Δευτέρα 3 Ιουλίου 2023

Για δύο χρόνια τον κατηγορούσαν για διακίνηση ψευδών ειδήσεων και δεν έφεραν ΟΥΤΕ ΕΝΑ στοιχείο στο δικαστήριο. (βίντεο)

 


ΑΘΩΟΣ ο Δικηγόρος Νίκος Αντωνιάδης μετά από μια απίστευτη δικαστική περιπέτεια που κράτησε δύο χρόνια, και ενώ στον «αψέκαστο» Τύπο διαβάζαμε ότι:

«…η εμπλοκή του [Αντωνιάδη] με τη Δικαιοσύνη οφείλεται σε δηλώσεις του σε τηλεοπτική εκπομπή σχετικά με τον κορωνοϊό και τους εμβολιασμούς.

Οι αρχές έκριναν ότι οι δηλώσεις του αποτελούσαν «ψευδείς ειδήσεις ικανές να προκαλέσουν ανησυχία ή φόβο στους πολίτες ή να κλονίσουν την εμπιστοσύνη του κοινού στη δημόσια υγεία» και παραπέμφθηκε σε δίκη για ένα αδίκημα που τιμωρείται με φυλάκιση έως πέντε έτη….»

Αναβολή της δίκης Αντωνιάδη για τα fake news της πανδημίας

Τελικά, μετά από διαδοχικές αναβολές η δίκη έγινε, οι κατήγοροι δεν προσκόμισαν κανένα αποδεικτικό στοιχείο(!), και άρα αφού ο δικηγόρος σύμφωνα με το δικαστήριο «δεν έκανε ψευδείς δηλώσεις», αθωώθηκε πανηγυρικά.

Το παράξενο είναι ότι δεν βλέπω πουθενά στα ανεξάρτητα κρατικά μέσα ενημέρωσης την είδηση της αθώωσης. Γιατί άραγε;

Ο ίδιος τώρα υπόσχεται ότι θα βάλει φυλακή πολύ κόσμο, αφού εδώ και δύο χρόνια δηλώνει δημοσίως και παρά την λυσσαλέα λογοκρισία που του έχει επιβληθεί, ότι έχει μαζέψει συντριπτικά στοιχεία.

Τα οποία στοιχεία τεκμηριώνουν ότι με εντολή της Κυβέρνησης Μητσοτάκη, στα νοσοκομεία εφαρμόστηκαν πρωτόκολλα «θεραπείας COVID» τα οποία όχι μόνο δεν έσωσαν ζωές, αλλά αντίθετα έστειλαν πολλούς ασθενείς με άσχετες ασθένειες σε άχρηστες διασωληνώσεις οι οποίες και προκάλεσαν δεκάδες θανάτους. Δηλαδή ο Δικηγόρος καταγγέλλει ότι πρόκειται για «πρωτόκολλα θανάτου» και όχι θεραπείας.

Πολύ παράξενα πράγματα ακούγονται στην Λαοκρατική Δημοκρατία της Βορείου Αφρικής.

Κωνσταντίνος Σιδέρης REIGNITE FREEDOM – GREECE


Σχετικό ΟΜΟΦΩΝΑ ΑΘΩΟΣ ο Νίκος Αντωνιάδης!

-https://www.youtube.com/watch?v=NPpwWtQSaz0


Τας θύρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου