Κυριακή 17 Ιουνίου 2018

Η ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ΡΙΧΝΕΙ ΧΗΜΙΚΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΨΕΥΔΕΤΑΙ


Η ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ψεύδεται δια στόματος Βούτση, για να δικαιολογήσει ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ ΠΟΥ ΕΡΙΞΕ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ το Σαββάτο, 16/6/2018.
«Ν. Βούτσης: Είχαμε πληροφορίες για οργανωμένο σχέδιο εισβολής στο Κοινοβούλιο
Για οργανωμένο σχέδιο επίθεσης στη Βουλή από τάγματα εφόδου με τη συμμετοχή και βουλευτών της Χρυσής Αυγής, μίλησε ο Νίκος Βούτσης στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες μετά το πέρας της συνεδρίασης.
Ο κ. Βούτσης είχε σχεδόν προϊδεάσει για κάτι τέτοιο από το μεσημέρι όταν μίλησε στην ολομέλεια. Αργά τα μεσάνυχτα πάντως έκανε λόγο για «πολιορκία» του Κοινοβουλίου από ακροδεξιά στοιχεία. Μάλιστα, τόνισε ότι το σχέδιο ήταν επιθέσεις σε όλες τις εισόδους του κτιρίου με «πολεμοφόδια», μάρμαρα, πέτρες, σίδερα και ρόπαλα.
Σύμφωνα με τον ίδιο, τα όσα είπε ο Μπαρμπαρούσης ήταν απλώς το «πρόκριμα», με στόχο την πρόκληση βίαιων επεισοδίων στο συλλαλητήριο που είχε προγραμματιστεί στο Σύνταγμα. Μάλιστα, κοινοβουλευτικές πηγές εκτιμούσαν ότι τα επεισόδια θα ήταν μεγαλύτερης κλίμακας εάν δεν είχαν προηγηθεί οι ποινικές εξελίξεις στην υπόθεση Μπαρμπαρούση.
Ο κ. Βούτσης εξήγησε ότι οι πληροφορίες για το σχέδιο αυτό ήταν και ο λόγος για τον οποίο επιδίωκε να ολοκληρωθεί η συζήτηση εντός της ολομέλειας πιο νωρίς, καθώς το προεδρείο και η φρουρά της Βουλής είχαν ήδη πληροφορίες για ένα συντονισμένο σχέδιο εισβολής.
Την ίδια ώρα, κοινοβουλευτικές πηγές εξέφραζαν ανησυχίες για συνέχιση τέτοιου είδους εντάσεων και επεισοδίων τόσο στη χώρα μας όσο και στη FYROM
Εμείς θα καταθέσουμε ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΔΑΜΕ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ.
Ένας τύπος με γκρι κουστουμάκι βγήκε από το κτήριο της Βουλής και
έπιασε κουβέντα με τα ΜΑΤ. Και μέσα σε ένα λεπτό άρχισαν να ρίχνουν χημικά στον κόσμο. Αυτό ειν’ όλο.
Τα δε «τάγματα εφόδου με τα μάρμαρα, τις πέτρες, τα σίδερα και τα ρόπαλα» απαρτίζονταν από μια χούφτα ατόμων με ψυχολογικά προβλήματα και χαμηλό iq που έβγαζαν το άχτι τους πετώντας μισοάδεια μπουκάλια νερού. Όχι ικανοί να «πολιορκήσουν» την Βουλή των Ελλήνων ήταν τούτοι, αλλά ούτε να τραβήξουν το καζανάκι της τουαλέτας τους. Πήγαμε και τους μιλήσαμε, και πολύς κόσμος πήγε και τους μίλησε για να τους σταματήσει και το διαπιστώσαμε ιδίοις όμμασι. Είναι προφανές ότι ανάμεσά τους ήταν και κανα δυο παρακρατικοί των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που τους «συντόνιζαν» για να δικαιολογήσει μετά ο Βούτσης ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΕΣ ΡΙΨΕΙΣ ΧΗΜΙΚΩΝ. Η ίδια πάντα ιστορία.
Να σημειώσω και το εξής. Ότι εμφανίστηκαν ένα δύο άτομα απ’ το πουθενά που πετούσαν χαρτάκια της Χρυσής Αυγής για να βαφτίσουν το Συλλαλητήριο «χρυσαυγίτικο», όπως έκαναν και στα άλλα δύο Συλλαλητήρια, … για να έχει μετά ο Βούτσης να λέει. Αυτό, για να καταλάβει ο κόσμος τον ρόλο της κλούβιας και καθεστωτικής Χρυσής Αυγής.
Ήμασταν στο Σύνταγμα το απόγευμα του Σαββάτου μέχρι αργά το βράδυ και το μόνο που είδαμε ήταν επανειλημμένες ρίψεις χημικών πάνω σε ανυπεράσπιστους Έλληνες, άντρες, γυναίκες και μικρά παιδιά, που βρίσκονταν εκεί για να υπερασπιστούν την ιστορία τους.
Η ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ΕΡΙΞΕ ΧΗΜΙΚΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑΤΙ «ΑΠΕΙΛΗΘΗΚΕ» ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΜΙΣΟΑΔΕΙΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΝΕΡΟΥ.
ΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΘΕΙΤΕ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ.
***

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου