Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

Όταν ο πονηρός νομίζει πως είναι.... έξυπνος.




Αν είναι κάτι στο οποίο η σημερινή κυβέρνηση έχει να επιδείξει έργο και μάλιστα με θαυμαστή αφοσίωση και συνέπεια από όλους τους υπουργούς, είναι το κυνήγι των πολυτέκνων.
Δεν θα αναφερθώ στις επιταγές της Νέας Τάξης που ενστερνίζονται πολλοί θαμώνες της λέσχης Μπίλντεμπεργκ για την ευγονική και τον παγκόσμιο έλεγχο του πληθυσμού. Πάντως όλοι ανεξαιρέτως δεν αποδόμησαν μόνο όσα ο Καραμανλής ο νεώτερος έδωσε παραπάνω, αλλά πετσόκοψαν και όσα κατά καιρούς είχαν δώσει και οι ίδιοι.
Αποφεύγω συστηματικά να δημοσιεύω δελτία τύπου συνδικαλιστικών παρατάξεων και φορέων έστω και αν είναι των πολυτέκνων, αλλά θα μου επιτραπεί να δώσω μερικά στοιχεία από το δελτίο τύπου της ΑΣΠΕ που αναφέρεται στις πανελλήνιες εξετάσεις "Γιατί τόση Λάσπη και Ψευτιά; Φτάνει πια..."
Στο δελτίο φαίνεται πως το έξυπνο πουλί τελικά είναι χαζοπούλι όπως δείχνουν τόσες και τόσες ενέργειές του, διευθυντές, βιβλία, κ.ά. αλλά έχει ένα τέτοιο μηχανισμό που παρουσιάζει το άσπρο μαύρο και τις αποτυχίες σαν έργα άλλων ακόμα κι αν φέρουν φαρδιά πλατιά την υπογραφή και τα αρχεία των καναλιών είναι γεμάτα από δηλώσεις και κομπασμούς.
Γράφει λοιπόν:

Η ΑΝΤΙΠΟΛΥΤΕΚΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΕΙΧΕ ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΘΕΣΜΟΥ ΤΩΝ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΑ ΑΕΙ ΚΑΙ ΤΕΙ ΜΕ ΛΕΥΚΕΣ ΚΟΛΛΕΣ.

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ Η ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ. ΟΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΙΣΑΓΟΝΤΑΙ ΜΕ ΛΕΥΚΕΣ ΚΟΛΛΕΣ ΟΥΤΕ ΜΕ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΤΩ ΤΗΣ ΒΑΣΗΣ ΤΟΥ 10.

Η δημοσίευση των βάσεων και των επιτυχόντων στα ΑΕΙ και ΤΕΙ τόσο με τη γενική σειρά, όσο και με τις ειδικές κατηγορίες (μεταξύ των οποίων και τέκνα πολυτέκνων), απέδειξε ότι η αντιπολυτεκνική και αντιδημογραφική πολιτική της Υπουργού Παιδείας κ. Άννας Διαμαντοπούλου, με το νέο σύστημα που εφεύρε, των δήθεν «αξιοκρατικών κριτηρίων», όπως η ίδια το διετυμπάνιζε, είχε ως αποτέλεσμα τη γελοιοποίηση του θεσμού των εισαγωγικών εξετάσεων, με την εισαγωγή υποψηφίων στα ΑΕΙ και ΤΕΙ με λευκές κόλλες!!!

Διαβάστε περισσότερα:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου