Σκοπίων σε λίγα χρόνια θα έχει ξεχαστεί. Ο Κούλης έβγαλε τον εαυτό του από την δύσκολη θέση πασάροντας το θέμα στα Αριστερά ιδεοληπτικά ορφανά των τοκογλύφων και εδώ είναι που έπαιξε καταλυτικό ρόλο η στάση των καρεκλοκένταυρων πατριδοκάπηλων ΑΝΕΛ.

Ξανατονίζεται λοιπόν για να εμπεδωθεί ότι η Μακεδονία μας μπήκε σαν το γουρουνόπουλο πάνω στο τραπέζι των πολιτικών, όπως όλα τα άλλα θέματα, και αντιμετωπίστηκε από όλους με γνώμονα όχι το εθνικό συμφέρον αλλά οτιδήποτε άλλο, είτε αυτό έχει να κάνει με την ικανοποίηση ιδεοληψιών και κομμουνιστικών οραμάτων, είτε με τα μπράβο των διεθνών εντολέων τους, είτε με το πολιτικό τους μέλλον. Πρόκειται περί μιας παρτίδας σκακιού με πιόνι την ίδια την Μακεδονία.



Γι’ αυτό λοιπόν ας δώσουμε βάση σε αυτό το μικρό απόσπασμα της ομιλίας του Προέδρου των Εφέδρων Καταδρομέων Στρατηγό κ. Κωνσταντίνο Πανέτσο στο μεγάλο συλλαλητήριο που έγινε στην Λαμία πριν λίγες ημέρες. Εκεί παρεβρέθη και ο πασοκοτραφής Στέλιος Παπαθεμελής με ‘συγκινητική ομιλία’. Ο Κωνσταντίνος Πανέτσος όμως, δεν δίστασε να στηλιτεύσει ακόμη και αυτόν. Τόλμησε και είπε την μεγάλη αλήθεια που λίγο πριν τις εκλογές συνεχώς ξεχνάμε. Μία αλήθεια που ξεπερνάει τις υποκριτικές προσωπο-κεντρικές διακηρύξεις ορισμένων, και θέτει το πρόβλημα στην πραγματική του βάση.

«Δεν είμαστε σοβαροί για να αντιμετωπίσουμε σοβαρές καταστάσεις. Λυπάμαι για την όλη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί, γιατί ένα τέτοιο τεράστιας σημασίας εθνικό θέμα αντιμετωπίζεται με μικρο-κομματικά κριτήρια και στόχος της κυβερνήσεως αλλά και των λοιπών κομμάτων δεν είναι το πως θα βγει η Ελλάδα κερδισμένη, αλλά πως θα βγει το κόμμα τους κερδισμένο. Δεν είναι νυν υπέρ πάντων η Ελλάς, είναι νυν υπέρ πάντων το κόμμα. Η κομματίτιδα και η βουλευτίτιδα είναι αυτό που δυστυχώς τρώει την Πατρίδα μας.

Πλησιάζει ο χρόνος που θα αποχωρήσω από τον μάταιο τούτο κόσμο για να μην δω αυτά που θα συμβούν στην Πατρίδα μας και που καταγγέλλω αυτήν την στιγμή τους παρόντες πολιτικούς αλλά και κάποιους από το παρελθόν για την ανάξια αντιμετώπιση του ονόματος της Μακεδονίας.»

***

Φαίη για το ΑΒΕΡΩΦ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου