Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2021

" Αυτό που παρατηρήθηκε σε εργαστήριο όλοι εύχονται να ΜΗΝ ισχύει"





Ο Δρ Cole είναι πιστοποιημένος δερματοπαθολόγος (AP & CP) και Διευθύνων Σύμβουλος/Ιατρικός Διευθυντής της Cole Diagnostics. Έχει εργαστεί ως ανεξάρτητος παθολόγος από το 2004.




Μίλησε και εκείνος στην σύνοδο της λευκής ποδιάς, στην οποία έγιναν συνταρακτικές αποκαλύψεις σε σχέση με το άλμα Σ-Ο-Κ στους θανάτους με τα εμβόλια COVID.

Μεταξύ άλλων δήλωσε:

«Αυτό που βλέπουμε στο εργαστήριο είναι ότι τα εμβόλια απορρυθμίζουν την ανοσιακή σας άμυνα.

Έχουμε πολύ σημαντικά κύτταρα που κρατούν άλλους ιούς και τους καρκίνους υπό έλεγχο. Συγκεκριμένα, υπάρχει ένας τύπος κυττάρων που ονομάζονται CD8 κυτταροτοξικά Τ-λεμφοκύτταρα.

Μελέτη από την Γερμανία, για την εποχή των εμβολίων, αναφέρει: «Παρατηρούμε ένα ανησυχητικό μοτίβο αυτών των κυττάρων που κανονικά χρειαζόμαστε για να καταπολεμήσουμε ασθένειες αλλά η απάντηση είναι ότι δεν γνωρίζουμε για πόσο διαρκεί αυτό το τροποποιημένο μοτίβο».

Είναι σαν να ‘χεις 8 μπλοκέρ στην πρώτη γραμμή -εδώ είναι Τέξας, μπορούμε να μιλάμε για ράγκμπι- έχεις 8 μπλοκέρ στην πρώτη γραμμή και παραλύουν οι 3 ή 4 απ’ αυτούς αλλά η απάντηση είναι ότι δεν γνωρίζουμε αν θα είναι παράλυτοι για το υπόλοιπο παιχνίδι ή για το υπόλοιπο της καριέρας τους….

Και κατόπιν αυτό που βλέπουμε στο εργαστήριο (μετά το εμβόλιο) είναι μια αυξητική τάση των ιών της οικογένειας του έρπητα, της τερμίνθου, του HPV, όλων των ειδών των ιών, της μονοπυρήνωσης κλπ να επανενεργοποιούνται.

Μαντέψτε τι άλλο κάνουν τα CD8 Τ-λεμφοκύτταρα

Διατηρούν τον καρκίνο υπό έλεγχο…..

Έχω δει μια κατά 10-20 φορές αύξηση του καρκίνου του ενδομητρίου τους τελευταίους 6 μήνες στο εργαστήριό μου!!!!!!! Και διατηρώ δεδομένα για κάθε έτος.

Τους τελευταίους 6 μήνες…. Πότε ξεκινήσαμε τα εμβόλια; Τον Ιανουάριο……….. Πόση αύξηση των συμπαγών καρκινικών όγκων θα δούμε τα επόμενα αρκετά χρόνια; Πολλή κατά πάσα πιθανότητα»!
 


Συνωμοσιολόγος

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου