Κυριακή 20 Ιουνίου 2021

ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ; ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟΝ ΛΑΤΡΕΥΟΥΜΕ!



Μεταφόρτωση: Μεταφορτώθηκαν 1255185 από 1255185 byte.







(Αντιγράφω από παλιά φυλαγμένο άρθρο, που ατυχώς δεν έχω τον σύνδεσμο )

Ο σκοπός της καθιέρωσης παγκοσμίων ημερών είναι πολύ πονηρός

Ο πραγματικός σκοπός είναι η προώθηση της παγκοσμιοποίησης. Να εορτάζονται οι ίδιες εορτές παντού και ΝΑ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΘΟΥΝ ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΚΙ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΟΡΤΕΣ. Όλοι να μετατραπούν σε έναν κιμά, δίχως θρησκεία ή εθνική συνείδηση. Ο στόχος κυρίως είναι ο Χριστιανισμός κι ειδικά η Ορθοδοξία μας, η οποία είναι η μόνη αλήθεια. Οι άλλες θρησκείες, είναι ήδη εκφυλισμένες κι αδύναμες. Τους (ξέρουμε ποιούς) ενοχλεί ο ίδιος ο Ιησούς Χριστός. Έχουμε αντί Chrismas, Xmas ή Winter holidays. Γεμάτο αγιοβασιλάκια κοκα-κόλας, αστέρια, μάγους και πουθενά Θείο βρέφος. Αντί Ανάσταση ή Resurrection Sunday, Easter holidays. Με λαγουδάκια και χρωματιστά αυγά, δίχως πουθενά τον Νυμφίο ή τον αναστημένο Χριστό. Αντιθέτως έχουμε ενδυνάμωση των μη παραδοσιακά χριστιανικών εορτών, όπως haloween, thanksgiving day, saint Valentines day. Και ειδικά των σατανιστικών και παγανιστικών, όπως καρναβάλια, καλλικάτζαροι, μωμόγεροι, καμήλα, μπαμπουσάρια, αράπης.

Τελευταία έχουμε αναβίωση και των αρχαιολατρικών και δωδεκαθεϊστικών εορτών: Ημέρα της Γαίας, του Ήλιου, Ποσειδώνια κλπ. Αν θέλετε αντίσταση στον οδοστρωτήρα της παγκοσμιοποίησης λοιπόν, εορτάζετε μόνο τις Ορθόδοξες και τις Εθνικές εορτές. (τέλος παλαιού άρθρου)

Συγγνώμη που το διατυπώνω έτσι αλλά πρέπει η νέα α-ταξι-α να τα ακούει γιατί μπέρδεψε τα μπουτια της : Γιατί γιορτή του πατέρα κι όχι γιορτή του γονέα 1; ή του γονέα 2; ή του γονέα χ,ψ,ω; Άλλαξε στο μεταξύ η ατζέντα της; Γιορτή του μπολιού πότε θα καθιερώσει;

Κι εγώ πατέρας είμαι αλλά ο ΠΑΤΕΡΑΣ είναι μόνον ο Θεός Πατήρ, Αυτός που βάζει την πνοή Του, άνευ της οποίας δεν γίνεται τίποτα («χωρίς Εμού, ου δύνασθε ποιείν ουδέν»). Αυτός είναι ο Πατήρ των πάντων, ορατών τε και αοράτων και μόνον Αυτός λατρεύεται, ειδικά δε αύριο Πεντηκοστή, που εορτάζει και Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος.

Μπρος λοιπόν να τιμήσουμε το διήμερο την Αγία Τριάδα, που εορτάζει γιατί από μεθαύριο αρχίζουν τα ζόρια. Τέλος η Αναστάσιμη περίοδος, που οι σατανικές δυνάμεις είναι τσακισμένες. Μετά του Αγίου Πνεύματος ανακτούν τις δυνάμεις τους.

Πως θα αντισταθούμε, αν δεν σταθούμε πλάι στον Πατέρα μας; Μόνον Αυτός μπορεί να μας ελεήσει να νικήσουμε πανηγυρικά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου