Πέμπτη 28 Μαΐου 2020

Επέρχεται Επίφοβο Εμβόλιο Που Δολοφονεί Το “Γονίδιο Του Θεού” Και Όχι Μόνο; ~ Is Tt Coming A Terrifying Vaccine That Murders The “God Gene” And Not Only…? (PDF + Video + Photos)





Ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον βίντο, που είχε κυκλοφορήσει προ 15 ετών (είχε απαγορευθεί τότε από το YouTube), επανήλθε πάλι στην επικαιρότητα λόγω των εμβολίων κορονοϊού που η παγκόσμια οικονομική ελίτ θέλει να επιβάλλει παγκοσμίως ως υποχρεωτικά…

Στο εν λόγω βίντεο, εμφανίζεται ένας άνδρας, ο οποίος κάνει μία επίσημη ενημερωτική παρουσίαση σε μία σχετικά μικρή αίθουσα συνεδριάσεων (room BC232) στο Αμερικανικό Πεντάγωνο, το 2005. Το απόσπασμα της παρουσίασης, αφορά ένα προτεινόμενο εμβόλιο που “ανοσοποιεί” τους θρησκευτικά φανατικούς.

Η παρουσίαση (στο βίντεο), παρέχειαι με προβολή διαφανειών, καθώς ομιλεί για το γονίδιο VMAT2 ή το “γονίδιο του Θεού”… και αναφέρεται σε ένα εμβόλιο που ονομάζεται “FunVac” ή “FunVax” το οποίο αφανίζει το συγκεκριμένο γονίδιο και που θα μπορεί να εμπεριέχεται σε εμβόλιο ιών γρίπης και κορονοϊών.
Η συζήτηση με τα παρευρισκόμενα στελέχη του Πενταγώνου περιλαμβάνει τον ισχυρισμό ότι οι θρησκευτικοί φονταμενταλιστές θα αποτελούν πολύ μικρότερη απειλή religious εάν κάνουν αυτό το εμβόλιο. Ο παρουσιαστής, ισχυρίζεται ότι η πρόταση για αυτό το σχέδιο “μόλις υποβλήθηκε”. Ολοκληρώνει με τον ισχυρισμό ότι το σχέδιο είναι “πολλά υποσχόμενο”.

Εξώφυλλο περιοδικό TIME: “The God Gene”, 25 Οκτ. 2004
Στο βίντεο εμφανίζεται προβολή σε διαφάνεια ενός πολύ σουρεαλιστικού και δυσοίωνου εγγράφου που τιτλοφορείται “Quarterly Funvax Review” (06/01/2007). Ο εμβολιασμός χορηγείται μέσω αερολύματος ή ιού. Εκτός από τη συζήτηση για το γονίδιο VMAT2, το έγγραφο επίσης αναφέρεται στο “γονίδιο αυτοκτονίας”.
Το VMAT2, είναι ένα ακρώνυμο της επιστημονικής ονομασίας του γονιδίου, Vesicular Monoamine Transporter 2. Η λειτουργία του είναι μία πρωτείνη που φέρει νευρομεταδότες, τέτοιους όπως η ντοπαμίνη, κωδικοποιημένο στους ανθρώπους από το γονίδιο SLC18A2. Μία μελέτη αλληλεπίδρασης του VMAT2 με φάρμακα, ενώ μία άλλη μελέτη του VMAT2 σε σχέση με νευροψυχιατρικές διαταραχές δύναται να ειδωθεί εδώ.
Η αντίληψη ενός πνευματικού γονιδίου, υπάρχει στον επιστημονικό περίγυρο εδώ και λίγο καιρό. Η θεώρηση του “Θεϊκού Γονιδίου: Πως Η Πίστη είναι Ενσύρματη εντός των Γονιδίων Μας” του Δρ. Ντιν Χάμερ, πραγματεύεται πως “μια διακύμανση στο γονίδιο VMAT2, διαδραματίζει ένα ρόλο στο πόσο ανοικτός είναι κάποιος σε πνευματικές εμπειρίες”.
Δεν γνωρίζουμε αν αληθεύουν οι διαδικτυακές πληροφορίες ότι ο Μπιλ Γκέιτς διασυνδέεται με το εν λόγω εμβόλιο, αλλά σίγουρα εν προκειμένω είναι ο συνήθης ύποπτος… Σε κάθε περίπτωση, η ανθρωπότητα βρίσκεται εν μέσω ενός γιγάντιου ψυχολογικού πολέμου που θέλει να ωθήσει τους ανθρώπους στο να αποδεχθούν το επερχόμενο εμβόλιο για τον κορονοϊό.
Πριν ένα αιώνα, ο γνωστός Αυστριακός θεόσοφος Ρούντολφ Στάινερ μας προειδοποίησε για ένα εμβόλιο: ένα αντιθρησκευτικό εμβόλιο, το οποίο θα εγκεντρίσει τον κόσμο εναντίον του να έχει ψυχή, ένα αντι-πνευματικό εμβόλιο που θα διασφαλίσει την επιτυχία των σκοτεινών πνευμάτων στην πλήρη υλιστικοποίηση των ανθρωπίνων όντων.
Πρέπει να έχουμε υπόψιν μας ότι οι όροι, “εμβόλιο” και “εμβολιασμός” είναι ευρύτεροι, σημαίνουν πολύ περισσότερα από την χρήση μιας απλής ένεσης.
Στάινερ: “Σας έχω πει ότι τα πνεύματα του σκότους πρόκειται να επινοήσουν τους ανθρώπινους ξενιστές τους, στους οποίους θα κατοικήσουν, θα βρουν ένα εμβόλιο που θα ξεριζώσει κάθε κλίση προς την πνευματικότητα από τις ψυχές των ανθρώπων όταν αυτοί είναι πολύ νέοι, και τούτο θα συμβεί με έναν τρόπο κυκλικού κόμβου του ανθρωπίνου σώματος. Σήμερα, τα σώματα εμβολιάζονται έναντι ενός ή άλλου πράγματος – στο μέλλον, τα παιδιά θα εμβολιάζονται με μια ουσία η οποία ασφαλώς θα είναι δυνατόν να παραχθεί, και αυτή η ουσία θα τα κάνει άνοσα, έτσι ώστε να μην αναπτύξουν ‘ανόητες’ κλίσεις αναφορικά με την πνευματική ζωή. Εδώ αναφέρω, ‘ανόητες’, φυσικά, στα μάτια των υλιστών.”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου