Κυριακή 5 Απριλίου 2015

Τη Ζωή και τα μάτια μας.

Ολόκληρο το πολιτικό σύστημα έχει πέσει πάνω στη Ζωή Κωνσταντοπούλου, αλλά αυτή πρέπει να αντέξει, γιατί ο λαός πρέπει να μάθει την αλήθεια. Ο λαός πρέπει να δει επιτέλους έναν άλλο τρόπο λειτουργίας του πολιτικού συστήματος.
Νομίζουμε (αν δεν κάνουμε λάθος) ότι ο Βολταίρος είχε πει το εξής: Αν έχουμε μια ομάδα δέκα ατόμων που είναι κουτσοί από το ίδιο πόδι και τους βάλουμε κοντά τον έναν στον άλλο, τότε αυτή η ομάδα θα μπορέσει να προχωρήσει συντονισμένα, ταλαντευόμενη δεξιά αριστερά. Αν τώρα βάλουμε ανάμεσά τους ένα άτομο που έχει υγιή και τα δυό του πόδια, τότε αυτό το άτομο δεν θα μπορέσει να προχωρήσει. Τα κτυπήματα που θα δέχεται δεξιά και αριστερά από την ταλαντευόμενη ομάδα θα τον ρίξουν κάτω. Προκειμένου να μπορέσει κι αυτός να προχωρήσει, θα πρέπει να παριστάνει τον κουτσό από το ίδιο πόδι ώστε να συντονιστεί με την υπόλοιπη ομάδα.



Αυτό ακριβώς συμβαίνει αυτή τη στιγμή με το «κουτσό» πολιτικό σύστημα και την Ζωή Κωνσταντοπούλου. Το βλέπουμε καθαρά, ότι ολόκληρο το πολιτικό σύστημα, που έχει μάθει να λειτουργεί με ένα ορισμένο τρόπο, ο οποίος χρεοκόπησε τη χώρα και κατέστησε το λαό εξαθλιωμένο και υπόδουλο, κτυπά δεξιά και αριστερά την κ. Κωνσταντοπούλου, προκειμένου να την ρίξει κάτω. Σε κάποια στιγμή λοιπόν, είτε η κ. Κωνσταντοπούλου θα πέσει κάτω, είτε θα αναγκαστεί να παριστάνει κι αυτή την πολιτικά «κουτσή», προκειμένου να συντονιστεί με το υπόλοιπο πολιτικό σύστημα. Εκτός φυσικά και αν εμείς όλοι οι πολίτες την στηρίξουμε να μείνει όρθια και της ζητήσουμε να είναι άτεγκτη με τέτοια φαινόμενα.


Ανακοίνωσε λοιπόν η κ. Κωνσταντοπούλου επιτροπή για τον λογιστικό έλεγχο του χρέους. Δηλαδή προκειμένου να μάθει ο απλός πολίτης, που καλείται να πληρώσει αυτό το χρέος, που πήγαν τα λεφτά. Το υπόλοιπο πολιτικό σύστημα λοιπόν, δεν θέλει να γίνει αυτός ο έλεγχος. Το ακόμα χειρότερο για το σάπιο πολιτικό σύστημα, είναι ότι αυτή η επιτροπή δεν θα αποτελείται από τα ελληνικά κόμματα, αλλά από διακεκριμένους διεθνείς επιστήμονες. Αυτό είναι έγκλημα καθοσιώσεως για το πολιτικό σύστημα. Το ελληνικό κομματικό σύστημα έχει μάθει να συστήνει κομματικές επιτροπές και στο τέλος, όπως ακριβώς κάνουν και οι κομματικές φοιτητικές παρατάξεις, να βγάζει το κάθε κόμμα το δικό του πόρισμα και έτσι ο χωρισμένος σε κομματικά μαντριά λαός να πιστεύει τη δική του κομματική ηγεσία.


Αυτή τη φορά όμως θα βγει ένα συγκεκριμένο αμερόληπτο πόρισμα και αυτό είναι εκείνο που δεν αρέσει στο σάπιο πολιτικό σύστημα. Προσπαθεί να πείσει με την προπαγάνδα του και τα φερέφωνά του στα ΜΜΕ, ότι αυτή η επιτροπή είναι προσωπική στρατηγική και προσωπική επιλογή της κ. Κωνσταντοπούλου και ότι θα είναι μονόπλευρή και θα βγάλει το πόρισμα που αρέσει σε μια πλευρά. Ας τα αφήσουν όμως αυτά και ας επιτρέψουν στο λαό να μάθει όλη την αλήθεια.

http://hassapis-peter.blogspot.gr/2015/04/blog-post_37.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου