Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018

Επιστολές: 1. στον Π. Καμμένο και βουλευτές των ΑΝΕΛ και 2. στον ΠτΔ για να σταματήσει η συμφωνία Τσίπρα – Ζάεφ για το όνομα των Σκοπίων.

Επιστολές: 1. στον Π. Καμμένο και βουλευτές των ΑΝΕΛ και 2. στον ΠτΔ για να σταματήσει η συμφωνία Τσίπρα – Ζάεφ για το όνομα των Σκοπίων.
Συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα, στέλνετε ηλεκτρονικό μήνυμα στον κ. Παναγιώτη Καμμένο καλώντας τον να εμποδίσει με τον μοναδικό τρόπο που του απομένει, την υπογραφή της συμφωνίας με τα Σκόπια.


=========ΑΡΧΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ===============
Αξιότιμε κ. Καμμένε,
το 2014 είπατε δημοσίως τα εξής:
«Ενώπιον και Θεού και λαού, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα είμαστε η εγγύηση ώστε κανένας Σαμαράς, κανένας Βενιζέλος, αλλά και κανένας Τσίπρας να διαπραγματευτεί το όνομα της ΜακεδονίαςΗ Μακεδονία είναι ελληνική και δεν δεχόμαστε ούτε γεωγραφικό προσδιορισμό. Δεν μπορούν να παραδώσουν το όνομα της Μακεδονίας δίνοντας παράταση ζωής σε μία κυβέρνηση που έχει δώσει ανοιχτή εντολή στον κ. Νίμιτς τα Σκόπια να ονομαστούν Βόρεια Μακεδονία. Ο ελληνικός λαός σύσσωμος πρέπει να απαιτήσει εκλογές τώρα. Να φύγει η κυβέρνηση που παραδίδει τα ιερά και τα όσια της πατρίδος, χωρίς καν να ρωτήσει τον ελληνικό λαό
Αν φαίνεται και σε σας απίστευτο, δείτε και το βίντεο
Η μόνο διέξοδος να περισωθεί κάτι από την αξιοπρέπειά σας είναι να ρίξετε την κυβέρνηση ΤΩΡΑ, ΣΗΜΕΡΑ, ώστε να αποτραπεί η γέννεση νομικών αποτελεσμάτων για την χώρα από την επικείμενη υπογραφή του πρωθυπουργού την Κυριακή στις Πρέσπες.

=========ΤΕΛΟΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ===============
(Εάν πατήσετε υποβολή, θα σταλθεί αυτούσια η παρούσα ηλεκτρονική επιστολή στο γραφείο του κ. Καμμένου.)
ΥΓ. Μετά τις πρώτες 300 επιστολές, γύρω στις 21.30 Ελλάδας, προστέθηκαν και ηλεκτρονικές διευθύνσεις ορισμένων βουλευτών των ΑΝΕΛ εκτός του Προέδρου τους.

Υγ2. Η φόρμα αποστολής επιστολών στους βουλευτές των ΑΝΕΛ θα συνεχιστεί μέχρι την λήξη της κοινοβουλευτικής θητείας ή την ακύρωση της συμφωνίας από την ελληνική πλευρά.
====================
ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΡΑΣΗ – ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΡΑΣΗ – ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΡΑΣΗ
Όσοι θέλουν να στείλουν επιστολή και στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, μπορούν να το κάνουν στην σχετική φόρμα. Ενδεικτικό κείμενο, που ασφαλώς μπορείτε να τροποποιήσετε όπως νομίζετε.
Εξοχότατε κ. Πρόεδρε,
προχθές δηλώσατε ότι περιορίζεται ο ρόλος σας από το Σύνταγμα και θα πράξετε «ό,τι σας αναλογεί» για το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων. Εφόσον συμφωνείτε ότι πρόκειται για μία απαράδεκτη συμφωνία, κατά την οποία η Ελλάδα παραχωρεί: όνομα, εθνότητα, γλώσσα, διεθνείς κωδικούς (ΜΚ και MKD), πλήρη πρόσβαση στη θάλασα (άρθρο 13), εμπορικά σήματα, ένταξη στο ΝΑΤΟ, ένταξη στην ΕΕ, αλλαγή σχολικών βιβλίων, απώλεια δικαιώματος στην «εναλλακτική ερμηνεία του όρου Μακεδονία» από τους Σκοπιανούς (άρθρο 7, παρ. 5), διατηρούνται τα αγάλματα στη γείτονα κλπ, ελπίζουμε να βαδίσετε στην οδός της έντιμης και αξιοπρεπούς παραίτησης, ώστε να αποτραπεί η έγκριση της συμφωνίας από τον πρωθυπουργό, η οποία γεννά νομικά αποτελέσματα στην χώρα. Ειδικότερα, η αναγνώριση «μακεδονικής εθνότητας» και το μονοπώλιο χρήσης του πλήρους όρου, το οποίο αυτή η αναγνώριση παράγει, είναι απαράδεκτη για κάθε Έλληνα. Μονόδρομος η παραίτησή σας. Δάφνη για την υστεροφημία σας.
Με τιμή.
==========================

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου