Τρίτη 5 Ιουνίου 2018

Συλλαλητήριο στα Χανιά για τη Μακεδονία


Επί ποδός βρίσκεται όλη η Ελλάδα για την ελληνικότητα της Μακεδονίας και τα Χανιά θα είναι… παρόντα!
Τα Χανιά είναι εδώ… και δηλώνουν «παρών»
«Ήτανε θέλημα Θεού,
ήτανε Θεία Δίκη
να μπούμε εμείς οι Κρητικοί
πρώτοι στη Σαλονίκη»
Μαντινάδα του κρητικού διοικητή Ιωάννη Αλεξάκη το 1912 στην παραλία της Θεσσαλονίκης
Εάν οι πολιτικοί μας επιμείνουν στην εκχώρηση του ονόματος και φέρουν την απόφαση αυτή προς ψήφιση στην ελληνική Βουλή τότε θα μας βρούνε μπροστά τους.
Όλοι στις επάλξεις!

Την Τετάρτη 6 Ιουνίου 2018, στις 7.30′ το απόγευμα, όλοι οι Έλληνες και όλες οι ελληνοπούλες , παρουσιαζόμαστε στην Πλατεία Αγοράς στα Χανια για την αποτροπή του εγκλήματος της παράδοσης του ονόματος της Μακεδονίας ΜΑΣ σε παραχαράκτες της ιστορίας που θέλουν με δυο δράμια μελάνι, να κάνουν δικό τους τον αμύθητο θησαυρό της Μακεδονικής Ιστορίας ΜΑΣ.
Στο Ελληνικό Κοινοβούλιο ετοιμάζονται ν’ αψηφήσουν τη Λαϊκή βούληση και να υπογράψουν την απώλεια διαχρονικών αξιών που δεν παραχωρούνται ούτε με χαμένο πόλεμο.
Τα Χανιά είναι εδώ… παρόντα
«Αν τρέξουμε να σώσουμε τη Μακεδονία, η Μακεδονία θα μας σώσει» Ίων Δραγούμης
Η αποσχιστική πράξη απώλειας της μακεδονίας μας, απώλειας της μακεδονικής ελληνικότητάς μας, απώλειας της ελληνικής μακεδονικής ψυχής μας, δεν θα υπογράψει.Τελεία και παύλα.
Η Μακεδονία δεν θα πέσει, μέσα στο ίδιο το ελληνικό κοινοβούλιο. Ο λαός θα προστατέψει την ανεκτίμητης αξίας ταυτότητά μας, την οποία δεν προστατεύουν οι εκπρόσωποί του μέσα στο κοινοβούλιο.
Όλη η Μακεδονία, όλη η Ελλάδα, θα αφαιρέσει το στυλό από τα χέρια όσων είναι πρόθυμοι να παραδώσουν πολιτιστική παράδοση ολόκληρων χιλιετηρίδων σε αυτούς ακριβώς που την καπηλεύονται εδώ και μερικές δεκαετίες.
Τα ΧΑΝΙΑ είναι εδώ… ΠΑΡΩΝ
Αν κάποιοι μέσα στο Ελληνικό Κοινοβούλιο θέλουν ν’ αψηφήσουν τη Λαϊκή βούληση, δεν πρέπει να έχουν την παραμικρή αμφιβολία πως θα αντιμετωπίσουν τη Λαϊκή Οργή που δεν ξεχνάει, ούτε συγχωρεί.
Ζητείται η ετοιμότητα κάθε Μακεδόνα και κάθε Έλληνα και Ελληνίδας, για να υπερασπιστούμε τη Μακεδονία μας, τη Δημοκρατία μας και τις διαχρονικές αξίες της κοινωνίας μας.
Τέρμα τα λόγια.
Τα Χανιά είναι εδώ… παρόντα
Δεν υπάρχει υπεύθυνος διοργάνωσης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου